Desničari uzrujani zbog odobrenja EU za hranu od kukaca. Istražili smo o čemu se radi
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Desničari uzrujani zbog odobrenja EU za hranu od kukaca. Istražili smo o čemu se radi
PRCKOVA dati meni na preodgojT. wrote:pa ne može osoba koja nije tolerantna živjeti među tolerantnim ljudima...prckov wrote:hokejas nece da nosi lgbtq oznake na terenu i gle cuda ne moze igrat jer - demokracija je
jos mu govore ako nece da nosi lgbtq zastavu na sebi nek ide u rusiju (inace je rus porjeklom)
'All hell broke loose': Russian ice hockey player refuses to wear pro-LGBTIQ jersey (msn.com)
“'He's a bigot, we don't want his hate here',” Ms kelly told Sky News host Paul Murray.
u pravu su kada mu govore da ode...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Desničari uzrujani zbog odobrenja EU za hranu od kukaca. Istražili smo o čemu se radi
dijagram wrote:A sto je to danas? Danas je dan kad se pravimo mutavi u cijelom svijetu i ne spominjemo kakvi smo bili jucer, odnosno lani.Speare Shaker wrote:dijagram wrote:
Namjera je nevjernim tomama skrenuti paznju, ako su za dvije stigli do otkaza, propusnica, puktova sto ce biti tek za 30.
Isto što i danas. Uz bitne promjene na području prije svega tehnologije. Komercijalna vruća fuzija koja će nam osigurati ogromne količine jeftine energije što je pojeftiniti proizvodnju namirnica i u konačnici cijeli ovaj cirkus od insekata kao dijela prehrane učiniti besmislenim.
Potvrde, otkazi, zabrane kretanja, denunciranje u javnosti, na radnom mjestu, ludjacki pritisak prema svima pa i mladima i djeci da se cijepe.
Danas to nitko i ne spominje. Kao da su prosla desetljeca od toga i eto, zasto se tog nesretnog i nespretnog ponasanja sjecati.
Ne tvrdim da ce se ovo s kukcima ovako realizirati, ali sto se tice populacije svakako moze, jer ljudi to ne bi sprijecili, dapace, upregli bi mali fasisti kao s koronom
i cjepivom.
Problem je sto opcenito takve stvari mogu proci, ako nece kukci bit ce umjetno meso ili nesto deseto.
Ekipa sve popusi, samo ako nalozi "struka".
Na zalost tako je u cijelom svijetu, vise manje.
Pa i to je danas.
Govormo o složenim sustavima, zar ne, a u njima ima svega i svačega.
Dapače, to je bilo i jučer, to je danas, a toga će biti i sutra.
Uz jednu bitnu razliku koja se svodi na moje predviđanje u gore boldanom, a koje se odnosi na to sutra za nekih 30-40 godina.
A s mojim predviđanjima, političkim i tehnološkim postoji jedan mali problem.
Naime, sva se redom ostvaruju i nikada se nisam prevario niti u jednom jedinom.
Zapravo, jedino gdje sam u tome radio pogreške su rokovi za koje sam predviđao da će se nešto ostvariti, ali smatram da je to manje bitno, a nije ni bitno da ja za trajanja svog života vidim ostvarenje tog predviđanja na djelu.
Guest- Guest
sad kad tebe čitam sinulo mi je kad je počelo ludiloSpeare Shaker wrote:prckov wrote:Speare Shaker wrote:
To su nerealne pa čak i notorne gluposti na koje se postavljaju samo radikalni polovi političke/ideološke scene.
Jedni su oštro za, drugi oštro protiv, a od svega neće biti baš ništa.
Izgleda da je u konačnici jedino što se želi pronaći izgovor za oštar međusobni sukob čisto da se vidi tko je veći frajer (po modelu sukoba između BBB-a i Torcide).
pogledaj ovaj video da vidiš dokle se stiglo u UK
(2) Assault on British Culture is Motivated by Hatred & a Desire to Destroy - YouTube
Zašto misliš da bi me trebalo zanimati bilo čije ludilo?
Osobno, ili od strane neke ideologije, političke stranke, pokreta i slično.
Ono što mene jedino zanima na tu temu je da se ludilo ne prevlada kroz neki oblik autoritarne ako ne i diktatorske vlasti, a za takav scenarij su se značajno smanjile mogućnosti nakon propasti fašizma i komunizma. Druga je priča što i danas postoje takve težnje i elementi tih ideologija zakamufliranih u narativu o slobodi izbora tipičan za demokraciju.
kad ste počeli srati ludo da su komunizam i fašizam isto
to je nulta točka ludila
, to je bio signal da je počelo ludilo i da ste pola povijesti pokvarenjaci koji su učiteljicu kurvicu -zaboravili
da je njemacki nacizam i američki imperijalizam brutalno obračunavao baš s komunistima
inače aj još malo da poučim ŠPIRU nisu ti isti narativi o slobodi u oba ta sustava
dok kapitalizam drsko i bezočno trubi o slobodi izbora (eto ja bi izabrala rado biti tetka princa od BRUNEJA)
komunizam ima nekoliko načela o slobodi, jedno je odnos slobode i nužnosti, definicija da je sloboda do granice u kojoj se ne ukida sloboda drugog, treće je materijalna osnova slobode kao dijela procesa rada itd..itd itd
dok kapitalizam drsko i bezočno trubi o slobodi izbora (eto ja bi izabrala rado biti tetka princa od BRUNEJA)
komunizam ima nekoliko načela o slobodi, jedno je odnos slobode i nužnosti, definicija da je sloboda do granice u kojoj se ne ukida sloboda drugog, treće je materijalna osnova slobode kao dijela procesa rada itd..itd itd
Ako se zabronu kozlići, janjići i telići, i ako budemo morali isti nešto drugo, jo bi radije i maške, pase, kunine. A ka to poidemo, i ako budemo morali isti bakule, pa ne bi ih i mljevene nika. To je ko da kupiš škampe, i samelješ.
2014-04-16
nisam to stavio zato sto mislim da bi te trebalo ili ne bi trebalo zanimat, stavio sam informativno. To je samo jedan detalj onoga sto nova totalitaristicka ideologija sa lakocom uspjeva. Valjda ne trebam naglasit da ta ideologija drzi sve institucije na zapadu, od obrazovanja, politike, vojske pa sve do financijskih institucija. Podcjenit takvu moc je jako naivno. Sve internacionalne organizacije su takode u tome, doslovno sve. Ukljucujuci i svjetsku banku. Taj scenarij koji ti mislis da se ne moze dogodit se upravo dogada, na zapadu se odvija ocigledna kulturna revolucija kineskog tipa, to cak i ne kriju. Otvoreno se govori kako ce izgledat novi transformirani svijet, novi socijalni kontrakt i slicne fraze. U zapadnim intelektualnim konzervativnim krugovima to vise nije nikakva tajna.Speare Shaker wrote:prckov wrote:Speare Shaker wrote:
To su nerealne pa čak i notorne gluposti na koje se lože samo radikalni polovi sa političke/ideološke scene.
Izgleda da je u konačnici jedino što se želi pronaći izgovor za oštar međusobni sukob čisto da se vidi tko je veći frajer (po modelu sukoba između BBB i Torcide).
pogledaj ovaj video da vidis dokle se stiglo u UK
(2) Assault on British Culture is Motivated by Hatred & a Desire to Destroy - YouTube
Ono što mene jedino zanima na tu temu je da to ludilo ne prevlada kroz neki oblik autoritarne ako ne i diktatorske vlasti, a za takav scenarij su se značajno smanjile mogućnosti nakon propasti fašizma i komunizma. Druga je priča što i danas postoje takve težnje i elementi tih ideologija zakamufliranih u narativ o slobodi izbora tipičan za demokraciju.
Tako vjerovat da totalitaristi nece uvest prinudno ponasanje sto se tice svega, pa i nacina ishrane, je naivno
2014-04-19
Sora wrote:sad kad tebe čitam sinulo mi je kad je počelo ludiloSpeare Shaker wrote:prckov wrote:Speare Shaker wrote:
To su nerealne pa čak i notorne gluposti na koje se postavljaju samo radikalni polovi političke/ideološke scene.
Izgleda da je u konačnici jedino što se želi pronaći izgovor za oštar međusobni sukob čisto da se vidi tko je veći frajer (po modelu sukoba između BBB-a i Torcide).
Ono što mene jedino zanima na tu temu je da se ludilo ne prevlada kroz neki oblik autoritarne ako ne i diktatorske vlasti, a za takav scenarij su se značajno smanjile mogućnosti nakon propasti fašizma i komunizma. Druga je priča što i danas postoje takve težnje i elementi tih ideologija zakamufliranih u narativu o slobodi izbora tipičan za demokraciju.
Ja to nikada nisam govorio.
Ja sam uvijek govorio da je komunizam po ukupnim dokumentiranim i mjerljivim posljedicama puno gori od fašizma.
Guest- Guest
Sora wrote:sad kad tebe čitam sinulo mi je kad je počelo ludiloSpeare Shaker wrote:prckov wrote:Speare Shaker wrote:
to je nulta točka ludila
, to je bio signal da je počelo ludilo i da ste pola povijesti pokvarenjaci koji su učiteljicu kurvicu -zaboravili
da je njemacki nacizam i američki imperijalizam brutalno obračunavao baš s komunistima
sore, ljevicari su se uvjek tukli izmedu sebe
i danas to rade, nova ljevica (wokizam) i stara ljevica ruskog tipa se ne podnose
naime wokisti ih tuku
2014-04-19
Sora wrote:PRCKOVA dati meni na preodgojT. wrote:pa ne može osoba koja nije tolerantna živjeti među tolerantnim ljudima...prckov wrote:hokejas nece da nosi lgbtq oznake na terenu i gle cuda ne moze igrat jer - demokracija je
jos mu govore ako nece da nosi lgbtq zastavu na sebi nek ide u rusiju (inace je rus porjeklom)
'All hell broke loose': Russian ice hockey player refuses to wear pro-LGBTIQ jersey (msn.com)
“'He's a bigot, we don't want his hate here',” Ms kelly told Sky News host Paul Murray.
u pravu su kada mu govore da ode...
ja i ti sore bi bili ko dva jeza u vreci
2014-04-19
sta su bakuleaben wrote:Ako se zabronu kozlići, janjići i telići, i ako budemo morali isti nešto drugo, jo bi radije i maške, pase, kunine. A ka to poidemo, i ako budemo morali isti bakule, pa ne bi ih i mljevene nika. To je ko da kupiš škampe, i samelješ.
2014-04-19
Nije poštena usporedba, komunizam je imo više vrimenaSpeare Shaker wrote:Sora wrote:sad kad tebe čitam sinulo mi je kad je počelo ludiloSpeare Shaker wrote:prckov wrote:Speare Shaker wrote:
Ja to nikada nisam govorio.
Ja sam uvijek govorio da je komunizam po ukupnim dokumentiranim i mjerljivim posljedicama puno gori od fašizma.
2014-04-16
prckov wrote:
Valjda ne trebam naglasit da ta ideologija drzi sve institucije na zapadu, od obrazovanja, politike, vojske pa sve do financijskih institucija. Podcjenit takvu moc je jako naivno.
Ne trebaš, ali to je samo trenutno stanje koje, po mojim predviđanjima, neće posebno dugo potrajati.
Da, podcijeniti takvu moć može biti opasno, ljudi su svojevremeno podcjenjivali i komunizam i fašizam, ali također i precijeniti, jer u tom slučaju možemo lako zaglaviti u nekom obliku paranoje očekujući neku vrstu skore propasti svijeta i sa svim posljedicama koje ona u pravilu donosi po naše zdravlje, posebno ono psihičko.
Guest- Guest
Oti žohari ča ih melju.prckov wrote:sta su bakuleaben wrote:Ako se zabronu kozlići, janjići i telići, i ako budemo morali isti nešto drugo, jo bi radije i maške, pase, kunine. A ka to poidemo, i ako budemo morali isti bakule, pa ne bi ih i mljevene nika. To je ko da kupiš škampe, i samelješ.
Jebeš život u kin sedeš za stol zžradi nutrijentov. Meni je sesti za stol veliki de života, i jo oću uzesti skakavca, umočiti ga u šug od gusinica, i pohrskati ga, a ne umisiti picu od njega...
2014-04-16
Speare Shaker wrote:prckov wrote:
Valjda ne trebam naglasit da ta ideologija drzi sve institucije na zapadu, od obrazovanja, politike, vojske pa sve do financijskih institucija. Podcjenit takvu moc je jako naivno.
Ne trebaš, ali to je samo trenutno stanje koje, po mojim predviđanjima, neće posebno dugo potrajati.
Da, podcijeniti takvu moć može biti opasno, ljudi su svojevremeno podcjenjivali i komunizam i fašizam, ali također i precijeniti, jer u tom slučaju možemo lako zaglaviti u nekom obliku paranoje očekujući neku vrstu skore propasti svijeta i sa svim posljedicama koje ona u pravilu donosi po naše zdravlje, posebno ono psihičko.
nece dugo trajat, pa cilj je da takvo uredenje bude globalno
cak ni ruski komunizam ne bi propo da nije bilo uspjesnijeg modela za komparaciju
jednom kad generacije ispranih mozgova zamjenu one koji se sjecaju drugacijeg zivota, a nemaju drugi bolji rezim za usporedbu, onda propast takvog rezima je tesko zamisliva u nekom duzem roku. Sto se tice propasti svijeta, pa to je konj na kojem jase nova ideologija
a ako mislis da sam ja paranoican onda si se dobro zajebo, ja sam naime realista, kad ne vidim ruzicaste slonove ja ih ne vidim i tocka
2014-04-19
a neces ti to jest, ti ces lovit brancineaben wrote:Oti žohari ča ih melju.prckov wrote:sta su bakuleaben wrote:Ako se zabronu kozlići, janjići i telići, i ako budemo morali isti nešto drugo, jo bi radije i maške, pase, kunine. A ka to poidemo, i ako budemo morali isti bakule, pa ne bi ih i mljevene nika. To je ko da kupiš škampe, i samelješ.
Jebeš život u kin sedeš za stol zžradi nutrijentov. Meni je sesti za stol veliki de života, i jo oću uzesti skakavca, umočiti ga u šug od gusinica, i pohrskati ga, a ne umisiti picu od njega...
ali rukama jer ce mreze i udice bit zabranjene
2014-04-19
prckov wrote:a neces ti to jest, ti ces lovit brancineaben wrote:Oti žohari ča ih melju.prckov wrote:sta su bakuleaben wrote:Ako se zabronu kozlići, janjići i telići, i ako budemo morali isti nešto drugo, jo bi radije i maške, pase, kunine. A ka to poidemo, i ako budemo morali isti bakule, pa ne bi ih i mljevene nika. To je ko da kupiš škampe, i samelješ.
Nekako ćemo, na žicu od lumbrele...
A, je i ribe ugrožavaju atmosferu?
2014-04-16
Gledao sam ja to na televiziji. Ima to.
Evo, našao sam:
Evo, našao sam:
crvenkasti-
2014-04-17
drugo, cim se farmerima ogranicila mogucnost koliko i ako uopce mogu uzgajat stoke, odma si i stanovnistvu onemogucio pristup hrani kad zbog nestasice poskupi. Treba se pravit lud pa to ne dovest u vezu, naime ako pola kile govedine bude $1000 ti si prisilio narod da jede zamjenu. Da ne govorim ovdje kod mene, jedes ono sto ima u prodavnici, tako kako narede prodavnici da bude ESG tako ce se oni i ponasat jer valja spasit majku zemlju. U prevodu, jest cu skakavce
2014-04-19
nemoru oni vas dalmatince zajebat nikakoaben wrote:prckov wrote:a neces ti to jest, ti ces lovit brancineaben wrote:Oti žohari ča ih melju.prckov wrote:sta su bakuleaben wrote:Ako se zabronu kozlići, janjići i telići, i ako budemo morali isti nešto drugo, jo bi radije i maške, pase, kunine. A ka to poidemo, i ako budemo morali isti bakule, pa ne bi ih i mljevene nika. To je ko da kupiš škampe, i samelješ.
Nekako ćemo, na žicu od lumbrele...
A, je i ribe ugrožavaju atmosferu?
valjda ne ugrozavaju, ali more bit da ih zastite od nestanka
2014-04-19
divnocrvenkasti wrote:Gledao sam ja to na televiziji. Ima to.
Evo, našao sam:
ovaj pajdo neće napravit suicid janjetion ka coce il oliver duvanom
a morebit nisam u pravu,,,, sve može prouzročit ovisnost
za koje desetljeće će uvelike raditi ordinacije za odvikavanje od ovakve prehrane
Gast- Guest
Mislim da nam je s razlogom urođen osjećaj gađenja...tako da...lansiranje odjeba je svakako u tijeku... maksimum što mogu podnit je priča čovika koji je iz bazena u Zagrebačkoj pivovari, bija zadužen za izvlačenje uginulih štakora.. tješim se da je ipak napravljena sterilizacija nakon toga. Ili?
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» '' Oko Ine je danas izbila ogromna afera. Evo o čemu se radi''
» Hrvatska se pridružuje Borbenoj skupini EU-a, evo o čemu se radi
» TOLUŠIĆ ISTRAŽUJE O ČEMU SE RADI Ova je fotografija zapalila internet
» Nova prestižna funkcija za tajanstvenu HDZ-ovku; evo o čemu se radi
» Ray Mabus: Prijatelji me stalno pitaju postoje li NLO, no mi jednostavno ne znamo o čemu se radi
» Hrvatska se pridružuje Borbenoj skupini EU-a, evo o čemu se radi
» TOLUŠIĆ ISTRAŽUJE O ČEMU SE RADI Ova je fotografija zapalila internet
» Nova prestižna funkcija za tajanstvenu HDZ-ovku; evo o čemu se radi
» Ray Mabus: Prijatelji me stalno pitaju postoje li NLO, no mi jednostavno ne znamo o čemu se radi
Page 4 of 6