Ray Mabus: Prijatelji me stalno pitaju postoje li NLO, no mi jednostavno ne znamo o čemu se radi
Page 1 of 1
Ray Mabus: Prijatelji me stalno pitaju postoje li NLO, no mi jednostavno ne znamo o čemu se radi
https://thedebrief.org/devices-of-unknown-origin-part-iii-mr-secretary-we-dont-know/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Ray Mabus: Prijatelji me stalno pitaju postoje li NLO, no mi jednostavno ne znamo o čemu se radi
A ne znam baš toliko dobro engleski.
Skrati , postavi pitanje , dar ću odgovor.
Sad sam na drugim temama a i pijem. Slavim a i vruće je.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ray Mabus: Prijatelji me stalno pitaju postoje li NLO, no mi jednostavno ne znamo o čemu se radi
promatraju nas kao što mi promatramo razne životinje, koje kurca ne shvaćaju(ili rubno shvaćaju) da su promatrane. tako i mi. imate životinja koje kuže da su pod nadzorom ljudi, tako i dio ljudi kuži da vjerojatno nas neko promatra, a imate i glupljih životinja koje ne kuže kurca, tako i ljudi koji misle da su sve to "gluposti".. to su fenomeni koji nisu stari 10,20godina, nego doslovno od kada postoje ljudi na planeti, imate NLO nacrta i izvještaja od biblije do egipatskih piramida, indijskih svetih knjiga, do čak i šaranja po špiljama, srednjo-vjekovnim umjetničkim djelima itd.. uh kada se sjetim da sam pročitao hrpu knjiga od danikena koji je sve više manje tumačio kroz aliene, aj možda u konačnici nije sve točno, ali ono gdje ima dima ima i vatre
RayMabus wrote:A ne znam baš toliko dobro engleski.
Ovo je članak sa pravim Ray Mabusom :D Odi na google translate ili tako nešto.
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:promatraju nas kao što mi promatramo razne životinje, koje kurca ne shvaćaju(ili rubno shvaćaju) da su promatrane. tako i mi. imate životinja koje kuže da su pod nadzorom ljudi, tako i dio ljudi kuži da vjerojatno nas neko promatra, a imate i glupljih životinja koje ne kuže kurca, tako i ljudi koji misle da su sve to "gluposti".. to su fenomeni koji nisu stari 10,20godina, nego doslovno od kada postoje ljudi na planeti, imate NLO nacrta i izvještaja od biblije do egipatskih piramida, indijskih svetih knjiga, do čak i šaranja po špiljama, srednjo-vjekovnim umjetničkim djelima itd.. uh kada se sjetim da sam pročitao hrpu knjiga od danikena koji je sve više manje tumačio kroz aliene, aj možda u konačnici nije sve točno, ali ono gdje ima dima ima i vatre
Evo izašao je report, i više manje svodi sa na ovo Mabusovo "nemamo pojma što je"
2018-04-10
Očekivano izvješće sanirane štete, pripremali su izvješće par mjeseci ali gotovo je sada, hrpa usa političara i lijevih i desnih je zagrizla, plus zviždači u vojsci (zbog njih je sve ovo i krenulo)
em virus em klimatske promjene em vanzemaljci
zajebano
zajebano
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:Očekivano izvješće sanirane štete, pripremali su izvješće par mjeseci ali gotovo je sada, hrpa usa političara i lijevih i desnih je zagrizla, plus zviždači u vojsci (zbog njih je sve ovo i krenulo)
Zanimljivo, svi piloti i vojno osoblje zviždaći su iz Navy. Čak je i Mabus kao dugovječni Secretary of Navy poprilično otvoren.
Dok Air Force šuti. Pomno čitanje izvješća ukazuje kako nisu pretjerano surađivali.
2018-04-10
2018-04-10
Similar topics
» Tomislav Jakić:'Hrvatska je u zabludi da postoje tradicionalni prijatelji i tradicionalni neprijatelji'
» Hrvatska se pridružuje Borbenoj skupini EU-a, evo o čemu se radi
» '' Oko Ine je danas izbila ogromna afera. Evo o čemu se radi''
» TOLUŠIĆ ISTRAŽUJE O ČEMU SE RADI Ova je fotografija zapalila internet
» Nova prestižna funkcija za tajanstvenu HDZ-ovku; evo o čemu se radi
» Hrvatska se pridružuje Borbenoj skupini EU-a, evo o čemu se radi
» '' Oko Ine je danas izbila ogromna afera. Evo o čemu se radi''
» TOLUŠIĆ ISTRAŽUJE O ČEMU SE RADI Ova je fotografija zapalila internet
» Nova prestižna funkcija za tajanstvenu HDZ-ovku; evo o čemu se radi
Page 1 of 1