Desničari uzrujani zbog odobrenja EU za hranu od kukaca. Istražili smo o čemu se radi
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Desničari uzrujani zbog odobrenja EU za hranu od kukaca. Istražili smo o čemu se radi
on je tvoj socijalističko štenče ,,,,,samo u desničarskom pakovanjuSora wrote:ajde ne idemo dalekoSpeare Shaker wrote:aben wrote:Nije poštena usporedba, komunizam je imo više vremenaSpeare Shaker wrote:Sora wrote:sad kad tebe čitam sinulo mi je kad je počelo ludiloSpeare Shaker wrote:prckov wrote:Speare Shaker wrote:
To su nerealne pa čak i notorne gluposti na koje se postavljaju samo radikalni polovi političke/ideološke scene.
Jedni su oštro za, drugi oštro protiv, a od svega neće biti baš ništa.
Izgleda da je u konačnici jedino što se želi pronaći izgovor za oštar međusobni sukob čisto da se vidi tko je veći frajer (po modelu sukoba između BBB-a i Torcide).
pogledaj ovaj video da vidiš dokle se stiglo u UK
(2) Assault on British Culture is Motivated by Hatred & a Desire to Destroy - YouTube
Zašto misliš da bi me trebalo zanimati bilo čije ludilo?
Osobno, ili od strane neke ideologije, političke stranke, pokreta i slično.
Ono što mene jedino zanima na tu temu je da se ludilo ne prevlada kroz neki oblik autoritarne ako ne i diktatorske vlasti, a za takav scenarij su se značajno smanjile mogućnosti nakon propasti fašizma i komunizma. Druga je priča što i danas postoje takve težnje i elementi tih ideologija zakamufliranih u narativu o slobodi izbora tipičan za demokraciju.
kad ste počeli srati ludo da su komunizam i fašizam isto
Ja to nikada nisam govorio.
Ja sam uvijek govorio da je komunizam po ukupnim dokumentiranim i mjerljivim posljedicama puno gori od fašizma.
Tamo gdje je fašizam potrajao, kao u Francovoj Španjolskoj, ostavio je manje ukupno dokumentiranog i mjerljivog zla nego komunizam u bilo kojoj kulturološki sličnoj zemlji.
Dakle, usporedba je prilično poštena.
sfrj i HRVATSKA evo npr
opadnuo broj hrvata od 90.tih kad je ubijen komunizam
za oko milijun
broj žrtava čega kaj misliš pobro
fašizma , soft recimo , jer još ne love po kućama
ali duh su vam ulovili utamničili i zakovali u tamnice duha
JOŠ OVO TEBI NA ZNANJE ogavni lažove KOMUNIZMA NIJE BILO NIGDJE NA ZEMLJI
OSIM TEBI U GLAVI
ta maloumna desničarska socijalistička stoka je jedini efektivni krivac da hrvatoslavija ostaje pod vladavinom socijalističkih rasista
al to je tvoj san ,,,jel tako mentalna štraco
Gast- Guest
Re: Desničari uzrujani zbog odobrenja EU za hranu od kukaca. Istražili smo o čemu se radi
prckov wrote:
ne impresioniraju mene ljudi, eventualno ljudska djela, a ovi idioti ne nude nista sto bi me impresioniralo, naprotiv. Samo nisu samo idioti bitni, ovdje kod mene njihovu ideologiju je prihvatilo vise ljudi nego sto je odbacilo. I to fanaticno prihvatili da na izborima glasaju za otvoreno radikalne partije. Cudo je koliko ljudi ovdje nasjednu na ono sto im mediji serviraju, ja sa ovakvim stavovima koje imam sam daleka manjina. Tako da nisu samo elite problem, velika vecina stanovnistva je prihvatila narativ o nadolazecoj katastrofi, a djeci u osnovnim skolama ludare unose strah u kosti o propasti svijeta. Ne bi vjerovo koliko takvih budala ima.
Naravno da bih vjerovao i da vjerujem, jer znam kakvih budala među ljudima inače ima (ovaj forum je odličan dokaz za to).
Poanta je u onome što sam već opisao.
Utjecaj pop trash kulture ilitiga običnog kič pomodarstva, naročito kada je prihvaćen od strane mainstream masovnih medija i guran od strane političkih i intelektualnih elita.
Ljudi znaju prihvatiti svakakve gluposti od ideja kao smisao svog života. Prihvatili su masovno komunizam i fašizam u njihovom ideološkom obliku, ali onda ih je ružna stvarnost debelo prizemljila. Fašizam na vojni, a komunizam na ekonomski način.
Svaka kretenarja od ideje, ideologije i kojekakvih super-ultra-delux prepametnih planova za spas svijeta od nadolazeće apokalipse će biti prizemljena, a onda i odbačena tijekom vremena iz jednostavnog razloga jer ih činjenice odnosno istina ne podržavaju i ne stoje na njihovoj strani.
U konačnici iza takvih budalaština ionako stoje dvije stvari: Volja za moć i volja za osjećajem moralne superiornosti.
Ako nemaš moć ili bar veći društveni utjecaj i ne možeš ih doseći na neki način pa i putem društvenih mreža i platformi poput yt, tada kreiraš narativ za kojeg misliš da će ti omogućiti osjećaj moralne superiornosti u odnosu na one druge, zle ljude s druge strane ideološke barikade.
Što misliš zašto hrpa ljudi podržava idiotarije koje plasira notorna Greta?
Riječ je o balavom djetetu koje očito ima nemalih psihičkih problema i koju roditelji zloupotrebljavaju u svrhu promoviranja njima bliskih ideja, ali oni njen narativ ipak podržavaju, nebitno što je riječ o vulgarnoj propagandi iza kojih ne stoje čvrsti i uvjerljivi dokazi znanosti.
Činjenice ionako na kraju, prije ili kasnije, uvijek pobjeđuju.
Taj proces na primjeru društvenog sloma zablude u vezi mitova o plemenitom divljaku i oblikovanju djece doslovce ex nihilo koja se navodno rađaju kao prazna ploča, u skladu sa odgojem svojih roditelja je odlično opisao Steven Pinker u svojoj "Praznoj ploči".
Prvo je vladala masovna društvena histerija zbog nastojanja onih znanstvenika koji su opovrgavali temelje takvih zabluda, mnogi su platili svoju cijenu zbog djelovanja te histerije, a onda je stvar jednostavno zamrla i danas nećeš naći puno onih koji i dalje podržavaju spomenute mitove, jer znaju da će sad oni biti opovrgnuti znanstvenim argumentima pa i doslovce ismijani.
Ova posljednja ideja (djeca koja se rađaju kao prazna ploča koju onda po svojim željama oblikuju roditelji) je ionako temeljena na želji ljudi da ako već ne mogu postati Bogom barem sebe stave u ulogu malih bogića, jer su barem nešto stvorili ex nihilo, a znamo da je stvaranje svijeta ex nihilo jedna od za nas temeljnih Božjih aktivnosti u skladu sa učenjem ne samo kršćanske nego i islamske teologije.
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» '' Oko Ine je danas izbila ogromna afera. Evo o čemu se radi''
» Hrvatska se pridružuje Borbenoj skupini EU-a, evo o čemu se radi
» TOLUŠIĆ ISTRAŽUJE O ČEMU SE RADI Ova je fotografija zapalila internet
» Nova prestižna funkcija za tajanstvenu HDZ-ovku; evo o čemu se radi
» Ray Mabus: Prijatelji me stalno pitaju postoje li NLO, no mi jednostavno ne znamo o čemu se radi
» Hrvatska se pridružuje Borbenoj skupini EU-a, evo o čemu se radi
» TOLUŠIĆ ISTRAŽUJE O ČEMU SE RADI Ova je fotografija zapalila internet
» Nova prestižna funkcija za tajanstvenu HDZ-ovku; evo o čemu se radi
» Ray Mabus: Prijatelji me stalno pitaju postoje li NLO, no mi jednostavno ne znamo o čemu se radi
Page 6 of 6