Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 32 of 33
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
n_razbojnik wrote:de ono, nisi li ti iz Istredawson wrote:Poturica ministar kulture u Hrvatskoj, kao u dobra stara osmanska vremena. Bolje da je bio neki Austrijanac recimo ali kad Kara(turcizam)marka geni očito vuku na istok, region, kako god :)
hahaha zamra
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
antifašisti na respiratorima.. još glavaš uvjetova svoju podršku novoj vladi - rezanjem civilnim udrugama.. isključit će ih sa respiratora
Guest- Guest
Dobili su ga dva puta - uživo i preko tv-a. Zasluženo!upravo_sa_jebachine wrote:antifašisti na respiratorima.. još glavaš uvjetova svoju podršku novoj vladi - rezanjem civilnim udrugama.. isključit će ih sa respiratora
Guest- Guest
Prvi intervju s najkontroverznijim ministrom: 'Što vas ne ubije to vas ojača'
Kamen smutnje i danas najčešće spominjani ministar u Saboru, novi ministar kulture Zlatan Hasanbegović, pojasnio je zašto je prihvatio te odgovornosti.
'Nakon svega, kao svojevrsni rezime rekao bih što vas ne ubije to vas ojača. Ja mislim i nadam se, da će ovo ostati tek kako jedna bizarna epizoda iz povijesti hrvatskog javnog života i kulture govora. Nadam se da će sve ovo ostati jedna nepotrebna kulisa i magla i istinski vjerujem da nas u ponedjeljak čeka novi vedar dan i da ću se moći isključivo posvetiti onome što mi je zapravo i jedina zadaća - da vodim ključni i vrlo važan resor', rekao je Hasanbegović zbog kojeg su danas Vladu nazivali i proustaškom. 'Što na to reći? To su potpuno neutemeljene etikete a ja ću to i dokazati svojim radom'.
Novi ministar kulture je rekao kako u politici Ministarstva kulture 'ništa neće mijenjati preko koljena i tek nakon podrobne analize zatečenog stanja'.
'Protivnik sam bilo kakvog eksperimentiranja. Ono što je dobro u hrvatskoj kulturi tome će se dati još veća potpora, ali ono što ne valja će se korjenito mijenjati'.
Na pitanje boji li se da će neki zastupnici, primjerica manjina, kao uvjet za potporu Vladi tražiti da ga se makne iz Vlade Hasanbegović je kazao kako se to neće dogoditi. 'Jer Vlada je dobila jasnu većinu i svi oni koji su glasovali za ovu Vladu glasovali su i za mene kao ministra. Bez obzira na sve ono što se nažalost, danas moglo čuti'.
Kao glavni razlog što je pristao biti ministar u resoru kulture Hasanbegović je naveo je 'odgovornost koju ne može izbjeći'.
'Dovoljno sam vremena posvetio javnom radu s potpuno jasnom političkom, nacionalnom i kulturnom platformom i ovo je ponuda koja se nije mogla odbiti', kazao je Hasanbegović.
- Zagreb, 23.01.2016., 00:16
- Autor: Tatjana Krajač
- komentara
Kamen smutnje i danas najčešće spominjani ministar u Saboru, novi ministar kulture Zlatan Hasanbegović, pojasnio je zašto je prihvatio te odgovornosti.
'Nakon svega, kao svojevrsni rezime rekao bih što vas ne ubije to vas ojača. Ja mislim i nadam se, da će ovo ostati tek kako jedna bizarna epizoda iz povijesti hrvatskog javnog života i kulture govora. Nadam se da će sve ovo ostati jedna nepotrebna kulisa i magla i istinski vjerujem da nas u ponedjeljak čeka novi vedar dan i da ću se moći isključivo posvetiti onome što mi je zapravo i jedina zadaća - da vodim ključni i vrlo važan resor', rekao je Hasanbegović zbog kojeg su danas Vladu nazivali i proustaškom. 'Što na to reći? To su potpuno neutemeljene etikete a ja ću to i dokazati svojim radom'.
Novi ministar kulture je rekao kako u politici Ministarstva kulture 'ništa neće mijenjati preko koljena i tek nakon podrobne analize zatečenog stanja'.
'Protivnik sam bilo kakvog eksperimentiranja. Ono što je dobro u hrvatskoj kulturi tome će se dati još veća potpora, ali ono što ne valja će se korjenito mijenjati'.
Na pitanje boji li se da će neki zastupnici, primjerica manjina, kao uvjet za potporu Vladi tražiti da ga se makne iz Vlade Hasanbegović je kazao kako se to neće dogoditi. 'Jer Vlada je dobila jasnu većinu i svi oni koji su glasovali za ovu Vladu glasovali su i za mene kao ministra. Bez obzira na sve ono što se nažalost, danas moglo čuti'.
Kao glavni razlog što je pristao biti ministar u resoru kulture Hasanbegović je naveo je 'odgovornost koju ne može izbjeći'.
'Dovoljno sam vremena posvetio javnom radu s potpuno jasnom političkom, nacionalnom i kulturnom platformom i ovo je ponuda koja se nije mogla odbiti', kazao je Hasanbegović.
Guest- Guest
I to u Saboru?...Fénix wrote:Dobili su ga dva puta - uživo i preko tv-a. Zasluženo!upravo_sa_jebachine wrote:antifašisti na respiratorima.. još glavaš uvjetova svoju podršku novoj vladi - rezanjem civilnim udrugama.. isključit će ih sa respiratora
Guest- Guest
Riplex wrote:
A šta si se uzjebo gospe ti, čejeni nisu problem, a lojalan čovik je
Kome su lojalni poturice točno? A svi vi ste se zaljubili u njega a ja kažem da je van pameti dovoditi na vlast pripadnike neprijateljske civilizacije u trenutku kada je Europa u ratu sa njima ali vama glupim balkancima je jedino bino da poturice kao ni vi ne vole antifašite, budale...
Last edited by dawson on Sat 23 Jan - 2:20; edited 2 times in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Pa i čejeni su anifašisti, a ti su tebi dragi očito.dawson wrote:Riplex wrote:
A šta si se uzjebo gospe ti, čejeni nisu problem, a lojalan čovik je
Kome su lojalni poturice točno? A svi vi ste se zaljubili u njega a ja kažem da je van pameti dovoditi na vlast pripadnike neprijateljske civilizacije u trenutku kada je Europa u ratu sa njima ali vama glupim balkancima je jedino bino da poturice kao ni vi ne vole antifašite, budale...
koja europa? Ona što ih zove i prima? Hehe eto ti takva europa.
Draži su mi ovi iz istočne od poljske preko monaka iz azova pa dalje.
I nema tu zaljubljenosti, osobno prwzirem konunjare iz hdz i njihove potrčke, ali čim čovik smeta spodobama kao što je platforma 112, neka ga
Riplex wrote:
Draži su ti oni a opet dragi su ti i turci, moraš se odlučiti i gledati širu sliku. Btw. čisto sumnjam da bi Haso mogao imati bilo kakvu funkciju u Poljskoj ili Mađarskoj, njimna se opravdano diže kosa na glavi od ovih koji propagiraju Islam u Europi dok je ova naša vlada više kao da je iz Bosne.
Last edited by dawson on Sat 23 Jan - 2:40; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Pa u poljskoj i frfljavi ne može raditi, dobio nogu no ne smata ti da sere o jugoslaviji u sred Rijeke.dawson wrote:Riplex wrote:
Draži su ti oni a opet dragi su ti i turci, moraš se odlučiti i gledati širu sliku. Btw. čisto sumnjam da bi Haso mogao imati bilo kakvu funkciju u Poljskoj ili Mađarskoj, njimna se opravdano diže kosa na glavi od ovih koji propagiraju Islam u Europi dok je ova naša vlada više kao da je iz Bosne.
Guest- Guest
Tako jetre911 wrote:Pa u poljskoj i frfljavi ne može raditi, dobio nogu no ne smata ti da sere o jugoslaviji u sred Rijeke.dawson wrote:Riplex wrote:
Draži su ti oni a opet dragi su ti i turci, moraš se odlučitati i gledati širu sliku. Btw. čisto sumnjam da bi Haso mogao imati bilo kakvu funkciju u Poljskoj ili Mađarskoj, njimna se opravdano diže kosa na glavi od ovih koji propagiraju Islam u Europi dok je ova naša vlada više kao da je iz Bosne.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako rekoh hasan je postavljen kao prijelazno rjesenje da procisti hrvatsku kulturu od frljica i 'frljica'...i raznih platformi...jer sumnjam da bi to do kraja mogao odraditi kakav kulturnjak jer bi ga kolege. obradile...mislim da uz hasana bi jos to odradio jakov sedlar..meni je on bio favorit za ministra
2015-09-08
Frfljavi bi dobio otkaz, a našeg novog ministra ne bi ni zaposlili. Razlog tome je što njihova kultura nije isprepletena muslimanskom kao našavuksadinare wrote:Tako jetre911 wrote:Pa u poljskoj i frfljavi ne može raditi, dobio nogu no ne smata ti da sere o jugoslaviji u sred Rijeke.dawson wrote:Riplex wrote:
Draži su ti oni a opet dragi su ti i turci, moraš se odlučitati i gledati širu sliku. Btw. čisto sumnjam da bi Haso mogao imati bilo kakvu funkciju u Poljskoj ili Mađarskoj, njimna se opravdano diže kosa na glavi od ovih koji propagiraju Islam u Europi dok je ova naša vlada više kao da je iz Bosne.
mutava baštarda wrote:Frfljavi bi dobio otkaz, a našeg novog ministra ne bi ni zaposlili. Razlog tome je što njihova kultura nije isprepletena muslimanskom kao našavuksadinare wrote:Tako jetre911 wrote:Pa u poljskoj i frfljavi ne može raditi, dobio nogu no ne smata ti da sere o jugoslaviji u sred Rijeke.dawson wrote:Riplex wrote:
Može biti da ima nešto i u tome što nema veze sa poslom koji treba da radi a jedina kvalifikacija mu je ta što je ustaša.
Fénix wrote:
A na osnovu čega je ovaj stručan da odredi šta valja a šta ne? Koliko je predstava režirao ili knjiga napisao?
Ovima ne bi pasalo ni da je ministar postao redatelj jakov sedlar ili glumica anja sovagovic oni imaju o ovima jos gore misljenje a ovi bi jos jace divljali da je sedlar postao ministardzango wrote:Fénix wrote:
A na osnovu čega je ovaj stručan da odredi šta valja a šta ne? Koliko je predstava režirao ili knjiga napisao?
2015-09-08
Možda, ali onda ne bi imali šta da prigovore.vuksadinare wrote:Ovima ne bi pasalo ni da je ministar postao redatelj jakov sedlar ili glumica anja sovagovic oni imaju o ovima jos gore misljenje a ovi bi jos jace divljali da je sedlar postao ministardzango wrote:Fénix wrote:
Pa dobro nije loša kvalifikacija u vrijeme bolnih rezova. Dok antifašizam bude dizao barikade kontra divizije iz kulture iza leđa će biti otkazi, privatizacija posljednjeg socijalističkog bastiona HEPa, privatizacija voda, prekidi logističkih pravaca za uhljebe i tako to...dzango wrote:mutava baštarda wrote:Frfljavi bi dobio otkaz, a našeg novog ministra ne bi ni zaposlili. Razlog tome je što njihova kultura nije isprepletena muslimanskom kao našavuksadinare wrote:Tako jetre911 wrote:Pa u poljskoj i frfljavi ne može raditi, dobio nogu no ne smata ti da sere o jugoslaviji u sred Rijeke.dawson wrote:Riplex wrote:
Može biti da ima nešto i u tome što nema veze sa poslom koji treba da radi a jedina kvalifikacija mu je ta što je ustaša.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
O imali bi itekako ne boj se....takvi stalno traze rdjavu dlaku u pici onima koji im nisu po volji...sedlaru bi prebacili da nema pojma o reziranju i da je ustasa jer je rezirao cetverored i filmove o tudjmanu,blajtburgu,film gospu...jos bi ga etiketirali da je klerofasist,tudjmanovac..a anja sovagocic bi bila kvalificirana kao losa glumica,desnicarka i naravno ustasicadzango wrote:Možda, ali onda ne bi imali šta da prigovore.vuksadinare wrote:Ovima ne bi pasalo ni da je ministar postao redatelj jakov sedlar ili glumica anja sovagovic oni imaju o ovima jos gore misljenje a ovi bi jos jace divljali da je sedlar postao ministardzango wrote:Fénix wrote:
2015-09-08
dzango wrote:Fénix wrote:
pa ministar je politička funkcija, ne stručna, i da ja odlučujem o sastavu vlade, meni nikad nitko iz kulture ne bi bio ministar kulture, kao što je u nato državama standard da nitko iz vojske nije na čelu ministarstva obrane. Zato da bi se uspostavila civilna kontrola nad vojskom, isto tako da ne bi lobby kulturnjaka sam sebi preko svog čovjeka dijelio pare.
marcellus wrote:dzango wrote:Fénix wrote:
pa ministar je politička funkcija, ne stručna, i da ja odlučujem o sastavu vlade, meni nikad nitko iz kulture ne bi bio ministar kulture, kao što je u nato državama standard da nitko iz vojske nije na čelu ministarstva obrane. Zato da bi se uspostavila civilna kontrola nad vojskom, isto tako da ne bi lobby kulturnjaka sam sebi preko svog čovjeka dijelio pare.
Ne prolazi to u kulturi. Nije isto brojati zasade kukuruza i određivati šta je kvalitet i prioritet u kulturi. Menađerisanje može da prođe u nekim drugim resorima ali ovde teško. Vojska na primer ima načelnika generalštaba i svoju hijerarhiju i ministar odbrane više dođe kao fikus što se tiče stručnih stvari. Manje više, nepotreban. Ako ovaj počne da čisti nepodopbne i po svom nahođenju određuje ko valja a ko ne, jao si ga vama.
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Predsjednik HČSP-a i bivši tajnik s "homo-udbaškim vezama" osuđeni zbog izvlačenja 3,5 milijuna kuna
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 32 of 33