Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 17 of 33
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
kakvi su vam onda cetnici cetnicke branse?! :Ddzango wrote:Ni jedan od njih nje četnik. Sve Europejci. Govnari.tre911 wrote:četnik prve klase kao i vučić i nikolić a ni mali ivica od slobe nije za baciti.maggie13 wrote:koje vam je Vulin branse? ;-)dzango wrote:Nije ustaša a iz HČSP-a? Da je ministar prosvete ili nauke, dobro. Kod nas je ministar obično neko iz branše. Bar za ova ministarstva.Regoč wrote:Ne znam, radi na institutu, prije bi bio za ministra znanosti. No, to nije tema, tema je objeda da je fašist. Nije fašist, demokrat je.dzango wrote:A kakve veze ima sa kulturom?Regoč wrote:Ne znaš, nemaš pojma tko je on. Dobar je tip, ugodan za razgovor, Hrvatom se izjašnjavao oduviek, i uviek je objašnjavao da u islamu vjera ne oređuje naciju.Eva wrote:Znam ja takve kao on, umjesto remena nose eksploziv.Regoč wrote:Zlatko je zagrebački dečec, tako da su mu ti bliža nego Soljanin Hepikur.Eva wrote:Epikur, kao dijete odraslo u Bosni među Mujama, ima prednost pred vama kojima su turcizmi strani. Vi bute najebali, kurca ne bute kužili od kulturne baštine Rvata mudžahedina.n_razbojnik wrote:uglavnom, epikur na aparatima
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Hot spot će raditi ministar kulture ?! PA TKO NJEGA PITA ISTA O TOME?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Evo ja.maggie13 wrote:kakvi su vam onda cetnici cetnicke branse?! :Ddzango wrote:Ni jedan od njih nje četnik. Sve Europejci. Govnari.tre911 wrote:četnik prve klase kao i vučić i nikolić a ni mali ivica od slobe nije za baciti.maggie13 wrote:koje vam je Vulin branse? ;-)dzango wrote:Nije ustaša a iz HČSP-a? Da je ministar prosvete ili nauke, dobro. Kod nas je ministar obično neko iz branše. Bar za ova ministarstva.Regoč wrote:Ne znam, radi na institutu, prije bi bio za ministra znanosti. No, to nije tema, tema je objeda da je fašist. Nije fašist, demokrat je.dzango wrote:A kakve veze ima sa kulturom?Regoč wrote:Ne znaš, nemaš pojma tko je on. Dobar je tip, ugodan za razgovor, Hrvatom se izjašnjavao oduviek, i uviek je objašnjavao da u islamu vjera ne oređuje naciju.Eva wrote:Znam ja takve kao on, umjesto remena nose eksploziv.Regoč wrote:Zlatko je zagrebački dečec, tako da su mu ti bliža nego Soljanin Hepikur.Eva wrote:Epikur, kao dijete odraslo u Bosni među Mujama, ima prednost pred vama kojima su turcizmi strani. Vi bute najebali, kurca ne bute kužili od kulturne baštine Rvata mudžahedina.n_razbojnik wrote:uglavnom, epikur na aparatima
Hrvati su porijeklom iz Irana, krv nije voda.dzango wrote:I Pavelić je govorio da su Muslimani najbolji deo hrvatskog naroda.Regoč wrote:Ne, zašto bi? Jer konačno imamo ministra koji osjeća hrvatski? Svi smo ponosni na tako dobar izbor.Eva wrote:Regoče, kaj ti vele frendovi na Mujo od kulture? Jel te kure?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
kaja_333 wrote:Hot spot će raditi ministar kulture ?! PA TKO NJEGA PITA ISTA O TOME?
Ne on će samo financirati "kultrune događaje", po đamijama naravno.
catabbath-
2015-08-22
Čovjek je Hrvat i tu priča staje, ovi sau malo ljuti zbog njegove vjere pa bacaju režiku i plaše glupostima što nemaju veze s vezom.kaja_333 wrote:Pa nije ti to jon jihadi nego Zlatan, o jebote ovi naši Bosanci su popizdili skroz
Guest- Guest
Čuj svi su odreda bili u četnicima i tako se vode a mali ivica je iz miloševićevog kaputa ispao ba to je čak i stupanj više od četnika. Druga je stvar što vam se više ne sviđaju pa ih ne želite među četnicima no povijest se ne da mijenjati.dzango wrote:Ni jedan od njih nje četnik. Sve Europejci. Govnari.tre911 wrote:četnik prve klase kao i vučić i nikolić a ni mali ivica od slobe nije za baciti.maggie13 wrote:koje vam je Vulin branse? ;-)dzango wrote:Nije ustaša a iz HČSP-a? Da je ministar prosvete ili nauke, dobro. Kod nas je ministar obično neko iz branše. Bar za ova ministarstva.Regoč wrote:Ne znam, radi na institutu, prije bi bio za ministra znanosti. No, to nije tema, tema je objeda da je fašist. Nije fašist, demokrat je.dzango wrote:A kakve veze ima sa kulturom?Regoč wrote:Ne znaš, nemaš pojma tko je on. Dobar je tip, ugodan za razgovor, Hrvatom se izjašnjavao oduviek, i uviek je objašnjavao da u islamu vjera ne oređuje naciju.Eva wrote:Znam ja takve kao on, umjesto remena nose eksploziv.Regoč wrote:Zlatko je zagrebački dečec, tako da su mu ti bliža nego Soljanin Hepikur.Eva wrote:Epikur, kao dijete odraslo u Bosni među Mujama, ima prednost pred vama kojima su turcizmi strani. Vi bute najebali, kurca ne bute kužili od kulturne baštine Rvata mudžahedina.n_razbojnik wrote:uglavnom, epikur na aparatima
Guest- Guest
Čovjek Zagrepčan, ovi su malo bolesni .tre911 wrote:Čovjek je Hrvat i tu priča staje, ovi sau malo ljuti zbog njegove vjere pa bacaju režiku i plaše glupostima što nemaju veze s vezom.kaja_333 wrote:Pa nije ti to jon jihadi nego Zlatan, o jebote ovi naši Bosanci su popizdili skroz
2015-08-15
Aha, dobro a od kuda si ti inače?dawson wrote:kaja_333 wrote:Hot spot će raditi ministar kulture ?! PA TKO NJEGA PITA ISTA O TOME?
Ne on će samo financirati "kultrune događaje", po đamijama naravno.
2015-08-15
kaja_333 wrote:
Čovjek Zagrepčan, ovi su malo bolesni .
Je, alahuegber, pravi purger kao Bandić.
catabbath-
2015-08-22
Kakve ovaj uopšte ima veze sa poslom ministra kulture?kaja_333 wrote:Hot spot će raditi ministar kulture ?! PA TKO NJEGA PITA ISTA O TOME?
Lako za Bandića, njemu se rodi Hristos kad zatreba, saće bidne Bajram event miseca.dawson wrote:kaja_333 wrote:
Čovjek Zagrepčan, ovi su malo bolesni .
Je, alahuegber, pravi purger kao Bandić.
Ne vidim mu ja zamjerke, da je htio izdati hrvatsvo predstavljao bi se kao bošnjo a ne kao Hrvat.kaja_333 wrote:Čovjek Zagrepčan, ovi su malo bolesni .tre911 wrote:Čovjek je Hrvat i tu priča staje, ovi sau malo ljuti zbog njegove vjere pa bacaju režiku i plaše glupostima što nemaju veze s vezom.kaja_333 wrote:Pa nije ti to jon jihadi nego Zlatan, o jebote ovi naši Bosanci su popizdili skroz
Guest- Guest
kaja_333 wrote:
Aha, dobro a od kuda si ti inače?
Ja sam iz Pule. Inače ti poturice koji će sad dobiti i ministra pokušavaju ovdje sagraditi đamiju a mi se protiv toga borimo.
Bio je i Mesić vaš ustaša, pa više nije.tre911 wrote:Čuj svi su odreda bili u četnicima i tako se vode a mali ivica je iz miloševićevog kaputa ispao ba to je čak i stupanj više od četnika. Druga je stvar što vam se više ne sviđaju pa ih ne želite među četnicima no povijest se ne da mijenjati.dzango wrote:Ni jedan od njih nje četnik. Sve Europejci. Govnari.tre911 wrote:četnik prve klase kao i vučić i nikolić a ni mali ivica od slobe nije za baciti.maggie13 wrote:koje vam je Vulin branse? ;-)dzango wrote:Nije ustaša a iz HČSP-a? Da je ministar prosvete ili nauke, dobro. Kod nas je ministar obično neko iz branše. Bar za ova ministarstva.Regoč wrote:Ne znam, radi na institutu, prije bi bio za ministra znanosti. No, to nije tema, tema je objeda da je fašist. Nije fašist, demokrat je.dzango wrote:A kakve veze ima sa kulturom?Regoč wrote:Ne znaš, nemaš pojma tko je on. Dobar je tip, ugodan za razgovor, Hrvatom se izjašnjavao oduviek, i uviek je objašnjavao da u islamu vjera ne oređuje naciju.Eva wrote:Znam ja takve kao on, umjesto remena nose eksploziv.Regoč wrote:Zlatko je zagrebački dečec, tako da su mu ti bliža nego Soljanin Hepikur.Eva wrote:Epikur, kao dijete odraslo u Bosni među Mujama, ima prednost pred vama kojima su turcizmi strani. Vi bute najebali, kurca ne bute kužili od kulturne baštine Rvata mudžahedina.n_razbojnik wrote:uglavnom, epikur na aparatima
Kako se vidi po kmečanju antihrvatskih elemenata sasvim dobre reference ima za taj posao.dzango wrote:Kakve ovaj uopšte ima veze sa poslom ministra kulture?kaja_333 wrote:Hot spot će raditi ministar kulture ?! PA TKO NJEGA PITA ISTA O TOME?
Guest- Guest
Nije, on je samo pjevao ustaške pjesme a u ww2 bio klinac koji je bunario mrtvace, cigo jebigadzango wrote:Bio je i Mesić vaš ustaša, pa više nije.tre911 wrote:Čuj svi su odreda bili u četnicima i tako se vode a mali ivica je iz miloševićevog kaputa ispao ba to je čak i stupanj više od četnika. Druga je stvar što vam se više ne sviđaju pa ih ne želite među četnicima no povijest se ne da mijenjati.dzango wrote:Ni jedan od njih nje četnik. Sve Europejci. Govnari.tre911 wrote:četnik prve klase kao i vučić i nikolić a ni mali ivica od slobe nije za baciti.maggie13 wrote:koje vam je Vulin branse? ;-)dzango wrote:Nije ustaša a iz HČSP-a? Da je ministar prosvete ili nauke, dobro. Kod nas je ministar obično neko iz branše. Bar za ova ministarstva.Regoč wrote:Ne znam, radi na institutu, prije bi bio za ministra znanosti. No, to nije tema, tema je objeda da je fašist. Nije fašist, demokrat je.dzango wrote:A kakve veze ima sa kulturom?Regoč wrote:Ne znaš, nemaš pojma tko je on. Dobar je tip, ugodan za razgovor, Hrvatom se izjašnjavao oduviek, i uviek je objašnjavao da u islamu vjera ne oređuje naciju.Eva wrote:Znam ja takve kao on, umjesto remena nose eksploziv.Regoč wrote:Zlatko je zagrebački dečec, tako da su mu ti bliža nego Soljanin Hepikur.Eva wrote:Epikur, kao dijete odraslo u Bosni među Mujama, ima prednost pred vama kojima su turcizmi strani. Vi bute najebali, kurca ne bute kužili od kulturne baštine Rvata mudžahedina.n_razbojnik wrote:uglavnom, epikur na aparatima
Guest- Guest
Isto tako je mogao da bude i ministar poljoprivrede. Nemate ni jednog ustašu iz kulture? Sve crveni?tre911 wrote:Kako se vidi po kmečanju antihrvatskih elemenata sasvim dobre reference ima za taj posao.dzango wrote:Kakve ovaj uopšte ima veze sa poslom ministra kulture?kaja_333 wrote:Hot spot će raditi ministar kulture ?! PA TKO NJEGA PITA ISTA O TOME?
tre911 wrote:
bošnjo a ne kao Hrvat.
Hasanbegović. Halo!!!!
E pa što ste se borili borili ste se. Saće Zlatko Hasanbegović i pravaška ekipa udarit temeljac. Do Drine :Ddawson wrote:kaja_333 wrote:
Aha, dobro a od kuda si ti inače?
Ja sam iz Pule. Inače ti poturice koji će sad dobiti i ministra pokušavaju ovdje sagraditi đamiju a mi se protiv toga borimo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa " hasanbegovica" ti je bilo u domovinskom ratu, halo, o čemu ti, pobrkalo ti se svedawson wrote:tre911 wrote:
bošnjo a ne kao Hrvat.
Hasanbegović. Halo!!!!
2015-08-15
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Similar topics
» Predsjednik HČSP-a i bivši tajnik s "homo-udbaškim vezama" osuđeni zbog izvlačenja 3,5 milijuna kuna
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 17 of 33