Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 4 of 33
Page 4 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Dobro što je Balija. Ali je još ustaša i istoričar. Ništa ga ne kvalifikuje za ministra kulture. Sada mi i srpski ministri deluju manje nakaradno.Eva wrote:Islamska "nekultura", pa kao ono mi ćemo, napredna HR, pokazat zaostaloj Europi da su Muje čeče i fensi šmensi, kužiš spiku? Hrvati, prosvjetitelji i lunčonoše svjetla u mračnoj Europi.dzango wrote:Kakve ovaj ima veze sa kulturom?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
gdje smo mi od svjetla, premijer i prezidente klerofašisti...kad nam cigan sa sisama, ili Mima Simić, bude bar jedno od toga onda smo lučonoše, ilitiga LuciferiEva wrote:Islamska "nekultura", pa kao ono mi ćemo, napredna HR, pokazat zaostaloj Europi da su Muje čeče i fensi šmensi, kužiš spiku? Hrvati, prosvjetitelji i lunčonoše svjetla u mračnoj Europi.dzango wrote:Kakve ovaj ima veze sa kulturom?
2014-04-15
Je, evo umjesto pederluka druga jovanovića dobijamo kuran jihadi zlatka :DEva wrote:Ah, da vi ste već Muslimani. Vi se drogirate Kuranomtre911 wrote:to se ne smije, evo zlajo već kran pripremio za dilere. Propade ti još jedan posaoEva wrote:Idem u Latinsku Ameriku i mogu ti slat koku DHL-om. Budi moj zastupnik za EU i regiju.tre911 wrote:Jebote već planira iz austrije pobjeći natrag u zegej zbog toliko muja u susjedstvu kad ono ovdje takav ministar kulture, koprca se kao da je u živi pijesak stala A ništa, morati će u moskvu kod dagestanaca i čečena ( u izrael neće jer bi morala u vojsku a to joj se nimalo ne sviđa)n_razbojnik wrote:Kaldim se da su Milevi svi susjedi muslimani ali ne smije A reći...samo čeznutljivim okom gledati na istok
potražiti utjehu protiv zla koje joj se dogodilo
Guest- Guest
Nemam ti ja pojma o tim vašim koalicijama.Eva wrote:Ovo ću ti reći samo jedanput. Malo babica= koalicija od 500 stranki, chiaro adesso?dzango wrote:Niđe veze.Eva wrote:Ironija, ti zvuči poznato?dzango wrote:Puno babica, kilava deca. Ne malo babica.ostap.phender wrote:Kaže narodna mudrost: malo babica - kilavo dijete. Zato smo mi delegirali par vidljivih i još par nevidljivih babica, tako da nema šanse da ova vlada ne ostane na vlasti barem 3, ako ne i više mandata :Pred wolf wrote:Nemam komentara...Ionako se ova Vlada neće održati dugo pa nije niti bitno.
ja bih rekao, vama u inat...što da samo vi imate ministre iz guzicedzango wrote:Dobro što je Balija. Ali je još ustaša i istoričar. Ništa ga ne kvalifikuje za ministra kulture. Sada mi i srpski ministri deluju manje nakaradno.Eva wrote:Islamska "nekultura", pa kao ono mi ćemo, napredna HR, pokazat zaostaloj Europi da su Muje čeče i fensi šmensi, kužiš spiku? Hrvati, prosvjetitelji i lunčonoše svjetla u mračnoj Europi.dzango wrote:Kakve ovaj ima veze sa kulturom?
n_razbojnik-
2014-04-15
Pa vidim ja da ne bereš Ostapa, a inače nisi baš bedastdzango wrote:Nemam ti ja pojma o tim vašim koalicijama.Eva wrote:Ovo ću ti reći samo jedanput. Malo babica= koalicija od 500 stranki, chiaro adesso?dzango wrote:Niđe veze.Eva wrote:Ironija, ti zvuči poznato?dzango wrote:Puno babica, kilava deca. Ne malo babica.ostap.phender wrote:Kaže narodna mudrost: malo babica - kilavo dijete. Zato smo mi delegirali par vidljivih i još par nevidljivih babica, tako da nema šanse da ova vlada ne ostane na vlasti barem 3, ako ne i više mandata :Pred wolf wrote:Nemam komentara...Ionako se ova Vlada neće održati dugo pa nije niti bitno.
Guest- Guest
Zlatko je zagrebački dečec, tako da su mu ti bliža nego Soljanin Hepikur.Eva wrote:Epikur, kao dijete odraslo u Bosni među Mujama, ima prednost pred vama kojima su turcizmi strani. Vi bute najebali, kurca ne bute kužili od kulturne baštine Rvata mudžahedina.n_razbojnik wrote:uglavnom, epikur na aparatima
vrati'ćemo Tuzlu i preseliti epija a soru upisati u handzar diviziju kako joj i babo stavio u amanet
2014-04-15
Naš ministar kulture je fin čova sa čudnom frizurom. Problem su ovi ostali.n_razbojnik wrote:ja bih rekao, vama u inat...što da samo vi imate ministre iz guzicedzango wrote:Dobro što je Balija. Ali je još ustaša i istoričar. Ništa ga ne kvalifikuje za ministra kulture. Sada mi i srpski ministri deluju manje nakaradno.Eva wrote:Islamska "nekultura", pa kao ono mi ćemo, napredna HR, pokazat zaostaloj Europi da su Muje čeče i fensi šmensi, kužiš spiku? Hrvati, prosvjetitelji i lunčonoše svjetla u mračnoj Europi.dzango wrote:Kakve ovaj ima veze sa kulturom?
Last edited by dzango on 21/1/2016, 17:03; edited 1 time in total
Mujo od kulture, meni je to nekak simpatičnije. A jihad everyday mu je omiljena krugovalna postaja.tre911 wrote:Je, evo umjesto pederluka druga jovanovića dobijamo kuran jihadi zlatka :DEva wrote:Ah, da vi ste već Muslimani. Vi se drogirate Kuranomtre911 wrote:to se ne smije, evo zlajo već kran pripremio za dilere. Propade ti još jedan posaoEva wrote:Idem u Latinsku Ameriku i mogu ti slat koku DHL-om. Budi moj zastupnik za EU i regiju.tre911 wrote:Jebote već planira iz austrije pobjeći natrag u zegej zbog toliko muja u susjedstvu kad ono ovdje takav ministar kulture, koprca se kao da je u živi pijesak stala A ništa, morati će u moskvu kod dagestanaca i čečena ( u izrael neće jer bi morala u vojsku a to joj se nimalo ne sviđa)n_razbojnik wrote:Kaldim se da su Milevi svi susjedi muslimani ali ne smije A reći...samo čeznutljivim okom gledati na istok
Guest- Guest
Nisam skroz ali prilično.Eva wrote:Pa vidim ja da ne bereš Ostapa, a inače nisi baš bedastdzango wrote:Nemam ti ja pojma o tim vašim koalicijama.Eva wrote:Ovo ću ti reći samo jedanput. Malo babica= koalicija od 500 stranki, chiaro adesso?dzango wrote:Niđe veze.Eva wrote:Ironija, ti zvuči poznato?dzango wrote:Puno babica, kilava deca. Ne malo babica.ostap.phender wrote:Kaže narodna mudrost: malo babica - kilavo dijete. Zato smo mi delegirali par vidljivih i još par nevidljivih babica, tako da nema šanse da ova vlada ne ostane na vlasti barem 3, ako ne i više mandata :Pred wolf wrote:Nemam komentara...Ionako se ova Vlada neće održati dugo pa nije niti bitno.
a to je, na ostalim poljima čak ni mi ne konkuriramo, a ovo bezvezno ministarstvo eto jednom koji se ističedzango wrote:Naš ministar kulture je fin čova sa čudnom frizurom. Problem su ovi ostali.n_razbojnik wrote:ja bih rekao, vama u inat...što da samo vi imate ministre iz guzicedzango wrote:Dobro što je Balija. Ali je još ustaša i istoričar. Ništa ga ne kvalifikuje za ministra kulture. Sada mi i srpski ministri deluju manje nakaradno.Eva wrote:Islamska "nekultura", pa kao ono mi ćemo, napredna HR, pokazat zaostaloj Europi da su Muje čeče i fensi šmensi, kužiš spiku? Hrvati, prosvjetitelji i lunčonoše svjetla u mračnoj Europi.dzango wrote:Kakve ovaj ima veze sa kulturom?
2014-04-15
Znam ja takve kao on, umjesto remena nose eksploziv.Regoč wrote:Zlatko je zagrebački dečec, tako da su mu ti bliža nego Soljanin Hepikur.Eva wrote:Epikur, kao dijete odraslo u Bosni među Mujama, ima prednost pred vama kojima su turcizmi strani. Vi bute najebali, kurca ne bute kužili od kulturne baštine Rvata mudžahedina.n_razbojnik wrote:uglavnom, epikur na aparatima
Guest- Guest
A oćel i Marčelo opet morat mijenjat prezime? U Al-Hadžiholjevac?n_razbojnik wrote:vrati'ćemo Tuzlu i preseliti epija a soru upisati u handzar diviziju kako joj i babo stavio u amanet
Guest- Guest
ajde ti, kod mujezina na instrukcije prije nego preplivaš sutlu za doma a dotad peglaj plastiku http://uniquehijabs.com/Eva wrote:Mujo od kulture, meni je to nekak simpatičnije. A jihad everyday mu je omiljena krugovalna postaja.tre911 wrote:Je, evo umjesto pederluka druga jovanovića dobijamo kuran jihadi zlatka :DEva wrote:Ah, da vi ste već Muslimani. Vi se drogirate Kuranomtre911 wrote:to se ne smije, evo zlajo već kran pripremio za dilere. Propade ti još jedan posaoEva wrote:Idem u Latinsku Ameriku i mogu ti slat koku DHL-om. Budi moj zastupnik za EU i regiju.tre911 wrote:Jebote već planira iz austrije pobjeći natrag u zegej zbog toliko muja u susjedstvu kad ono ovdje takav ministar kulture, koprca se kao da je u živi pijesak stala A ništa, morati će u moskvu kod dagestanaca i čečena ( u izrael neće jer bi morala u vojsku a to joj se nimalo ne sviđa)n_razbojnik wrote:Kaldim se da su Milevi svi susjedi muslimani ali ne smije A reći...samo čeznutljivim okom gledati na istok
2014-04-15
Nekako mi se čini da je to najvažnije ministarstvo. Ako propadne kultura, šta ostaje?n_razbojnik wrote:a to je, na ostalim poljima čak ni mi ne konkuriramo, a ovo bezvezno ministarstvo eto jednom koji se ističedzango wrote:Naš ministar kulture je fin čova sa čudnom frizurom. Problem su ovi ostali.n_razbojnik wrote:ja bih rekao, vama u inat...što da samo vi imate ministre iz guzicedzango wrote:Dobro što je Balija. Ali je još ustaša i istoričar. Ništa ga ne kvalifikuje za ministra kulture. Sada mi i srpski ministri deluju manje nakaradno.Eva wrote:Islamska "nekultura", pa kao ono mi ćemo, napredna HR, pokazat zaostaloj Europi da su Muje čeče i fensi šmensi, kužiš spiku? Hrvati, prosvjetitelji i lunčonoše svjetla u mračnoj Europi.dzango wrote:Kakve ovaj ima veze sa kulturom?
Propade sve, jebo i kulturudzango wrote:Nekako mi se čini da je to najvažnije ministarstvo. Ako propadne kultura, šta ostaje?n_razbojnik wrote:a to je, na ostalim poljima čak ni mi ne konkuriramo, a ovo bezvezno ministarstvo eto jednom koji se ističedzango wrote:Naš ministar kulture je fin čova sa čudnom frizurom. Problem su ovi ostali.n_razbojnik wrote:ja bih rekao, vama u inat...što da samo vi imate ministre iz guzicedzango wrote:Dobro što je Balija. Ali je još ustaša i istoričar. Ništa ga ne kvalifikuje za ministra kulture. Sada mi i srpski ministri deluju manje nakaradno.Eva wrote:Islamska "nekultura", pa kao ono mi ćemo, napredna HR, pokazat zaostaloj Europi da su Muje čeče i fensi šmensi, kužiš spiku? Hrvati, prosvjetitelji i lunčonoše svjetla u mračnoj Europi.dzango wrote:Kakve ovaj ima veze sa kulturom?
n_razbojnik-
2014-04-15
neće ali morati će položiti zakletvu za branjenjem granice na DriniEva wrote:A oćel i Marčelo opet morat mijenjat prezime? U Al-Hadžiholjevac?n_razbojnik wrote:vrati'ćemo Tuzlu i preseliti epija a soru upisati u handzar diviziju kako joj i babo stavio u amanet
n_razbojnik-
2014-04-15
Ne znaš, nemaš pojma tko je on. Dobar je tip, ugodan za razgovor, Hrvatom se izjašnjavao oduviek, i uviek je objašnjavao da u islamu vjera ne oređuje naciju.Eva wrote:Znam ja takve kao on, umjesto remena nose eksploziv.Regoč wrote:Zlatko je zagrebački dečec, tako da su mu ti bliža nego Soljanin Hepikur.Eva wrote:Epikur, kao dijete odraslo u Bosni među Mujama, ima prednost pred vama kojima su turcizmi strani. Vi bute najebali, kurca ne bute kužili od kulturne baštine Rvata mudžahedina.n_razbojnik wrote:uglavnom, epikur na aparatima
Nije nikakav zagovornik fašizma, što mu se pokušava nametnuti "simpatijama za Pavelića". Čovjek se bavi tim razdobljem pa bolje od većine poznaje neke događaje i tijekove.
A kakve veze ima sa kulturom?Regoč wrote:Ne znaš, nemaš pojma tko je on. Dobar je tip, ugodan za razgovor, Hrvatom se izjašnjavao oduviek, i uviek je objašnjavao da u islamu vjera ne oređuje naciju.Eva wrote:Znam ja takve kao on, umjesto remena nose eksploziv.Regoč wrote:Zlatko je zagrebački dečec, tako da su mu ti bliža nego Soljanin Hepikur.Eva wrote:Epikur, kao dijete odraslo u Bosni među Mujama, ima prednost pred vama kojima su turcizmi strani. Vi bute najebali, kurca ne bute kužili od kulturne baštine Rvata mudžahedina.n_razbojnik wrote:uglavnom, epikur na aparatima
Page 4 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
Similar topics
» Predsjednik HČSP-a i bivši tajnik s "homo-udbaškim vezama" osuđeni zbog izvlačenja 3,5 milijuna kuna
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 4 of 33