Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 2 of 33
Page 2 of 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
uglavnom, epikur na aparatima
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Nemam komentara...Ionako se ova Vlada neće održati dugo pa nije niti bitno.
Guest- Guest
meni samo drago da Oliver pakira i traži novu destinaciju od Vardara do Triglava za svoje eskapade
2014-04-15
Bit će bujrum, meraba, selam alejlkum. Meni je fenomenalno kak svako sranje od strane HDZ ide glatko. Tak da i klanjanje bu išlo glatko.ostap.phender wrote:Pa kad sad Merkelica vrati sve sumnjive i lažne sirijske i ine izbjeglice u Hrvatsku, trebat će im jedno prijateljsko uho i utješno rame za plakanje :PEva wrote:U HR nema kulturnih Hrvata već ministar kulture to mora biti Mujo islamdžija.dzango wrote:Ovi biraju ministre gore od Vučića.
Guest- Guest
Kaže narodna mudrost: malo babica - kilavo dijete. Zato smo mi delegirali par vidljivih i još par nevidljivih babica, tako da nema šanse da ova vlada ne ostane na vlasti barem 3, ako ne i više mandata :Pred wolf wrote:Nemam komentara...Ionako se ova Vlada neće održati dugo pa nije niti bitno.
Guest- Guest
vi se riješavate mulja i taloga a ewa nariče i proklinje sudbinu kletu zbog toga, po epija došlo vozilo hitne, onaj sa strane već puni one elektrode za elektro šokove ako bude bilo potrebno :))n_razbojnik wrote:meni samo drago da Oliver pakira i traži novu destinaciju od Vardara do Triglava za svoje eskapade
Guest- Guest
gledaj Mileve što se naložila
2014-04-15
Epikur, kao dijete odraslo u Bosni među Mujama, ima prednost pred vama kojima su turcizmi strani. Vi bute najebali, kurca ne bute kužili od kulturne baštine Rvata mudžahedina.n_razbojnik wrote:uglavnom, epikur na aparatima
Guest- Guest
Ova vlada će kratko trajati...ostap.phender wrote:Kaže narodna mudrost: malo babica - kilavo dijete. Zato smo mi delegirali par vidljivih i još par nevidljivih babica, tako da nema šanse da ova vlada ne ostane na vlasti barem 3, ako ne i više mandata :Pred wolf wrote:Nemam komentara...Ionako se ova Vlada neće održati dugo pa nije niti bitno.
Guest- Guest
daj još inshallah
2014-04-15
Mersiha sam od danas u skladu s novim kulturnim diskursom u Hrvatskoj.n_razbojnik wrote:gledaj Mileve što se naložila
Guest- Guest
Do kraja dana će izgoriti ko bakljan_razbojnik wrote:gledaj Mileve što se naložila
Guest- Guest
Pričalo se da je i Karačmarko svojedobno tajno prešo na osunećenu stranu. Da bi mogo dilat za Ćazima :PEva wrote:Bit će bujrum, meraba, selam alejlkum. Meni je fenomenalno kak svako sranje od strane HDZ ide glatko..ostap.phender wrote:Pa kad sad Merkelica vrati sve sumnjive i lažne sirijske i ine izbjeglice u Hrvatsku, trebat će im jedno prijateljsko uho i utješno rame za plakanje :PEva wrote:U HR nema kulturnih Hrvata već ministar kulture to mora biti Mujo islamdžija.dzango wrote:Ovi biraju ministre gore od Vučića.
Guest- Guest
Kaldim se da su Milevi svi susjedi muslimani ali ne smije A reći...samo čeznutljivim okom gledati na istok
2014-04-15
Ne dangubi, nego na klanjanje akšama kreni.n_razbojnik wrote:daj još inshallah
Guest- Guest
ja ba, ajmo jednu našuEva wrote:Mersiha sam od danas u skladu s novim kulturnim diskursom u Hrvatskoj.n_razbojnik wrote:gledaj Mileve što se naložila
ja ću prasetine a ti rakiju, da nazdravimo
2014-04-15
A gdje točno piše da je dotični štovatelj Pavelića...i jel Matija platio porez...ili barem ogulio 2 kila krumpira...
darth_vader-
2014-04-17
Pa bivša žena mu je Muslimanka, a i u njegovim venama teče turska krv. Karamarko ni germansko familjan nameostap.phender wrote:Pričalo se da je i Karačmarko svojedobno tajno prešo na osunećenu stranu. Da bi mogo dilat za Ćazima :PEva wrote:Bit će bujrum, meraba, selam alejlkum. Meni je fenomenalno kak svako sranje od strane HDZ ide glatko..ostap.phender wrote:Pa kad sad Merkelica vrati sve sumnjive i lažne sirijske i ine izbjeglice u Hrvatsku, trebat će im jedno prijateljsko uho i utješno rame za plakanje :PEva wrote:U HR nema kulturnih Hrvata već ministar kulture to mora biti Mujo islamdžija.dzango wrote:Ovi biraju ministre gore od Vučića.
Guest- Guest
Dvostruka mjerila
dimije na popustu, a ti tako...uživaj u frizeraju dok možeš, neš mi bez hidjaba u Zagrebistan iz šumadije tako skoroEva wrote:Ne dangubi, nego na klanjanje akšama kreni.n_razbojnik wrote:daj još inshallah
Last edited by n_razbojnik on 21/1/2016, 16:43; edited 1 time in total
n_razbojnik-
2014-04-15
Pod pravim barjakom, HDZ zna, Hrvati će bezbolno preć i na islam. Očito se Balkan tak misli pokorit. Srbi su ionak Turci, sam im to treba Vučiš šapnut, i eto cilje je postignut.
Guest- Guest
Page 2 of 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Similar topics
» Predsjednik HČSP-a i bivši tajnik s "homo-udbaškim vezama" osuđeni zbog izvlačenja 3,5 milijuna kuna
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 2 of 33