Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 30 of 33
Page 30 of 33 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Pa nije ti ljubovca,nego sestra..:D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
lutko, ne znas ti serbske obicaje...maggie13 wrote:Pa nije ti ljubovca,nego sestra..:D
max123- Posts : 2853
2015-10-28
znas ti, obzirom da si srbin?
Guest- Guest
reci ti nama jes danas vec oborio seku..VUČIĆU PEDERU wrote:znas ti, obzirom da si srbin?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Thomas..nisko si pao kad si dobar nick zamjenio sa vucicupederu...bzv
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jest onim kraljevine SHS koja ga i osudila, doduše nije ga bilo doma ni na suđenju alimarcellus wrote:v_vlado wrote:www.index.hr
Ovaj je nešto pomiješao.......broz nikada nije proglašen zloćincem osim od par jebivjetara koji ne drkaju dok je pavelić proglašen zloćincem od suda...kurva pavelićeva pola hrvatske dala talijanima i bolesnici ga još žale...
od kojeg je suda Pavelić proglašen zločincem? Paveliću se koliko je meni poznato nikad nije sudilo ni pred jednim sudom.
n_razbojnik-
2014-04-14
stazić pripada grupaciji oni.ne.mrze@sdp.comjastreb wrote:Bome čak je i meni danas bilo žao gledati sirotog Hasanbegovića dok su ga napadali tutta forza.
Stazić je izdao sve tradicije proleterskog internacionalizma cinički naglašavajući Hasanbegović,Hasanbegovića,Hasanbegoviću.
Guest- Guest
Gorance ja dobro poznajem i jedan sam od rijetkih koji ih ne brkaju sa Šipcima.maggie13 wrote:uspoređujes,jer nisi mogao reci da volis da ti dovede Goranca..ne vidim cemu,kad su toliko dobri i lojalni :D
Inače Šipci ih ni malo ne vole i zovu ih Torbešima.
Goranci imaju muslimanska imena i albanska prezimena (Ćufta,Muška,Hadžiisaku, Hadži,Jusufi,Sulejmani...)no govore srpskim jezikom.
Malo su crnoputi. Inače jako su prevrtljivi te su do sada više puta mijenjali nacionalnu pripadnost (Muslimani,Srbi,Makedonci, Bošnjaci,Goranci).
Kod nas u Rijeci ih ima puno (osim njihovog zavičaja općina Dragaš)najbviše ih ima u Beogradu i Rijeci,te nekaj malo u Zagrebu.
Uglavnom se bave pekarskim poslovima,prodaju semenke i kikiriki po stadionima,ugostiteljstvom i trgovinom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meni na četnika, bradati i smrdljivi jedni i drugi samo im pokrivalo za glavu drugačije.dzango wrote:Liči malo na Karamarka.ostap.phender wrote:Sorry, my bad :(max123 wrote:alo,prika,pa nemres stavit ove arapcine i etnicke Hrvate(bosanske muslimane) na isti kalup.aloooo...ostap.phender wrote:To mu je rekla i šefica Anđa: - Na pos'o, sad kad je šupiram nekih 800 iljada nepoćudnih mundžosa, a ti gledaj di ćeš ih smjestit u gostoljubivih rvata :Pmax123 wrote:a ca pizde cede i jugoslOvencine.milina!doglavnice hasanbegovicu,NA POS'O....
Guest- Guest
Isti onaj kreten Tepeš šta je lizao pičku Ruži Tomašičmax123 wrote:devijacija ima u svakom narodu.sve se to da pocistit...ostap.phender wrote:
Sorry, my bad :(
stenjalica-
2015-10-18
max123 wrote:reci ti nama jes danas vec oborio seku..VUČIĆU PEDERU wrote:znas ti, obzirom da si srbin?
tvoju jesam, kao i kevu. a i cerke cu da ti karam, ako ih budes imao.
jbg, vole ustasice srpskog palamara vise nego leba da jedu... B-)
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:jest onim kraljevine SHS koja ga i osudila, doduše nije ga bilo doma ni na suđenju alimarcellus wrote:v_vlado wrote:www.index.hr
Ovaj je nešto pomiješao.......broz nikada nije proglašen zloćincem osim od par jebivjetara koji ne drkaju dok je pavelić proglašen zloćincem od suda...kurva pavelićeva pola hrvatske dala talijanima i bolesnici ga još žale...
od kojeg je suda Pavelić proglašen zločincem? Paveliću se koliko je meni poznato nikad nije sudilo ni pred jednim sudom.
niste culi za institut sudjenja u odsustvu? :D
Guest- Guest
kaze sad tepes , hspas , da ce mandatar imati njegovu "tvrdu podrsku"
malo mi pederski baca , moram priznat
malo mi pederski baca , moram priznat
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Već si vazelin uzeo kad je to rekao kad ono šipak
Guest- Guest
pravi HSPAS-ovac ne koristi lubrikanttre911 wrote:Već si vazelin uzeo kad je to rekao kad ono šipak
nije pickica
( tko jos jebe s vazelinom , nismo u 70-ma issati )
2014-04-12
A ne znam ja te vaše pederske fore.debotoijusto wrote:pravi HSPAS-ovac ne koristi lubrikanttre911 wrote:Već si vazelin uzeo kad je to rekao kad ono šipak
nije pickica
Guest- Guest
osta si u 41 , da pratis napredak civilizacije znao bitre911 wrote:A ne znam ja te vaše pederske fore.debotoijusto wrote:pravi HSPAS-ovac ne koristi lubrikanttre911 wrote:Već si vazelin uzeo kad je to rekao kad ono šipak
nije pickica
2014-04-12
Glavas pokazao srednjaka ovima iz platforme 112...
2015-09-08
Pederluk i mazanje ili ne mazanje nečijeg čmara nije u domeni civilizacije.debotoijusto wrote:osta si u 41 , da pratis napredak civilizacije znao bitre911 wrote:A ne znam ja te vaše pederske fore.debotoijusto wrote:pravi HSPAS-ovac ne koristi lubrikanttre911 wrote:Već si vazelin uzeo kad je to rekao kad ono šipak
nije pickica
Guest- Guest
A gdje su te nakaze bile?vuksadinare wrote:Glavas pokazao srednjaka ovima iz platforme 112...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Na markovu trgu prosvjrdovali proziv novog ministrs kulture i naletili na glavasa kojeg su isto vrijedjali ali on im cinicnim osmijehpm srednjaka napali..istovremeno redom napadali verbalno i zvizdali glasnovicu,culeju,demi....kaja_333 wrote:A gdje su te nakaze bile?vuksadinare wrote:Glavas pokazao srednjaka ovima iz platforme 112...
2015-09-08
Page 30 of 33 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33
Similar topics
» Predsjednik HČSP-a i bivši tajnik s "homo-udbaškim vezama" osuđeni zbog izvlačenja 3,5 milijuna kuna
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 30 of 33