Centar za mirovne studije. Žene u Kohlnu su žrtve neoliberalnog kapitalizma a ne imigranata
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Centar za mirovne studije. Žene u Kohlnu su žrtve neoliberalnog kapitalizma a ne imigranata
KAD NEŠTO TRAŽIŠ OD NEKOGA ONDA TO PRVO PRIMJENI NA SEBI.
DAKLE KOLIKO MUŠKI IMA PRAVO NA DJECU ?
DAKLE KOLIKO MUŠKI IMA PRAVO NA DJECU ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Centar za mirovne studije. Žene u Kohlnu su žrtve neoliberalnog kapitalizma a ne imigranata
LICEMJERNA GOVNA DA BUDEM ISKREN.RayMabus wrote:Tko prizna pola mu se prašta.r_nevjesta wrote:neRayMabus wrote:Ko kuca vam je ego velik.
ko neboder
NIje na meni da vrijeđam nepoznate osobe s druge strane žice AL NETKO VAM TO MORA RECI U LICE : GOVNA STE.
...
IDEJA DA VI NEKOME KOPATE OCI JER VAM OCE UZETI DIJETE VAM NIJE CUDNA AL JE AKO MUŠKI OCE POLA OD DJECE TJ AKO IH JE DVOJE DA SEBI UZME JEDNO ....NE JOŠ BI MU OCI ISKOPALE I TRAŽITE DA VAM TO NADOPLATI.
I VI STVARNO MISLITE DA SE JA ŠALIM DA SVIMA VAMA TAKVIMA TREBA PUCAT U GLAVU RADI TAKVOG RAZMIŠLJANJA ?
NE UOPĆE SE NE ŠALIM, MISLIM NAJOZBILJNIJE.
2014-04-11
I PUCAT ĆE VAM SE USKORO U GLAVU SAMO NEKA DEMOGRAFIJA JOŠ MALO KRAHIRA A OCE I ODE SVE U TRI PM.....SAMO NA VAŠE VELIKO RAZOCARENJE JA NE DJELUJEM POD EGOM I REAKTIVNIM UMOM NEGO ZDRAVIM RAZUMOM .....NISMA LICEMJERNO GOVNO KO I VI.....IMAT CETE PRAVO NA 50 % DJECE.
2014-04-11
Većina žena nema veze s emancipacijom, ona im je nametnuta. S obzirom da ni same ne znaju tko im glavu nosi, nisam siguran da se uopće znaju nositi i s emancipacijom. Eh da, emancipacija i Balkan, kao Hrvatska i demokracija, kao krava i balet. Imam vrlo emancipiranu šeficu na poslu, žena završila pravni faks, položila pravosudni i nakon toga javnobilježnički ispit, ima muža koji radi kao učitelj ili profesor matematike u osnovnoj školi i dvoje djece, ima dosta veću plaću od njega, ali je bez pardona uzela njegovo prezime, a auto koji je sama kupila pripisala na njega I sad bi ti takvoj pucao u glavu, a takvih kao ona ima koliko hoćeš, njoj su djeca prije svega (na drugom mjestu joj je karijera, na trećem mjestu joj je muž), ona je zadnja koja bi dopustila da joj djeca pate bez oca, žena je i inače prilično normalna i ima sasvim dobrog muža.RayMabus wrote:I PUCAT ĆE VAM SE USKORO U GLAVU SAMO NEKA DEMOGRAFIJA JOŠ MALO KRAHIRA A OCE I ODE SVE U TRI PM.....SAMO NA VAŠE VELIKO RAZOCARENJE JA NE DJELUJEM POD EGOM I REAKTIVNIM UMOM NEGO ZDRAVIM RAZUMOM .....NISMA LICEMJERNO GOVNO KO I VI.....IMAT CETE PRAVO NA 50 % DJECE.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Primjer drugi, moja sestra, istinski emancipirana žena po zapadnim kriterijima. završila faks, polložila pravosudni, radi u banci, ima daleko veću plaću od prosjeka, udala se za dobrog dečka, inženjera, imaju jedno dijete, samo što se on sam probijao u životu, ima čovjek neki stari auto i plaću od 6000 kn. Žive zajedno u kući koju su dobili od njenih roditelja. On kao informatičar radi posao od kuće, praktički je domaćica, kuha ručak, moja sestra eventualno skuha nešto u nedjelju. Nedavno je rodila. I ta moja, emancipirna je zadnja koja bi se razvodila. Misliš li Ray Mabus da žene jedva čekaju da se udaju ili da im muškarac neki napravi dijete pa da se komotno onda razvedu a bivši muž da im plaća alimentaciju? Moja sestra i moja šefica na poslu su zadnje koje bi na bilo koji način svog bivšeg muža zakidale za djecu. Ako ne zbog njih, a onda zbog djece, jer svakoj normalnoj ženi su djeca na prvom mjestu i ne želi da odrastaju bez oca.melkior wrote:Većina žena nema veze s emancipacijom, ona im je nametnuta. S obzirom da ni same ne znaju tko im glavu nosi, nisam siguran da se uopće znaju nositi i s emancipacijom. Eh da, emancipacija i Balkan, kao Hrvatska i demokracija, kao krava i balet. Imam vrlo emancipiranu šeficu na poslu, žena završila pravni faks, položila pravosudni i nakon toga javnobilježnički ispit, ima muža koji radi kao učitelj ili profesor matematike u osnovnoj školi i dvoje djece, ima dosta veću plaću od njega, ali je bez pardona uzela njegovo prezime, a auto koji je sama kupila pripisala na njega I sad bi ti takvoj pucao u glavu, a takvih kao ona ima koliko hoćeš, njoj su djeca prije svega (na drugom mjestu joj je karijera, na trećem mjestu joj je muž), ona je zadnja koja bi dopustila da joj djeca pate bez oca, žena je i inače prilično normalna i ima sasvim dobrog muža.RayMabus wrote:I PUCAT ĆE VAM SE USKORO U GLAVU SAMO NEKA DEMOGRAFIJA JOŠ MALO KRAHIRA A OCE I ODE SVE U TRI PM.....SAMO NA VAŠE VELIKO RAZOCARENJE JA NE DJELUJEM POD EGOM I REAKTIVNIM UMOM NEGO ZDRAVIM RAZUMOM .....NISMA LICEMJERNO GOVNO KO I VI.....IMAT CETE PRAVO NA 50 % DJECE.
2015-08-09
melkior wrote:Eh da, emancipacija i Balkan, kao Hrvatska i demokracija, kao krava i balet.RayMabus wrote:I PUCAT ĆE VAM SE USKORO U GLAVU SAMO NEKA DEMOGRAFIJA JOŠ MALO KRAHIRA A OCE I ODE SVE U TRI PM.....SAMO NA VAŠE VELIKO RAZOCARENJE JA NE DJELUJEM POD EGOM I REAKTIVNIM UMOM NEGO ZDRAVIM RAZUMOM .....NISMA LICEMJERNO GOVNO KO I VI.....IMAT CETE PRAVO NA 50 % DJECE.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne postoji zakon niti društveno uređenje koje može utjecati na ljudski karakter i na čovjekovu osobnost. Kad tražiš osobu za vezu, brak ili nešto slično, tražiš partnera koji ima kvalitetu neovisno o tome je li zakon na tvojoj ili njezinoj strani. Ako voliš, voli makar se čitav svijet, zakoni i država urotili protiv tebe. Ako ne voliš, nema tog zakona, države koji te može vezati uz osobu koju ne trpiš.melkior wrote:Primjer drugi, moja sestra, istinski emancipirana žena po zapadnim kriterijima. završila faks, polložila pravosudni, radi u banci, ima daleko veću plaću od prosjeka, udala se za dobrog dečka, inženjera, imaju jedno dijete, samo što se on sam probijao u životu, ima čovjek neki stari auto i plaću od 6000 kn. Žive zajedno u kući koju su dobili od njenih roditelja. On kao informatičar radi posao od kuće, praktički je domaćica, kuha ručak, moja sestra eventualno skuha nešto u nedjelju. Nedavno je rodila. I ta moja, emancipirna je zadnja koja bi se razvodila. Misliš li Ray Mabus da žene jedva čekaju da se udaju ili da im muškarac neki napravi dijete pa da se komotno onda razvedu a bivši muž da im plaća alimentaciju? Moja sestra i moja šefica na poslu su zadnje koje bi na bilo koji način svog bivšeg muža zakidale za djecu. Ako ne zbog njih, a onda zbog djece, jer svakoj normalnoj ženi su djeca na prvom mjestu i ne želi da odrastaju bez oca.melkior wrote:Većina žena nema veze s emancipacijom, ona im je nametnuta. S obzirom da ni same ne znaju tko im glavu nosi, nisam siguran da se uopće znaju nositi i s emancipacijom. Eh da, emancipacija i Balkan, kao Hrvatska i demokracija, kao krava i balet. Imam vrlo emancipiranu šeficu na poslu, žena završila pravni faks, položila pravosudni i nakon toga javnobilježnički ispit, ima muža koji radi kao učitelj ili profesor matematike u osnovnoj školi i dvoje djece, ima dosta veću plaću od njega, ali je bez pardona uzela njegovo prezime, a auto koji je sama kupila pripisala na njega I sad bi ti takvoj pucao u glavu, a takvih kao ona ima koliko hoćeš, njoj su djeca prije svega (na drugom mjestu joj je karijera, na trećem mjestu joj je muž), ona je zadnja koja bi dopustila da joj djeca pate bez oca, žena je i inače prilično normalna i ima sasvim dobrog muža.RayMabus wrote:I PUCAT ĆE VAM SE USKORO U GLAVU SAMO NEKA DEMOGRAFIJA JOŠ MALO KRAHIRA A OCE I ODE SVE U TRI PM.....SAMO NA VAŠE VELIKO RAZOCARENJE JA NE DJELUJEM POD EGOM I REAKTIVNIM UMOM NEGO ZDRAVIM RAZUMOM .....NISMA LICEMJERNO GOVNO KO I VI.....IMAT CETE PRAVO NA 50 % DJECE.
2015-08-09
Nabijem ih,samo neka dodju
melkior wrote:Primjer drugi, moja sestra, istinski emancipirana žena po zapadnim kriterijima. završila faks, polložila pravosudni, radi u banci, ima daleko veću plaću od prosjeka, udala se za dobrog dečka, inženjera, imaju jedno dijete, samo što se on sam probijao u životu, ima čovjek neki stari auto i plaću od 6000 kn. Žive zajedno u kući koju su dobili od njenih roditelja. On kao informatičar radi posao od kuće, praktički je domaćica, kuha ručak, moja sestra eventualno skuha nešto u nedjelju. Nedavno je rodila. I ta moja, emancipirna je zadnja koja bi se razvodila. Misliš li Ray Mabus da žene jedva čekaju da se udaju ili da im muškarac neki napravi dijete pa da se komotno onda razvedu a bivši muž da im plaća alimentaciju? Moja sestra i moja šefica na poslu su zadnje koje bi na bilo koji način svog bivšeg muža zakidale za djecu. Ako ne zbog njih, a onda zbog djece, jer svakoj normalnoj ženi su djeca na prvom mjestu i ne želi da odrastaju bez oca.melkior wrote:Većina žena nema veze s emancipacijom, ona im je nametnuta. S obzirom da ni same ne znaju tko im glavu nosi, nisam siguran da se uopće znaju nositi i s emancipacijom. Eh da, emancipacija i Balkan, kao Hrvatska i demokracija, kao krava i balet. Imam vrlo emancipiranu šeficu na poslu, žena završila pravni faks, položila pravosudni i nakon toga javnobilježnički ispit, ima muža koji radi kao učitelj ili profesor matematike u osnovnoj školi i dvoje djece, ima dosta veću plaću od njega, ali je bez pardona uzela njegovo prezime, a auto koji je sama kupila pripisala na njega I sad bi ti takvoj pucao u glavu, a takvih kao ona ima koliko hoćeš, njoj su djeca prije svega (na drugom mjestu joj je karijera, na trećem mjestu joj je muž), ona je zadnja koja bi dopustila da joj djeca pate bez oca, žena je i inače prilično normalna i ima sasvim dobrog muža.RayMabus wrote:I PUCAT ĆE VAM SE USKORO U GLAVU SAMO NEKA DEMOGRAFIJA JOŠ MALO KRAHIRA A OCE I ODE SVE U TRI PM.....SAMO NA VAŠE VELIKO RAZOCARENJE JA NE DJELUJEM POD EGOM I REAKTIVNIM UMOM NEGO ZDRAVIM RAZUMOM .....NISMA LICEMJERNO GOVNO KO I VI.....IMAT CETE PRAVO NA 50 % DJECE.
nema tu pravila, sjecam se ti zena kad bi isle na seminare, pljusti sex na sve strane a covo kod kuce sa djecom sjedi
2014-04-19
Jednostavno, radoholičari, fajteri i talentirani (neovisno o spolu) nemaju vremena za kurvaluk i za sranja.melkior wrote:Ne postoji zakon niti društveno uređenje koje može utjecati na ljudski karakter i na čovjekovu osobnost. Kad tražiš osobu za vezu, brak ili nešto slično, tražiš partnera koji ima kvalitetu neovisno o tome je li zakon na tvojoj ili njezinoj strani. Ako voliš, voli makar se čitav svijet, zakoni i država urotili protiv tebe. Ako ne voliš, nema tog zakona, države koji te može vezati uz osobu koju ne trpiš.melkior wrote:Primjer drugi, moja sestra, istinski emancipirana žena po zapadnim kriterijima. završila faks, polložila pravosudni, radi u banci, ima daleko veću plaću od prosjeka, udala se za dobrog dečka, inženjera, imaju jedno dijete, samo što se on sam probijao u životu, ima čovjek neki stari auto i plaću od 6000 kn. Žive zajedno u kući koju su dobili od njenih roditelja. On kao informatičar radi posao od kuće, praktički je domaćica, kuha ručak, moja sestra eventualno skuha nešto u nedjelju. Nedavno je rodila. I ta moja, emancipirna je zadnja koja bi se razvodila. Misliš li Ray Mabus da žene jedva čekaju da se udaju ili da im muškarac neki napravi dijete pa da se komotno onda razvedu a bivši muž da im plaća alimentaciju? Moja sestra i moja šefica na poslu su zadnje koje bi na bilo koji način svog bivšeg muža zakidale za djecu. Ako ne zbog njih, a onda zbog djece, jer svakoj normalnoj ženi su djeca na prvom mjestu i ne želi da odrastaju bez oca.melkior wrote:Većina žena nema veze s emancipacijom, ona im je nametnuta. S obzirom da ni same ne znaju tko im glavu nosi, nisam siguran da se uopće znaju nositi i s emancipacijom. Eh da, emancipacija i Balkan, kao Hrvatska i demokracija, kao krava i balet. Imam vrlo emancipiranu šeficu na poslu, žena završila pravni faks, položila pravosudni i nakon toga javnobilježnički ispit, ima muža koji radi kao učitelj ili profesor matematike u osnovnoj školi i dvoje djece, ima dosta veću plaću od njega, ali je bez pardona uzela njegovo prezime, a auto koji je sama kupila pripisala na njega I sad bi ti takvoj pucao u glavu, a takvih kao ona ima koliko hoćeš, njoj su djeca prije svega (na drugom mjestu joj je karijera, na trećem mjestu joj je muž), ona je zadnja koja bi dopustila da joj djeca pate bez oca, žena je i inače prilično normalna i ima sasvim dobrog muža.RayMabus wrote:I PUCAT ĆE VAM SE USKORO U GLAVU SAMO NEKA DEMOGRAFIJA JOŠ MALO KRAHIRA A OCE I ODE SVE U TRI PM.....SAMO NA VAŠE VELIKO RAZOCARENJE JA NE DJELUJEM POD EGOM I REAKTIVNIM UMOM NEGO ZDRAVIM RAZUMOM .....NISMA LICEMJERNO GOVNO KO I VI.....IMAT CETE PRAVO NA 50 % DJECE.
2015-08-09
A dobro, nisu sve iste, moja sestra praktički nije imala dečka prije 30-e. Prvi dečko kojeg je imala joj je ujedno i sadašnji muž. Ali dobro, moja sestra je vjerojatno u prošlom životu bila Hanibal pa se ona ne računa.prckov wrote:melkior wrote:Primjer drugi, moja sestra, istinski emancipirana žena po zapadnim kriterijima. završila faks, polložila pravosudni, radi u banci, ima daleko veću plaću od prosjeka, udala se za dobrog dečka, inženjera, imaju jedno dijete, samo što se on sam probijao u životu, ima čovjek neki stari auto i plaću od 6000 kn. Žive zajedno u kući koju su dobili od njenih roditelja. On kao informatičar radi posao od kuće, praktički je domaćica, kuha ručak, moja sestra eventualno skuha nešto u nedjelju. Nedavno je rodila. I ta moja, emancipirna je zadnja koja bi se razvodila. Misliš li Ray Mabus da žene jedva čekaju da se udaju ili da im muškarac neki napravi dijete pa da se komotno onda razvedu a bivši muž da im plaća alimentaciju? Moja sestra i moja šefica na poslu su zadnje koje bi na bilo koji način svog bivšeg muža zakidale za djecu. Ako ne zbog njih, a onda zbog djece, jer svakoj normalnoj ženi su djeca na prvom mjestu i ne želi da odrastaju bez oca.melkior wrote:Većina žena nema veze s emancipacijom, ona im je nametnuta. S obzirom da ni same ne znaju tko im glavu nosi, nisam siguran da se uopće znaju nositi i s emancipacijom. Eh da, emancipacija i Balkan, kao Hrvatska i demokracija, kao krava i balet. Imam vrlo emancipiranu šeficu na poslu, žena završila pravni faks, položila pravosudni i nakon toga javnobilježnički ispit, ima muža koji radi kao učitelj ili profesor matematike u osnovnoj školi i dvoje djece, ima dosta veću plaću od njega, ali je bez pardona uzela njegovo prezime, a auto koji je sama kupila pripisala na njega I sad bi ti takvoj pucao u glavu, a takvih kao ona ima koliko hoćeš, njoj su djeca prije svega (na drugom mjestu joj je karijera, na trećem mjestu joj je muž), ona je zadnja koja bi dopustila da joj djeca pate bez oca, žena je i inače prilično normalna i ima sasvim dobrog muža.RayMabus wrote:I PUCAT ĆE VAM SE USKORO U GLAVU SAMO NEKA DEMOGRAFIJA JOŠ MALO KRAHIRA A OCE I ODE SVE U TRI PM.....SAMO NA VAŠE VELIKO RAZOCARENJE JA NE DJELUJEM POD EGOM I REAKTIVNIM UMOM NEGO ZDRAVIM RAZUMOM .....NISMA LICEMJERNO GOVNO KO I VI.....IMAT CETE PRAVO NA 50 % DJECE.
nema tu pravila, sjecam se ti zena kad bi isle na seminare, pljusti sex na sve strane a covo kod kuce sa djecom sjedi
2015-08-09
melkior wrote:Ne postoji zakon niti društveno uređenje koje može utjecati na ljudski karakter i na čovjekovu osobnost.
hoces rec da kakav god zakon donio uvjek ce bit silovatelja i tlacitelja . Ovo moras objasnit onim feministickim udrugama
2014-04-19
Hahahah, Hanibal... hahahahah. To se ne računa...
Guest- Guest
ako je ona izuzeetak onda su muski najebali kad se ozenemelkior wrote:A dobro, nisu sve iste, moja sestra praktički nije imala dečka prije 30-e. Prvi dečko kojeg je imala joj je ujedno i sadašnji muž. Ali dobro, moja sestra je vjerojatno u prošlom životu bila Hanibal pa se ona ne računa.prckov wrote:
2014-04-19
Pa jest, sestra mi je ratnički, muški um, teška fajterica, naviknuta da se za sve izbori sama i da nikog ne traži pomoć, bilo ju je uopće teško natjerati u brak jer je jako samostalna, zapravo teški asket i mazohist. Dobro, sve su žene mazohistice više-manje, ali ova kao da se dobrovoljno zatvorila u samostan, tešku klauzulu, na kruhu i vodi. Pa se sad uči živjeti u braku.Fénix wrote:Hahahah, Hanibal... hahahahah. To se ne računa...
2015-08-09
Nikada niti jedan zakon nikoga nije učinio niti dobrim niti lošim, kad donosiš odluku s kim ćeš proživjeti život, onda se ne povodiš kriterijima oko toga kome zakon ide na ruku ili koga institucije društva podržavaju a koga ne. Ako imaš kvalitetnu osobu pored sebe, oženit ćeš ju makar nemao pravoniti na jedno dijete nakon što rodi. Ali jer je kvalitetna, neće te ostaviti. Jer kvaliteta ne ovisi o zakonu, već o iskaljenom karakteru.prckov wrote:melkior wrote:Ne postoji zakon niti društveno uređenje koje može utjecati na ljudski karakter i na čovjekovu osobnost.
hoces rec da kakav god zakon donio uvjek ce bit silovatelja i tlacitelja . Ovo moras objasnit onim feministickim udrugama
2015-08-09
Znaš, Ray Mabus se možda malo preračunao. Naime, što ako se žene u Europi prve dignu protiv imigranata?prckov wrote:ako je ona izuzeetak onda su muski najebali kad se ozenemelkior wrote:A dobro, nisu sve iste, moja sestra praktički nije imala dečka prije 30-e. Prvi dečko kojeg je imala joj je ujedno i sadašnji muž. Ali dobro, moja sestra je vjerojatno u prošlom životu bila Hanibal pa se ona ne računa.prckov wrote:
2015-08-09
Moja šefica na poslu je užasnuta imigracijom, otvoreno mi je rekla da nitko nema pravo u ime svih nas dovlačiti Arape i Azijate u Europu. Misliš da u Europi nema razumnih žena i da ne vide što se događa?melkior wrote:Znaš, Ray Mabus se možda malo preračunao. Naime, što ako se žene u Europi prve dignu protiv imigranata?prckov wrote:ako je ona izuzeetak onda su muski najebali kad se ozenemelkior wrote:A dobro, nisu sve iste, moja sestra praktički nije imala dečka prije 30-e. Prvi dečko kojeg je imala joj je ujedno i sadašnji muž. Ali dobro, moja sestra je vjerojatno u prošlom životu bila Hanibal pa se ona ne računa.prckov wrote:
2015-08-09
ruka ruku mije. Nece ugrozeni udarit na ugrozenemelkior wrote:Znaš, Ray Mabus se možda malo preračunao. Naime, što ako se žene u Europi prve dignu protiv imigranata?prckov wrote:ako je ona izuzeetak onda su muski najebali kad se ozenemelkior wrote:A dobro, nisu sve iste, moja sestra praktički nije imala dečka prije 30-e. Prvi dečko kojeg je imala joj je ujedno i sadašnji muž. Ali dobro, moja sestra je vjerojatno u prošlom životu bila Hanibal pa se ona ne računa.prckov wrote:
2014-04-19
ima, ali nisu udruzene i umrezene kao "one druge"melkior wrote:Moja šefica na poslu je užasnuta imigracijom, otvoreno mi je rekla da nitko nema pravo u ime svih nas dovlačiti Arape i Azijate u Europu. Misliš da u Europi nema razumnih žena i da ne vide što se događa?melkior wrote:Znaš, Ray Mabus se možda malo preračunao. Naime, što ako se žene u Europi prve dignu protiv imigranata?prckov wrote:ako je ona izuzeetak onda su muski najebali kad se ozenemelkior wrote:A dobro, nisu sve iste, moja sestra praktički nije imala dečka prije 30-e. Prvi dečko kojeg je imala joj je ujedno i sadašnji muž. Ali dobro, moja sestra je vjerojatno u prošlom životu bila Hanibal pa se ona ne računa.prckov wrote:
2014-04-19
Žene su prirodna čudovišna kombinacija Hitlera, Lady Gage i Kublaj kana.prckov wrote:ako je ona izuzeetak onda su muski najebali kad se ozenemelkior wrote:A dobro, nisu sve iste, moja sestra praktički nije imala dečka prije 30-e. Prvi dečko kojeg je imala joj je ujedno i sadašnji muž. Ali dobro, moja sestra je vjerojatno u prošlom životu bila Hanibal pa se ona ne računa.prckov wrote:
2015-08-09
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Centar za mirovne studije i incijativa "Dobrodošli" šokirani privođenjem...
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Centar za mirovne studije zaprepašten izjavama predsjednice o slanju vojske na izbjeglice
» Mirovne studije vs hr policija
» Francuzi istjeruju đavola iz neoliberalnog kapitalizma
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Centar za mirovne studije zaprepašten izjavama predsjednice o slanju vojske na izbjeglice
» Mirovne studije vs hr policija
» Francuzi istjeruju đavola iz neoliberalnog kapitalizma
Page 9 of 10