Centar za mirovne studije. Žene u Kohlnu su žrtve neoliberalnog kapitalizma a ne imigranata
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Centar za mirovne studije. Žene u Kohlnu su žrtve neoliberalnog kapitalizma a ne imigranata
Šta se tie Hr pa ovako : nit je ovo zapadna Evropa nit će ovdje dolazit imigranti jer ima posla tj mogu doci al će samo razvalit sve jer nemaju di radit.
Ako hoćete opstat morate protjerat emanicpaciju.
NEMA IZMEĐU.
BIRATE IZMEĐU OPSTANKA NACIJE I EMANICPACIJE.
ŠTA GOD IZABERETE IZBOR JE VAŠ.
NEMOJTE POSLIJE KUKAT : NISMO ZNALI , MI SMO MISLILI ITD ITD ITD
SVE IH MORATE PROTJERATI I POBITI.
DO JEDNE.
ILI
NESTAJETE.
Ako hoćete opstat morate protjerat emanicpaciju.
NEMA IZMEĐU.
BIRATE IZMEĐU OPSTANKA NACIJE I EMANICPACIJE.
ŠTA GOD IZABERETE IZBOR JE VAŠ.
NEMOJTE POSLIJE KUKAT : NISMO ZNALI , MI SMO MISLILI ITD ITD ITD
SVE IH MORATE PROTJERATI I POBITI.
DO JEDNE.
ILI
NESTAJETE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Centar za mirovne studije. Žene u Kohlnu su žrtve neoliberalnog kapitalizma a ne imigranata
Dosta rasprave.
Necu se ponavljat.
PORUKU STE DOBILI A VI KAKO GOD HOĆETE ....SAMO NEMOJTE MI POSLI KUKAT NISMO ZNALI MI SMO MISLILI
DO JEDNE
RAZUMJETE LI ?
Necu se ponavljat.
PORUKU STE DOBILI A VI KAKO GOD HOĆETE ....SAMO NEMOJTE MI POSLI KUKAT NISMO ZNALI MI SMO MISLILI
DO JEDNE
RAZUMJETE LI ?
2014-04-11
Ima jedan Šjiptar u susjedstvu,nedavno mu zena rodila 4vrto dijete,doveo svoju mater za pomoc i nadzor,on radi...u skoro godinu dana nijednom mu zenu ne vidjeh...e..tako treba...kuhinja,spavaca,kupatilo,i tako u krug..
Guest- Guest
Pa dobro sad ...postoji nešto i šta se zove kreativnost a ja nisam od onih koji ce je sputavati.bogomdani wrote:Ima jedan Šjiptar u susjedstvu,nedavno mu zena rodila 4vrto dijete,doveo svoju mater za pomoc i nadzor,on radi...u skoro godinu dana nijednom mu zenu ne vidjeh...e..tako treba...kuhinja,spavaca,kupatilo,i tako u krug..
Ukidanje emanicacije ne znaci baš i ukidanje kreativnosti tako da .....postoji ogroman prostor dijelovanja tj nije mi plan sputavanje ljudske kreativnosti ( nikad nije ni bio ).
2014-04-11
zenska kreativnost?'Tko ti proda tu ideju??? priznajm jedinu onu koja najduze traje 3 mjeseca,a tice se mode,sve ostalo...pomozi Bogo..RayMabus wrote:Pa dobro sad ...postoji nešto i šta se zove kreativnost a ja nisam od onih koji ce je sputavati.bogomdani wrote:Ima jedan Šjiptar u susjedstvu,nedavno mu zena rodila 4vrto dijete,doveo svoju mater za pomoc i nadzor,on radi...u skoro godinu dana nijednom mu zenu ne vidjeh...e..tako treba...kuhinja,spavaca,kupatilo,i tako u krug..
Ukidanje emanicacije ne znaci baš i ukidanje kreativnosti tako da .....postoji ogroman prostor dijelovanja tj nije mi plan sputavanje ljudske kreativnosti ( nikad nije ni bio ).
Guest- Guest
Bez obzira na moju brutalnost nemam namjeru biti nepravedan.
Slabo citate šta ja postam :
U ženinoj je nadležnosti briga za osobnost ljudskog bića i njegovu
djecu. Kao gotovo jedini čuvar sutrašnjih naraštaja, ona je zaslužila
mnogo više poštovanja od onoga iz prošlosti kada je smatrana
pokretnom imovinom.
Slabo citate šta ja postam :
U ženinoj je nadležnosti briga za osobnost ljudskog bića i njegovu
djecu. Kao gotovo jedini čuvar sutrašnjih naraštaja, ona je zaslužila
mnogo više poštovanja od onoga iz prošlosti kada je smatrana
pokretnom imovinom.
2014-04-11
Svetac jes ti dosad shvatio da ja nisam ni ženski ni muški igrac ?
Normalno da su kreativne.
Normalno da su kreativne.
2014-04-11
qrca su kreativne..u instinktu im je vjecito brisuckanje,poliranje,dovodjenje necega u red,pospremanje,a ovo st ti dopustas,radja upravo Emancipiranost kod zena..Zena drzi roge doli dok nema svoju lovu,kad stekne lovu,pokaze svoji istinsku prirodu..
Guest- Guest
Necu gušit ljudsku kreativnost.
TOCKA.
UGUŠIT ĆU SAMO BEZOBRAZLUK I GLUPOST.
U KRVI.
TAKO DA I VAS KAO NARODE I DRUŠTVA ĆU UGUŠITI U KRVI JER NISTE UKINILI EMANICPACIJU.
TOCKA.
UGUŠIT ĆU SAMO BEZOBRAZLUK I GLUPOST.
U KRVI.
TAKO DA I VAS KAO NARODE I DRUŠTVA ĆU UGUŠITI U KRVI JER NISTE UKINILI EMANICPACIJU.
2014-04-11
Bog je kreator ...stvaratelj ....stvorio je svemir , anđele , ljude ....sve.
Ljudska kreacija je zabranjena zona.
TO SE NE DIRA.
Ljudska kreacija je zabranjena zona.
TO SE NE DIRA.
2014-04-11
Još ste vi pod nekim utjecajem da će netko izvuc carobni štapić i da će se nekim cudom pocet povecavat natalitet ....ta vaša iluzija koci vas u prihvacanju ovih stvari o kojima ja pricam.
Kad se uruši natalitet onda ce vam se razbistrit slika pred ocima pa vam nece bit baš toliko negativno to šta ćete radije brutalno ugušit emanicapciju da bi opstali na biološkom planu kao nacija.
Kad se uruši natalitet onda ce vam se razbistrit slika pred ocima pa vam nece bit baš toliko negativno to šta ćete radije brutalno ugušit emanicapciju da bi opstali na biološkom planu kao nacija.
2014-04-11
Jednažba optimalnog riješenja.
Najbolje dobro za najveci broj dinamika.
Ako emanicpacija guši natalitet i ugrožava cijelo društvo onda je jednažba optimalnog riješenja : POBIJ EMANICIPIRANE.
Najbolje dobro za najveci broj dinamika.
Ako emanicpacija guši natalitet i ugrožava cijelo društvo onda je jednažba optimalnog riješenja : POBIJ EMANICIPIRANE.
2014-04-11
Još optimalnija jednažba bi bila da nađeš kompromis sa njima ....međutim da je to bilo moguce vec bi ga našli.
PUCAJTE IM U GLAVU.
PUCAJTE IM U GLAVU.
2014-04-11
Kompromisi se rade samo sa onima tko je na isti spreman.
JESU LI ONE ?
NE , NISU.
SVE IH POBIJTE.
JESU LI ONE ?
NE , NISU.
SVE IH POBIJTE.
2014-04-11
ti si definitivno sve luđi i luđi, jesi li uopće svjestan što lupetaš, ili si na nekim teškim drogama
daj se saberi, jbt
daj se saberi, jbt
neva- Posts : 4367
2014-04-12
seksualne frustracije+nerad,kud ces gore,ne trebaju tu droge
2014-04-14
a šta serete eva i svetac, pa ta udruga je od Soroša, on to financira, kao i dovlačenje kozojeba u europu, a on je vaš žid
koji 'argument' :D a ti se naravno uvijek slažeš sa svime što smisli i radi bilo koji Hrvat, evo npr. Čačić ili Kajin, .. i podržavaš to, samo zato što su naši, Hrvati?
2014-04-12
dobro nije to baš bilo koji židov a i ne vidim da se netko od židova buni što ovaj hoće uništiti Evropur_nevjesta wrote:koji 'argument' :D a ti se naravno uvijek slažeš sa svime što smisli i radi bilo koji Hrvat, evo npr. Čačić ili Kajin, .. i podržavaš to, samo zato što su naši, Hrvati?
Kermit-
2014-04-17
a Svetac i Eva podržavaju uvoz Arapa i uništenje Europe? koliko sam vidjela, to nije slučaj
i što ima veze koji je Židov u pitanju? ista je stvar kao i s Hrvatima ili Mađarima--ljudi podržavaju one 'svoje' s kojima se slažu i ne podržavaju one s kojima se ne slažu, i zato Marc priča gluposti.. Svetac i Eva se valjda trebaju osjećati 'krivima', jer je Soroš Židov koji ruši Europu ili što?
uostalom, Soroš je i Mađar, pa bi onda valjda i ti trebao 'dijeliti krivnju' s njim, iako ga mrziš kao kugu
i što ima veze koji je Židov u pitanju? ista je stvar kao i s Hrvatima ili Mađarima--ljudi podržavaju one 'svoje' s kojima se slažu i ne podržavaju one s kojima se ne slažu, i zato Marc priča gluposti.. Svetac i Eva se valjda trebaju osjećati 'krivima', jer je Soroš Židov koji ruši Europu ili što?
uostalom, Soroš je i Mađar, pa bi onda valjda i ti trebao 'dijeliti krivnju' s njim, iako ga mrziš kao kugu
2014-04-12
Krušnu ti mrvu yebem a tam na onom netovom forumu su ti usta bila puna hvale za Židove i državu Izrael sad tu kažeš, on je vaš Žid? Koji su to tvoji židi?marcellus wrote:a šta serete eva i svetac, pa ta udruga je od Soroša, on to financira, kao i dovlačenje kozojeba u europu, a on je vaš žid
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Centar za mirovne studije i incijativa "Dobrodošli" šokirani privođenjem...
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Centar za mirovne studije zaprepašten izjavama predsjednice o slanju vojske na izbjeglice
» Mirovne studije vs hr policija
» Francuzi istjeruju đavola iz neoliberalnog kapitalizma
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Centar za mirovne studije zaprepašten izjavama predsjednice o slanju vojske na izbjeglice
» Mirovne studije vs hr policija
» Francuzi istjeruju đavola iz neoliberalnog kapitalizma
Page 7 of 10