Centar za mirovne studije. Žene u Kohlnu su žrtve neoliberalnog kapitalizma a ne imigranata
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Centar za mirovne studije. Žene u Kohlnu su žrtve neoliberalnog kapitalizma a ne imigranata
Longi ziv ti meni bio.. Stvar je u tome,sto to zene nikad nece priznati,a psihicko maltretiranje kriju "brigom za kucanstvo"..mocanje od jutra do sutra..RayMabus wrote:Ono šta ja ovdje primjecujem je da nema : centra za muške studije kao pandan ovima jer šta ako žena vrši psihicko ili fizicko maltretirnje neke muške jedinke .....prvenstveno psihicko jer su slabiji spol pa je fizicko nasilje manje prisutno ?
Jel onda kad je izmlatiš to isto nasilje nad ženama ili je ona samo i prvo osoba prije nego žena koja je dobila batine kao osoba jer je psihicki tlacitelj ?
Guest- Guest
Re: Centar za mirovne studije. Žene u Kohlnu su žrtve neoliberalnog kapitalizma a ne imigranata
Znam ....tako je i meni mater pa sam je ja pitao tko je tu bitniji : ti ili ja bez koga se ne može napraviti nastavak loze ?
Ispalo je da ako ja tehnicki nekoj ne uvalim kuaz i ne napunim je spermicima da vidi stvarno NEMA NASTAVKA LOZE.
NESTANI IZ KUCE.
Ispalo je da ako ja tehnicki nekoj ne uvalim kuaz i ne napunim je spermicima da vidi stvarno NEMA NASTAVKA LOZE.
NESTANI IZ KUCE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neke loze i ne treba nastavljati.RayMabus wrote:Znam ....tako je i meni mater pa sam je ja pitao tko je tu bitniji : ti ili ja bez koga se ne može napraviti nastavak loze ?
NESTANI IZ KUCE.
danni1-
2014-04-16
Slažem se. Potpis.danni1 wrote:Neke loze i ne treba nastavljati.RayMabus wrote:Znam ....tako je i meni mater pa sam je ja pitao tko je tu bitniji : ti ili ja bez koga se ne može napraviti nastavak loze ?
NESTANI IZ KUCE.
To je moja moc da istu ugasim.
2014-04-11
..neka neka..Longi je legenda...moramo neku forumsku specijalku poslati da mu iscjedi koji spermic dok Longi spava i tako mu produzi lozu...
Guest- Guest
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
GASI.
GASI.
2014-04-11
Ne triba. Ima ih u real lifeu koliko oćeš. Cura ko plijeve. Ko đubriva.Bar mi to nikad nije bija problem ( nać curu ).bogomdani wrote: ..neka neka..Longi je legenda...moramo neku forumsku specijalku poslati da mu iscjedi koji spermic dok Longi spava i tako mu produzi lozu...
NEMA NIKOME NIŠTA.
GASI MEHO GASI.
2014-04-11
e vis Longi,ima i drugo rjesenje,da ebes,ali ne pocastis curu majčinstvom...ona operacija gdje ti mlaznicu preusmjere u mokracni mjehur..cura se siba,nada se trudnoci,ti uzivas,a nisi u opasnosti...RayMabus wrote:Ne triba. Ima ih u real lifeu koliko oćeš. Cura ko plijeve. Ko đubriva.Bar mi to nikad nije bija problem ( nać curu ).bogomdani wrote: ..neka neka..Longi je legenda...moramo neku forumsku specijalku poslati da mu iscjedi koji spermic dok Longi spava i tako mu produzi lozu...
NEMA NIKOME NIŠTA.
GASI MEHO GASI.
Guest- Guest
Ima i drkica ruls.
Znaš kako sam ja mater izbacija iz kuce ?
Zatvorija se u sobu na par godina i niks vanka a stari kad je to vidija i skužija da definitivno nece bit ništa od njega ako stara ostane u kuci ....izabra mene.
Jbga on može nastavit mušku lozu a ti ne.
VOZI.
Zatvorija se u sobu na par godina i niks vanka a stari kad je to vidija i skužija da definitivno nece bit ništa od njega ako stara ostane u kuci ....izabra mene.
VOZI.
2014-04-11
Sad idemo dalje : drkanje se nastavlja. Drkica ruls.
NEMA BEBA.
GASI MEHO GASI.
NEMA BEBA.
GASI MEHO GASI.
2014-04-11
Na kraju ćemo pomest pod sa tim ženama i njihovim egom a zašto ?
Evo zašto :
Ženu se u ovom društvu, do određene mjere, počelo smatrati manje
vrijednom nego u drugim društvima i vremenima. Od nje se očekuje
da muškarcu bude konkurencija. To je glupost. Žena ima jednako
visoku razinu aktivnosti kao i muškarac. On se s njom na područjima
strukture i aktivnosti koje zahtijevaju tjelesnu snagu ne može
natjecati ništa više negoli ona s njim. U središtu mnogih sadašnjih
društvenih previranja je neuspjeh prepoznavanja važne uloge žene
kao žene i razdvajanja područja muškaraca i žena.
Promjene do kojih će doći u sljedećih dvadeset godina ne treba
požurivati. No, sa sadašnjim otkrićima o fotosintezi koja bi trebala
osigurati dovoljno hrane za kvalitetniju i jeftiniju prehranu
čovječanstva, važnost kontrole rađanja slabi. Moralni su se standardi
već promijenili, ma što moralisti činili da spriječe tu promjenu. I žena,
stoga, može biti oslobođena mnogih neželjenih okova.
Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca.
U ženinoj je nadležnosti briga za osobnost ljudskog bića i njegovu
djecu. Kao gotovo jedini čuvar sutrašnjih naraštaja, ona je zaslužila
mnogo više poštovanja od onoga iz prošlosti kada je smatrana
pokretnom imovinom.
Nije, dakle, luda utopijska misao da žena može zauzeti viši položaj
od onoga koji je do sada imala. To se mora dogoditi ako djetinjstvo
sutrašnjeg naraštaja želi dostići bilo koji viši standard, ako čovjek želi
mirne i neuznemiravane domove i ako društvo želi napredovati.
Evo zašto :
Ženu se u ovom društvu, do određene mjere, počelo smatrati manje
vrijednom nego u drugim društvima i vremenima. Od nje se očekuje
da muškarcu bude konkurencija. To je glupost. Žena ima jednako
visoku razinu aktivnosti kao i muškarac. On se s njom na područjima
strukture i aktivnosti koje zahtijevaju tjelesnu snagu ne može
natjecati ništa više negoli ona s njim. U središtu mnogih sadašnjih
društvenih previranja je neuspjeh prepoznavanja važne uloge žene
kao žene i razdvajanja područja muškaraca i žena.
Promjene do kojih će doći u sljedećih dvadeset godina ne treba
požurivati. No, sa sadašnjim otkrićima o fotosintezi koja bi trebala
osigurati dovoljno hrane za kvalitetniju i jeftiniju prehranu
čovječanstva, važnost kontrole rađanja slabi. Moralni su se standardi
već promijenili, ma što moralisti činili da spriječe tu promjenu. I žena,
stoga, može biti oslobođena mnogih neželjenih okova.
U ženinoj je nadležnosti briga za osobnost ljudskog bića i njegovu
djecu. Kao gotovo jedini čuvar sutrašnjih naraštaja, ona je zaslužila
mnogo više poštovanja od onoga iz prošlosti kada je smatrana
pokretnom imovinom.
Nije, dakle, luda utopijska misao da žena može zauzeti viši položaj
od onoga koji je do sada imala. To se mora dogoditi ako djetinjstvo
sutrašnjeg naraštaja želi dostići bilo koji viši standard, ako čovjek želi
mirne i neuznemiravane domove i ako društvo želi napredovati.
2014-04-11
MI KREIRAMO SVIJET A NE VI.
MI KREIRAMO SVIJET A NE VI.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ima i drkica ruls.
VOZI.
Guest- Guest
Obrisat ćemo patos sa njima jer mi smo ti koji : Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ageing_of_Europe
Kad Evropa dotakne demografsko dno i narodi vide da se politika trpanja imigranata u suštini je to politika razvaljivanja naroda i društava ne funkcionira doci ce do POBUNE.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ageing_of_Europe
Kad Evropa dotakne demografsko dno i narodi vide da se politika trpanja imigranata u suštini je to politika razvaljivanja naroda i društava ne funkcionira doci ce do POBUNE.
2014-04-11
Bit ću brutalan prema emanicpiranima .....najbolje bi bilo da sve pobjegnu iz Hrvatske.
MIslim ih ubijati fizicki.
Niti jednu necu ostavit na životu
JER : Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca.
2014-04-11
Slozio bih se sa zadnjim retkom,no prethodno ne tako zestoko..Dakle,brutalno svesti na prave okvire,pokazati zenama sto u reali okrutnoj stvarno jesu i koje mjesto im pripada...RayMabus wrote:Bit ću brutalan prema emanicpiranima .....najbolje bi bilo da sve pobjegnu iz Hrvatske.
Dakle,prvo dopustiti ŽKhozoepima da ih dovedu redu i nauce respektu prema Moškijima..Zene danas ne cijene Zapadnog covjeka,ne iz razloga sto je grub i sirov,nego sto su ga izmodale pa im vise nije interesantan..e sada bude Zenama jako interesantno..Trpaj Khozoepe u milijunskim iznosima u Europu...
Guest- Guest
NE ....baš žestoko ...Hr je Balkan ....KOME SE NE SVIĐA A OĆE BITI EMANICPIRAN A ŽELI DA MU JE GLAVA NA RAMENU NEKA TRCI U LONDON ....OVDJE NECE POSTOJAT.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
Naravnoda cemo cekati KOLIKO GOD DA TREBA ....DEMOGRAFSKI KRAH JE NA NAŠOJ STRANI SAMO TREBA VRIJEME DA UCINI SVOJE.
A ONDA :
A ONDA : KLANJE.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
Naravnoda cemo cekati KOLIKO GOD DA TREBA ....DEMOGRAFSKI KRAH JE NA NAŠOJ STRANI SAMO TREBA VRIJEME DA UCINI SVOJE.
A ONDA :
A ONDA : KLANJE.
2014-04-11
Zene treba ebat Longi,treba ih uciti poniznosti i pokornosti..Pravim nacinom izbijes im Emancipaciju iz glave vrlo brzo..onda ih nafilati djecom,zatvoriti u kucu,i nek rade svoj posel..i to je to..
Vis kako nasa Effa se nes uzhebala,a niti ostalima nije svejedno...
Vis kako nasa Effa se nes uzhebala,a niti ostalima nije svejedno...
Guest- Guest
Ne treba ih jebati nego odjebati.
Ako ih jebeš samo vodiš vodu na njihov mlin.
Ako ih jebeš samo vodiš vodu na njihov mlin.
2014-04-11
Ma nafilat im 4-5 djece,kucne poslove,i da vis,nece imati vremena da pune glave glupostima...
Guest- Guest
Šta se tie Hr pa ovako : nit je ovo zapadna Evropa nit će ovdje dolazit imigranti jer ima posla tj mogu doci al će samo razvalit sve jer nemaju di radit.
Ako hoćete opstat morate protjerat emanicpaciju.
NEMA IZMEĐU.
BIRATE IZMEĐU OPSTANKA NACIJE I EMANICPACIJE.
ŠTA GOD IZABERETE IZBOR JE VAŠ.
NEMOJTE POSLIJE KUKAT : NISMO ZNALI , MI SMO MISLILI ITD ITD ITD
SVE IH MORATE PROTJERATI I POBITI.
DO JEDNE.
ILI
NESTAJETE.
Ako hoćete opstat morate protjerat emanicpaciju.
NEMA IZMEĐU.
BIRATE IZMEĐU OPSTANKA NACIJE I EMANICPACIJE.
ŠTA GOD IZABERETE IZBOR JE VAŠ.
NEMOJTE POSLIJE KUKAT : NISMO ZNALI , MI SMO MISLILI ITD ITD ITD
SVE IH MORATE PROTJERATI I POBITI.
DO JEDNE.
ILI
NESTAJETE.
2014-04-11
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Centar za mirovne studije i incijativa "Dobrodošli" šokirani privođenjem...
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Centar za mirovne studije zaprepašten izjavama predsjednice o slanju vojske na izbjeglice
» Mirovne studije vs hr policija
» Francuzi istjeruju đavola iz neoliberalnog kapitalizma
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Centar za mirovne studije zaprepašten izjavama predsjednice o slanju vojske na izbjeglice
» Mirovne studije vs hr policija
» Francuzi istjeruju đavola iz neoliberalnog kapitalizma
Page 6 of 10