Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Hajduk Split
Jadnicak, kakve veze ima tko sto meni odgovara? Ja sam ti postavio pitanje da navedes imena s statistikom kao Marko Livaja, a ti odgovora nemas jer si maleni iskompleskirani jadnik iz tamo neke zagorske zabiti...End wrote:vidi gluperde sektaške kako živi u svojem svijetu i nije ničega svjestan
našamaran si da se sve praši bez brige budi
samo si prevelika pičkica da odblokiraš 99% foruma i vidiš kako se ljudi sprdaju s tobom
Guest- Guest
Sektašu, da je Oršiću najveći domet gol West Hamu od mene ne bi pročitao jednu jedinu riječ na tu temu ... Iako, Livajić nemre zabiti ni West Hamu, a zna se i zašto i to samo potvrđuje ono kaj sam ti o njemu napisao ... Dobar igrač za male utakmice ...fridrih_niche wrote::^O
A kad Oršić da gol kadetima West Hama onda je novi Ronaldo…
:D
Smiješni ste, al ipak ste Tatticari, tako da imate opravdanje…
;)
Zeko-
2015-08-26
e, moj niche, vidi se da si sektaš!fridrih_niche wrote::^O
A kad Oršić da gol kadetima West Hama onda je novi Ronaldo…
:D
Smiješni ste, al ipak ste Tatticari, tako da imate opravdanje…
;)
ne bi priznao da oršićevih 27 golova u europi ima veću težinu, nego markanova četiri iz intera za koje znamo - možda ih ima još sa grcima, ne znam.
kadeti west hama su u odnosu na ruse i azerbejđance nogometni space shutle, a da ne pričam o oršićevim golovima atalanti, chelsiju, tottenhamu, milanu, sevilli, villarealu, young boysima te rosenborgu i bodo glimtu u play-off lige prvaka koji su i omogućili igranje dinama u grupnoj fazi lp.
činjenica je da markan kao igrač nije realizirao svoj potencijal do kraja, a pokušavati njega uzdići na račun oršića je degutantno jer njih dvojica nisu usporedivi po poziciji koju pokrivaju i u klubu i u repki, a timski rad njih dvojice nam je donio broncu u qataru iz akcije u kojoj bi malo napadača dodalo oršiću loptu koju bi isto tako malo igrača smjestilo u gol.
ako pak uspoređujemo osvojene trofeje s klubovima i repkom, onda ih oršić ima sedam, a livaja dva i zajednički imaju broncu sa sp.
kako god, sektaš amper je dobio odgovor, a to što je blesav ga ne ispričava.
sitting_bull-
2015-09-28
Da skratim priču…
Marko je bolji igrač od Orsica i točka…
A ima i puno bolju inozemnu karijeru, iako nije realizira niti 20 % svog potencijala…
Vi iz suprotnog tabora se nećete složit s tim, al šta je - tu je…
;)
A ima i puno bolju inozemnu karijeru, iako nije realizira niti 20 % svog potencijala…
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Pa naravno da se nećemo složiti s tim kad blebećeš bez veze i smisla ... Inozemnu karijeru obojica imaju za kurac i to je činjenica ... Livaja je bio prvak Grčke, a Oršić prvak Koreje, a to je tu negdje, ostatak je obojici za zaborav ... Ali Oršićeva europska karijera u Dinamu naspram Livajine da mu zbrojiš sve klubove u kojima je igrao u Europi je nebo i zemlja ... I to je činjenica koju tvoje blebetanje ne može demantirati ... Vi iz suprotnog tabora se nećete složiti s tim, ali šta je - tu je ...
Zeko-
2015-08-26
Orsic je dobar igrac, ja nikad necu pricati bljuvotine o njemu kao endic-mesic o Livaji ili Vlasicu...fridrih_niche wrote:Da skratim priču…
;)
Smatram da je Livaja bolji igrac jer u prvom redu ima vise kvaliteta i cini suigrace boljima od sebe... LIvaja nema samo jako dobru zavrsnicu, nego je odlican kreator, asistent, dok je su druge strane Orsic odlican krilni igrac koji ima odlican sut, pogotov s te live strane na suprotnu stativu- tako je i dao vecinu golova. No Livaja je kompletniji igrac od Orsica...
I to je sva prica...
Na kraju je nebitna prica tko je bolji, svatko ima svoje videnje, a ovo tu i nije trebala biti usporedba njih dvojice nego ukazivanje na onog licemjernog jadnika iz zagorja, nista drugo...
Guest- Guest
UEFA zbog financijskih dugovanja žestoko kaznila Osijek i Rijeku
UEFA je prošle godine izglasala novi Pravilnik o licenciranju i financijskoj održivosti klubova, a sada je donijela i prve odluke na osnovu istoga. Među 11 klubova zbog neplaćenih obaveza u roku od 90 dana najteže su novčano kažnjeni Rijeka (450.000 eura) i Osijek (450.000 eura + 150.000 eura). Višu kaznu Osijek plaća zbog recidiva. Napravljene su tri provjere prije odluke, u srpnju i listopadu 2022. i siječnju 2023. godine na kojima nisu ispoštivali traženo.
https://www.nacional.hr/uefa-zbog-financijskih-dugovanja-zestoko-kaznila-osijek-i-rijeku/
Kakva bi to samo orgija bila na bespucima interneta, foruma i drustvenih mreza da je ovu kaznu dobio "sektaksi Hajduk" kojeg "vodi ulica" a ne dva kluba koja su u vlasnistvu privatnika...
UEFA je prošle godine izglasala novi Pravilnik o licenciranju i financijskoj održivosti klubova, a sada je donijela i prve odluke na osnovu istoga. Među 11 klubova zbog neplaćenih obaveza u roku od 90 dana najteže su novčano kažnjeni Rijeka (450.000 eura) i Osijek (450.000 eura + 150.000 eura). Višu kaznu Osijek plaća zbog recidiva. Napravljene su tri provjere prije odluke, u srpnju i listopadu 2022. i siječnju 2023. godine na kojima nisu ispoštivali traženo.
https://www.nacional.hr/uefa-zbog-financijskih-dugovanja-zestoko-kaznila-osijek-i-rijeku/
Kakva bi to samo orgija bila na bespucima interneta, foruma i drustvenih mreza da je ovu kaznu dobio "sektaksi Hajduk" kojeg "vodi ulica" a ne dva kluba koja su u vlasnistvu privatnika...
Guest- Guest
gasite više to govno od kluba i počnite navijati za dugopolje ili šibenik
End- Posts : 21177
2015-08-25
- Odluka nije dobra jer dijeli. Ljudi su to shvatili kao zabranu. Ljudi žele posuđivati knjige, ali ne žele biti članovi biblioteke. Ako netko ne želi, a voli Hajduk, ima pretplatu. Sve to skupa nije dobra odluka. Nisam zadovoljan s njom. To je jedina stvar koju bih promijenio. Ako možemo odmah ćemo za Lokomotivu promijeniti odluku o kupnji ulaznica samo za članove - odgovorio je Jakobušić.
biljezim +
biljezim +
debotoijusto- Posts : 31667
2014-04-12
Evo, preuzeli smo primat u mlađim selekcijama, sad smo mi top točka u Hrvatskoj za talente…
Još samo seniore nekako namistit, al polako…
Hajduk živi vječno!
<3
Još samo seniore nekako namistit, al polako…
Hajduk živi vječno!
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
lopovi bacili oko na mladoga sektaša lopova
samo nek ode čim prije, možda se spasi prije nego ga uništite
samo nek ode čim prije, možda se spasi prije nego ga uništite
2015-08-25
Jebote, ova Loksa je već do sada trebala uvaliti "petardu" ovim bilim tićima ... A sad na kraju bude gusto ...
Zeko-
2015-08-26
dobra utakmica , lokomotiva lakonogi i mastovita hajduk vec uobicajno los
ocekujem pad energije gosta i "nesto" od leke za drugi dio te pobjedu
ocekujem pad energije gosta i "nesto" od leke za drugi dio te pobjedu
debotoijusto- Posts : 31667
2014-04-12
samo ti razmišljaj o lorealu lopove dok vas dinamo2 razvaljuje ko staru kantufridrih_niche wrote:Prestani vise kmecat, majko mila…
:(
2015-08-25
sad su skužili da je livaja apsolutna neznalica i prevara te su fokus prebacili na mulca od 16 godina
samo me zanima tko će posegnuti za mulcem koji se svako kolo sramoti skupa s tom ekipom lopova
smiješni ste lopovi, presmiješni
samo me zanima tko će posegnuti za mulcem koji se svako kolo sramoti skupa s tom ekipom lopova
smiješni ste lopovi, presmiješni
2015-08-25
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50