Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je najveći klub na svitu…
To je činjenica…
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je najjadniji klub na svitu…
To je činjenica…
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Messi je najjadniji igrač na svitu…
Ne zna igrat glavom. To je činjenica…
<3
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Andreas Goldberger wrote:Andreas Goldberger wrote:Andreas Goldberger wrote:Andreas Goldberger wrote:Nego, dok u onom Lopovskom klubu u borbi dvi kriminalne strane za vlast na površinu izlazi sav kriminal, korupcija, podmicivanje, sav mulj i jad, razno-razni stakori, izdrkotine, moralne nakaze se nakotile na ovoj temi o najvecem hrvatskom nogometnom klubu HAJDUKU iz Splita...
Koji besramni jadnici...
Guest- Guest
Slažem se, ako je svijet Split i njegova uža okolica ...fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je najveći klub na svitu…
To je činjenica…
<3
Zeko-
2015-08-26
Biće da ti misliš da je Split na Marsu...Zeko wrote:Slažem se, ako je svijet Split i njegova uža okolica ...fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je najveći klub na svitu…
To je činjenica…
<3
Guest- Guest
Znam ja gdje je Split bolje od tebe, a ti bi pod hitno trebao posjetiti doktora da ti prepiše neki lijek protiv trabunjanja ...zoro osvetnik wrote:Biće da ti misliš da je Split na Marsu...Zeko wrote:Slažem se, ako je svijet Split i njegova uža okolica ...fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je najveći klub na svitu…
To je činjenica…
<3
Zeko-
2015-08-26
Onda valjda znaš i da je Split na ovome svijetu.Zeko wrote:Znam ja gdje je Split bolje od tebe, a ti bi pod hitno trebao posjetiti doktora da ti prepiše neki lijek protiv trabunjanja ...zoro osvetnik wrote:Biće da ti misliš da je Split na Marsu...Zeko wrote:Slažem se, ako je svijet Split i njegova uža okolica ...fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je najveći klub na svitu…
To je činjenica…
<3
Guest- Guest
To je ... Ali cijeli svijet nije Split ili Split nije cijeli svijet ... Kak' ti bolje paše ...zoro osvetnik wrote:Onda valjda znaš i da je Split na ovome svijetu.Zeko wrote:Znam ja gdje je Split bolje od tebe, a ti bi pod hitno trebao posjetiti doktora da ti prepiše neki lijek protiv trabunjanja ...zoro osvetnik wrote:Biće da ti misliš da je Split na Marsu...Zeko wrote:Slažem se, ako je svijet Split i njegova uža okolica ...fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je najveći klub na svitu…
To je činjenica…
<3
Zeko-
2015-08-26
Pa ne trebaš bit genijalac, pa da konačno shvatiš, da je svijet postojbina svih na svijetu.Zeko wrote:To je ... Ali cijeli svijet nije Split ili Split nije cijeli svijet ... Kak' ti bolje paše ...zoro osvetnik wrote:Onda valjda znaš i da je Split na ovome svijetu.Zeko wrote:Znam ja gdje je Split bolje od tebe, a ti bi pod hitno trebao posjetiti doktora da ti prepiše neki lijek protiv trabunjanja ...zoro osvetnik wrote:Biće da ti misliš da je Split na Marsu...Zeko wrote:Slažem se, ako je svijet Split i njegova uža okolica ...fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je najveći klub na svitu…
To je činjenica…
<3
Guest- Guest
Budem ti malo povećao i podebljao pa možda shvatiš ...zoro osvetnik wrote:Pa ne trebaš bit genijalac, pa da konačno shvatiš, da je svijet postojbina svih na svijetu.Zeko wrote:To je ... Ali cijeli svijet nije Split ili Split nije cijeli svijet ... Kak' ti bolje paše ...zoro osvetnik wrote:Onda valjda znaš i da je Split na ovome svijetu.Zeko wrote:Znam ja gdje je Split bolje od tebe, a ti bi pod hitno trebao posjetiti doktora da ti prepiše neki lijek protiv trabunjanja ...zoro osvetnik wrote:Biće da ti misliš da je Split na Marsu...Zeko wrote:Slažem se, ako je svijet Split i njegova uža okolica ...fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je najveći klub na svitu…
To je činjenica…
<3
Ali cijeli svijet nije Split ili Split nije cijeli svijet
Zeko-
2015-08-26
Iskreno se nadam da istinu zboriš ...fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Zeko-
2015-08-26
Šta se dereš?Zeko wrote:Budem ti malo povećao i podebljao pa možda shvatiš ...zoro osvetnik wrote:Pa ne trebaš bit genijalac, pa da konačno shvatiš, da je svijet postojbina svih na svijetu.Zeko wrote:To je ... Ali cijeli svijet nije Split ili Split nije cijeli svijet ... Kak' ti bolje paše ...zoro osvetnik wrote:Onda valjda znaš i da je Split na ovome svijetu.Zeko wrote:Znam ja gdje je Split bolje od tebe, a ti bi pod hitno trebao posjetiti doktora da ti prepiše neki lijek protiv trabunjanja ...zoro osvetnik wrote:Biće da ti misliš da je Split na Marsu...Zeko wrote:Slažem se, ako je svijet Split i njegova uža okolica ...fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je najveći klub na svitu…
To je činjenica…
<3
Ali cijeli svijet nije Split ili Split nije cijeli svijet
Pari da ja to nisan zna.
Guest- Guest
https://www.vecernji.hr/sport/hajduk-vode-neznalice-koje-ce-pokoipati-i-leku-igraju-sumnjii-tipovi-klub-juri-u-bankrot-1655142
Oprao ih velikan koji je zadnji donio titulu prvaka
Oprao ih velikan koji je zadnji donio titulu prvaka
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
Pogledajte bilancu, ona sve govori. To je sve mazanje očiju. Hajduk je zreo za bankrot, o čemu mi pričamo. Od 58 tisuća članova nijedna kuna nije sjela na račun Hajduka. To je sekta, što je s milijun navijača koji ne žele biti članovi? Sve je pokazala odluka o prodaji karata samo za članove. Sad su to malo olabavili, ali jasno je da tu nema nikakvog narodnog kluba. Prodali su Stipu Biuka za sitniš. Pogledajte napadača Rijeke, njega će prodati za 25 milijuna eura. Hajduk za pet puta manji iznos budžeta može napraviti šampionsku momčad. Ova je najskuplja u povijesti, ali počiva samo na jednom igraču, Marku Livaji. Na kraju će opet biti ista pjesma, PR će sve ovo zamaskirati.
kako se štico popišao po sekturinama
jedini normalan hajdukovac
on se ne tješi jogurtom i japankama kao sektaši na ovom forumu
kako se štico popišao po sekturinama
jedini normalan hajdukovac
on se ne tješi jogurtom i japankama kao sektaši na ovom forumu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jedino šta je Iron Igor ispravno detektira je činjenica da Hajduk ima samo Marka i donekle Krovinovica, a da su svi ostali daleko od igrača za splitski Hajduk…
;)
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Sve je to povezano, jer nemreš bez love imati igrače ...fridrih_niche wrote:Jedino šta je Iron Igor ispravno detektira je činjenica da Hajduk ima samo Marka i donekle Krovinovica, a da su svi ostali daleko od igrača za splitski Hajduk…
;)
Zeko-
2015-08-26
Evo konačno jedne titule za Š.R.D. ...
Splitski klub je na dodjeli priznanja najuspješnijim sportašima proglašen najboljom momčadi
Š.R.D. je najbolji u Splitu, a kako je, kak jedan tu veli, Split = cijeli svijet, to znači da ste najbolji i u cijelom svijetu ... Iskrene čestitke ...
Splitski klub je na dodjeli priznanja najuspješnijim sportašima proglašen najboljom momčadi
Š.R.D. je najbolji u Splitu, a kako je, kak jedan tu veli, Split = cijeli svijet, to znači da ste najbolji i u cijelom svijetu ... Iskrene čestitke ...
Zeko-
2015-08-26
tužno.Zeko wrote:Evo konačno jedne titule za Š.R.D. ...
ako je hajduk najuspješnija momčad u splitu, onda je sav ekipni splitski sport otišao u kurac.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50