Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Hajduk Split
Pljačkaš Hajduk iz dna duše klošaru...Andreas Goldberger wrote:
Mrzis Hajduk iz dna duse klosaru...
A ja ga ne mrzim. Mrzim tebe i slične tebi.
Guest- Guest
zoro avenger wrote:Prije će se NH raspast, nego Hajduk postane prvak HNL-a.
Primam oklade, ako se tko želi kladit u to.
Guest- Guest
Ko te jebe...zoro avenger wrote:Andreas Goldberger wrote:
Mrzis Hajduk iz dna duse klosaru...
Ja zoro mrzim Hajduk
Last edited by Andreas Goldberger on 18/1/2023, 00:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
18 titula prvaka klosaru...zoro avenger wrote:zoro avenger wrote:
Koliko ste titula osvojili sektaši, ne odgovaraš?
Guest- Guest
To je bilo prije sekte.Andreas Goldberger wrote:18 titula prvaka klosaru...zoro avenger wrote:zoro avenger wrote:
Vi ste 0.
Guest- Guest
lopovi smrdljivi kako vas više nije sramota krasti i uz sve to ste najveći jadnici koje je svijet vidio
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne znam kakve sekte ti se prividaju klosaru, Hajduk postoji od 1911 godine...zoro avenger wrote:To je bilo prije sekte.Andreas Goldberger wrote:18 titula prvaka klosaru...zoro avenger wrote:zoro avenger wrote:
Vi ste 0.
Od 1911 klosaru...
Guest- Guest
Nego, dok u onom Lopovskom klubu u borbi dvi kriminalne strane za vlast na površinu izlazi sav kriminal, korupcija, podmicivanje, sav mulj i jad, razno-razni stakori, izdrkotine, moralne nakaze se nakotile na ovoj temi o najvecem hrvatskom nogometnom klubu HAJDUKU iz Splita...
Koji besramni jadnici...
Koji besramni jadnici...
Guest- Guest
Hajduk da, NH ne.Andreas Goldberger wrote:
Hajduk postoji od 1911 godine...
Guest- Guest
A šta je Hajduk osvojia za vrime udruge Naš Jastog?zoro avenger wrote:Hajduk da, NH ne.Andreas Goldberger wrote:
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
darth_vader likes this post
Evo sad prvi put čujem za udrugu Naš Jastog, pa nisam upućen u to.fridrih_niche wrote:A šta je Hajduk osvojia za vrime udruge Naš Jastog?zoro avenger wrote:Hajduk da, NH ne.Andreas Goldberger wrote:
;)
Guest- Guest
Pusti budalu...fridrih_niche wrote:A šta je Hajduk osvojia za vrime udruge Naš Jastog?zoro avenger wrote:Hajduk da, NH ne.Andreas Goldberger wrote:
;)
On bi sad razdvajao Hajduka kao da su to neki razliciti klubovi. Hajduk danas funkcionira tako da clanovi biraju NO, a tamo od 2008, 2009 je klub preoblikovan u sdd po zakonu a ne da je netko nesto gasio.osnivao.
U kakvoj je situaciji klub bio tamo 2012 godine moze se satima pricati. S preko 100 sudskih sporova, preko 100m kuna dugova na rubu stecaja i propasti. Onda se pojavio NH. Sad ovaj smrdljivac prica o trofejima i naslovu prvaka i to u ligi i drzavi di imas konkurenta klub koji nema sto i koga nije kupio i podmitio, dok su ti domaci izdajnici klub ostavili u govnima preko grla.
Ma mrs stoke smrdljive, odjebite od Hajduka...
Guest- Guest
Vidim da me ne razumijete, ili se pravite da me ne razumijete.
Zato ću ponovit da me bolje shvatite.
Ja sam navijač Hajduka. Klub treba postojati. Treba postojati i Torcida. Jer svaki klub treba navijače.
Sve ostale udruge stvorene na račun Hajduka su nepotrebne, suvišne i parazitski nastrojene i krorisne su samo interesima pojedinaca. Stoga se nadam da će se sve te parazitske udruge raspasti. Tako i NH. I tad će se Hajduk vratiti na prave staze.
Amen.
Zato ću ponovit da me bolje shvatite.
Ja sam navijač Hajduka. Klub treba postojati. Treba postojati i Torcida. Jer svaki klub treba navijače.
Sve ostale udruge stvorene na račun Hajduka su nepotrebne, suvišne i parazitski nastrojene i krorisne su samo interesima pojedinaca. Stoga se nadam da će se sve te parazitske udruge raspasti. Tako i NH. I tad će se Hajduk vratiti na prave staze.
Amen.
Guest- Guest
Onda gledaj samo Hajduk, ne zamaraj se nikakvim udrugama…zoro avenger wrote:Evo sad prvi put čujem za udrugu Naš Jastog, pa nisam upućen u to.fridrih_niche wrote:A šta je Hajduk osvojia za vrime udruge Naš Jastog?zoro avenger wrote:Hajduk da, NH ne.Andreas Goldberger wrote:
;)
;)
2021-02-25
Pa i gledam samo Hajduka. Za Hajdukovo dobro je da se sve udruge, osim Torcide, raspadnu.fridrih_niche wrote:Onda gledaj samo Hajduk, ne zamaraj se nikakvim udrugama…zoro avenger wrote:Evo sad prvi put čujem za udrugu Naš Jastog, pa nisam upućen u to.fridrih_niche wrote:A šta je Hajduk osvojia za vrime udruge Naš Jastog?zoro avenger wrote:Hajduk da, NH ne.Andreas Goldberger wrote:
;)
;)
Guest- Guest
Jastog je najbolji na buzaru..debotoijusto wrote:koja je fora s jastogom ?
Guest- Guest
Ide na dizel…debotoijusto wrote:koja je fora s jastogom ?
:D
2021-02-25
Andreas Goldberger wrote:Jastog je najbolji na buzaru..debotoijusto wrote:koja je fora s jastogom ?
ae jastog je za likara
debotoijusto- Posts : 31667
2014-04-12
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50