Europski sud pravde: emigranti mogu živjeti i ići gdje hoće i nitko im ne može ništa
Page 1 of 1
Europski sud pravde: emigranti mogu živjeti i ići gdje hoće i nitko im ne može ništa
http://uk.reuters.com/article/uk-europe-migrants-court-idUKKCN0W34GK
Kermit-
2014-04-17
Re: Europski sud pravde: emigranti mogu živjeti i ići gdje hoće i nitko im ne može ništa
[size=52]Some EU migrants can be told where to live, top court rules[/size]
Some migrants can be told where they must live in the European Union as long as the reason is to help them integrate into society, the EU's top court ruled on Tuesday.
The ruling applied to migrants granted so-called subsidiary protection - not qualifying as refugees but in need of international protection - and may as a result apply more broadly to all those granted asylum.
The European Court of Justice said that in general migrants with protected status should be allowed to move freely and choose their place of residence.
The local authorities could not, as some had sought, set a residence condition in order to ensure a balanced distribution of the costs of social benefits.
But the court said EU law did not prevent a residence condition for the purpose of promoting integration, even if that condition does not apply to other non-EU citizens.
Some migrants can be told where they must live in the European Union as long as the reason is to help them integrate into society, the EU's top court ruled on Tuesday.
The ruling applied to migrants granted so-called subsidiary protection - not qualifying as refugees but in need of international protection - and may as a result apply more broadly to all those granted asylum.
The European Court of Justice said that in general migrants with protected status should be allowed to move freely and choose their place of residence.
The local authorities could not, as some had sought, set a residence condition in order to ensure a balanced distribution of the costs of social benefits.
But the court said EU law did not prevent a residence condition for the purpose of promoting integration, even if that condition does not apply to other non-EU citizens.
Kermit-
2014-04-17
Re: Europski sud pravde: emigranti mogu živjeti i ići gdje hoće i nitko im ne može ništa
Ma kakvo boravište, prebivalište i slična sranja. Šaraj šarcem!
da su ih potapali u sredozemlju ne bi bilo potrebe za ničim navedenim.
2014-12-30
bokte mi ne živjeti gdje hoćemo ali ovaj iz Bangladeša može hahaha
Kermit-
2014-04-17
vježbe gađanja, s topom.
ružno zvuči, ali sam apsolutno za to. jednostavno ih potapati.
ako brod nema naoružanje, provom ih potopit.
mada, ja bi sve izlazne luke granatirao. no to su druge priče i drugi igrači.
ružno zvuči, ali sam apsolutno za to. jednostavno ih potapati.
ako brod nema naoružanje, provom ih potopit.
mada, ja bi sve izlazne luke granatirao. no to su druge priče i drugi igrači.
2014-12-30
Shvatite jednu stvar, više nikoga nije briga što se događa...
red wolf-
2016-02-10
Vrijeme vam je isteklo...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Sve se izokrenulo, jer nema više kompasa...Zar to još niste shvatili?
red wolf-
2016-02-10
Vi, vaše društvo je prošlost...
red wolf-
2016-02-10
Tako je, potapaj na moru, a što se provuče pobij.
Hm, a što mi budale što trebamo vize, putovnice , i osobne iskaznice na kraju krajeva ne smiemo kud poželimo?
2014-04-15
Prokleti rusi
2014-04-19
Doooobro..eto proglasim se Emigrantom,basim putovnice,i saraj naokolo slobodno kao tica...poharam svaku curu na licu mjesta koja mi se svidi,pjevam i veselim se...
Guest- Guest
Pa ok ...nek idu u Njemačku ....i onako tamo i hoće.
Ne widim đe je problem !?!?!!!!
Ne widim đe je problem !?!?!!!!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Baš tako, a ako te tuže za silovanje optužiš ih da su rasistice te da su protivnice multikulturalnosti i integracije (ovo zadnje osobito naglasi u obrani, da si samo težio integraciji). Pa daš primjer da je sama htjela.bogomdani wrote:Doooobro..eto proglasim se Emigrantom,basim putovnice,i saraj naokolo slobodno kao tica...poharam svaku curu na licu mjesta koja mi se svidi,pjevam i veselim se...
Bog je ljude stovrio na svoju sliku i priliku ili vi mislite drugačije?
Ali što je jedan Bog naspram vas stručnjaka?
Ali što je jedan Bog naspram vas stručnjaka?
Ja imam kompas na mobile-u.red wolf wrote:Sve se izokrenulo, jer nema više kompasa...Zar to još niste shvatili?
Guest- Guest
Pa nisu svi Mujeki hetero, štoviše više ih je homo orijentacije. Kupi lubrikante!Regoč wrote:Baš tako, a ako te tuže za silovanje optužiš ih da su rasistice te da su protivnice multikulturalnosti i integracije (ovo zadnje osobito naglasi u obrani, da si samo težio integraciji). Pa daš primjer da je sama htjela.bogomdani wrote:Doooobro..eto proglasim se Emigrantom,basim putovnice,i saraj naokolo slobodno kao tica...poharam svaku curu na licu mjesta koja mi se svidi,pjevam i veselim se...
Guest- Guest
Similar topics
» Mamić show
» Jadranka Bajraktarović : Ne može nam nitko ništa, jači smo od Srbije
» Klempo:Suljo je hrabar i mudar,nitko mu nista ne moze
» IZAZVAO PANIKU U SVIJETU 'On je luđi od Putina! Počeo je okupirati Aziju. Nitko mu ne može ništa!'
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Jadranka Bajraktarović : Ne može nam nitko ništa, jači smo od Srbije
» Klempo:Suljo je hrabar i mudar,nitko mu nista ne moze
» IZAZVAO PANIKU U SVIJETU 'On je luđi od Putina! Počeo je okupirati Aziju. Nitko mu ne može ništa!'
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
Page 1 of 1