ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 33 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by veber 1/2/2023, 20:27

tre!
skurio bi ih da mogu.

s druge strane postoji hrpa sudbina, svjedoka, roditelja, zaručnica, bračnih drugova, djece.
brojevi su strašni.
cijena rata.

ali počet će se gasit siemensovi uređaji za mr, ct.
kasno će se otkrivati boleštine.

sve će to platiti narod.

s druge strane, želim im baš to.
neka krepaju.

patuljko se ljuti na američku i zapadnu pomoć. zabrijao je da će biti kao i u drugom ratu pa će im ameri svaki dan slati 1000t pomoći.

patuljko ne zna da je sada ukrajina branik protiv nacizma.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 33 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by Šandor Winnetou 1/2/2023, 20:42

veber wrote:tre!
skurio bi ih da mogu.

s druge strane postoji hrpa sudbina, svjedoka, roditelja, zaručnica, bračnih drugova, djece.
brojevi su strašni.
cijena rata.

sve će to platiti narod.

neka krepaju.

patuljko se ljuti na američku i zapadnu pomoć. zabrijao je da će biti kao i u drugom ratu pa će im ameri svaki dan slati 1000t pomoći.

Pa nek se pobune mater im i neka skinu smeće s vlasti, nije da nemaju iskustva sa skidanjem glava glavešinama.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by veber 1/2/2023, 21:41

Šandor Winnetou wrote:
skurio bi ih da mogu.

brojevi su strašni.
cijena rata.

sve će to platiti narod.

neka krepaju.

Pa nek se pobune mater im i neka skinu smeće s vlasti, nije da nemaju iskustva sa skidanjem glava glavešinama.
bio je to moj trenutak slabosti.
jebemtimihu i sendviče i sokiće.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/2/2023, 22:50

Šandor Winnetou wrote:
skurio bi ih da mogu.

brojevi su strašni.
cijena rata.

sve će to platiti narod.

neka krepaju.

isto kao što će se RH javnost pobuniti nakon što je HDZova mladež koja ne radi kurca nego šmrču bijelo i obilaze teretane i rokaju se kemikalijama, namlatila curu i spasioce iz Gorske službe spašavanja, a stari HDZovac čak i u komunističkoj rijeci u roku pola sata povukao vezu u policiji, sudstvu i bolnicama , tako da asevi će platiti maksimalno 500 kn kazne umisto da gule dvi godine zatvora.
Da smo normalna država gorilo bi sada...
kako se mi ne bunimo, tako neće niti Rusi, idu luđaci u smrt zakurac,

2018-06-14

kic likes this post

Back to top Go down

Post by veber 2/2/2023, 08:45

zašto se miješati u sukob.
krivosuđe ćete osuditi više nego nasilnike.
prije par mjeseci dva inžinjera napala čovjeka usred pola dana.
lik izvadio pištolj i inžinjera iz srbije odmah poslao na popravni. inžinjer iz sirije je krepal u bolnici.

nakon dva tjedna bilo je ročište i presuda.
čovjek se branio. oslobođen svake krivnje.

u hr bi ga, osudili na robiju.

Male
2014-12-30

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by Gast 2/2/2023, 09:24

AssadNaPodmornici wrote:
Šandor Winnetou wrote:
skurio bi ih da mogu.

brojevi su strašni.
cijena rata.

sve će to platiti narod.

neka krepaju.

isto kao što će se RH javnost pobuniti nakon što je HDZova mladež koja ne radi kurca nego šmrču bijelo i obilaze teretane i rokaju se kemikalijama, namlatila curu i spasioce iz Gorske službe spašavanja, a stari HDZovac čak i u komunističkoj rijeci u roku pola sata povukao vezu u policiji, sudstvu i bolnicama , tako da asevi će platiti maksimalno 500 kn kazne umisto da gule dvi godine zatvora.
Da smo normalna država gorilo bi sada...
kako se mi ne bunimo, tako neće niti Rusi, idu luđaci u smrt zakurac,
mladež hdz zna zašto se bori ,,,za svoje novce 
 hrvat sutra da izbije sukob nezna za što se bori ako nije pod hdz-sdp  karcinomom ideologije 

jer vlast su zadnje stoljeće preuzimali socijalistički rasisti od pavelića preko tite do ova dva mutanta anemije i milančeta 

narodu treba vođa i za samu naciju
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/2/2023, 11:47

veber wrote:zašto se miješati u sukob.
lik izvadio pištolj i inžinjera iz srbije odmah poslao na popravni. inžinjer iz sirije je krepal u bolnici.

imaš li link na ovu vijest

tako su trebali i HGSSovci izvaditi oružje i ucemkati ove nasilne narkomane

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/2/2023, 12:00

Da se vratimo na nesretni rat.
Navodno su Rusi gotovi sa obukom mobiliziranih. Valjda se zbog toga "šuška" da će ih ubaciti u ofenzivu, jer Putin je navodno naredio da se osvoji cijeli Luganjsk i Donjeck do kraja trećeg mjeseca.
Fora je što ovi mobilizirani nisu padobranci i Ruska profesionalna vojska koja je imala godine obuke pa je popušila na početku rata(najviše zbog lošeg plana napada). Ali budemo vidjeli.
u svakom slučaju Rusi će sigurno pokušati osvojiti neke strateške točke gdje će ubacivati topovsko meso.
Na Ugljedaru/Vulhedaru su popušili batine već par puta(po meni je to mjesto pun kurac važnije od Bahmuta), i sada pokušavaju proći negdje na bokovima(a izgleda da ne ide niti to) te ruše grad artiljeriom iz daljine(iako i to neće dati rezultata toliko).
Navodno se čeka pojačanje mobiliziranih i da će u novi napad.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/2/2023, 12:11

Putin je nervozan jer zna da dolaze sad tenkovi i zna da ovi s njima planiraju proboj i onda iz očaja radi ofenzivu na vrat na nos dok to ( ti zapadni tenkovi ) ne pristigne na bojište ( računa se negdje tamo oko 1.06 tj za nekakvih pet mjeseci više manje li la ) kako bi zauzeo šta više teritorija i šta bolje kote za buduću obranu od tih tenkova i ukrajinske protuofenzive za par mjeseci koja će svakako uslijediti kad tad pošto im tenkovi za istu dolaze.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 2/2/2023, 13:50

AssadNaPodmornici wrote:
veber wrote:zašto se miješati u sukob.

imaš li link na ovu vijest

tako su trebali i HGSSovci izvaditi oružje i ucemkati ove nasilne narkomane
nemam.
ali pod pfhozheim nachrihten možeš naći. bilo i na telki. u rujnu je razrješio inžinjere.

i inače u de je teško doći do dozvole za nošenje.
ali se onda kada si ju dobio. podrazumjeva se da riješiš četnika i alahekbar.
suđenje je bilo promptno i u 99posto slučajeva završi isti dan u korist okrivljenog. druga strana mora još platiti za traume.

u hr mogu izvaditi gun samo u streljani. i to je upitno da me ne kazne zbog municije.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/2/2023, 09:56

Očito su RU u općoj ofenzivi

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/2/2023, 11:14

Ukrajini stiže oružje koje bi moglo promijeniti ishod rata: No postoji jedan ogroman problem

Jedini je problem što će taj sustav, koji sa zemlje lansira raketu s bojevom glavom prema neprijateljskim ciljevima također na zemlji, u Ukrajinu stići tek za devet mjeseci, a sve je više informacija koje ukazuju da Rusija priprema novu ofenzivu koja će vjerojatno početi puno ranije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/2/2023, 13:07

Ne mora značit. Ti naši mediji više nisu istraživačko novinarstvo da će on za ruku povuć nekog vojnog atašea koji će pitati drugoga nego prevode prvi članak koji nađu na internetu. Ja sam o GLSDB pisao da će ići u novom paketu prije par dana, čak i Kurir objavio.

To su sada špekulacije. Navodno Ameri već imaju dio proizvedenih raketa koji će vrlo brzo ići u UKR vojsku a dio će se proizvoditi.
Najbolje bi ih bili iskreno "tempirati" uoči neke veće UKR ofenzive. Tipa pripremati par tjedana prije udaranje po RU dubini (logistici i kasarnama) , tako da se stvori "vakum" u Ruskoj logistici i komandi , i panika, i onda to tempirati sa napadom sa nekoliko novih brigada opremljeni zapadnim oklopom.

Jer sa HIMARSom su Ukrainci napravili brutalnu štetu, uništili su milijune komada Ruskih granata, i u početku pogodili dosta komadnih centara, ali Rusi su se sa vremenom raspršili. Jest da im je logistika (količina granata) smanjena za 2/3 ali nisu zaustavljeni.

Ja bih to tako tempirao.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/2/2023, 13:12

A što se tiče Ruskih ofenziva -
kod Kremine/Svatovo gdje Ukrainci pokušavaju nešto tjednima, sada su Rusi navodno u napadu i odbacili su Ukraince. Ili su se ovi povukli jer su znali da su Rusi tamo dovukli pojačanja.
Bahmut , Wagner u masovnim pješadijskim napadima tu i tamo mazne koje selo. ako se nastavi takav trend, Ukrainci će se morati povući iz Bahmuta.
Adivka - pušiona za Ruse, to predgrađe Donjecka pokušavaju uzeti od prvog dana rata, do sada su više puta objavili da je Adivka pala, da bi na kraju izašle snimke uništenog RU oklopa po poljima
Ugljedar/Vulhedar tu su se zaletili 2-3 puta uz gadne gubitke. Sada su se povukli optužuju jedni druge za gubitke, i dovlači se navodno pojačanje.

Inače nije lako niti Ukraincima

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 3/2/2023, 14:02

btw kaj se tiče municije.
gledam po sebi. imam 6-7 kutija s mecima.
svaka je s 25.
kako na streljani spizdim kutiju dvije tako naručim nove.
u biti prvo naručim onda spizdim.
teško da bilo kojoj strani faki klasično streljivo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by crvenkasti 3/2/2023, 16:42

veber wrote:btw kaj se tiče municije.
gledam po sebi. imam 6-7 kutija s mecima.
svaka je s 25.
kako na streljani spizdim kutiju dvije tako naručim nove.
u biti prvo naručim onda spizdim.
teško da bilo kojoj strani faki klasično streljivo.

Ja po sebi gledam situaciju s tenkovima.
Imam jedan auto koji nije baš tenk, ali pojednostavit ćemo da je tenk.
On, kad ide, ja najprije pazim da idem, ono, ravno.
A kad dođem do raskrižja, tu je sad dilema: jel da skrenem lijevo ili desno? A mogu i ravno. Pičku materinu!
I sad misli ti što ćeš!
Tak da, ono, gledajući po sebi, Ukrajinci s tenkovima imaju grdnih problema.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 3/2/2023, 23:36

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by T. 4/2/2023, 01:04

2014-04-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 4/2/2023, 07:06

Šef Wagnera pozvao Zelenskog da ne bude kukavica glede Bakhmuta, i da se nastavi boriti.

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/prigozin-pozvao-zelenskog-da-nastavi-borbu-za-bahmut-nemojte-biti-kukavica/230203185

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Charles III 4/2/2023, 14:08

Piše: Domagoj Franić

Upravo je stigla potvrda onoga što sam jučer pretpostavio, da će glavni napad i ofanziva rusa biti tijekom sljedeća tri tjedna.

Ruski predsjednik Vladimir Putin zapovjedio je vojsci da do ožujka zauzmu cijeli teritorij ukrajinskih oblasti Donjeck i Lugansk.

To je jutros potvrdio predstavnik Glavne obavještajne uprave Ministarstva obrane Ukrajine Andriy Chernyak 

Prema njegovim riječima, postoje znakovi da se Rusija priprema za novi pokušaj masovne ofenzive i zauzimanja istoka zemlje u tom vremenu.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 33 Fb_img89

2022-09-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 4/2/2023, 14:34

ima još naznaka da Rusi kreću u opći napad. Zapravo već je i počeo, samo će se pojačavati.

Još malo Ruskog uništenog oklopa u napadu na Ugljedar. Ovo je ono križanje gdje je bilo par komada oklopa i pješadije uništeno prije par dana, međutim izgleda da su Rusi opet tamo... ne znam jel to nastavak starih snimki(vjerojatno) ili novi napadi

Prema Strelkovu Ukrainci su navodno poslali pojačanje u Bahmut.
Sve jedno Wagner ima napredak tamo

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics