Ma je'l moguče?Fanovi(bivši) Ne-možemo i Senfa napali Senfa:'Prevario si nas a bili smo vam odani'
Page 1 of 1
Ma je'l moguče?Fanovi(bivši) Ne-možemo i Senfa napali Senfa:'Prevario si nas a bili smo vam odani'
http://www.jutarnji.hr/video/news/prosvjednici-zestoko-napali-tomasevica-kako-vam-nije-neugodno-a-bili-smo-vam-odani-15153949
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ma je'l moguče?Fanovi(bivši) Ne-možemo i Senfa napali Senfa:'Prevario si nas a bili smo vam odani'
pa covjek vam je lepo rekao da nema pojma a vi se odmah ljutite,izdaja i slicno..ako nema pojma sto mu preostaje nego prepisivati...
2015-09-08
Re: Ma je'l moguče?Fanovi(bivši) Ne-možemo i Senfa napali Senfa:'Prevario si nas a bili smo vam odani'
...a to je tek pocetak..ovaj bu bezal prek plota(ko nekad šojić) al od svojih
2015-09-08
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» ''Antifasisti' napali Senfa i Mozemo da su ih izdali:'Prevarili ste nas.Niste vratili Trg Marsala Tita.'
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti
» Bivsi arkanovac:'Hrvati su sebi napravili drzavu a mi mozemo da pricamo sta hocemo'
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti
» Bivsi arkanovac:'Hrvati su sebi napravili drzavu a mi mozemo da pricamo sta hocemo'
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
Page 1 of 1