Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Živi cirkus. Ja uopće ne gledan, ne želin gledat te lopove al evo sve kako i šta pišen da su lopovi i ovi finale lipo dogovor sa sudcem i baš nas brige. Ja san ugasija tv kad su nama dali onaj penal iz ničega. Pa nisan glup pa da ne kužin. Reka san da njih triba izbacit iz svih sportskih natjecanja zbog ovoga i evo sad ove kradu u finalu i poslije će reči da su bili bolji. Ma.darth_vader wrote:Baš guštam...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dijagram wrote:argentina bolja, izgubili smo od najboljih:)darth_vader wrote:Baš guštam...
malo nategnu s penalom ali svakako su stavili francuze u dzep od prve minute
mi smo bili ravnopravni do penala, jebga
Realno, pojeli su nas i treba biti pošten...možda da je Vlasica stavio od prve, ali možda jer je jedan od rijetkih osim Modrica sposoban zadržati loptu pod pritiskom...no, drago mi je i zbog karme Francuza...nisu zaslužili ono zlato protiv nas i nikad nisam slavio to srebro...ovo sada je veliki uspjeh.
darth_vader-
2014-04-17
Messi je zabio u grupnoj fazi protiv Saudijske Arabije i Meksika, nakon prolaska skupine zabijao je po jedan gol Australiji, Nizozemskoj, Hrvatskoj i Francuskoj. Također, prvi put u povijesti se dogodilo da u cijeloj povijesti svjetskog prvenstva jedna momčad dobije pet penala. Time su Argentinci postali rekorderi svjetskih prvenstava.
Nitko u povijesti SP-a nije izveo toliko penala kao Argentina u Kataru
Nitko u povijesti SP-a nije izveo toliko penala kao Argentina u Kataru
2014-04-11
Inače mi je Argentina iza naše najdraža ekipa. Ali ovo nema smisla. Svaku utakmicu imaju penal pa se ti ččupaj poslije...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ove I ovakve Francuze mi bi razbucali
Nista Francuzi
Hajde vidjet cemo drugo poluvrijeme
Nista Francuzi
Hajde vidjet cemo drugo poluvrijeme
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mi smo njih stavili u dzep do penaladijagram wrote:argentina bolja, izgubili smo od najboljih:)darth_vader wrote:Baš guštam...
2015-09-09
A penal im je bez veze ali eto...newuser wrote:Mi smo njih stavili u dzep do penaladijagram wrote:argentina bolja, izgubili smo od najboljih:)darth_vader wrote:Baš guštam...
Kao I protiv Nas
Ali realno Argentina je bolja
2015-09-24
Di Marija ih pokidao po krilu, Jači u svakom duelu. Onog pedera Mbapea nema nigde.
Steta sto nismo otisli u finale
2015-09-24
Normalno da su bolji kad imaju penal prednosti.Ringo10 wrote:A penal im je bez veze ali eto...newuser wrote:Mi smo njih stavili u dzep do penaladijagram wrote:argentina bolja, izgubili smo od najboljih:)darth_vader wrote:Baš guštam...
Kao I protiv Nas
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Je bolja i volio bih da oni budu prvaci. Ali svaki ih put poguraju s penalom. Kad ti zabiju penal često to drugu ekipu presiječe...Ringo10 wrote:A penal im je bez veze ali eto...newuser wrote:Mi smo njih stavili u dzep do penaladijagram wrote:argentina bolja, izgubili smo od najboljih:)darth_vader wrote:Baš guštam...
Kao I protiv Nas
2015-09-09
Pogotovo na razini polufinala i finala, teško se tu vraćatinewuser wrote:Je bolja i volio bih da oni budu prvaci. Ali svaki ih put poguraju s penalom. Kad ti zabiju penal često to drugu ekipu presiječe...Ringo10 wrote:A penal im je bez veze ali eto...newuser wrote:Mi smo njih stavili u dzep do penaladijagram wrote:argentina bolja, izgubili smo od najboljih:)darth_vader wrote:Baš guštam...
Kao I protiv Nas
2015-09-09
Poljski sudac Marciniak je u 21. minuti kod rezultata 0:0 dosudio jedanesterac za Argentinu u finalu SP-a protiv Francuske. Duel Angela di Marije i Ousmanea Dembelea okarakterizirao je kao prekršaj francuskog igrača, iako je snimka pokzala kako je kazneni udarac krajnje dvojben.
Slaže se s tim i naš stručni analitičar suđenja Bruno Marić, inače šef hrvatskih sudaca:
- Finale nam nije niti malo popravilo dojam o suđenju. Sudac Marciniak je dosudio kazneni udarac za Argentinu u 22. minuti, a smatram kako se radi o pogrešnoj odluci. Tako "labavi" kazneni udarac ne bi trebao odrediti pobjednika SP-a.
Meni u toj situaciji izgleda da je napadač Argentine bio taj koji je napravio kontakt s francuskim igračem, a ne da je Francuz njega faulirao.
Sad sam već ljut, nisam samo razočaran suđenjem na SP-u....
‘NISAM SAMO RAZOČARAN, SADA SAM LJUT! TO NIJE PENAL, TAKVA ODLUKA NE SMIJE ODLUČITI FINALE!‘
Pa reka san ja odma da je tu riječ o lopovima i varalicama.
Slaže se s tim i naš stručni analitičar suđenja Bruno Marić, inače šef hrvatskih sudaca:
- Finale nam nije niti malo popravilo dojam o suđenju. Sudac Marciniak je dosudio kazneni udarac za Argentinu u 22. minuti, a smatram kako se radi o pogrešnoj odluci. Tako "labavi" kazneni udarac ne bi trebao odrediti pobjednika SP-a.
Meni u toj situaciji izgleda da je napadač Argentine bio taj koji je napravio kontakt s francuskim igračem, a ne da je Francuz njega faulirao.
‘NISAM SAMO RAZOČARAN, SADA SAM LJUT! TO NIJE PENAL, TAKVA ODLUKA NE SMIJE ODLUČITI FINALE!‘
2014-04-11
RayMabus wrote:Poljski sudac Marciniak je u 21. minuti kod rezultata 0:0 dosudio jedanesterac za Argentinu u finalu SP-a protiv Francuske. Duel Angela di Marije i Ousmanea Dembelea okarakterizirao je kao prekršaj francuskog igrača, iako je snimka pokzala kako je kazneni udarac krajnje dvojben.
Bruno Maric o suđenju
darth_vader-
2014-04-17
Drugo poluvrijeme Francuzi agresivniji
2015-09-24
A za kurac im je sad. Ne igraju protiv Radničkog iz Niša pa će poravnat rezultat nego protiv Argentine....a njoj dovoljna i ova šema : penal u prvih pola ure za njih i onda ovi moraju ić na otvaranje pa onda kontra i drugi gol i kraj utakmice.Ringo10 wrote:Drugo poluvrijeme Francuzi agresivniji
Onda kasnije svi komentiraju kako je Argentina bila bolja a Messi je kralj.
Messi je najobičniji cigan.
2014-04-11
Ovo je više tako očito da uistinu nema smisla. Messi nije zaslužio bit svjetski prvak i prvi put u životu navijan za francuze. Ovakav kriminal, pet suđenih penala da bi se namistilo da Messi osvoji je najveći kriminal od 1930. do danas
‘OVO JE NAJVEĆI KRIMINAL U POVIJESTI SVJETSKIH PRVENSTAVA!; TEK SAD VIDIM KOLIKO JE VRIJEDNA HRVATSKA BRONCA‘
‘OVO JE NAJVEĆI KRIMINAL U POVIJESTI SVJETSKIH PRVENSTAVA!; TEK SAD VIDIM KOLIKO JE VRIJEDNA HRVATSKA BRONCA‘
2014-04-11
Nista Francuzi...vrijeme im se topi
2015-09-24
Francuzi ko da su se pomirili sa porazom
2015-09-24
Karma je Cudo!
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 5 of 14