ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Page 9 of 14 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Go down

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 Empty Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Post by RayMabus 18/12/2022, 20:36

Kurac bi ta Argentina bila u finalu da im se FIFA nije napoklanjala penala.

Dobro ih je izneredilo u zadnjih 40 minuta. Šteta šta je oni Loris antitalent za penale a crnci neinteligentni za realizaciju istih.

RayMabus

2014-04-11

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 Empty Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Post by RayMabus 18/12/2022, 20:42

Mi imamo svoje malo slavlje koje je za nas ipak veliko. Pogledaš tko sve nije uopće dogura do polufinala pa ti sve bude jasno.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 F_27363999_1280

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham 18/12/2022, 20:58

Pogledao dio i ono sta budi nadu da je uglavnom mladez i djeca , ti koji su na doceku. Mozda se netko nece nakaciti na drogu ili kocku i poceti sportski zivot. Bilo kako bilo pozitivno. Kila mozga.....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 21:03

Ovo je sad zimski ugođaj. Svi su u bundama. :^0

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 8b391f72-d920-4264-ab71-71158f7cfd4e

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 B0e538a3-bef1-49c6-80dc-0acffb2f3385

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/navijacki-delirij-na-trgu-poslusajte-kako-to-zvuci-kad-sto-tisuca-ljudi-uglas-pjeva-igraj-moja-hrvatska-15287448

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 18/12/2022, 21:14

RayMabus wrote:Kurac bi ta Argentina bila u finalu da im se FIFA nije napoklanjala penala.

Dobro ih je izneredilo u zadnjih 40 minuta. Šteta šta je oni Loris antitalent za penale a crnci neinteligentni za realizaciju istih.

Realno,  obe reprezentacije nisu za Finale. Francuzi katastrofa, kasnije se probudili, ali tehnicki dosta losi. Sve ide na Mbapea, ko Brazil otprilike, nista timska igra. Argentina, realno bolja tehnicki, ali protiv HR, nisu mogli sa loptom da se sastave. Obe reprezentacije pogurane penalima. Dali nagradu onom golmanu, ima 2 grama mozga. Ocekivao sam dosta vise od Francuza, kako su prosli Engleze, ne znam. Daleko od nekadasnje Francuske sa Zidanom i slicno.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 21:17

Nisan pratija uopće Francuze na ovome SP tako da neću ništa komentirat. Znam samo da su proradili kad san ja bacija pogled na tv. Počela luda utakmica odma. Dobrih zadnjih 40-ak minuta šta jest jest.

Argentina je za mene prošlost. Ne praštam ja nikad neke stvari. Veliko sam zlopamtilo.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 21:50

Pogledaj šta lopov i varalica izjavljuje nakon svega. Dala ti je FIFA i taj Katarac koji je kupija FIFU, ovo prvenstvo, tvoj klub i tebe najviše penala u povijesti SP-a a sad tu prodaješ neke pričice za malu dicu ko da smo mi idioti.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 O_27367107_1280

Srića tvoja pa Bog ne gleda nogomet a ja ono malo šta san pogleda od 80-e minute odma van je nasta šou. I panika. Tresli ste se ko pacovi a šta i jeste do zadnje minute kad vam je dosuđen penal pa van ga zabilo. To šta je Loris antitalenat za penale a crnci neinteligentni za izvođenje i realizaciju istih to je druga priča. Ne možeš totalno draljavome pomoć. Mora bit neki temelj tu ipak.

Bog ne gleda nogomet zato šta je Bog sve. Dakle i obje momčadi. Zato se ja i nisan bez raloga "svađa" ( nateza bi bila bolja riječ ) s Demijem ( Bog Ništavila ) da napravi kaos na onoj utakmici Hrvatska Engleska u polufinalu 2018 god jer je to tako a ne s tim tzv tvojim Bogom kojeg sad prozivaš kao da je on navijač a ne sve.

Sereš kvake koliko si dug i širok. Najradije bi ti sad obje noge polomija. Al neću. Nebitan si sine. Obični jadnik.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 22:07

Ima onaj dio di Sotona ispitiva Isusa pa mu nudi i ovo i ono i uglavnom eto recimo u tvom slučaju slava itd al ti oćeš sve pa ti nije problem ni krast druge za titulu.

Eto uživaj u svojoj posranoj "tituli" ljudska bijedo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 22:18

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 0c05ac52-21dd-414f-b1c1-3cd8f90dd9d6

LEO MESSI je trofej svjetskog prvaka podignuo ogrnut crnim plaštom, odnosno bishtuom, tradicionalnim ogrtačem bogatih katarskih državljana koji ga često nose preko ostatka odjeće. To se nije svidjelo umirovljenom argentinskom reprezentativcu Pablu Zabaleti. "Ali zašto? Nije bilo potrebe za time", rekao je 37-godišnji Zabaleta, koji je finale Svjetskog prvenstva između Argentine i Francuske pratio kao stručni komentator BBC-ja.

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino uručio je pehar Messiju, a zatim mu stavio plašt. Na društvenim mrežama odmah se počelo pisati o "misterioznom" plaštu na Messiju, no ubrzo je objašnjeno o čemu je riječ. Zabaleti se nije svidjelo što je njime prekriven argentinski dres.

Argentina je nakon penala savladala Francusku. Messi je zabio dva, a Angel di Maria jedan gol. Trostruki strijelac Francuza bio je Kylian Mbappe. Zabaleta je upisao 58 nastupa za argentinsku reprezentaciju. Među ostalim, igrao je početnoj postavi u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine, kada je Njemačka pobijedila Argentinu nakon produžetaka.

---

Zato da ga Sotona obilježi na tim slikama proslave zlatne medalje na SP-u.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango 18/12/2022, 22:21

RayMabus wrote:Pogledaj šta lopov i varalica izjavljuje nakon svega. Dala ti je FIFA i taj Katarac koji je kupija FIFU, ovo prvenstvo, tvoj klub i tebe najviše penala u povijesti SP-a a sad tu prodaješ neke pričice za malu dicu ko da smo mi idioti.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 O_27367107_1280

Srića tvoja pa Bog ne gleda nogomet a ja ono malo šta san pogleda od 80-e minute odma van je nasta šou. I panika. Tresli ste se ko pacovi a šta i jeste do zadnje minute kad vam je dosuđen penal pa van ga zabilo. To šta je Loris antitalenat za penale a crnci neinteligentni za izvođenje i realizaciju istih to je druga priča. Ne možeš totalno draljavome pomoć. Mora bit neki temelj tu ipak.

Bog ne gleda nogomet zato šta je Bog sve. Dakle i obje momčadi. Zato se ja i nisan bez raloga "svađa" ( nateza bi bila bolja riječ ) s Demijem ( Bog Ništavila ) da napravi kaos na onoj utakmici Hrvatska Engleska u polufinalu 2018 god jer je to tako a ne s tim tzv tvojim Bogom kojeg sad prozivaš kao da je on navijač a ne sve.

Sereš kvake koliko si dug i širok. Najradije bi ti sad obje noge polomija. Al neću. Nebitan si sine. Obični jadnik.
Pozdravio te Martinez:

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 FkR_Sn0XwAIsupT?format=jpg&name=900x900

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 22:23

Martinez mi je nebitan. Ne znam ni tko je on. Znam tko je silno želija titulu da popuni komplet i tko igra u klubu ovoga emira od Katara.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 F_27367243_1280

Fina slika za povijest ( vječnost ).

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 18/12/2022, 22:30

od dva zla manje.
bolje bijeli govedari nego crni devari.

francuska imala u polufinalu i B momčad. to da se utreniraju. svi ze znadu pa ajmo...
falio im još samo alžir, to je valda C momčad.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 18/12/2022, 22:32

dzango wrote:
Pozdravio te Martinez:

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 FkR_Sn0XwAIsupT?format=jpg&name=900x900
kako arap milo gleda, ručicama obvio halju pa si zamišlja...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 22:34

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 300013_screenshot_iff

NEVEROVATNU utakmicu odigrali su Argentina i Francuska u finalu Svetskog prvenstva, a reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić imao je šta da kaže o tom meču

Nemanja Radonjić je na jednoj Instagram stranici ostavio komentar nakon vodećeg gola Argentine, koji je postigao Lionel Mesi sa penala.

- Sramota me je što gledam ovu nameštenu utakmicu - napisao je Radonjić u komentaru koji je brzo potom obrisan, ali je nastavio da živi na Internetu.

https://www.novosti.rs/sport/katar-2022/1183814/nemanja-radonjic-fudbal-srbija-katar-2022-namestena-utakmica-svetsko-prvenstvo-mundijal-katar-argentina-francuska
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 22:42

Prije podizanja pehara: Mesija je Sotona ogrnuo u crni plašt, evo o čemu se radi

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 873x400

Jedini je to trofej koji je nedostajao u Mesijevoj fenomenalnoj karijeri, a sa "Boginjom" je kompletirao svoju nevjerovatnu kolekciju titula.

Mesi je dobio i nagradu za najboljeg igrača turnira. Kada je prolazio, poljubio je trofej i jedva čekao da ga podigne u zrak i zvanično učini Argentince prvacima svijeta.

Kada je došlo vrijeme da Mesi dobije u ruku "Boginju", katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani ga je ogrnuo u crni plašt. Mesi je bio u čudu zbog tog poteza Al Thanija, jer nije znao za ovaj dio ceremonije.

I fanovi nisu znali o čemu je riječ. Naime, radi se o tradicionalnom arapskom ogrtaču "Bishtu", koji se nosi zbog prestiža u posebnim prilikama poput muslimanskih praznika, vjenčanja i festivala.

Ova statusna odjeća je povezana s kraljevskom osobom, kao i istaknutim ljudima u vjerskom značaju. Organizatori Mundijala su željeli poslati sliku najboljeg igrača Svjetskog prvenstva ogrnutim u tradicionalnom arapskom ogrtaču.

https://sport.avaz.ba/nogomet/794758/prije-podizanja-pehara-mesija-je-katarski-emir-ogrnuo-u-crni-plast-evo-o-cemu-se-radi

Eto sad si obilježen za sva vremena.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 22:55

Ali onda su dodijeljene medalje i sve je bilo spremno da Messi napokon podigne trofej namijenjen najboljoj reprezentaciji na svijetu. U tom trenutku do njega je došao katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani i s pomalo ljigavim osmijehom na licu preko njega navukao bisht, tradicionalni arapski ogrtač koji se nosi u posebnim prilikama, pokazavši tako da se ovaj Mundijal igrao prvenstveno zbog Katara, a ne zbog Messija, Mbappéa i ostalih.

I tako smo dobili sliku koja najbolje opisuje današnji nogomet – jedan od najvećih nogometaša u povijesti podiže toliko željeni trofej dok mu dres njegove reprezentacije prekriva bisht, a u pozadini se Infantino i Al Thani razdragano osmjehuju.

https://slobodnadalmacija.hr/sport/vise-od-sporta/spektakularno-finale-pokazalo-nam-je-svu-ljepotu-nogometa-a-onda-je-messi-podigao-trofej-umotan-u-arapski-ogrtac-dok-su-se-infantino-i-katarski-emir-smijali-u-pozadini-1249958
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 18/12/2022, 23:04

RayMabus wrote:Ali onda su dodijeljene medalje i sve je bilo spremno da Messi napokon podigne trofej namijenjen najboljoj reprezentaciji na svijetu. U tom trenutku do njega je došao katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani i s pomalo ljigavim osmijehom na licu preko njega navukao bisht, tradicionalni arapski ogrtač koji se nosi u posebnim prilikama, pokazavši tako da se ovaj Mundijal igrao prvenstveno zbog Katara, a ne zbog Messija, Mbappéa i ostalih.

I tako smo dobili sliku koja najbolje opisuje današnji nogomet – jedan od najvećih nogometaša u povijesti podiže toliko željeni trofej dok mu dres njegove reprezentacije prekriva bisht, a u pozadini se Infantino i Al Thani razdragano osmjehuju.

https://slobodnadalmacija.hr/sport/vise-od-sporta/spektakularno-finale-pokazalo-nam-je-svu-ljepotu-nogometa-a-onda-je-messi-podigao-trofej-umotan-u-arapski-ogrtac-dok-su-se-infantino-i-katarski-emir-smijali-u-pozadini-1249958
a što će jadan,oni su mu kupili i slavu i prvenstvo  pa se mora gaazdama povinovati što god da mu kažu.
Tako izgleda prodaja duše vragu
Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 9 32074510

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 23:39

Fino mu ga zavuklo. Reka san mu ja odma da će umijesto lovorika i slave dobiti gađenje. Sad su pokazali isti obrazac s Francuskom i onda ja pogleda tv i poćeo šou u 80-oj minuti. I na kraju penali. Onda dobili jer su tu Francuzi ipak lošiji. I onda ga Bog stavio pred svjetla pozornice i poslao svog Sotonu jer je to anđeo da mu navuće mračni plašt i tako ga obilježi za sva vremena na tim slikama. Sad izgleda ko crna ovca među njima. Napadaju ga jer je s time prekrio grb reprezentacije i države.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 18/12/2022, 23:40

Gotovo. Ova tema je proslost
Cestitke Argentini I ajmo dalje
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 18/12/2022, 23:42

Gotovo. Ova tema je proslost
Cestitke Argentini I ajmo dalje
Samo je steta sto mi nismo otisli u finale. Bili bi prvaci svijeta
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 23:48

Ringo10 wrote:
Samo je steta sto mi nismo otisli u finale. Bili bi prvaci svijeta
Šteta je šta sam ja ugasio tv nakon onog njihovog penala jer su mi usrali gušt gledanja utakmice. Eto im sad na pa nek se kurče. Obuklo mu crni plašt. To su slike za povijest. Ističe se ko govno u punču a taj plaš simbolizira lovu ( nose ga bogataši u Kataru ). Prvo su dokazali da ono s Hrvatskom nije slučajno nego šema kako da prođu dalje nepravedno a onda ja počeja gledat tv u 80-oj i napravio im paniku do zadnje minute. Na kraju zasluženo na penale dobili a na penale su i došli ovdje i onda ovome navuklo crni plašt korupcije da cijeli svijet vidi. I prekrio s njime grb reprezentacije i države.

Baš ga fino kolo veselih anđela ujebalo. Izblesiralo ga ko maloga majmuna.

Last edited by RayMabus on 18/12/2022, 23:49; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 14 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics