Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
....njima je suljo rekao da ce biti svecki prvaci i tacka...to sto nije tako ispalo krivi su hrvati i dva siptara...tacka..moralno srbija je svecki prvak..tacka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:Osvajanje trećeg mjesta na mundijalu hrvatski reprezentativci posvećuju Srbiji uz pjesmu: "Evo vam ga, na!"
Srb iji ne posvećujemo ništa. Četnicima smo posvetilli Čavoglave a iskomplksiranom četniku na čelu Srbije ovo :
Glumica Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale), koja u Zagrebu snima film "Canary Black", jučer je bila na dočeku hrvatske nogometne reprezentacije na Trgu bana Josipa Jelačića.
- Ovo je bilo nevjerovatno. Ovako Hrvatska pozdravlja svoju nogometnu reprezentaciju kada se vrate kući. Kakav god bio rezultat.
A od milion ljudi na ulicama niko se nije potukao ili bio sumnjiv. Zagrebe, osvojio si moje srce. Čestitke na 3. mjestu . napisala je glumica na Instagramu.
https://avaz.ba/showbiz/jet-set/794823/slavna-glumica-na-doceku-vatrenih-ovo-je-bilo-nevjerovatno
Neka se ubije od muke.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ljubo1212 wrote:ne, tu su vam pjesmu već ranije naručili, šipt, ovaj švicarci
Jel ima bojna Čavoglave na albanskom?
ljubo1212 wrote:ne, tu su vam pjesmu već ranije naručili, šipt, ovaj švicarci
Mi i Šiptari, kad smo zajedno, ne mogu nam ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
A je l' bio penal?ljubo1212 wrote:ne, tu su vam pjesmu već ranije naručili, šipt, ovaj švicarci
Izvastaj i sastanak posle svetckog sampionata kod vucica
Suljo:'Vule zasto nismo svecki sampioni a ja sam rekao da ce Srbija to biti.'
Vulin:'Kh..kh..znate precednice to je zavisilo od mnogo faktora..kh..kh..jedan od njih je izvesna sponzorusa Ivana Knegla ili Knorr tako bre nekako.'
Suljo:'Koja bre Kegla,Knorr,Kroll..kako je ona mogla da spreci da Srbija koja je vec zapisana kao svecki sampion to ne postane.'
Vulin:'Kh..kh..ma znate precednice..ja kao sef BIE dobio sam proverenu informaciju od naseg agenta ubacenog u ustaski fudbalski savez poverio joj je specijalnu misiju sprecavanja Srbije na sve nacine da spreci da postanemo sampioni sveta.Jedan od nacina je da sa guzicom u ustaskim kockicama prosetava ispred nasih drugara seika i na taj nacin da ih spreci u razmisljanju kako da nam pomognu i doguraju nas do sveckog sampiona.'
Suljo:'Ah tu smo.I na svetskom sampionatu provode oluju preko sponzoruse tako da naude Srbiji i sprece je da osvoji vec osvojen naslov sampiona.'
Vulin:'Tako je precednice.Ja sam obavio svoj zadatak da utvrdim tko je glavni krivac sta Srbija nije postala svecki sampion.U pitanju je ustaska sponzorusa.Molim nagradu.'
Suljo:'Vule skoci evo ti jedan dogi biskvit'
Vulin:'Kh..kh..znate precednice to je zavisilo od mnogo faktora..kh..kh..jedan od njih je izvesna sponzorusa Ivana Knegla ili Knorr tako bre nekako.'
Suljo:'Koja bre Kegla,Knorr,Kroll..kako je ona mogla da spreci da Srbija koja je vec zapisana kao svecki sampion to ne postane.'
Vulin:'Kh..kh..ma znate precednice..ja kao sef BIE dobio sam proverenu informaciju od naseg agenta ubacenog u ustaski fudbalski savez poverio joj je specijalnu misiju sprecavanja Srbije na sve nacine da spreci da postanemo sampioni sveta.Jedan od nacina je da sa guzicom u ustaskim kockicama prosetava ispred nasih drugara seika i na taj nacin da ih spreci u razmisljanju kako da nam pomognu i doguraju nas do sveckog sampiona.'
Suljo:'Ah tu smo.I na svetskom sampionatu provode oluju preko sponzoruse tako da naude Srbiji i sprece je da osvoji vec osvojen naslov sampiona.'
Vulin:'Tako je precednice.Ja sam obavio svoj zadatak da utvrdim tko je glavni krivac sta Srbija nije postala svecki sampion.U pitanju je ustaska sponzorusa.Molim nagradu.'
2015-09-08
vuksadinare wrote:Izvastaj i sastanak posle svetckog sampionata kod vucica
2014-04-11
...inace u srbiji je ivana knoll proglasena hrvatskim i siptarskim obavestajcem na tajnom zadatku u Kataru da napakosti tamo srbiji svojim obavestajnim zadacima..bez zajebancije
2015-09-08
https://net.hr/hot/zvijezde/srpski-umirovljeni-casnik-porucio-iza-ivane-knoll-stoje-tajne-sluzbe-brzo-ce-se-ispostaviti-da-je-to-pomno-planiran-projekt-c9dea3ac-7b10-11ed-89e7-8a1d796e6c08
2015-09-08
Dobro. SP je završilo. Neka pati kome smeta. Nikog Srbija ne zanima. Ovaj četnik sam izaziva tenzije. Nije mu Hrvatska kriva šta mu je reprezentacija draljava.
Iskompleksirani četnik.
Iskompleksirani četnik.
2014-04-11
Temelji Srbije se urusavaju pod guz'cetinom Ivane Knoll
2015-09-08
Docek je bio super. Pozitivne energija I lijepe poruke, patriotizam I domoljublje
Tako to treba ...
Tako to treba ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pjesma PUKNI PUSKO nema veze sa ratom
To je dobra pjesma
Ima on dobrih pjesama I to mnogo
Ali kad cujem Cavoglave muka mi dodje
To je dobra pjesma
Ima on dobrih pjesama I to mnogo
Ali kad cujem Cavoglave muka mi dodje
2015-09-24
https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3602842-sramota-lovren-i-brozovic-upali-u-delirijum-uz-cavoglave
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Ovo nije na doceku u ZGSerbinho-3 wrote:https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3602842-sramota-lovren-i-brozovic-upali-u-delirijum-uz-cavoglave
2015-09-24
Francuzi otkazali proslavu dočeka nogometaša sa SP-a
U PARIZU je otkazan današnji doček francuske reprezentacije koja je u nedjelju izgubila od Argentine u finalu Svjetskog prvenstva u Katru, javlja francuska tiskovna agencija AFP. Prema riječima predsjednika Francuskog nogometnog saveza (FFF) Noela Le Graeta, nakon slijetanja u domovinu nogometaši samo žele otići kući.
Isprva su planirali kraću ceremoniju na Place de la Concorde, ali su zbog poraza već otkazali klasičnu paradu na Champs-Elyseesu. Sada je, kako je rekao Le Graet za televizijsku postaju BFMTV, otkazana i kraća ceremonija. Zrakoplov s francuskim nogometašima sletjet će u zračnu luku Roissy oko 18 sati.
https://www.index.hr/sport/clanak/u-francuskoj-otkazan-docek-nogometasa/2422396.aspx
Nije mu do slavlja.
U PARIZU je otkazan današnji doček francuske reprezentacije koja je u nedjelju izgubila od Argentine u finalu Svjetskog prvenstva u Katru, javlja francuska tiskovna agencija AFP. Prema riječima predsjednika Francuskog nogometnog saveza (FFF) Noela Le Graeta, nakon slijetanja u domovinu nogometaši samo žele otići kući.
Isprva su planirali kraću ceremoniju na Place de la Concorde, ali su zbog poraza već otkazali klasičnu paradu na Champs-Elyseesu. Sada je, kako je rekao Le Graet za televizijsku postaju BFMTV, otkazana i kraća ceremonija. Zrakoplov s francuskim nogometašima sletjet će u zračnu luku Roissy oko 18 sati.
https://www.index.hr/sport/clanak/u-francuskoj-otkazan-docek-nogometasa/2422396.aspx
Nije mu do slavlja.
2014-04-11
Mi napravimo feštu a ovi odma bris kući. A i zadnji put im je bilo sranje tamo u Francuskoj. Potukli se neki navijači između sebe. Svašta nešto. Neki nered ispa.
---
‘‘To nije bio rezultat kojem se nacija nadala, ali treće mjesto nije mali podvig za četvrtu najmanju naciju na Svjetskom prvenstvu. Nakon što su Vatreni u subotu osigurali pobjedu od 2-1 nad Marokom, Hrvati u domovini izašli su na ulice u bučno slavlje uz baklje, vatromet i pjesmu.
Unatoč tome što je relativno nova nacija, mala europska zemlja izvršila je neposredan utjecaj na svjetsku nogometnu pozornicu. Hrvatska je završila na trećem mjestu u svom prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu 1998. prije nego što je izgubila od Francuske u finalu 2018. Sada s uzastopnim pobjedničkim postoljima Svjetskog prvenstva, više neće biti iznenađenje vidjeti Hrvatsku kako se natječe na ovoj razini‘‘, navodi NBC uz prizore slavlja iz središta Zagreba.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/hrvatska-ovo-je-tvoj-trenutak-svijet-o-spektakularnom-doceku-vatrenih-brozovic-je-opravdao-nadimak-15287551
---
‘‘To nije bio rezultat kojem se nacija nadala, ali treće mjesto nije mali podvig za četvrtu najmanju naciju na Svjetskom prvenstvu. Nakon što su Vatreni u subotu osigurali pobjedu od 2-1 nad Marokom, Hrvati u domovini izašli su na ulice u bučno slavlje uz baklje, vatromet i pjesmu.
Unatoč tome što je relativno nova nacija, mala europska zemlja izvršila je neposredan utjecaj na svjetsku nogometnu pozornicu. Hrvatska je završila na trećem mjestu u svom prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu 1998. prije nego što je izgubila od Francuske u finalu 2018. Sada s uzastopnim pobjedničkim postoljima Svjetskog prvenstva, više neće biti iznenađenje vidjeti Hrvatsku kako se natječe na ovoj razini‘‘, navodi NBC uz prizore slavlja iz središta Zagreba.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/hrvatska-ovo-je-tvoj-trenutak-svijet-o-spektakularnom-doceku-vatrenih-brozovic-je-opravdao-nadimak-15287551
2014-04-11
Tako je Katar najlošija momčad cijelog prvenstva, nema nijedan bod i gol-razliku -6. Na pretposljednjem je mjestu Kanada, na 30. mjestu je Wales, a 29. je Srbija. najveće je razočaranje Belgija na 23. mjestu, a nije puno bolja ni Njemačka, koja je na 17. mjestu s boljom gol-razlikom.
2014-04-11
Neki se i nisu baš proslavili.
Srbija, Belgija, Njemačka...
Belgija je inaće bila treća na SP u Rusiji.
Tako je Katar najlošija momčad cijelog prvenstva, nema nijedan bod i gol-razliku -6. Na pretposljednjem je mjestu Kanada, na 30. mjestu je Wales, a 29. je Srbija. najveće je razočaranje Belgija na 23. mjestu, a nije puno bolja ni Njemačka, koja je na 17. mjestu s boljom gol-razlikom.
Srbija, Belgija, Njemačka...
Belgija je inaće bila treća na SP u Rusiji.
2014-04-11
Jebi ga, poraz u finalu je za njih teški neuspjehRayMabus wrote:Mi napravimo feštu a ovi odma bris kući. A i zadnji put im je bilo sranje tamo u Francuskoj. Potukli se neki navijači između sebe. Svašta nešto. Neki nered ispa.
---
2015-09-24
Evo opet Zoran Kesić, frajer je genijalac
Poslije sisovitog napada Ivane Knoll na Srbiju evo još jedan njegov dobar klip
https://www.youtube.com/watch?v=QohrYnBmgns
Stvarno je dobar i smiješan
Poslije sisovitog napada Ivane Knoll na Srbiju evo još jedan njegov dobar klip
https://www.youtube.com/watch?v=QohrYnBmgns
Stvarno je dobar i smiješan
2015-09-24
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 12 of 14