Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Ne triba. Napravit će novih tucet navijačkih pisama pa će manje pivat ove druge ( ne možeš u isto vrime pivat dvi pisme ).
Neka su oni to njemu iznad glave zapivali. Reka san ti tko je Vučic i ekipa na vlasti u Srbiji.
Nema labavo.
Neka su oni to njemu iznad glave zapivali. Reka san ti tko je Vučic i ekipa na vlasti u Srbiji.
Nema labavo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ringo šta ti kažeš na ovo i jel s takvima triba labavo il im triba jebat mater odma u facu ?
Prednjačili su Mateo Kovačić i Dejan Lovren, a u centru pažnje bile su pesme poput "Pukni puško" i "Moja domovina".
Pre četiri godine, kada je Hrvatska na prvenstvu u Rusiji osvojila srebrnu medalju, Mateo Kovačić se takođe latio mikrofona i tada prvi put na proslavi otpevao pesmu "Pukni puško".
https://www.novosti.rs/sport/katar-2022/1183841/hrvatska-svetsko-prvenstvo-katar-2022-najnovije-vesti-mundijal-zagreb-fudbal-sport-docek-srbija-tompson
Ustaški dernek u Zagrebu. Moja domovina ustaška pesma.
Ajde moj čovik umij se. Ko da ne znaš s kime imaš posla.
Prednjačili su Mateo Kovačić i Dejan Lovren, a u centru pažnje bile su pesme poput "Pukni puško" i "Moja domovina".
Pre četiri godine, kada je Hrvatska na prvenstvu u Rusiji osvojila srebrnu medalju, Mateo Kovačić se takođe latio mikrofona i tada prvi put na proslavi otpevao pesmu "Pukni puško".
https://www.novosti.rs/sport/katar-2022/1183841/hrvatska-svetsko-prvenstvo-katar-2022-najnovije-vesti-mundijal-zagreb-fudbal-sport-docek-srbija-tompson
2014-04-11
Smeta im samo postojanje hrvatske države.
Kao vidi šta pivaju Thompsona i onda si kao ustaša a onda krene kasnije i da je sve šta ima s Hrvatskom = ustaše.
Ringo umij se. Vrijeme je. Shvati njihov način rada i kako rade propagandu.
Ovako im kažeš da odjebu i aj zdravo. Vozi. Traktorijada.
Kao vidi šta pivaju Thompsona i onda si kao ustaša a onda krene kasnije i da je sve šta ima s Hrvatskom = ustaše.
Ringo umij se. Vrijeme je. Shvati njihov način rada i kako rade propagandu.
Ovako im kažeš da odjebu i aj zdravo. Vozi. Traktorijada.
2014-04-11
Šta se tiče jučerašnje utakmice : iako su im prodali istu fintu ko nama Francuskoj su ipak suđena i dva penala za nih tako da malo ispravili i penali su odlučivali i šta se toga tiče nije nezaslužena pobjeda toliko al je nezaslužen način kako su dogurali do ovdje i kako su ovdje isto pomoću sudaca okrenili mlin na svoju stranu.
Zaključak : Francuzi zasluženo izgubili jer su slabiji na penale a Argentinci su lopovi.
Jebi ga to je tako.
Ne mogu ni ja bit pizda pa reč da Francuskoj isto nisu suđena dva penala da malo izlivela stvar i da Argentina nije bila bolja u penalima. Dakle rezime je da su šta se tiče Francuske ipak zasluženo dobili. Pokušali su krast al ih je neka viša sila koja je počela gledat tv od te osamdesete minute izlivelala da vidi kakvi su.
Zaključak : Francuzi zasluženo izgubili jer su slabiji na penale a Argentinci su lopovi.
Jebi ga to je tako.
Ne mogu ni ja bit pizda pa reč da Francuskoj isto nisu suđena dva penala da malo izlivela stvar i da Argentina nije bila bolja u penalima. Dakle rezime je da su šta se tiče Francuske ipak zasluženo dobili. Pokušali su krast al ih je neka viša sila koja je počela gledat tv od te osamdesete minute izlivelala da vidi kakvi su.
2014-04-11
Ajde fala kurcu da je i ovaj seljoberski cirkus svrshio::::))))
Sportasi trebaju da salju pozitivne I miroljubive porukeRayMabus wrote:Ringo šta ti kažeš na ovo i jel s takvima triba labavo il im triba jebat mater odma u facu ?
Seljakluk zvani Cavoglave to nije.
Jer onda Si isto ko Vulin
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Sportasi trebaju da salju pozitivne I miroljubive porukeRayMabus wrote:Ringo šta ti kažeš na ovo i jel s takvima triba labavo il im triba jebat mater odma u facu ?
Pa to je problem , shto ti balkanski srpsko_hrvatski seljoberi nogomet dozivljavaju kao sredstvo politike a ne kao sport pa su tu igru ogadili svim normalnom ljudima sa tih prostora.
Završilo je. Ja to nisan tija ni gledat kad san čuja di će igrat. Zadovoljan san jer nisan očekiva ništa a nisan zadovoljan krađom jer to je sad dublje o sporta a riječ je o poštenju i primjeru i kakvo društvo gradiš. Tu san snažno reagira.
A mislin bronca, izbacili Brazil. Eto bar san pogleda tu utakmicu s Japanom jer sa to tija pogledat i to je jedina utakmica koju san pogleda od početka do kraja. Zanima me baš taj ogled Hrvatska Japan. Kaš igrat s Japanom uopće ? Moš jedino sad na SP-u. Il eventualno prijateljska al to nije toliko napeto ko ovako šta kad igraju za pobjedu.
Kvari dojam ta krađa a inače ovo je odlično. Puno više nego šta san uopće i očekiva.
A mislin bronca, izbacili Brazil. Eto bar san pogleda tu utakmicu s Japanom jer sa to tija pogledat i to je jedina utakmica koju san pogleda od početka do kraja. Zanima me baš taj ogled Hrvatska Japan. Kaš igrat s Japanom uopće ? Moš jedino sad na SP-u. Il eventualno prijateljska al to nije toliko napeto ko ovako šta kad igraju za pobjedu.
Kvari dojam ta krađa a inače ovo je odlično. Puno više nego šta san uopće i očekiva.
2014-04-11
odlican turnir hrvatska isto tako finale sjajno katar nakon par dana uhodao se dobro organizirano docek isti kao prosli put no bez tontona pozitivan iskorak
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Razocaralo me kad sam to vidiomentalitet wrote:Ringo10 wrote:Sportasi trebaju da salju pozitivne I miroljubive porukeRayMabus wrote:Ringo šta ti kažeš na ovo i jel s takvima triba labavo il im triba jebat mater odma u facu ?
Pa to je problem , shto ti balkanski srpsko_hrvatski seljoberi nogomet dozivljavaju kao sredstvo politike a ne kao sport pa su tu igru ogadili svim normalnom ljudima sa tih prostora.
Nisam to ocekivao od nogometasa
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A ti navijaj za Srbiju ako ti smeta taj tekst :Ringo10 wrote:Razocaralo me kad sam to vidiomentalitet wrote:Ringo10 wrote:Sportasi trebaju da salju pozitivne I miroljubive porukeRayMabus wrote:Ringo šta ti kažeš na ovo i jel s takvima triba labavo il im triba jebat mater odma u facu ?
ČUJTE SRPSKI DOBROVOLJCI, BANDO ČETNICI STIČIT ĆE VAS NAŠA RUKA I U SRBIJI
ODJEBI U SRBIJU TAMO DI SU UTEKLI NA TRAKTORIMA PA DRMAJU ISTOM PA NAVIJAJ ZA NJIH KAD SU TI TOLIKO DRAGI.
2014-04-11
Gay handjob, neobičan fetiš za proslavu.RayMabus wrote:A ti navijaj za Srbiju ako ti smeta taj tekst :Ringo10 wrote:Razocaralo me kad sam to vidiomentalitet wrote:Ringo10 wrote:Sportasi trebaju da salju pozitivne I miroljubive porukeRayMabus wrote:Ringo šta ti kažeš na ovo i jel s takvima triba labavo il im triba jebat mater odma u facu ?
ČUJTE SRPSKI DOBROVOLJCI, BANDO ČETNICI STIČIT ĆE VAS NAŠA RUKA I U SRBIJI
ODJEBI U SRBIJU TAMO DI SU UTEKLI NA TRAKTORIMA PA DRMAJU ISTOM PA NAVIJAJ ZA NJIH KAD SU TI TOLIKO DRAGI.
Sad ćemo sapunat ovog iskompleksiranog četnika iduće četiri godine kako mi imamo tri medalje a Srbija nit jednu.
Nitko ga ništa ne pita za mišljenje a javlja se tamo iz šupka Srbije kako će on navijat za Maroko koji su odjednom sad nekakva braća Srbima i počme pričat o tome kako mu smeta šta netko ide u Hrvatsku na more.
Majke ti koji kompleksi jbte.
Nitko ga ništa ne pita za mišljenje a javlja se tamo iz šupka Srbije kako će on navijat za Maroko koji su odjednom sad nekakva braća Srbima i počme pričat o tome kako mu smeta šta netko ide u Hrvatsku na more.
Majke ti koji kompleksi jbte.
2014-04-11
....bojim se da je kraj ovakvog svjetskog prvenstva...mafioza fifa predlaze da se vise ne igra svjetsko prvenstvo kao do sad po skupinama nego nekakav kontinentalni sistem..gdje ce se sve rjesiti po kvalifikacijskim skupinama europe,azije,afrike,sjeverne i srednje amerike,juzne amerike...australije i oceanije..i da pobjednici kontinentalnih skupina idu u zavrsnicu 1/8 finala gdje se nece igrati jedna utakmica vec dvije...a oni koji se plasiraju u polu finale igrat ce svojevrsni final four a drzava domacin ce se odrediti koja ce organizirati fial four
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://www.kurir.rs/sport/mundijal-2022/4072904/prostacko-ponasanje-argentinaca
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
- Mi smo se upisali u istoriju. Svako ko je sumnjao u mene, neka mi p*puši ku**c - rekao je Argentinac.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
sosa će napredovaimarcellus wrote:niels wrote:vuksadinare wrote:....sosa je dokazao da je prevara od igraca..medijski napumpan od medija da ga se sto bolje proda...lovren je za njega igracina a kamoli gvardijol...kriv je za tri primljena pogotka od uku pno koje smo primili na ovom prvenstvu...dekoncetriran..toliko da u dvije
tri situacije nije znao gdje je lopta....po meni tri igraca koka su zasluzila vise igrati su majer orsic livaja...zasto nisu treba pitati dalica...
Ne bih se složio, Borna je lijevi bek i dvije sezone zaredom najbolji asistent Bundeslige.
Ima ogromni plućni kapacitet, fin dodir, odličan osjećaj za tajming…nakon viroze se vratio vidno ispijen, a i momak nije nikada bio na Mundijalu, vidjelo se da je impresioniran (zato još jednom nevjerovatni Gvardiol, a i Juranović!).
Sosa i Livaković nisu takvi, zato im treba ovakvo iskustvo, da igraju dobro ili loše, griješe i dižu se. Borna je dobar, i biti će još bolji.
Sosi treba dat još jednu šansu. Jednu, ne više, da dokaže da može igrati na toj razini, s tim psihološkim pritiskom. Ima potencijal, ali ga nije realizirao
kao i šutalo-gvardiol dvojac, i oni su svojevremeno kidali živce dinamovcima
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
sve što si prognozirao bilo je kontraRingo10 wrote:Pa kažem ja bih naredio da Tupsona morate slušat bar po tri sata dnevno po sili zakonaRayMabus wrote:Nemoj navijat za njih ako ti to smeta.Ringo10 wrote:Ma baš me briga za SrbeRayMabus wrote:Kad Srbi osvoje neku medalju na SP neka slobodno si zapivaju Baju malog Knindžu.
Njihova stvar.
Nego Hrvati ispadaju neviđene seljačine i papani
Što i jesu u suštini
Ali od nogometaša bih očekivao nešto malo drukčije a ne da se spuštaju na ZDS nivo
Imaš tamo Komšića i Bakira i SDA pa navijaja za njih jer i njima isto smeta hrvatski nacionalizam.
Prema nekim svjedočenjima, u šatoru u koji je posjetio Schmidt puštale su se i pjesme Marka Perkovića Thompsona.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/schmidt-posjetio-advent-u-kiseljaku-pratila-se-i-utakmica-hrvatska-maroko/221217097
I da morate dreljit Čavoglave po deset puta dnevno na sav glas
sad si opet kontra i cvrčiš protiv nečeg normalnog u navijačkom svijetu (pola ovih igrača su prije 4 godine bili navijači i pola će ih za 4 godine isto biti navijači, vatreni navijači)
a još za kaznu moraš živjet izvan bosne, u dalekoj australiji, nije tebi lako, al te svejedno ne opravdava
2015-08-02
Osvajanje trećeg mjesta na mundijalu hrvatski reprezentativci posvećuju Srbiji uz pjesmu: "Evo vam ga, na!"
crvenkasti-
2014-04-17
ne, tu su vam pjesmu već ranije naručili, šipt, ovaj švicarci
2015-08-02
marcellus likes this post
....njima je suljo rekao da ce biti svecki prvaci i tacka...to sto nije tako ispalo krivi su hrvati i dva siptara...tacka..moralno srbija je svecki prvak..tacka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 11 of 14