Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
darth_vader wrote:dijagram wrote:debotoijusto wrote:ma pusti...njemu je dodik vrh politicke misli a orban drzavotvoracdarth_vader wrote:Hektorović wrote:dijagram wrote:Dalic posvecuje pobjedu i hrvatskim braniteljima
Kizo, anemija, adeze, sdp i slicni, silne udruge jugo i sorosevske orijentacije te
novinari indexa, jutarnjeg, vecernjeg i mnogi drugi......na aparatima:)
Ante kanta tomic u teskim dusevnim bolima:)
Dalić zna dečke nabrijati na pobjedu. Moraš imati pobjednički mindset.
Griješiš, upravo je HDZ nositelj pobjede, u politici je Plenki ono što je Dalić u nogometu.
Aupičkumaterinu
odlicna utakmica
sto i ti debo navijas, pa ove tvoje vedete mrzedu i dalica i reprezentaciju i svu tu nacionalisticku ikonografiju, slavlja, uspjehe
a pogotovo molitve Bogu:)
dobit ces drugarsku kritiku druga tomica ili nekog drugog smrdljivca
Nemoj mi na Debu, voli Ajduka...dakle, naš je...:)
Voli on kurac,.... druga ostojica:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
gospodo draga izgleda da sam ja jedini vjerovao potpuno da cemo izbacit brazil..provjerite upise ili pitajte pizzona
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuče daj malo što srbende pišu o prolazu Hr , zna li se išta?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Hektorović wrote:veber wrote:zato ju zločinačka obožava.dijagram wrote:Hektorović wrote:dijagram wrote:Ante tomic, dezulovic, vedrana rudan, niels, mile kekin, na aparatima:)
dajmo bez podjela
I ljevica voli državu, na svoj način.
Ajd mi malo pricaj o tome.
Svi navedeni ne mogu je smisliti, a ne da je vole, i nazalost nisu jedini.
Nielsa dakako samo zajebavam kao i obicno.
vidi se ta ljubav u milijardama.
Milijardama iz EU fondova, da
A zaista si puno konstruktivniji sugovornik kad ne skrećeš u stranačke vode...ovo je ipak opskurni i slobodnomislećiji forum. Ne treba uvijek biti na svojoj političkoj liniji pod svaku cijenu...gubi se tako i neki kredibilitet, bez obzira na znanje...: )
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:pala je prozivkadijagram wrote:debotoijusto wrote:ma pusti...njemu je dodik vrh politicke misli a orban drzavotvoracdarth_vader wrote:Hektorović wrote:dijagram wrote:Dalic posvecuje pobjedu i hrvatskim braniteljima
Kizo, anemija, adeze, sdp i slicni, silne udruge jugo i sorosevske orijentacije te
Griješiš, upravo je HDZ nositelj pobjede, u politici je Plenki ono što je Dalić u nogometu.
Aupičkumaterinu
odlicna utakmica
sto i ti debo navijas, pa ove tvoje vedete mrzedu i dalica i reprezentaciju i svu tu nacionalisticku ikonografiju, slavlja, uspjehe
gledam nogomet ... to sto ce dalic/nogometasi nakon polu/fin otic se poklonit medjugorskom kapitalu i na trgu thompson jbg nisam ni ocekivao da ce izaci na binu s doktoratima fizike ili molekularne biologije
e da , odlicna utakmica
A naš si, priznaj...:D
darth_vader-
2014-04-17
Šandor Winnetou likes this post
dijagram wrote:darth_vader wrote:dijagram wrote:debotoijusto wrote:ma pusti...njemu je dodik vrh politicke misli a orban drzavotvoracdarth_vader wrote:Hektorović wrote:dijagram wrote:Dalic posvecuje pobjedu i hrvatskim braniteljima
Aupičkumaterinu
odlicna utakmica
A dobro, sad...:)
Debbo je ok lik ii vjerujem da bi čovjek bio na pravoj strani baš da gori...: )
darth_vader-
2014-04-17
I malo kicovdarth_vader wrote:debotoijusto wrote:pala je prozivkadijagram wrote:debotoijusto wrote:ma pusti...njemu je dodik vrh politicke misli a orban drzavotvoracdarth_vader wrote:Hektorović wrote:dijagram wrote:Dalic posvecuje pobjedu i hrvatskim braniteljima
Aupičkumaterinu
odlicna utakmica
gledam nogomet ... to sto ce dalic/nogometasi nakon polu/fin otic se poklonit medjugorskom kapitalu i na trgu thompson jbg nisam ni ocekivao da ce izaci na binu s doktoratima fizike ili molekularne biologije
e da , odlicna utakmica
A naš si, priznaj...:D
2014-04-16
darth_vader likes this post
Stvarno je velika stvar izbaciti Brazil sa SP-u i to još mi ( jedna mala državica sa Balkana itd ). Stvarno ne mislim potrošiti ni trunku energije na nekakve ljevičare i petu kolonu, sitnim dušama, moralnim nakazama i duhovnim i ljudskim spodobama koja iz ovih i onih razloga mrze sve šta je hrvatsko.
Za takve samo imam jednu pjesmu pa neka plaću ko i ovaj Nejmar tamo na travnjaku.
Nemojte mislit da ih nema. Evo vam jedan Gordan Duhaček :
https://www.index.hr/vijesti/clanak/neka-pati-koga-smeta-otkriva-koliki-su-hrvati-zapravo-kompleksasi/2010117.aspx
Za takve samo imam jednu pjesmu pa neka plaću ko i ovaj Nejmar tamo na travnjaku.
Nemojte mislit da ih nema. Evo vam jedan Gordan Duhaček :
https://www.index.hr/vijesti/clanak/neka-pati-koga-smeta-otkriva-koliki-su-hrvati-zapravo-kompleksasi/2010117.aspx
Last edited by RayMabus on Fri 9 Dec - 20:56; edited 2 times in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
nakon deset godina tvojih "točnih" prognoza, desila ti se jedna točna.vuksadinare wrote:gospodo draga izgleda da sam ja jedini vjerovao potpuno da cemo izbacit brazil..provjerite upise ili pitajte pizzona
to ide u promile pogađanja.
ova moja ekipa, većina nijemci kladili su se na hrvatsku.
pokisli su nakon gola, poludili nakon izjednačenja i zaključili da čim su penali u pitanju da brazil ide doma.
ja sam svoj skepticizam platio zaljevanjem pivom na terasi.
i ovi su pogodili. navijali za bijele, a ne za crne.
opet politika
2014-12-30
Brazil je dobar kao i uvijek, ovo prvenstvo visoko mjesto, peto.
Mi Hrvati medju najbolje cetiri
dijagram-
2015-08-09
darth_vader and niels like this post
darth_vader wrote:dijagram wrote:darth_vader wrote:dijagram wrote:debotoijusto wrote:ma pusti...njemu je dodik vrh politicke misli a orban drzavotvoracdarth_vader wrote:Hektorović wrote:dijagram wrote:Dalic posvecuje pobjedu i hrvatskim braniteljima
Aupičkumaterinu
odlicna utakmica
morao bi to biti gadan pozar koji juzina nasi prema meni a noga mi zapela u skrapu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
dijagram wrote:Brazil je dobar kao i uvijek, ovo prvenstvo visoko mjesto, peto.
dobri su, nije sramota izgubit od Hrvatske.
Tita smo poslali u povijest, a mislio je da može pobijedi Hrvate
Koja tekma, Nizozemska je zasluženo izborila produžetke
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ovi odose u produzetke, neka se iscrpljuju
dijagram-
2015-08-09
Ja samo ovoga Nemara gledam kako plaće. Ne mogu se nagledat njegovih suza.
FOTO Galerija brazilske tuge. Slomljeni su plakali nakon Hrvatske
Tuga igrača i navijača bila je golema. Neymar i društvo su neutješno plakali na terenu, kao i mnogi navijači na stadionu, oko njega i u Brazilu.
Ovo je i za njih šok. Oni su isto očekivali da će proč. I ja san to očekiva. Zato san i prispava utakmicu dok me nije probudilo slavlje. Nisan niti zna da igraju danas.
A koji šok a koja tragedija a koje svašta nešto. Ne možeš virovat. Hrvatska izbacila Brazil u četvrt finalu SP-a.
Nevjerovatno. Stvarno momcima kapa do poda za ovo.
Evo ga plače opet.
FOTO Galerija brazilske tuge. Slomljeni su plakali nakon Hrvatske
Tuga igrača i navijača bila je golema. Neymar i društvo su neutješno plakali na terenu, kao i mnogi navijači na stadionu, oko njega i u Brazilu.
Ovo je i za njih šok. Oni su isto očekivali da će proč. I ja san to očekiva. Zato san i prispava utakmicu dok me nije probudilo slavlje. Nisan niti zna da igraju danas.
A koji šok a koja tragedija a koje svašta nešto. Ne možeš virovat. Hrvatska izbacila Brazil u četvrt finalu SP-a.
Nevjerovatno. Stvarno momcima kapa do poda za ovo.
Evo ga plače opet.
2014-04-11
debotoijusto wrote:darth_vader wrote:dijagram wrote:darth_vader wrote:dijagram wrote:debotoijusto wrote:ma pusti...njemu je dodik vrh politicke misli a orban drzavotvoracdarth_vader wrote:Hektorović wrote:dijagram wrote:Dalic posvecuje pobjedu i hrvatskim braniteljima
Aupičkumaterinu
odlicna utakmica
morao bi to biti gadan pozar koji juzina nasi prema meni a noga mi zapela u skrapu
Nisam ni sumnjao .krv nije voda
darth_vader-
2014-04-17
Šandor Winnetou wrote:vuče daj malo što srbende pišu o prolazu Hr , zna li se išta?
NEVJEROJATNA pobjeda Hrvatske protiv Brazila nakon penala (4:2, 1:1) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva glavna je sportska tema u svijetu, a i u regiji. Mediji u susjednim zemljama prolazak Hrvatske ispratili su uglavnom s divljenjem, a srpski Kurir je nešto kasnije objavio tekst pod naslovom: "Što to ima Hrvatska, a Srbija nema?"
"Popularni Vatreni su od osamostaljenja bili treći na SP-u u Francuskoj 1998., u Rusiji su bili viceprvaci, a sad su napravili podvig i izbacili Brazil sa Svjetskog prvenstva te ušli u polufinale. Brazil je imao više od igre, ali izabranici izvanrednog izbornika Zlatka Dalića podignuli su se kad su ih svi otpisali i na penale izbacili Brazilce", piše Kurir i nastavlja:
"Njihovom ogromnom uspjehu ne može se ništa prigovoriti jer su zrelom igrom i nevjerojatnim samopouzdanjem, ali i odličnom Dalićevom taktikom u velikoj mjeri primirili Brazilce koji su u većem dijelu utakmice bili gotovo neprepoznatljivi u odnosu na prethodne utakmice, pa i onu sa Srbijom.
Hrvati se ne zamaraju aferama izvan nogometa
Hrvatska je odavno napravila jaki kult nogometne reprezentacije i mnogi Hrvati se identificiraju s nacionalnom momčadi. Imaju bezrezervnu podršku navijača, stalno je prisutan veliki naboj. Najvažnije od svega je da imaju moćnu momčad koju i dalje predvodi Luka Modrić. Napunio je 37 godina, a leti po terenu.
Modrić je i dalje tu, a u odnosu na Rusiju, u Kataru je čak 18 novih igrača, tako da svježe krvi imaju koliko žele. Kad obuku dres reprezentacije, Hrvati daju sve od sebe na svakoj utakmici i malo što ih može poremetiti, a osobito afere koje nemaju veze s nogometom. Nažalost, sa Srbijom nije tako.
Za razliku od Hrvatske, mi smo na nogometnoj margini
Vatreni u svojoj momčadi imaju i igrače iz domaće lige čija uloga nije nimalo beznačajna, a šansu koju su dobili su maksimalno iskoristili. U Kataru nismo mogli vidjeti nijednog igrača iz Superlige Srbije, ma kakva ona bila.
Jednostavno, Hrvati imaju ozbiljnu momčad koja može rušiti najbolje na svijetu, što su potvrdili i protiv Brazila, dok Srbija mora da čeka neku novu priliku kako bi se izdigla iz postojeće traumatične situacije. Nadamo se da će bolna lekcija iz Katara biti poučna i za Orlove za naredna velika natjecanja, kako više ne bismo, za razliku od Hrvatske, završavali na nogometnoj margini."
https://www.index.hr/sport/clanak/srbi-se-pitaju-sto-hrvati-imaju-a-mi-nemamo/2419531.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
2014-04-11
RayMabus wrote:Šandor Winnetou wrote:vuče daj malo što srbende pišu o prolazu Hr , zna li se išta?
NEVJEROJATNA pobjeda Hrvatske protiv Brazila nakon penala (4:2, 1:1) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva glavna je sportska tema u svijetu, a i u regiji. Mediji u susjednim zemljama prolazak Hrvatske ispratili su uglavnom s divljenjem, a srpski Kurir je nešto kasnije objavio tekst pod naslovom: "Što to ima Hrvatska, a Srbija nema?"
"Popularni Vatreni su od osamostaljenja bili treći na SP-u u Francuskoj 1998., u Rusiji su bili viceprvaci, a sad su napravili podvig i izbacili Brazil sa Svjetskog prvenstva te ušli u polufinale. Brazil je imao više od igre, ali izabranici izvanrednog izbornika Zlatka Dalića podignuli su se kad su ih svi otpisali i na penale izbacili Brazilce", piše Kurir i nastavlja:
"Njihovom ogromnom uspjehu ne može se ništa prigovoriti jer su zrelom igrom i nevjerojatnim samopouzdanjem, ali i odličnom Dalićevom taktikom u velikoj mjeri primirili Brazilce koji su u većem dijelu utakmice bili gotovo neprepoznatljivi u odnosu na prethodne utakmice, pa i onu sa Srbijom.
Hrvati se ne zamaraju aferama izvan nogometa
Hrvatska je odavno napravila jaki kult nogometne reprezentacije i mnogi Hrvati se identificiraju s nacionalnom momčadi. Imaju bezrezervnu podršku navijača, stalno je prisutan veliki naboj. Najvažnije od svega je da imaju moćnu momčad koju i dalje predvodi Luka Modrić. Napunio je 37 godina, a leti po terenu.
Modrić je i dalje tu, a u odnosu na Rusiju, u Kataru je čak 18 novih igrača, tako da svježe krvi imaju koliko žele. Kad obuku dres reprezentacije, Hrvati daju sve od sebe na svakoj utakmici i malo što ih može poremetiti, a osobito afere koje nemaju veze s nogometom. Nažalost, sa Srbijom nije tako.
Za razliku od Hrvatske, mi smo na nogometnoj margini
Vatreni u svojoj momčadi imaju i igrače iz domaće lige čija uloga nije nimalo beznačajna, a šansu koju su dobili su maksimalno iskoristili. U Kataru nismo mogli vidjeti nijednog igrača iz Superlige Srbije, ma kakva ona bila.
Jednostavno, Hrvati imaju ozbiljnu momčad koja može rušiti najbolje na svijetu, što su potvrdili i protiv Brazila, dok Srbija mora da čeka neku novu priliku kako bi se izdigla iz postojeće traumatične situacije. Nadamo se da će bolna lekcija iz Katara biti poučna i za Orlove za naredna velika natjecanja, kako više ne bismo, za razliku od Hrvatske, završavali na nogometnoj margini."
https://www.index.hr/sport/clanak/srbi-se-pitaju-sto-hrvati-imaju-a-mi-nemamo/2419531.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
Rekoh mindset pobjednika protiv mindset luzera
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 15 of 50