ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Page 15 of 50 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50  Next

Go down

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 15 Empty Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Post by dijagram Fri 9 Dec - 20:36

darth_vader wrote:
dijagram wrote:
debotoijusto wrote:
darth_vader wrote:
Hektorović wrote:
dijagram wrote:Dalic posvecuje pobjedu i hrvatskim braniteljima

Kizo, anemija, adeze, sdp i slicni, silne udruge jugo i sorosevske orijentacije te

novinari indexa, jutarnjeg, vecernjeg i mnogi drugi......na aparatima:)

Ante kanta tomic u teskim dusevnim bolima:)

Dalić zna dečke nabrijati na pobjedu. Moraš imati pobjednički mindset.

Griješiš, upravo je HDZ nositelj pobjede, u politici je Plenki ono što je Dalić u nogometu.

Aupičkumaterinu
ma pusti...njemu je dodik vrh politicke misli a orban drzavotvorac  :D

odlicna utakmica

sto i ti debo navijas, pa ove tvoje vedete mrzedu i dalica i reprezentaciju i svu tu nacionalisticku ikonografiju, slavlja, uspjehe

a pogotovo molitve Bogu:)

dobit ces drugarsku kritiku druga tomica ili nekog drugog smrdljivca

Nemoj mi na Debu, voli Ajduka...dakle, naš je...:)

Voli on kurac,.... druga ostojica:)

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 15 Empty Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Post by vuksadinare Fri 9 Dec - 20:36

gospodo draga izgleda da sam ja jedini vjerovao potpuno da cemo izbacit brazil..provjerite upise ili pitajte pizzona
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Fri 9 Dec - 20:38

vuče daj malo što srbende pišu o prolazu Hr , zna li se išta?

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Fri 9 Dec - 20:40

Suljo se prešaltao na vrijeme
Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 15 Img-9812Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 15 Img-9812

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 9 Dec - 20:42

Hektorović wrote:
veber wrote:
dijagram wrote:
Hektorović wrote:
dijagram wrote:Ante tomic, dezulovic, vedrana rudan, niels, mile kekin, na aparatima:)

dajmo bez podjela 

I ljevica voli državu, na svoj način.

Ajd mi malo pricaj o tome.

Svi navedeni ne mogu je smisliti, a ne da je vole, i nazalost nisu jedini.

Nielsa dakako samo zajebavam kao i obicno.

zato ju zločinačka obožava.
vidi se ta ljubav u milijardama.

Milijardama iz EU fondova, da

A zaista si puno konstruktivniji sugovornik kad ne skrećeš u stranačke vode...ovo je ipak opskurni i slobodnomislećiji forum. Ne treba uvijek biti na svojoj političkoj liniji pod svaku cijenu...gubi se tako i neki kredibilitet, bez obzira na znanje...: )
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 9 Dec - 20:44

debotoijusto wrote:
dijagram wrote:
debotoijusto wrote:
darth_vader wrote:
Hektorović wrote:

Kizo, anemija, adeze, sdp i slicni, silne udruge jugo i sorosevske orijentacije te

Griješiš, upravo je HDZ nositelj pobjede, u politici je Plenki ono što je Dalić u nogometu.

Aupičkumaterinu

odlicna utakmica

sto i ti debo navijas, pa ove tvoje vedete mrzedu i dalica i reprezentaciju i svu tu nacionalisticku ikonografiju, slavlja, uspjehe

pala je prozivka  ;) 
gledam nogomet ... to sto ce dalic/nogometasi nakon polu/fin otic se poklonit medjugorskom kapitalu i na trgu thompson jbg nisam ni ocekivao da ce izaci na binu s doktoratima fizike ili molekularne biologije

e da , odlicna utakmica  :tu

A naš si, priznaj...:D
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 9 Dec - 20:47

dijagram wrote:
darth_vader wrote:
dijagram wrote:
debotoijusto wrote:
darth_vader wrote:
Hektorović wrote:

Aupičkumaterinu

odlicna utakmica

A dobro, sad...:)

Debbo je ok lik ii vjerujem da bi čovjek bio na pravoj strani baš da gori...: )
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben Fri 9 Dec - 20:48

darth_vader wrote:
debotoijusto wrote:
dijagram wrote:
debotoijusto wrote:
darth_vader wrote:
Hektorović wrote:

Aupičkumaterinu

odlicna utakmica

pala je prozivka  ;) 
gledam nogomet ... to sto ce dalic/nogometasi nakon polu/fin otic se poklonit medjugorskom kapitalu i na trgu thompson jbg nisam ni ocekivao da ce izaci na binu s doktoratima fizike ili molekularne biologije

e da , odlicna utakmica  :tu

A naš si, priznaj...:D
I malo kicov

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 9 Dec - 20:49

Stvarno je velika stvar izbaciti Brazil sa SP-u i to još mi ( jedna mala državica sa Balkana itd ). Stvarno ne mislim potrošiti ni trunku energije na nekakve ljevičare i petu kolonu, sitnim dušama, moralnim nakazama i duhovnim i ljudskim spodobama koja iz ovih i onih razloga mrze sve šta je hrvatsko.

Za takve samo imam jednu pjesmu pa neka plaću ko i ovaj Nejmar tamo na travnjaku.

Nemojte mislit da ih nema. Evo vam jedan Gordan Duhaček :

https://www.index.hr/vijesti/clanak/neka-pati-koga-smeta-otkriva-koliki-su-hrvati-zapravo-kompleksasi/2010117.aspx

Last edited by RayMabus on Fri 9 Dec - 20:56; edited 2 times in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Fri 9 Dec - 20:52

vuksadinare wrote:gospodo draga izgleda da sam ja jedini vjerovao potpuno da cemo izbacit brazil..provjerite upise ili pitajte pizzona
nakon deset godina tvojih "točnih" prognoza, desila ti se jedna točna.
to ide u promile pogađanja.

ova moja ekipa, većina nijemci kladili su se na hrvatsku.
pokisli su nakon gola, poludili nakon izjednačenja i zaključili da čim su penali u pitanju da brazil ide doma.

ja sam svoj skepticizam platio zaljevanjem pivom na terasi.

i ovi su pogodili. navijali za bijele, a ne za crne.
opet politika

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram Fri 9 Dec - 20:52

Brazil je dobar kao i uvijek, ovo prvenstvo visoko mjesto, peto.
Mi Hrvati medju najbolje cetiri :coffee
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

darth_vader and niels like this post

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 9 Dec - 20:54

darth_vader wrote:
dijagram wrote:
darth_vader wrote:
dijagram wrote:
debotoijusto wrote:
darth_vader wrote:
Hektorović wrote:

Aupičkumaterinu

odlicna utakmica

morao bi to biti gadan pozar koji juzina nasi prema meni a noga mi zapela u skrapu  :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 9 Dec - 21:01

Serbinho-3 wrote:Gotovi ste !

winksmile

axa.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 9 Dec - 21:02

dijagram wrote:Brazil je dobar kao i uvijek, ovo prvenstvo visoko mjesto, peto.
Mi Hrvati medju najbolje cetiri :coffee

dobri su, nije sramota izgubit od Hrvatske.

Tita smo poslali u povijest, a mislio je da može pobijedi Hrvate

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 9 Dec - 21:05

Koja tekma, Nizozemska je zasluženo izborila produžetke
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by dijagram Fri 9 Dec - 21:05

ovi odose u produzetke, neka se iscrpljuju
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 9 Dec - 21:06

Ja samo ovoga Nemara gledam kako plaće. Ne mogu se nagledat njegovih suza.

FOTO Galerija brazilske tuge. Slomljeni su plakali nakon Hrvatske

Tuga igrača i navijača bila je golema. Neymar i društvo su neutješno plakali na terenu, kao i mnogi navijači na stadionu, oko njega i u Brazilu.

Ovo je i za njih šok. Oni su isto očekivali da će proč. I ja san to očekiva. Zato san i prispava utakmicu dok me nije probudilo slavlje. Nisan niti zna da igraju danas.

A koji šok a koja tragedija a koje svašta nešto. Ne možeš virovat. Hrvatska izbacila Brazil u četvrt finalu SP-a.

Nevjerovatno. Stvarno momcima kapa do poda za ovo.

Evo ga plače opet.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 15 Ae55271b-e1cb-4b18-9425-fd81a174833c

lol!

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 9 Dec - 21:13

debotoijusto wrote:
darth_vader wrote:
dijagram wrote:
darth_vader wrote:
dijagram wrote:
debotoijusto wrote:
darth_vader wrote:
Hektorović wrote:

Aupičkumaterinu

odlicna utakmica

morao bi to biti gadan pozar koji juzina nasi prema meni a noga mi zapela u skrapu  :D

love
Nisam ni sumnjao .krv nije voda  :coffee
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 9 Dec - 21:15

Šandor Winnetou wrote:vuče daj malo što srbende pišu o prolazu Hr , zna li se išta?

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 15 9795ef7a-958f-4d85-a863-ba7b6b27e829

NEVJEROJATNA pobjeda Hrvatske protiv Brazila nakon penala (4:2, 1:1) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva glavna je sportska tema u svijetu, a i u regiji. Mediji u susjednim zemljama prolazak Hrvatske ispratili su uglavnom s divljenjem, a srpski Kurir je nešto kasnije objavio tekst pod naslovom: "Što to ima Hrvatska, a Srbija nema?"

"Popularni Vatreni su od osamostaljenja bili treći na SP-u u Francuskoj 1998., u Rusiji su bili viceprvaci, a sad su napravili podvig i izbacili Brazil sa Svjetskog prvenstva te ušli u polufinale. Brazil je imao više od igre, ali izabranici izvanrednog izbornika Zlatka Dalića podignuli su se kad su ih svi otpisali i na penale izbacili Brazilce", piše Kurir i nastavlja:

"Njihovom ogromnom uspjehu ne može se ništa prigovoriti jer su zrelom igrom i nevjerojatnim samopouzdanjem, ali i odličnom Dalićevom taktikom u velikoj mjeri primirili Brazilce koji su u većem dijelu utakmice bili gotovo neprepoznatljivi u odnosu na prethodne utakmice, pa i onu sa Srbijom.

Hrvati se ne zamaraju aferama izvan nogometa

Hrvatska je odavno napravila jaki kult nogometne reprezentacije i mnogi Hrvati se identificiraju s nacionalnom momčadi. Imaju bezrezervnu podršku navijača, stalno je prisutan veliki naboj. Najvažnije od svega je da imaju moćnu momčad koju i dalje predvodi Luka Modrić. Napunio je 37 godina, a leti po terenu.

Modrić je i dalje tu, a u odnosu na Rusiju, u Kataru je čak 18 novih igrača, tako da svježe krvi imaju koliko žele. Kad obuku dres reprezentacije, Hrvati daju sve od sebe na svakoj utakmici i malo što ih može poremetiti, a osobito afere koje nemaju veze s nogometom. Nažalost, sa Srbijom nije tako.

Za razliku od Hrvatske, mi smo na nogometnoj margini

Vatreni u svojoj momčadi imaju i igrače iz domaće lige čija uloga nije nimalo beznačajna, a šansu koju su dobili su maksimalno iskoristili. U Kataru nismo mogli vidjeti nijednog igrača iz Superlige Srbije, ma kakva ona bila.

Jednostavno, Hrvati imaju ozbiljnu momčad koja može rušiti najbolje na svijetu, što su potvrdili i protiv Brazila, dok Srbija mora da čeka neku novu priliku kako bi se izdigla iz postojeće traumatične situacije. Nadamo se da će bolna lekcija iz Katara biti poučna i za Orlove za naredna velika natjecanja, kako više ne bismo, za razliku od Hrvatske, završavali na nogometnoj margini."

https://www.index.hr/sport/clanak/srbi-se-pitaju-sto-hrvati-imaju-a-mi-nemamo/2419531.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 9 Dec - 21:16

Šandor Winnetou wrote:vuče daj malo što srbende pišu o prolazu Hr , zna li se išta?

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 15 Inform12

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 9 Dec - 21:19

RayMabus wrote:

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 15 9795ef7a-958f-4d85-a863-ba7b6b27e829

NEVJEROJATNA pobjeda Hrvatske protiv Brazila nakon penala (4:2, 1:1) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva glavna je sportska tema u svijetu, a i u regiji. Mediji u susjednim zemljama prolazak Hrvatske ispratili su uglavnom s divljenjem, a srpski Kurir je nešto kasnije objavio tekst pod naslovom: "Što to ima Hrvatska, a Srbija nema?"

"Popularni Vatreni su od osamostaljenja bili treći na SP-u u Francuskoj 1998., u Rusiji su bili viceprvaci, a sad su napravili podvig i izbacili Brazil sa Svjetskog prvenstva te ušli u polufinale. Brazil je imao više od igre, ali izabranici izvanrednog izbornika Zlatka Dalića podignuli su se kad su ih svi otpisali i na penale izbacili Brazilce", piše Kurir i nastavlja:

"Njihovom ogromnom uspjehu ne može se ništa prigovoriti jer su zrelom igrom i nevjerojatnim samopouzdanjem, ali i odličnom Dalićevom taktikom u velikoj mjeri primirili Brazilce koji su u većem dijelu utakmice bili gotovo neprepoznatljivi u odnosu na prethodne utakmice, pa i onu sa Srbijom.

Hrvati se ne zamaraju aferama izvan nogometa

Hrvatska je odavno napravila jaki kult nogometne reprezentacije i mnogi Hrvati se identificiraju s nacionalnom momčadi. Imaju bezrezervnu podršku navijača, stalno je prisutan veliki naboj. Najvažnije od svega je da imaju moćnu momčad koju i dalje predvodi Luka Modrić. Napunio je 37 godina, a leti po terenu.

Modrić je i dalje tu, a u odnosu na Rusiju, u Kataru je čak 18 novih igrača, tako da svježe krvi imaju koliko žele. Kad obuku dres reprezentacije, Hrvati daju sve od sebe na svakoj utakmici i malo što ih može poremetiti, a osobito afere koje nemaju veze s nogometom. Nažalost, sa Srbijom nije tako.

Za razliku od Hrvatske, mi smo na nogometnoj margini

Vatreni u svojoj momčadi imaju i igrače iz domaće lige čija uloga nije nimalo beznačajna, a šansu koju su dobili su maksimalno iskoristili. U Kataru nismo mogli vidjeti nijednog igrača iz Superlige Srbije, ma kakva ona bila.

Jednostavno, Hrvati imaju ozbiljnu momčad koja može rušiti najbolje na svijetu, što su potvrdili i protiv Brazila, dok Srbija mora da čeka neku novu priliku kako bi se izdigla iz postojeće traumatične situacije. Nadamo se da će bolna lekcija iz Katara biti poučna i za Orlove za naredna velika natjecanja, kako više ne bismo, za razliku od Hrvatske, završavali na nogometnoj margini."

https://www.index.hr/sport/clanak/srbi-se-pitaju-sto-hrvati-imaju-a-mi-nemamo/2419531.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d

Rekoh mindset pobjednika protiv mindset luzera
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 50 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics