Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
ljubo1212 wrote:kolki kreten treba biti da ti portugal bude "mi"? veliki, ali srbi to lako dostignupizzon wrote:6:1 za nas :)
ronaldo, pase !
bolje igraju bez ronalda...!?
tako su vam i rusi "mi" jer vas kao osvećuju prema nato
inače, dobro potvrđuješ to da iako si gluplji nego drugi, i služiš im da te svako malo udare po tikvi, ni malo se ne razlikuješ od ostale bratije
Tvoj doseg je milovanje foke,nishta ti nisi drugachiji od njega,samo si malo iskusniji pa pazish shto tipkash ali davno si provaljen . Mada se slazem sa tim "mi" ali se ne slazem da srbi misle kako ce ih rusi braniti od NATO kao ni vas NATO od rusa ,samo shto vam ovi uzimaju dobru lovu za chlanarinu a kad i ako bude potrebno rece vam ,koji je vama kurac shto ste nasjeli na nashe fore.Plus toga ,on je veliki shtovatelj te kriminalne organizacije iako mu je srushila pola zemlje,pa ti vidi koji je to lik.Za mene je mentalni rvat.Dakle tvoj buraz:::))
Ljubo ,pravo srpsko ime ,mada ih ima u Hercegovini,valjda ostalo u tradiciji kod pokatolichenih srba.
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
lipi moj, od brazila nije sramota izgubiti, nego je čast s njima igratipizzon wrote:Noor wrote:
Ma bitno da su Xhaka i Shaqiri vas nogom u guz
ceka vas brazil ...
raduj se do petka :)
uz to, za pobjedu nije baš da nemamo šanse, lopta je okrugla...a i penali su nogomet
E da sjetio sam se dok sam zivio u Zagrebu da smo mi koji nismo jebali nogomet dva posto uvijek za vrijeme mundijala karali najbolje pichke jer su mushki uglavnom bili zabuljeni u TV..Vjerujem da je i danas tako .Oni dobro zashiljenog kurca ne mogu stici jebati sve shto se nudi:::))A i zagrepchanke su nekako postajale jebezljivije u ta vremena nogometa,uzivale se i one igrati sa lopticama.::)))
E da krenuo sam u teretanu prije par mjeseci.Sunce ti jebem da sam makar 10 god. mladjiNajbolje mjesto za uloviti pichku ,i odma vidish kakvo tijelo imaju.Ako nishta napasem ochi zenskom ljepotom::)))Ko iz onog vica kada Fata shece sa Mujom po Sarajevu a on se stalno okrece za dobrim komadima ,a ona mu veli mezi mezi,vecherat cesh kuci ako ti dam::::)))
Dobro sam se sjetio,vrijeme za teretanu:::))
E da krenuo sam u teretanu prije par mjeseci.Sunce ti jebem da sam makar 10 god. mladjiNajbolje mjesto za uloviti pichku ,i odma vidish kakvo tijelo imaju.Ako nishta napasem ochi zenskom ljepotom::)))Ko iz onog vica kada Fata shece sa Mujom po Sarajevu a on se stalno okrece za dobrim komadima ,a ona mu veli mezi mezi,vecherat cesh kuci ako ti dam::::)))
Dobro sam se sjetio,vrijeme za teretanu:::))
Last edited by mentalitet on 7/12/2022, 21:30; edited 2 times in total
ti si bre mnogoljubo1212 wrote:kolki kreten treba biti da ti portugal bude "mi"? veliki, ali srbi to lako dostignupizzon wrote:6:1 za nas :)
ronaldo, pase !
bolje igraju bez ronalda...!?
tako su vam i rusi "mi" jer vas kao osvećuju prema nato
inače, dobro potvrđuješ to da iako si gluplji nego drugi, i služiš im da te svako malo udare po tikvi, ni malo se ne razlikuješ od ostale bratije
gluplji nego samy
pretpostavljao.
jer mozes da nalupetas
bezbroj gluposti
na moje zezanje,
sa namerom da budes
pametan.
2020-04-21
...ako iskoristimo crne rupe koje se znaju pojaviti u brazilskoj igri...onda imamo sanse
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Imate sanse jedino na duge lopte
pravo u sesnesterac, volej ili
Korak i sut !
Dva, tri isturena na ceku
svi u odbrani, da se seku linije
njihovih pasova.
tako bih ja, pa sta bude..
nema nadigravanja,
to je katastrofa.
Korak i sut !
njihovih pasova.
nema nadigravanja,
to je katastrofa.
2020-04-21
....protuv brazilaca talijani su imali lijek..jedino su spusili debelo od njih 1970 od pelevog brazila koji je najjaci brazil ikad i proglasen najboljom momcadi svih vremena prije dvije godine..inace poslije toga brazil ih je samo jedan put pobjedio..pizzon wrote:Imate sanse jedino na duge lopte
Korak i sut !
njihovih pasova.
nema nadigravanja,
to je katastrofa.
2015-09-08
...inace svi su u cudu zbog hrvatske...englezi su rekli za nas da smo ko rocky balboa..dobijas batine citav mec ali ne padas..onda kad si izmorio protivnika na kraju meca patosiras ga
2015-09-08
lineker:'ni pod koju cijenu ne dozvoliti da te hrvati uvuku u produzetke.Svi igraju produzetke ali Hrvati u njima uvijek pobjede'
2015-09-08
Svaki novi uspjeh marokanske reprezentacije Bruxelles pretvara u bojno polje. Proslave Marokanaca, a kojih prema nekim procijenama u Belgiji živi pola milijuna, nakon pobjeda na Svjetskom prvenstvu u pravilu se otmu kontroli. Prve probleme s organima reda imali su nakon proslave pobjede protiv Belgije kada su preokretali su i palili automobile, sličan se scenarij u nešto mirnijem obliku ponovio nakon trijumfa protiv Kanade, a isto se dogodilo i nakon što su senzacionalno pobjedili Španjolsku. Opet neredi, opet palež, a prema riječima gradonačelnika Bruxellesa u posljednjim je neredima uhićeno više od stotinu huligana.
Marokansko slavlje u Belgiji još se jednom otelo kontroli, a gradonačelnik im šalje jasnu poruku
Belgija podržava Komšića. Sve in razbijte tako da ništa ne ostane. Polomite im sve.
Ćestitke Maroku na izbacivanju Španjolaca. Maroko.
Marokansko slavlje u Belgiji još se jednom otelo kontroli, a gradonačelnik im šalje jasnu poruku
Belgija podržava Komšića. Sve in razbijte tako da ništa ne ostane. Polomite im sve.
Ćestitke Maroku na izbacivanju Španjolaca. Maroko.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Sanjao sam nocas 2-1 za Nas
Pusti snovi
Pusti snovi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Između straha da ce se nešto desiti i nade da možda ipak neće, ima više prostora nego sto se misli. Na tom uskom, tvrdom, golom i mračnom prostoru provode mnogi od nas čitav svoj život.
crvenkasti-
2014-04-17
Slavna hrvatska vidovnjakinja Vera Čudina rado se u četvrtak poslijepodne odazvala na naš poziv i podijelila s nama što predosjeća uoči četvrtfinalnoga okršaja između Hrvatske i Brazila.
"Dogodit će se najveće iznenađenje ikada. Samo ću Zlatku Daliću reći 'preokret u karijeri'. Mnogi će reći 'gledamo li mi to zaista', 'što je ovo', ali to je preokret koji nitko ne očekuje, neki priželjkuju, neki ne. Naša reprezentacija će napraviti nešto što nikada nije bilo", rekla nam je u prosincu Čudina i čak najavila Luku Modrića kao izbornika jednog dana.
"Hrvatska s Brazilom u petak u Kataru niti gubi niti dobiva. Bolje pitanje bi bilo tko će proći dalje u polufinale. Mogli bismo mi biti u polufinalu. Ali, to ovisi o jednom igraču. Jako iznenađujuća i nedokučiva utakmica koja je izuzetno ovisna o jednom igraču, ali i o sucu.
Neću namjerno reći rezultat jer će svi početi divljati. Hrvatska će u petak igrati protiv Brazila kao nikada do sada. Najprije će ispasti da je sve na brazilskoj strani, a onda ništa. Kao da će se nešto dogoditi na toj utakmici gdje će svi blenuti ili kao da su sišli s uma.
Reprezentaciju Hrvatske će nešto demotivirati, onda će ih naglo motivirati, a onda će doživjeti jedan kiks i ponovit ću opet - jedan igrač Hrvatske je ključ! Ključan je i jedan igrač Brazila koji bi tom našem Hrvatu mogao podmetnuti. I nemojmo zaboraviti na suca. Nepravedna utakmica, možemo to tako reći. Možda nam gol poništi..."
"Nisam baš sigurna da će sve biti sređeno u tih 90 minuta. Takvu dramu ni dragi Bog nikada nije smislio. Najzanimljivija utakmica i hrvatske i brazilske povijesti. Oni imaju jedan adut na koji će igrati i taj adut bi mogao smotati hrvatsku reprezentaciju i mogli bi se slomiti naši.
Ako to prokljuve, onda mogu ići dalje. Ako ne, onda će im to biti podmetnuto. I na tom im i radi brazilski izbornik", rekla nam je u zaključku Čudina.
baba vera pokrila sve opcije
sto kaze gibon kent ?
"Dogodit će se najveće iznenađenje ikada. Samo ću Zlatku Daliću reći 'preokret u karijeri'. Mnogi će reći 'gledamo li mi to zaista', 'što je ovo', ali to je preokret koji nitko ne očekuje, neki priželjkuju, neki ne. Naša reprezentacija će napraviti nešto što nikada nije bilo", rekla nam je u prosincu Čudina i čak najavila Luku Modrića kao izbornika jednog dana.
"Hrvatska s Brazilom u petak u Kataru niti gubi niti dobiva. Bolje pitanje bi bilo tko će proći dalje u polufinale. Mogli bismo mi biti u polufinalu. Ali, to ovisi o jednom igraču. Jako iznenađujuća i nedokučiva utakmica koja je izuzetno ovisna o jednom igraču, ali i o sucu.
Neću namjerno reći rezultat jer će svi početi divljati. Hrvatska će u petak igrati protiv Brazila kao nikada do sada. Najprije će ispasti da je sve na brazilskoj strani, a onda ništa. Kao da će se nešto dogoditi na toj utakmici gdje će svi blenuti ili kao da su sišli s uma.
Reprezentaciju Hrvatske će nešto demotivirati, onda će ih naglo motivirati, a onda će doživjeti jedan kiks i ponovit ću opet - jedan igrač Hrvatske je ključ! Ključan je i jedan igrač Brazila koji bi tom našem Hrvatu mogao podmetnuti. I nemojmo zaboraviti na suca. Nepravedna utakmica, možemo to tako reći. Možda nam gol poništi..."
"Nisam baš sigurna da će sve biti sređeno u tih 90 minuta. Takvu dramu ni dragi Bog nikada nije smislio. Najzanimljivija utakmica i hrvatske i brazilske povijesti. Oni imaju jedan adut na koji će igrati i taj adut bi mogao smotati hrvatsku reprezentaciju i mogli bi se slomiti naši.
Ako to prokljuve, onda mogu ići dalje. Ako ne, onda će im to biti podmetnuto. I na tom im i radi brazilski izbornik", rekla nam je u zaključku Čudina.
sto kaze gibon kent ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ako pobjede neće izgubiti!! Jebo Grunfa i njegove mudreke za ovu babu.debotoijusto wrote:Slavna hrvatska vidovnjakinja Vera Čudina rado se u četvrtak poslijepodne odazvala na naš poziv i podijelila s nama što predosjeća uoči četvrtfinalnoga okršaja između Hrvatske i Brazila.
sto kaze gibon kent ?
debotoijusto wrote:Slavna hrvatska vidovnjakinja Vera Čudina rado se u četvrtak poslijepodne odazvala na naš poziv i podijelila s nama što predosjeća uoči četvrtfinalnoga okršaja između Hrvatske i Brazila.
sto kaze gibon kent ?
Bogtenejebo koja ti sranja čitaš
kaka je rekao da mnogi brazilcinece navijat za brazil.. ne vole ronalda jer je debel a nejmara zbog politike...na kog me podsjetili
2015-09-08
Šta radi Japanac? Gleda ima li još muda? Fudbal je strast a ne lizanje tuđe bulje.marcellus wrote:kako dostojanstveno podnijeti poraz
Nekada je bio sport sada je prcija u koju se izgleda mobiliziraju nesudjeni kriminalci i kojekakva bagra. Cast izuzetcima kao ovaj na lijevoj fotki.dzango wrote:Šta radi Japanac? Gleda ima li još muda? Fudbal je strast a ne lizanje tuđe bulje.marcellus wrote:kako dostojanstveno podnijeti poraz
omni-
2014-04-12
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 7 of 50