Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Najebaše Šiptari. Portugal je mnogo bolji tim bez Ronalda.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
I Brazil bi bio mnogo bolji bez Nejmara. Ali nisam siguran za Francuze i Argentince. Teško bez Mbapea i Mesija.
iskreno...ronaldo i modric gotovo 40-godisnjaci bez obzira na znanje i volju su ostarjeli bolidi...pomalo sebicno od njih sto zele igrati a znaju da tesko mogu trkacki parirati mladjim i spremnijim igracima...pa modric skoro nije riknuo na utakmici da ga dalic nije izvadio na vrijeme ne bi proslo dugo na nosilima bi izasao...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:I Brazil bi bio mnogo bolji bez Nejmara. Ali nisam siguran za Francuze i Argentince. Teško bez Mbapea i Mesija.
kad smo kod nejmara mogli ste nam ga bar propisno polomit da nas ne zajebava u utakmici
Ma bitno da su Xhaka i Shaqiri vas nogom u guzdzango wrote:Najebaše Šiptari.
Hrvatsku bih protiv Brazila postavio u sljedeću formaciju:
2-3-1-3-1
Dakle, dva stopera, tri vezna, jedan ofenzivni vezni, tri polušpice i jedna špica. Na taj način bih imao 4,5 napadača na brazilski gol i 4 vezna.
Gvardiol - Lovren
M.Kovačić - B.Majer - B.Sosa
L.Modrić
I.Perišić - A.Budimir - A.Kramarić
M.Oršić
Nije bitno koliko ćemo golova primiti, vrata ne možemo sačuvati. Bitno je koliko ćemo golova zabiti, a svakako ih moramo zabiti najmanje tri do kraja prvog poluvremena. Svi u obranu, svi u napad!
2-3-1-3-1
Dakle, dva stopera, tri vezna, jedan ofenzivni vezni, tri polušpice i jedna špica. Na taj način bih imao 4,5 napadača na brazilski gol i 4 vezna.
Gvardiol - Lovren
M.Kovačić - B.Majer - B.Sosa
L.Modrić
I.Perišić - A.Budimir - A.Kramarić
M.Oršić
Nije bitno koliko ćemo golova primiti, vrata ne možemo sačuvati. Bitno je koliko ćemo golova zabiti, a svakako ih moramo zabiti najmanje tri do kraja prvog poluvremena. Svi u obranu, svi u napad!
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ako već birate, bolje da smo vam sjebali Vinisiusa. Onaj će decu da napravi vašem desnom beku. Juranović valjda.marcellus wrote:dzango wrote:I Brazil bi bio mnogo bolji bez Nejmara. Ali nisam siguran za Francuze i Argentince. Teško bez Mbapea i Mesija.
kad smo kod nejmara mogli ste nam ga bar propisno polomit da nas ne zajebava u utakmici
I njima će Vlahpvić da jebe žene.Noor wrote:Ma bitno da su Xhaka i Shaqiri vas nogom u guzdzango wrote:Najebaše Šiptari.
Noor wrote:Ma bitno da su Xhaka i Shaqiri vas nogom u guzdzango wrote:Najebaše Šiptari.
Priča se da je Srbima kod poraza sa Švicom pao Šaćir.
Zapravo, sad se tek vidi koliko je Srbija imala sreće što nije pobijedila Švicarsku. Šta bi tek ovi njima radili.
6:1 za nas :)
ronaldo, pase !
bolje igraju bez ronalda...!?
ronaldo, pase !
2020-04-21
Noor wrote:
Ma bitno da su Xhaka i Shaqiri vas nogom u guz
ceka vas brazil ...
raduj se do petka :)
2020-04-21
pizzon wrote:Noor wrote:
Ma bitno da su Xhaka i Shaqiri vas nogom u guz
ceka vas brazil ...
raduj se do petka :)
radovat ćemo se i nakon petka, izgubili ili dobili. Četvrtina finala, dobro je. Do kad ste se ono vi radovali? Do prve utakmice u grupi?
Mi smo za razliku od Srba svjesni da ne možemo ni Maltu dobiti ako nismo 100% unutra...a opet, zalomi nam se i pokoji veći skalp tu i tamo.
darth_vader-
2014-04-17
nase zadovoljstvo 20.0000
vase 50.000
vase 50.000
2020-04-21
hns do sada na wc zaradio 25 milijuna eura, teško li je platiti 50 tisuća, a vrijedilo je svakog centa
Last edited by ljubo1212 on 7/12/2022, 20:35; edited 1 time in total
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
kolki kreten treba biti da ti portugal bude "mi"? veliki, ali srbi to lako dostignupizzon wrote:6:1 za nas :)
ronaldo, pase !
tako su vam i rusi "mi" jer vas kao osvećuju prema nato
inače, dobro potvrđuješ to da iako si gluplji nego drugi, i služiš im da te svako malo udare po tikvi, ni malo se ne razlikuješ od ostale bratije
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
pizzon wrote:6:1 za nas :)
ronaldo, pase !
Nedaj boze da Portugalci osvoje mundijal takvi kao ti cete se kurchiti da ste prvi jer ste ih pobijedili u Portugalu::))
Sve u svemu jedva chekam kada ce se ovo sranje zavrshiti jer je jedan od prvih sportova koji je na planetarnoj razini upotrijebljen za ispiranje mozgova ljudskoj rasi kao shto su to napravili sa Covid 19.Kako ono rimljani rekoshe Kruha i igara i rulja je zadovoljna ala i svi vi sa ove teme,seljachija maksimalna:::)))
Dobro ljubane, ako svi zajebavadu srblje, ne moras sad i tiljubo1212 wrote:kolki kreten treba biti da ti portugal bude "mi"? veliki, ali srbi to lako dostignupizzon wrote:6:1 za nas :)
ronaldo, pase !
inače, dobro potvrđuješ to da iako si gluplji nego drugi, i služiš im da te svako malo udare po tikvi, ni malo se ne razlikuješ od ostale bratije
Previse je brate mili
dijagram-
2015-08-09
ljubo1212 wrote:kolki kreten treba biti da ti portugal bude "mi"? veliki, ali srbi to lako dostignupizzon wrote:6:1 za nas :)
ronaldo, pase !
Tvoj doseg je milovanje foke,nishta ti nisi drugachiji od njega,samo si malo iskusniji pa pazish shto tipkash ali davno si provaljen . Mada se slazem sa tim "mi" ali se ne slazem da srbi misle kako ce ih rusi braniti od NATO kao ni vas NATO od rusa ,samo shto vam ovi uzimaju dobru lovu za chlanarinu a kad i ako bude potrebno rece vam ,koji je vama kurac shto ste nasjeli na nashe fore.Plus toga ,on je veliki shtovatelj te kriminalne organizacije iako mu je srushila pola zemlje,pa ti vidi koji je to lik.Za mene je mentalni rvat.Dakle tvoj buraz:::))
Ljubo ,pravo srpsko ime ,mada ih ima u Hercegovini,valjda ostalo u tradiciji kod pokatolichenih srba.
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 6 of 50