Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
Page 36 of 38
Page 36 of 38 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38
Re: Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
ne kažem da je idalno, nadamo se boljem, ljudi će se uvijek nečega uhvatiti a vladu trenutno ne mogu smjeniti ni da hoće. oko ćirilice po meni glup borasov prijedlog no nije član ni mosta ni DK pa se ne može uperiti prst u njega i raći da muti vodu na račun oreškovića i ekipe. U principu mi ni ne pada na pamet zašto je ovo blebnio u ovom trenutku ali ajde kad već je nek se narod zabavlja.asilovski wrote:pa daj tre ovo sve je dno, koska, bokte mandatar ide po upute kod službenika UniCreditatre911 wrote:Ok, lik nije naročito potkovan no zna se što je htio reći oko prevoditelja. Ne znam što praviš dramu od toga?asilovski wrote:Roki Marciano · Dugo SeloRegoč wrote:Cilj je postignut: ćirilica postaje nova fronta na kojoj će orjunaši i četnici napadati iduću vladu. Da sad skratimo: odjebite od Hrvatske, odjebite od Hrvata, odjebite od naše djece, odjebite od naših škola. Komu se uči ćirilica, neka uzme privatnu pouku.
Da li postoji kompjuter sa ćirilicom ?
Guest- Guest
Ma on je to rekao jer se radi o čovjeku koji to drugačije shvaća, on sa UDBA-om, komunistima, četnicima ne da nema veze nego je to bolesno i pričati, jednostavno on ćirilčicu ne shvaća kao srpsko pismotre911 wrote:ne kažem da je idalno, nadamo se boljem, ljudi će se uvijek nečega uhvatiti a vladu trenutno ne mogu smjeniti ni da hoće. oko ćirilice po meni glup borasov prijedlog no nije član ni mosta ni DK pa se ne može uperiti prst u njega i raći da muti vodu na račun oreškovića i ekipe. U principu mi ni ne pada na pamet zašto je ovo blebnio u ovom trenutku ali ajde kad već je nek se narod zabavlja.asilovski wrote:pa daj tre ovo sve je dno, koska, bokte mandatar ide po upute kod službenika UniCreditatre911 wrote:Ok, lik nije naročito potkovan no zna se što je htio reći oko prevoditelja. Ne znam što praviš dramu od toga?asilovski wrote:Roki Marciano · Dugo SeloRegoč wrote:Cilj je postignut: ćirilica postaje nova fronta na kojoj će orjunaši i četnici napadati iduću vladu. Da sad skratimo: odjebite od Hrvatske, odjebite od Hrvata, odjebite od naše djece, odjebite od naših škola. Komu se uči ćirilica, neka uzme privatnu pouku.
Kermit-
2014-04-17
Pa to sam i ja napisao no ljudi jebiga svakako reagiraju i da jebe rak raka ćirilica se povezuje sa srbijom htjeli mi to ili ne a to kod Hrvata ipak izaziva jebadu i tako će uvijek bitiasilovski wrote:Ma on je to rekao jer se radi o čovjeku koji to drugačije shvaća, on sa UDBA-om, komunistima, četnicima ne da nema veze nego je to bolesno i pričati, jednostavno on ćirilčicu ne shvaća kao srpsko pismotre911 wrote:ne kažem da je idalno, nadamo se boljem, ljudi će se uvijek nečega uhvatiti a vladu trenutno ne mogu smjeniti ni da hoće. oko ćirilice po meni glup borasov prijedlog no nije član ni mosta ni DK pa se ne može uperiti prst u njega i raći da muti vodu na račun oreškovića i ekipe. U principu mi ni ne pada na pamet zašto je ovo blebnio u ovom trenutku ali ajde kad već je nek se narod zabavlja.asilovski wrote:pa daj tre ovo sve je dno, koska, bokte mandatar ide po upute kod službenika UniCreditatre911 wrote:Ok, lik nije naročito potkovan no zna se što je htio reći oko prevoditelja. Ne znam što praviš dramu od toga?asilovski wrote:Roki Marciano · Dugo SeloRegoč wrote:Cilj je postignut: ćirilica postaje nova fronta na kojoj će orjunaši i četnici napadati iduću vladu. Da sad skratimo: odjebite od Hrvatske, odjebite od Hrvata, odjebite od naše djece, odjebite od naših škola. Komu se uči ćirilica, neka uzme privatnu pouku.
Guest- Guest
koja ćirilica, jel vi još o tom razglabate...
2015-08-08
Skoro 50 stranica na ovoj temi koja je otvorena prije 2 dana što će reći kako ništa nema vrijednost kao što ovo ima.
Niti jedna tema nema ni blizu takvu pozornost kao ovo, heheh.
Guest- Guest
Fénix wrote:Skoro 50 stranica na ovoj temi koja je otvorena prije 2 dana što će reći kako ništa nema vrijednost kao što ovo ima.
srbi - hrvati opsesija :)
Počinjem navijati za ova dva naroda :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nikakav zajednički europski jezik nije potreban, čak je i štetan jer bi se govornici neizabranih jezikah osjećali barem zapostavljeno, a najčešće, posve opravdano, i ugroženo. Svaka država neka zadrži svoj jezik, ili svoje jezike, a na eunijskoj razini ćemo komunicirati preko prevoditeljah. Praktično i korektno bi bilo kao radne (raspravne) jezike umjesto engleskoga, francuskoga, španjolskoga i njemačkoga uvesti nacionalno neutralni esperanto.
Марчело, виш да се хрватски може писат и на ћирилици ганц еинфах
Guest- Guest
Ja znam ćirilicu i mogu s njom obrisat rit,djecu treba učiti poduzetništvo,ekologiju,....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Jaba daba du .Eva wrote:Добро јутро! Как сте кај?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Djecu treba opteretit u školi da im ne ostane energije da ti doma žifce tapiraju.v_vlado wrote:Ja znam ćirilicu i mogu s njom obrisat rit,djecu treba učiti poduzetništvo,ekologiju,....
Guest- Guest
asilovski wrote:pa daj tre ovo sve je dno, koska, bokte mandatar ide po upute kod službenika UniCreditatre911 wrote:Ok, lik nije naročito potkovan no zna se što je htio reći oko prevoditelja. Ne znam što praviš dramu od toga?asilovski wrote:Roki Marciano · Dugo SeloRegoč wrote:Cilj je postignut: ćirilica postaje nova fronta na kojoj će orjunaši i četnici napadati iduću vladu. Da sad skratimo: odjebite od Hrvatske, odjebite od Hrvata, odjebite od naše djece, odjebite od naših škola. Komu se uči ćirilica, neka uzme privatnu pouku.
ne ići će kod lovrinovića. Kad se ovaj sam sa sobom dogovori jel želi ukinut prvi ili drugi mirovinski stup i jel hnb treba štampat kune ili preć na eure. Pa ja bi da sam postao premijer ove sjebane države isto prvo otišao u banku i pitao da mi izračunaju koliko sam ukupno dužan, i rekao dajte da se dogovorimo kako ćemo to riješiti
normalno asila bi ko i milanović stero bankare u tri pičke materine i reko "tužite me". Jebote jedan orban se prvo nagodio s bankama...
Prvo moraš pokazat zube, i čisto da vide da imaš stav i da te ne mogu jebat. Onda idete u pregovore i svak malo popusti. Nemreš se odmah leć i reć bujrum. Nitko to ne voli, pa ni bankari.marcellus wrote:normalno asila bi ko i milanović stero bankare u tri pičke materine i reko "tužite me". Jebote jedan orban se prvo nagodio s bankama...
Guest- Guest
Добро`итро. Боље кад тебе чујемо селе...Eva wrote:Добро јутро! Как сте кај?
Eva wrote:Prvo moraš pokazat zube, i čisto da vide da imaš stav i da te ne mogu jebat. Onda idete u pregovore i svak malo popusti. Nemreš se odmah leć i reć bujrum. Nitko to ne voli, pa ni bankari.marcellus wrote:normalno asila bi ko i milanović stero bankare u tri pičke materine i reko "tužite me". Jebote jedan orban se prvo nagodio s bankama...
Niko te neće zvati tata ako mu ne jebeš mater.
Moже, али боли.Eva wrote:Марчело, виш да се хрватски може писат и на ћирилици ганц еинфах
Pa ćirilica je i hrvatsko pismo,ako ni zbog čega drugog zbog tradicije pravoslavlja u Hrvatskoj.
Mnogi su spomenici u Hrvatskoj na ćirilici. Recimo u svojoj si zemlji i mislim da ti ćirilični natpis na nekoj ploči ne bi trebao biti nepoznanica.
Kad sam bio u Lici zahvaljujuć znanju ćirilice saznao sam da je pravoslavna crkva u mjestu Bruvno podignuta 1870 i neke i da je posvećena sv.jovanu.
U selu Johovo na Kordunu saznao sam sa jedne ploče imena palih boraca i žrtava fašist.terora u tom selu,a sve to neće saznati oni koji ćirilicu ne znaju.
recimo sa znanjem ćirilice si u prednosti pred onim tko je ne zna,iako će neki reći da nisam jer da im to znanje uopće ne koristi.
Mnogi su spomenici u Hrvatskoj na ćirilici. Recimo u svojoj si zemlji i mislim da ti ćirilični natpis na nekoj ploči ne bi trebao biti nepoznanica.
Kad sam bio u Lici zahvaljujuć znanju ćirilice saznao sam da je pravoslavna crkva u mjestu Bruvno podignuta 1870 i neke i da je posvećena sv.jovanu.
U selu Johovo na Kordunu saznao sam sa jedne ploče imena palih boraca i žrtava fašist.terora u tom selu,a sve to neće saznati oni koji ćirilicu ne znaju.
recimo sa znanjem ćirilice si u prednosti pred onim tko je ne zna,iako će neki reći da nisam jer da im to znanje uopće ne koristi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
О, вы настоящий джентльменStanojko wrote:Добро`итро. Боље кад тебе чујемо селе...Eva wrote:Добро јутро! Как сте кај?
Guest- Guest
Page 36 of 38 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38
Similar topics
» Srđa Popović napokon nagrađen: postao rektor St Andrews sveučilišta
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
Page 36 of 38