Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
Page 31 of 38
Page 31 of 38 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 34 ... 38
Re: Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
moze se zastiti cirilica kao hrvatsko pismo i zabranit istu radi trenutnog politiziranja nekih svetosavskih krugova.znaci,jasno i glasno reci,mi Horvati ili Ustase (kako nam srbadija voli tepati)se ne odricemo cirilice kao jednog od tri Hrvatska pisma,no istu zabranjujemo do daljnjeg jer se koristi za velikosrbovanje i tocka..kaja_333 wrote:e tako je, zbog tog. možda je inače pismo, u hrvatskoj je srbovanje i ne može. kakva fonetika i standardi. ne može jer je četnikovanje i zdravo.
Last edited by max123 on 20/1/2016, 18:15; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
tako je.crvenkasti wrote:U pravu si, blebetali smo i gore, pa su nas primili u EU, boli nas kurac.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:pa nema potreba, što da izmišljam? ti bi čirilicu jer si četnik a mi ti ju zbog toga ne damo. i nema tu ništa primitivno, jednostavno je jedino.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:ne moramo, evo vidiš da ne moramo.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:e tako je, zbog tog. možda je inače pismo, u hrvatskoj je srbovanje i ne može. kakva fonetika i standardi. ne može jer je četnikovanje i zdravo.
Da, ali moramo izmisliti nešto da ne zvuči tako bijedno i primitivno.
Marcelus se ubija od muke da izmisli, a ti ništa.
Ja? Ja sam Hrvat i ponosim što ne znam ni ćirilicu ni još puno toga.
crvenkasti-
2014-04-17
ma ne treba ni to, naše je sada latinica i gotovo.max123 wrote:
moze se zastiti cirilica kao hrvatsko pismo
2015-08-15
jebala te čirilica i sveti savo posred čela.crvenkasti wrote:
2015-08-15
kaja_333 wrote:jebala te čirilica i sveti savo posred čela.crvenkasti wrote:
a ne sveti jovan?
crvenkasti-
2014-04-17
Ok, neka je i mamac za šire mase no što po tebi treba napraviti, poslušati borasa , jebati mu mater ili se praviti kao da ova ideja nije ni postojala ili kao da neće naići na odobravanje pupovca i kompany ili nekog benignog kome je agenda različita od pupija.asilovski wrote:Ico Dundertre911 wrote:Nije on glup vuče i ne vjerujem da je velikosrbin i sl no da je bubnio i ostao živ to je.vuksadinare wrote:Kad su nam rektori ovako glupi...nije ni cudo da nam je sveuciliste na niskim granama...izjavit ako ucis cirilicu smanjit ce se tenzije..prije bi rekao da je boras htio ovo rec..'ucite cirilicu mozda cemo tad srbima biti drazi '....zar se on jos boji srba?
shvatite da je to smao podvala narodu da se medusobno svada njma je bitno da srbi glasaju za prolaz vlade
Guest- Guest
dosta sam te počastila pažnjom za danas, sada zbogom i једи говна.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:jebala te čirilica i sveti savo posred čela.crvenkasti wrote:
a ne sveti jovan?
2015-08-15
Ej, tre, ne dam se čitati sve što to pišeš.
Daj nam napiši u dvije tri riječi, skraćeno.
Daj nam napiši u dvije tri riječi, skraćeno.
crvenkasti-
2014-04-17
Strojopis?? Jos na cirilici. Uvesti katedru za tako sto.Strojopis, na cirilici, sabranih dijela Dedijer o Titu. Potkivanje konja, strojenje krmaka, otkivanje kose, pletenje ali samo u pravo. Ima toga toliko sta su rvati vremenom zaboravili . Treba poceti bas od cirilice. Da se vlasi ne dosjete.
2014-04-14
Dakle ovo je već gadljivo i patologija teška. Ko je to zagovarao i kada bem vas blesave bezobrazne!Eva wrote:To treba spalit a Bašćansku ploču razbit. Kulturna revolucija je nužna prije lustracije.Starhemberg wrote:
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vinodolski_zakonik
Guest- Guest
Razbijamo ploče po ulicama i kućamatre911 wrote:Dakle ovo je već gadljivo i patologija teška. Ko je to zagovarao i kada bem vas blesave bezobrazne!Eva wrote:To treba spalit a Bašćansku ploču razbit. Kulturna revolucija je nužna prije lustracije.Starhemberg wrote:
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ovo je čisti srpski prijevod.Starhemberg wrote:marcellus wrote:Dakle, kako je moguće učiti ćirilicu (srpsku) a da se pritom ne čitaju tekstovi na ćirilici, koji nužno moraju biti na srpskom?
Guest- Guest
Pa gdje ti samo nades tolike CEDE .marcellus wrote:Čedomir Češković · Pravni fakultet - Upravni studij
Čovjek je bogat onoliko koliko jezika priča, a to je nužno povezano sa pismima. Zamislite koliku biste moć svi vi imali da pišete 4-5 raznih vrsta pisama, ili da govorite 5-6 jezika. Ali to ionako ne razumijete jer zasigurno ne znate niti naš hrvatski jezik. E jesmo polupismena balkanska bagra. Nije da je to potrebno, ali nemojte odmah pismo povezivati sa srbima i iskazivati idiotska nacionalna stajališta. Pa nije nas napala čirilica, niti smo u ratu pobijedili ćirilicu. Ali zašto se uopće trudim, to ionako neće doći do one druge moždane vijuge vas zadojenih nacionalista.
Vidi se utjecaj RS na dnevno.hr
2014-04-29
zaš ova tema još uvijek nije zaključana... horni ako zaključavaš teme na preporuku asile i to samo zato jer se njemu ne sviđa tijek rasprave, jel toliki problem da jednu zaključaš i na moju preporuku... pogotovo jer je ova bezvezna da ne mre biti bezveznija...kakva ćirilica na državnoj razini u školama tko bi to uopće i pokušao ići uvoditi... ili ti baš godi da se 35 stranica trkelja o nečem i ne baš pretjerano važnom....
2015-08-08
Cilj je postignut: ćirilica postaje nova fronta na kojoj će orjunaši i četnici napadati iduću vladu. Da sad skratimo: odjebite od Hrvatske, odjebite od Hrvata, odjebite od naše djece, odjebite od naših škola. Komu se uči ćirilica, neka uzme privatnu pouku.
Hebalo nanu rata ne bi ni bilo da su svi u RH znali ćirilicumarcellus wrote:Čedomir Češković · Pravni fakultet - Upravni studij
Čovjek je bogat onoliko koliko jezika priča, a to je nužno povezano sa pismima. Zamislite koliku biste moć svi vi imali da pišete 4-5 raznih vrsta pisama, ili da govorite 5-6 jezika. Ali to ionako ne razumijete jer zasigurno ne znate niti naš hrvatski jezik. E jesmo polupismena balkanska bagra. Nije da je to potrebno, ali nemojte odmah pismo povezivati sa srbima i iskazivati idiotska nacionalna stajališta. Pa nije nas napala čirilica, niti smo u ratu pobijedili ćirilicu. Ali zašto se uopće trudim, to ionako neće doći do one druge moždane vijuge vas zadojenih nacionalista.
Guest- Guest
Jos cete vi ustase ljubiti cetniketre911 wrote:Hebalo nanu rata ne bi ni bilo da su svi u RH znali ćirilicumarcellus wrote:Čedomir Češković · Pravni fakultet - Upravni studij
Da nije bilo rata m ne bi imali te PTSP I .MIROVINE
2014-04-29
I ti kozo tulava uspoređuješ nemjerljivu kulturnu baštinu Hrvata sa političkim dvojezičnim pločama koje koštaju desetak kuna i mogu se naštancati na milijarde. Ajde šuti i drži se boce kao i do sada.Sora wrote:Razbijamo ploče po ulicama i kućamatre911 wrote:Dakle ovo je već gadljivo i patologija teška. Ko je to zagovarao i kada bem vas blesave bezobrazne!Eva wrote:To treba spalit a Bašćansku ploču razbit. Kulturna revolucija je nužna prije lustracije.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Ajde ti šuti i drzi se Biblije .
I čekaj HDZ vladu . Mozda jos vece mirovine iskopate
I čekaj HDZ vladu . Mozda jos vece mirovine iskopate
Da nije bilo ustaša ti nikada iz bosne ne bi nogom kročila a kamoli dobila mogućnost pisati po netu iz Zagreba.Sora wrote:Jos cete vi ustase ljubiti cetniketre911 wrote:Hebalo nanu rata ne bi ni bilo da su svi u RH znali ćirilicumarcellus wrote:Čedomir Češković · Pravni fakultet - Upravni studij
Da nije bilo rata m ne bi imali te PTSP I .MIROVINE
Guest- Guest
Page 31 of 38 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 34 ... 38
Similar topics
» Srđa Popović napokon nagrađen: postao rektor St Andrews sveučilišta
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
Page 31 of 38