Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
Page 25 of 38
Page 25 of 38 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38
Re: Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
To treba spalit a Bašćansku ploču razbit. Kulturna revolucija je nužna prije lustracije.Starhemberg wrote:
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vinodolski_zakonik
Guest- Guest
Nemam ja partije. Niš me ne jadi, nego se zabavljam. Smijem se naglas. I kanim se vrnut u HR, jednom mjesečno smo u ZG ili Zagorju, imam tu posjede, kurije, grunt.Stribor wrote:I tako dojdosmo do bitka tvojih fustarcij. Va Hrvatskoj tvoja partija, kako vi rečete - pokadila. A ča te toliko to jadi kad si va Beču i ne kaniš se vrnuti va Hrvatsku? Hrvaćane triba pustiti da si sami uredjuju društvo i državu. Vi Židi, ki k tomu živite zvana Hrvatske ne tribate se o tomu ništ' skrbiti. Imate Izrael. O njemu se skrbite.Eva wrote:Strašno! Fakat, sve te jeza lovi kad vidiš kakvih umova ima u HR. I onda se netko čudi izbornim rezultatima. Jao, strofakataasilovski wrote:[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X%2FA1H5iCXNUwHLXk3SYcP8TZ%2FfWkubpf69hha8yap&b=5]Deda Brankic[/url] ·
[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X%2FB5P5TrUCgMQN2xqDaBAr2c7JDg4b5X4%2BRxV%2ByetP%2BgYCplu&b=5]Zagreb, Croatia[/url]
Ćirilicu traže?Pa znaju gdje je mogu naći.Ovdje u Hrvatskoj sigurno nikad više.Tko im od ove vlade.To dozvoli.Neka se i on seli.Ćirilica je najviše Hrvata pobila.I zato ne dolazi u obzir.Ako je Crna Gora ukinula.Onda šta će nama.Jer stim pismom u svjetu je taj nepismen.
Deda deda hahaha kakav profil naroda, pa pravo je čudo što ne vlada tifus i kolera
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Kao kad je jedan poljski plemić želio u 19. stoljeću postaviti na jedno brdo Svetovidov idol, pa mu seljaci rekli da mu je bolje da stavi nekog sveca kad već hoće nešto stavljati, jer će oni tog njegovog Turčina odmah sjekirama razbiti...
Roki Marciano · Dugo Selo
Da li postoji kompjuter sa ćirilicom ?
Roki je postavio pitanje, stoga molim Vuka, trea i ekipu promptni odgovor
Kermit-
2014-04-17
Treba ukinuti sve fakultete i druge obrazovne ustanove humanističkog smjera. Nemaju smisla ni svrhe.
Guest- Guest
Njemu je najbliži kontakt s knjigom upute za paljenje kosilice...asilovski wrote:Starhemberg wrote:Kao kad je jedan poljski plemić želio u 19. stoljeću postaviti na jedno brdo Svetovidov idol, pa mu seljaci rekli da mu je bolje da stavi nekog sveca kad već hoće nešto stavljati, jer će oni tog njegovog Turčina odmah sjekirama razbiti...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Treba ukinuti sve fakultete i druge obrazovne ustanove humanističkog smjera. Nemaju smisla ni svrhe.
E tro će već neoliberali, oni bi poukidali sve to glupo humanističko obrazovanje, a ovi bi izbacili pisma sjajno :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Starhemberg wrote:Njemu je najbliži kontakt s knjigom upute za paljenje kosilice...asilovski wrote:Starhemberg wrote:Kao kad je jedan poljski plemić želio u 19. stoljeću postaviti na jedno brdo Svetovidov idol, pa mu seljaci rekli da mu je bolje da stavi nekog sveca kad već hoće nešto stavljati, jer će oni tog njegovog Turčina odmah sjekirama razbiti...
Roki Marciano ·
Dugo Selo
Još će nas uvjeravat da smo braća.
Kermit-
2014-04-17
Da postoji. Točnije - postoji srbska inačica ćirilice, bugarska inačica ćirilice, ruska inačica ćirilice .... itd. Prilagodjena potribam jazika. Tako postoji i hrvatska inačica ćirilice. Prije nego drisneš štaj moje komentare. Ako gdo iz nikih razlogov triba ćirilicu nek ju uči, ali ne ju upeljati pod obvezno. Čemu? Danci učidu rune? Ka je poanta učiti srbsku inačicu ćirilice va hrvatskih školah pod obvezno? Elementarno znanje bi danaska tribalo bit informatički pismen, a ne ćirilica .... ''majkumujebem''.max123 wrote:to ne postoji!!!postoji prilagodjena varianta cirilice kod svih slavenskih naroda.ali nitko od istih nema tapiju nad cirilicnim pismom.drugo,cirlicom su se i Hrvati u jednom razdoblju svoje historije koristili.pa dokle ide ovo elementarno poviesno neznanje,majkumujebem..........Stribor wrote:
srbska ćirilica
Stribor-
2015-09-22
Naravno, no prodaje se samo uz predočenje svjedodžbe s ocjenom 4 (vrlo dobar) iz ćirilice.asilovski wrote:Starhemberg wrote:Kao kad je jedan poljski plemić želio u 19. stoljeću postaviti na jedno brdo Svetovidov idol, pa mu seljaci rekli da mu je bolje da stavi nekog sveca kad već hoće nešto stavljati, jer će oni tog njegovog Turčina odmah sjekirama razbiti...
Last edited by Eva on 20/1/2016, 16:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
Muca Maca
za vreme jugoslavije slovenci srbi su učili egleski mismo morali ruski opet nameću tu sranje to nikako podržat
Muca Muca ima rešenje
za vreme jugoslavije slovenci srbi su učili egleski mismo morali ruski opet nameću tu sranje to nikako podržat
Muca Muca ima rešenje
Kermit-
2014-04-17
Djavla nimaš. I čemu se smiješ? Ča je ta rektor/pektop kotrig HDZ-a? Ako ni zač tvrdiš da je HDZ iza tog predloga? No nek ti bude. A ..... Izrael ništ'?Eva wrote:Nemam ja partije. Niš me ne jadi, nego se zabavljam. Smijem se naglas. I kanim se vrnut u HR, jednom mjesečno smo u ZG ili Zagorju, imam tu posjede, kurije, grunt.Stribor wrote:I tako dojdosmo do bitka tvojih fustarcij. Va Hrvatskoj tvoja partija, kako vi rečete - pokadila. A ča te toliko to jadi kad si va Beču i ne kaniš se vrnuti va Hrvatsku? Hrvaćane triba pustiti da si sami uredjuju društvo i državu. Vi Židi, ki k tomu živite zvana Hrvatske ne tribate se o tomu ništ' skrbiti. Imate Izrael. O njemu se skrbite.Eva wrote:Strašno! Fakat, sve te jeza lovi kad vidiš kakvih umova ima u HR. I onda se netko čudi izbornim rezultatima. Jao, strofakataasilovski wrote:[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X6xAG8CGLbxdKdWJCQ6EG%2BWIaBRRFDPz%2Fvwhe%2FiPaaodjV8Ayvm%2B2e%2FBxCdbxYZ3k2XghTC5DpxaV7ZIPDZ14wu%2F0U5wFZfhuWclPHjQTrdMYsZFWFveQ9otQdBiNdMhd2JsFQtsy9avI&b=5]Deda Brankic[/url] ·
[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X6xAG8CGLbxdKdWJCQ6EG%2BWIaBRRFDPz%2Fvwhe%2FiPaaodjV8Ayvm%2B2e%2FBxCdbxYZ3k2XghTC5DpxaV7ZELFZ1F8%2BL5YaYcZ5J9G953PyVZy%2BoKyeADZPPyxcoXNkuJD%2FJN74ZOFplW7vOJIPo%2BknRaiISFEgz1Uh5hjg%3D%3D&b=5]Zagreb, Croatia[/url]
Ćirilicu traže?Pa znaju gdje je mogu naći.Ovdje u Hrvatskoj sigurno nikad više.Tko im od ove vlade.To dozvoli.Neka se i on seli.Ćirilica je najviše Hrvata pobila.I zato ne dolazi u obzir.Ako je Crna Gora ukinula.Onda šta će nama.Jer stim pismom u svjetu je taj nepismen.
Deda deda hahaha kakav profil naroda, pa pravo je čudo što ne vlada tifus i kolera
Stribor-
2015-09-22
mogu se slozit.meni je u biti samo vazno da se cirlica ne obavezno i nekim automatizmom veze za tzv.srbe.Stribor wrote:
Da postoji. Točnije - postoji srbska inačica ćirilice, bugarska inačica ćirilice, ruska inačica ćirilice .... itd. Prilagodjena potribam jazika. Tako postoji i hrvatska inačica ćirilice. Prije nego drisneš štaj moje komentare. Ako gdo iz nikih razlogov triba ćirilicu nek ju uči, ali ne ju upeljati pod obvezno. Čemu? Danci učidu rune? Ka je poanta učiti srbsku inačicu ćirilice va hrvatskih školah pod obvezno? Elementarno znanje bi danaska tribalo bit informatički pismen, a ne ćirilica ....
no,ocito je da pucina bas tako dela.i to je jedan neoprostiv nacionalni propust...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ma zajebavam se. Nemam ja niš, to moji imaju kuću u Zagorju. Smijem se velikim Hrvatima i Hrvaticama kojima izgleda lakše ide u guzicu neg u glavu. Otpor prema znanju je frapantan. Za Izrael sve, i misli, i želje i pozdravi.Stribor wrote:Djavla nimaš. I čemu se smiješ? Ča je ta rektor/pektop kotrig HDZ-a? Ako ni zač tvrdiš da je HDZ iza tog predloga? No nek ti bude. A ..... Izrael ništ'?Eva wrote:Nemam ja partije. Niš me ne jadi, nego se zabavljam. Smijem se naglas. I kanim se vrnut u HR, jednom mjesečno smo u ZG ili Zagorju, imam tu posjede, kurije, grunt.Stribor wrote:I tako dojdosmo do bitka tvojih fustarcij. Va Hrvatskoj tvoja partija, kako vi rečete - pokadila. A ča te toliko to jadi kad si va Beču i ne kaniš se vrnuti va Hrvatsku? Hrvaćane triba pustiti da si sami uredjuju društvo i državu. Vi Židi, ki k tomu živite zvana Hrvatske ne tribate se o tomu ništ' skrbiti. Imate Izrael. O njemu se skrbite.Eva wrote:Strašno! Fakat, sve te jeza lovi kad vidiš kakvih umova ima u HR. I onda se netko čudi izbornim rezultatima. Jao, strofakataasilovski wrote:[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X6xAG8CGLbxdKdWJCQ6EG%2BWIaBRRFDPz%2Fvwhe%2FiPaaodjV8Ayvm%2B2e%2FBxCdbxYZ3k2XghTC5DpxaV7ZIPDZ14wu%2F0U5wFZfhuWclPHjQTrdMYsZFWFveQ9otQdBiNdMhd2JsFQtsy9avI&b=5]Deda Brankic[/url] ·
[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X6xAG8CGLbxdKdWJCQ6EG%2BWIaBRRFDPz%2Fvwhe%2FiPaaodjV8Ayvm%2B2e%2FBxCdbxYZ3k2XghTC5DpxaV7ZELFZ1F8%2BL5YaYcZ5J9G953PyVZy%2BoKyeADZPPyxcoXNkuJD%2FJN74ZOFplW7vOJIPo%2BknRaiISFEgz1Uh5hjg%3D%3D&b=5]Zagreb, Croatia[/url]
Guest- Guest
Daklem cirilica i uvodjenje kao obavezni predmet u skolu a glagoljicu fakultativno. Ukoliko se uvodi radi povijesnih razloga, onda treba uvesti etnologiju kao predmet a cirilicu kao nastavnu jedinicu unutar iste. Povijesno nema nikakovog smisla. Tako nekako sa pedagoske strane. Postoji i drugi aspekt, politicki. Gledajuci iz tog kuta postoji opravdanje jer bi sa takovim ucenjem doslo do relaksacije odnosa sa manjinom od 4% a preko njih i maticnom im drzavom. Trece ?????
2014-04-14
Je dakle nastavljamo pricu o inzinjerima, doktorima i sl. Jeben taj ME.Eva wrote:Ma zajebavam se. Nemam ja niš, to moji imaju kuću u Zagorju. Smijem se velikim Hrvatima i Hrvaticama kojima izgleda lakše ide u guzicu neg u glavu. Otpor prema znanju je frapantan. Za Izrael sve, i misli, i želje i pozdravi.Stribor wrote:Djavla nimaš. I čemu se smiješ? Ča je ta rektor/pektop kotrig HDZ-a? Ako ni zač tvrdiš da je HDZ iza tog predloga? No nek ti bude. A ..... Izrael ništ'?Eva wrote:Nemam ja partije. Niš me ne jadi, nego se zabavljam. Smijem se naglas. I kanim se vrnut u HR, jednom mjesečno smo u ZG ili Zagorju, imam tu posjede, kurije, grunt.Stribor wrote:I tako dojdosmo do bitka tvojih fustarcij. Va Hrvatskoj tvoja partija, kako vi rečete - pokadila. A ča te toliko to jadi kad si va Beču i ne kaniš se vrnuti va Hrvatsku? Hrvaćane triba pustiti da si sami uredjuju društvo i državu. Vi Židi, ki k tomu živite zvana Hrvatske ne tribate se o tomu ništ' skrbiti. Imate Izrael. O njemu se skrbite.Eva wrote:Strašno! Fakat, sve te jeza lovi kad vidiš kakvih umova ima u HR. I onda se netko čudi izbornim rezultatima. Jao, strofakataasilovski wrote:[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X6xAG8CGLbxdKdWJCQ6EG%2BWIaBRRFDPz%2Fvwhe%2FiPaaodjV8Ayvm%2B2e%2FBxCdbxYZ3k2XghTC5DpxaV7ZIPDZ14wu%2F0U5wFZfhuWclPHjQTrdMYsZFWFveQ9otQdBiNdMhd2JsFQtsy9avI&b=5]Deda Brankic[/url] ·
abraham-
2014-04-14
Ako je tebi to imalo spodobno s onim ča sam ja pisal ovdi onda ti imaš problem s temeljnim razumivanjem. Ali rečem, dobro .. nisam ja vračitelj ki će vami dijagnozu i recepte pisati za likariju. Zaistinu nisam. To morate sami rišiti.asilovski wrote:Identičan rukopisStribor wrote:Ne razumim baš ovo. Ti mene s ovim ''Brankecom'' usporedjuješ ili ča?asilovski wrote:Deda Brankec????Stribor wrote:Čime bi to srbska ćirilica obogatila raskoš pismenosti Hrvatov? Pojdimo onda na kinesko pismo i mandarinski jazik ili hindu. Mnoštvo njihovo je bolje ''raskošnije''. Rekoh, komu je potriba nek se uči onomu ča mu je potriba. Pod obvezno učiti srbsku ćirilicu samo idiot more zagovarat va Hrvatskoj.Eva wrote:Interesanto da svi ovi veliki Hrvati i Hrvatice, na braniku latiničnog pisma, isto nisu savladali. Č i Ć su znanstvena disciplina u razini diferencijalnih jednadžbi. Kad su u latinici tak šepavi, onda je sasvim razumljiv otpor prema još jednom pismu u kojem bi raskoš njihove pismenosti još više došla do izražaja.
[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X6xAG8CGLbxdKdWJCQ6EG%2BWIaBRRFDPz%2Fvwhe%2FiPaaodjV8Ayvm%2B2e%2FBxCdbxYZ3k2XghTC5DpxaV7ZIPDZ14wu%2F0U5wFZfhuWclPHjQTrdMYsZFWFveQ9otQdBiNdMhd2JsFQtsy9avI&b=5]Deda Brankic[/url] ·
Ako ova vlada.Misli u škole uvest ćirilicu.Onda treba ići na nove izbore.Jer ćirilica nama opće netreba.Jer preko tog pisma .Ubijali su Hrvatske građane.I zato Domoljubna,Most i ostale stranke.Hrvatski orjentrane.Nesmeju se Pupovcu u šupak uvalčiti...
hahahaha
Stribor-
2015-09-22
Ivana Situm
Stupio je na dužnost rektora 2014 po zadatku partije da uznemuruje Hrvatski Narod druže komunističko četnički Hrvatska ne želi ćirilicu pričaš puno jezika a nemaš kulture jer da imaš nebi se tako ni ponašao
hahaha uznemuruje
Stupio je na dužnost rektora 2014 po zadatku partije da uznemuruje Hrvatski Narod druže komunističko četnički Hrvatska ne želi ćirilicu pričaš puno jezika a nemaš kulture jer da imaš nebi se tako ni ponašao
hahaha uznemuruje
Kermit-
2014-04-17
Ivica Baban ·
Las Vegas, Nevada
ZLOCASTI pokvareni bezobrazni upuscani srb, svaki siptar zna 8 jezika.
Sviđa mi se · Odgovor ·
Las Vegas, Nevada
ZLOCASTI pokvareni bezobrazni upuscani srb, svaki siptar zna 8 jezika.
Sviđa mi se · Odgovor ·
Kermit-
2014-04-17
OK. Onda smo na približno spodobnoj črti. Nesporazum je odklonjen.max123 wrote:mogu se slozit.meni je u biti samo vazno da se cirlica ne obavezno i nekim automatizmom veze za tzv.srbe.Stribor wrote:
Da postoji. Točnije - postoji srbska inačica ćirilice, bugarska inačica ćirilice, ruska inačica ćirilice .... itd. Prilagodjena potribam jazika. Tako postoji i hrvatska inačica ćirilice. Prije nego drisneš štaj moje komentare. Ako gdo iz nikih razlogov triba ćirilicu nek ju uči, ali ne ju upeljati pod obvezno. Čemu? Danci učidu rune? Ka je poanta učiti srbsku inačicu ćirilice va hrvatskih školah pod obvezno? Elementarno znanje bi danaska tribalo bit informatički pismen, a ne ćirilica ....
no,ocito je da pucina bas tako dela.i to je jedan neoprostiv nacionalni propust...
Stribor-
2015-09-22
Ova tema je sad stvarno izgubila smisao..svi argumenti su izneseni,ostaje samo izrugivanje pravopisnim greskama,sto nije tema..:-)
2014-04-12
pa nisu samo greške već i vječno pitanje "Da li postoji kompjuter sa ćirilicom ?" hahah jebo pravopis već gledaj sadržaj majkomila, osim par suvislih ovo je sve pučina pustamaggie13 wrote:Ova tema je sad stvarno izgubila smisao..svi argumenti du izneseni,ostaje samo izrugivanje pravopisnim greskama,sto nije tema..:-)
Kermit-
2014-04-17
Page 25 of 38 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38
Similar topics
» Srđa Popović napokon nagrađen: postao rektor St Andrews sveučilišta
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
Page 25 of 38