ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!

Page 25 of 38 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38  Next

Go down

Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole! - Page 25 Empty Re: Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!

Post by Guest 20/1/2016, 16:24

Starhemberg wrote:Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole! - Page 25 Vinodolski-zakonik1
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vinodolski_zakonik
To treba spalit a Bašćansku ploču razbit. Kulturna revolucija je nužna prije lustracije.

Guest
Guest

Back to top Go down

Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole! - Page 25 Empty Re: Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!

Post by Guest 20/1/2016, 16:26

Stribor wrote:
Eva wrote:
asilovski wrote:[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X%2FA1H5iCXNUwHLXk3SYcP8TZ%2FfWkubpf69hha8yap&b=5]Deda Brankic[/url] · 
[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X%2FB5P5TrUCgMQN2xqDaBAr2c7JDg4b5X4%2BRxV%2ByetP%2BgYCplu&b=5]Zagreb, Croatia[/url]

Ćirilicu traže?Pa znaju gdje je mogu naći.Ovdje u Hrvatskoj sigurno nikad više.Tko im od ove vlade.To dozvoli.Neka se i on seli.Ćirilica je najviše Hrvata pobila.I zato ne dolazi u obzir.Ako je Crna Gora ukinula.Onda šta će nama.Jer stim pismom u svjetu je taj nepismen.

Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole! - Page 25 Go

Deda deda hahaha kakav profil naroda, pa pravo je čudo što ne vlada tifus i kolera
Strašno! Fakat, sve te jeza lovi kad vidiš kakvih umova ima u HR. I onda se netko čudi izbornim rezultatima. Jao, strofakata pale
I tako dojdosmo do bitka tvojih fustarcij. Va Hrvatskoj tvoja partija, kako vi rečete - pokadila. A ča te toliko to jadi kad si va Beču i ne kaniš se vrnuti va Hrvatsku? Hrvaćane triba pustiti da si sami uredjuju društvo i državu. Vi Židi, ki k tomu živite zvana Hrvatske ne tribate se o tomu ništ' skrbiti. Imate Izrael. O njemu se skrbite.
Nemam ja partije. Niš me ne jadi, nego se zabavljam. Smijem se naglas. I kanim se vrnut u HR, jednom mjesečno smo u ZG ili Zagorju, imam tu posjede, kurije, grunt.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 20/1/2016, 16:28

Starhemberg wrote:Kao kad je jedan poljski plemić želio u 19. stoljeću postaviti na jedno brdo Svetovidov idol, pa mu seljaci rekli da mu je bolje da stavi nekog sveca kad već hoće nešto stavljati, jer će oni tog njegovog Turčina odmah sjekirama razbiti...

Roki Marciano · Dugo Selo
Da li postoji kompjuter sa ćirilicom ?

Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole! - Page 25 522647_103744276461960_859914010_n

Roki je postavio pitanje, stoga molim Vuka, trea i ekipu promptni odgovor
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 16:28

Treba ukinuti sve fakultete i druge obrazovne ustanove humanističkog smjera. Nemaju smisla ni svrhe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 16:29

asilovski wrote:
Starhemberg wrote:Kao kad je jedan poljski plemić želio u 19. stoljeću postaviti na jedno brdo Svetovidov idol, pa mu seljaci rekli da mu je bolje da stavi nekog sveca kad već hoće nešto stavljati, jer će oni tog njegovog Turčina odmah sjekirama razbiti...

Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole! - Page 25 522647_103744276461960_859914010_n

Njemu je najbliži kontakt s knjigom upute za paljenje kosilice...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 20/1/2016, 16:29

Starhemberg wrote:Treba ukinuti sve fakultete i druge obrazovne ustanove humanističkog smjera. Nemaju smisla ni svrhe.

E tro će već neoliberali, oni bi poukidali sve to glupo humanističko obrazovanje, a ovi bi izbacili pisma sjajno :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Kermit 20/1/2016, 16:29

Starhemberg wrote:
asilovski wrote:

Njemu je najbliži kontakt s knjigom upute za paljenje kosilice...

Roki Marciano · 
Dugo Selo
Još će nas uvjeravat da smo braća.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Stribor 20/1/2016, 16:30

max123 wrote:
Stribor wrote:

srbska ćirilica
to ne postoji!!!postoji prilagodjena varianta cirilice kod svih slavenskih naroda.ali nitko od istih nema tapiju nad cirilicnim pismom.drugo,cirlicom su se i Hrvati u jednom razdoblju svoje historije koristili.pa dokle ide ovo elementarno poviesno neznanje,majkumujebem..........
Da postoji. Točnije - postoji srbska inačica ćirilice, bugarska inačica ćirilice, ruska inačica ćirilice .... itd. Prilagodjena potribam jazika. Tako postoji i hrvatska inačica ćirilice. Prije nego drisneš štaj moje komentare. Ako gdo iz nikih razlogov triba ćirilicu nek ju uči, ali ne ju upeljati pod obvezno. Čemu? Danci učidu rune? Ka je poanta učiti srbsku inačicu ćirilice va hrvatskih školah pod obvezno? Elementarno znanje bi danaska tribalo bit informatički pismen, a ne ćirilica .... ''majkumujebem''.
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 16:31

asilovski wrote:

Naravno, no prodaje se samo uz predočenje svjedodžbe s ocjenom  4 (vrlo dobar) iz ćirilice.

Last edited by Eva on 20/1/2016, 16:33; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 20/1/2016, 16:32

Muca Maca
za vreme jugoslavije slovenci srbi su učili egleski mismo morali ruski opet nameću tu sranje to nikako podržat

Muca Muca ima rešenje
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Stribor 20/1/2016, 16:35

Eva wrote:
Stribor wrote:
Eva wrote:
asilovski wrote:[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X6xAG8CGLbxdKdWJCQ6EG%2BWIaBRRFDPz%2Fvwhe%2FiPaaodjV8Ayvm%2B2e%2FBxCdbxYZ3k2XghTC5DpxaV7ZIPDZ14wu%2F0U5wFZfhuWclPHjQTrdMYsZFWFveQ9otQdBiNdMhd2JsFQtsy9avI&b=5]Deda Brankic[/url] · 
[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X6xAG8CGLbxdKdWJCQ6EG%2BWIaBRRFDPz%2Fvwhe%2FiPaaodjV8Ayvm%2B2e%2FBxCdbxYZ3k2XghTC5DpxaV7ZELFZ1F8%2BL5YaYcZ5J9G953PyVZy%2BoKyeADZPPyxcoXNkuJD%2FJN74ZOFplW7vOJIPo%2BknRaiISFEgz1Uh5hjg%3D%3D&b=5]Zagreb, Croatia[/url]

Ćirilicu traže?Pa znaju gdje je mogu naći.Ovdje u Hrvatskoj sigurno nikad više.Tko im od ove vlade.To dozvoli.Neka se i on seli.Ćirilica je najviše Hrvata pobila.I zato ne dolazi u obzir.Ako je Crna Gora ukinula.Onda šta će nama.Jer stim pismom u svjetu je taj nepismen.

Deda deda hahaha kakav profil naroda, pa pravo je čudo što ne vlada tifus i kolera
Strašno! Fakat, sve te jeza lovi kad vidiš kakvih umova ima u HR. I onda se netko čudi izbornim rezultatima. Jao, strofakata pale
I tako dojdosmo do bitka tvojih fustarcij. Va Hrvatskoj tvoja partija, kako vi rečete - pokadila. A ča te toliko to jadi kad si va Beču i ne kaniš se vrnuti va Hrvatsku? Hrvaćane triba pustiti da si sami uredjuju društvo i državu. Vi Židi, ki k tomu živite zvana Hrvatske ne tribate se o tomu ništ' skrbiti. Imate Izrael. O njemu se skrbite.
Nemam ja partije. Niš me ne jadi, nego se zabavljam. Smijem se naglas. I kanim se vrnut u HR, jednom mjesečno smo u ZG ili Zagorju, imam tu posjede, kurije, grunt.
Djavla nimaš. I čemu se smiješ? Ča je ta rektor/pektop kotrig HDZ-a? Ako ni zač tvrdiš da je HDZ iza tog predloga? No nek ti bude. A ..... Izrael ništ'?
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by max123 20/1/2016, 16:37

Stribor wrote:

Da postoji. Točnije - postoji srbska inačica ćirilice, bugarska inačica ćirilice, ruska inačica ćirilice .... itd. Prilagodjena potribam jazika. Tako postoji i hrvatska inačica ćirilice. Prije nego drisneš štaj moje komentare. Ako gdo iz nikih razlogov triba ćirilicu nek ju uči, ali ne ju upeljati pod obvezno. Čemu? Danci učidu rune? Ka je poanta učiti srbsku inačicu ćirilice va hrvatskih školah pod obvezno? Elementarno znanje bi danaska tribalo bit informatički pismen, a ne ćirilica .... 
mogu se slozit.meni je u biti samo vazno da se cirlica ne obavezno i nekim automatizmom veze za tzv.srbe.
no,ocito je da pucina bas tako dela.i to je jedan neoprostiv nacionalni propust...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 16:38

Stribor wrote:
Eva wrote:
Stribor wrote:
Eva wrote:
asilovski wrote:[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X6xAG8CGLbxdKdWJCQ6EG%2BWIaBRRFDPz%2Fvwhe%2FiPaaodjV8Ayvm%2B2e%2FBxCdbxYZ3k2XghTC5DpxaV7ZIPDZ14wu%2F0U5wFZfhuWclPHjQTrdMYsZFWFveQ9otQdBiNdMhd2JsFQtsy9avI&b=5]Deda Brankic[/url] · 
[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X6xAG8CGLbxdKdWJCQ6EG%2BWIaBRRFDPz%2Fvwhe%2FiPaaodjV8Ayvm%2B2e%2FBxCdbxYZ3k2XghTC5DpxaV7ZELFZ1F8%2BL5YaYcZ5J9G953PyVZy%2BoKyeADZPPyxcoXNkuJD%2FJN74ZOFplW7vOJIPo%2BknRaiISFEgz1Uh5hjg%3D%3D&b=5]Zagreb, Croatia[/url]

Djavla nimaš. I čemu se smiješ? Ča je ta rektor/pektop kotrig HDZ-a? Ako ni zač tvrdiš da je HDZ iza tog predloga? No nek ti bude. A ..... Izrael ništ'?
Ma zajebavam se. Nemam ja niš, to moji imaju kuću u Zagorju.  Smijem se velikim Hrvatima i Hrvaticama kojima izgleda lakše ide u guzicu neg u glavu. Otpor prema znanju je frapantan. Za Izrael sve, i misli, i želje i pozdravi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 20/1/2016, 16:42

Daklem cirilica i uvodjenje kao obavezni predmet u skolu a glagoljicu fakultativno. Ukoliko se uvodi radi povijesnih razloga, onda treba uvesti etnologiju kao predmet a cirilicu kao nastavnu jedinicu unutar iste. Povijesno nema nikakovog smisla. Tako nekako sa pedagoske strane. Postoji i drugi aspekt, politicki. Gledajuci iz tog kuta postoji opravdanje jer bi sa takovim ucenjem doslo do relaksacije odnosa sa manjinom od 4% a preko njih i maticnom im drzavom. Trece ?????

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 20/1/2016, 16:44

Eva wrote:
Stribor wrote:
Eva wrote:
Stribor wrote:
Eva wrote:

Ma zajebavam se. Nemam ja niš, to moji imaju kuću u Zagorju.  Smijem se velikim Hrvatima i Hrvaticama kojima izgleda lakše ide u guzicu neg u glavu. Otpor prema znanju je frapantan. Za Izrael sve, i misli, i želje i pozdravi.
Je dakle nastavljamo pricu o inzinjerima, doktorima i sl. Jeben taj ME.
abraham
abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Stribor 20/1/2016, 16:44

asilovski wrote:
Stribor wrote:
asilovski wrote:
Stribor wrote:
Eva wrote:Interesanto da svi ovi veliki Hrvati i Hrvatice, na braniku latiničnog pisma, isto nisu savladali. Č i Ć su znanstvena disciplina u razini diferencijalnih jednadžbi. Kad su u latinici tak šepavi, onda je sasvim razumljiv otpor prema još jednom pismu u kojem bi raskoš njihove pismenosti još više došla do izražaja.
Čime bi to srbska ćirilica obogatila raskoš pismenosti Hrvatov? Pojdimo onda na kinesko pismo i mandarinski jazik ili hindu. Mnoštvo njihovo je bolje ''raskošnije''. Rekoh, komu je potriba nek se uči onomu ča mu je potriba. Pod obvezno učiti srbsku ćirilicu samo idiot more zagovarat va Hrvatskoj.
Deda Brankec????

[url=/go.php?u=0kJcB49dUHMRRX1p%2FcWJioiqY1WP9Tbh0jQRlE6X6xAG8CGLbxdKdWJCQ6EG%2BWIaBRRFDPz%2Fvwhe%2FiPaaodjV8Ayvm%2B2e%2FBxCdbxYZ3k2XghTC5DpxaV7ZIPDZ14wu%2F0U5wFZfhuWclPHjQTrdMYsZFWFveQ9otQdBiNdMhd2JsFQtsy9avI&b=5]Deda Brankic[/url] · 
Ako ova vlada.Misli u škole uvest ćirilicu.Onda treba ići na nove izbore.Jer ćirilica nama opće netreba.Jer preko tog pisma .Ubijali su Hrvatske građane.I zato Domoljubna,Most i ostale stranke.Hrvatski orjentrane.Nesmeju se Pupovcu u šupak uvalčiti...

hahahaha
Ne razumim baš ovo. Ti mene s ovim ''Brankecom'' usporedjuješ ili ča?
Identičan rukopis
Ako je tebi to imalo spodobno s onim ča sam ja pisal ovdi onda ti imaš problem s temeljnim razumivanjem. Ali rečem, dobro .. nisam ja vračitelj ki će vami dijagnozu i recepte pisati za likariju. Zaistinu nisam. To morate sami rišiti. :roll
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Kermit 20/1/2016, 16:45

Ivana Situm
Stupio je na dužnost rektora 2014 po zadatku partije da uznemuruje Hrvatski Narod druže komunističko četnički Hrvatska ne želi ćirilicu pričaš puno jezika a nemaš kulture jer da imaš nebi se tako ni ponašao

hahaha uznemuruje
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 20/1/2016, 16:46

Ivica Baban · 
Las Vegas, Nevada
ZLOCASTI pokvareni bezobrazni upuscani srb, svaki siptar zna 8 jezika.
Sviđa mi se · Odgovor · Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole! - Page 25 11091228_1392046444449588_6334264282190321277_n
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Stribor 20/1/2016, 16:47

max123 wrote:
Stribor wrote:

Da postoji. Točnije - postoji srbska inačica ćirilice, bugarska inačica ćirilice, ruska inačica ćirilice .... itd. Prilagodjena potribam jazika. Tako postoji i hrvatska inačica ćirilice. Prije nego drisneš štaj moje komentare. Ako gdo iz nikih razlogov triba ćirilicu nek ju uči, ali ne ju upeljati pod obvezno. Čemu? Danci učidu rune? Ka je poanta učiti srbsku inačicu ćirilice va hrvatskih školah pod obvezno? Elementarno znanje bi danaska tribalo bit informatički pismen, a ne ćirilica .... 
mogu se slozit.meni je u biti samo vazno da se cirlica ne obavezno i nekim automatizmom veze za tzv.srbe.
no,ocito je da pucina bas tako dela.i to je jedan neoprostiv nacionalni propust...
OK. Onda smo na približno spodobnoj črti. Nesporazum je odklonjen. :)
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by L'âme 20/1/2016, 16:47

Ova tema je sad stvarno izgubila smisao..svi argumenti su izneseni,ostaje samo izrugivanje pravopisnim greskama,sto nije tema..:-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Kermit 20/1/2016, 16:49

maggie13 wrote:Ova tema je sad stvarno izgubila smisao..svi argumenti du izneseni,ostaje samo izrugivanje pravopisnim greskama,sto nije tema..:-)
pa nisu samo greške već i vječno pitanje "Da li postoji kompjuter sa ćirilicom ?" hahah jebo pravopis već gledaj sadržaj majkomila, osim par suvislih ovo je sve pučina pusta
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 25 of 38 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics