Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
Page 14 of 38
Page 14 of 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Re: Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
ključaj temu. što bi reko hornijev drug asila... ne vrijedi 18 stranica, da ga jebeš ne vrijedi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ilegala press :)michaellcmacha wrote:čak je mladac pobrisao sa svog profila fotke...michaellcmacha wrote:obrisali ološari...;)
dijagram-
2015-08-09
Jesi odvjezba? Jesu narasli tricepsi? :)Neoliberalni portugalac wrote:kada smo već kod ćirilice, znam rusku čitati i pisati. iskreno srpsku još nisam pohvata do kraja, jer kao što sam u jednoj drugoj temi Evi objašnjavao(koja kao ima 5 stupnjeva ruskog a nerazumi kurca) da ruska i srpska ćirilica imaju kombinirano 40-50ak simbola, od čega su 20ak isti , a ostali različiti
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Jesi odvjezba? Jesu narasli tricepsi? :)Neoliberalni portugalac wrote:kada smo već kod ćirilice, znam rusku čitati i pisati. iskreno srpsku još nisam pohvata do kraja, jer kao što sam u jednoj drugoj temi Evi objašnjavao(koja kao ima 5 stupnjeva ruskog a nerazumi kurca) da ruska i srpska ćirilica imaju kombinirano 40-50ak simbola, od čega su 20ak isti , a ostali različiti
jesam, ali neidem više na "masu" neda mi se.. zadovoljan sam sa građom i snagom, a neman niti genetiku da budem ogroman - niti mi je to cilj. sada sam ubacio kardio tipa udren 2-4km posli teretane trčanja, i pokušavam izbaciti slatko iz prehrane, cilj mi je dobiti malo pločice.. :D :D
Guest- Guest
Zapravo dobar i argumentiran tekst.marcellus wrote:evo ja usput napisao
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/cirilica-u-skolama-ima-smisla-koliko-arapsko-pismo-kineski-znakovi-883200
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Trebao sam i ja ići ali nisam - ne da mi se. Tri puta tjedno uvrh glave, doduše, ja se ne odričem slatkog ni pod razno (nije da mi škodi, hipoglikemija je odlična stvar, odmah iza sifilisa )Neoliberalni portugalac wrote:dijagram wrote:Jesi odvjezba? Jesu narasli tricepsi? :)Neoliberalni portugalac wrote:kada smo već kod ćirilice, znam rusku čitati i pisati. iskreno srpsku još nisam pohvata do kraja, jer kao što sam u jednoj drugoj temi Evi objašnjavao(koja kao ima 5 stupnjeva ruskog a nerazumi kurca) da ruska i srpska ćirilica imaju kombinirano 40-50ak simbola, od čega su 20ak isti , a ostali različiti
jesam, ali neidem više na "masu" neda mi se.. zadovoljan sam sa građom i snagom, a neman niti genetiku da budem ogroman - niti mi je to cilj. sada sam ubacio kardio tipa udren 2-4km posli teretane trčanja, i pokušavam izbaciti slatko iz prehrane, cilj mi je dobiti malo pločice.. :D :D
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ne trebas biti ogroman, to su budale, trebas biti lijepo gradjen ko ja, onda te zenskice vole:)Neoliberalni portugalac wrote:dijagram wrote:Jesi odvjezba? Jesu narasli tricepsi? :)Neoliberalni portugalac wrote:kada smo već kod ćirilice, znam rusku čitati i pisati. iskreno srpsku još nisam pohvata do kraja, jer kao što sam u jednoj drugoj temi Evi objašnjavao(koja kao ima 5 stupnjeva ruskog a nerazumi kurca) da ruska i srpska ćirilica imaju kombinirano 40-50ak simbola, od čega su 20ak isti , a ostali različiti
plocice, ja evo sam sto nisam 50 a jos se naziru
dijagram-
2015-08-09
naime argument da je ćirilica starohrvatsko pismo ne stoji u slučaju ako bi se učila posve različita srpska ćirilica.
Jedan od podataka koji sada iskoci, po meni nebitana, je da je Boras grkokatolik?? Otac iz ergovacke Vitine i grkokatolik?? Kazem nebitno ali ...,
2014-04-14
Da, propustih, jedan od rijetkih pozitivnih ercegovaca. Svi drugi su lopovi i muljatori ali evo ovaj cirilicar je ok. Muhahahahahahhaaa Kako bi oprali Rimca da je rekao da ce mu se auta zvati cirilicno f ili da Bandic oce uvesti cirlicu na zagrebacke ulice. Ovako.. Kila mozga...
2014-04-14
dijagram wrote:ne trebas biti ogroman, to su budale, trebas biti lijepo gradjen ko ja, onda te zenskice vole:)Neoliberalni portugalac wrote:dijagram wrote:Jesi odvjezba? Jesu narasli tricepsi? :)Neoliberalni portugalac wrote:kada smo već kod ćirilice, znam rusku čitati i pisati. iskreno srpsku još nisam pohvata do kraja, jer kao što sam u jednoj drugoj temi Evi objašnjavao(koja kao ima 5 stupnjeva ruskog a nerazumi kurca) da ruska i srpska ćirilica imaju kombinirano 40-50ak simbola, od čega su 20ak isti , a ostali različiti
Razgovor u teretani :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobar ercegovac voli cirilicu. Istina Bog rvtasku ali cirilicu.
2014-04-14
Koji je dijagram, a koji Yoda? :)epikur37 wrote:dijagram wrote:ne trebas biti ogroman, to su budale, trebas biti lijepo gradjen ko ja, onda te zenskice vole:)Neoliberalni portugalac wrote:dijagram wrote:Jesi odvjezba? Jesu narasli tricepsi? :)Neoliberalni portugalac wrote:kada smo već kod ćirilice, znam rusku čitati i pisati. iskreno srpsku još nisam pohvata do kraja, jer kao što sam u jednoj drugoj temi Evi objašnjavao(koja kao ima 5 stupnjeva ruskog a nerazumi kurca) da ruska i srpska ćirilica imaju kombinirano 40-50ak simbola, od čega su 20ak isti , a ostali različiti
Guest- Guest
ovo su yoda i epi,ja sam ipak 50 godina,ovi su mladji:)
dijagram-
2015-08-09
Kako naši dragi antifašisti znaju reci, za dom spremni jest mozda iz opere ali dovodi se u vezu isključivo s ustašama, tako ja kažem ćirilica mozda jest pismo i koristili su prije dva miljuna godina hrvatinjonci ali danas se dovodi u vezu isključivo sa velikosrbizmom i natpisima prije 20 godina na hrvatskim napuštenim kućama " ovo je Srbija" na ćirilici jelte.. Tako da izvinte drugari ali nece moci..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Starhemberg wrote:Koji je dijagram, a koji Yoda? :)epikur37 wrote:dijagram wrote:ne trebas biti ogroman, to su budale, trebas biti lijepo gradjen ko ja, onda te zenskice vole:)Neoliberalni portugalac wrote:dijagram wrote:Jesi odvjezba? Jesu narasli tricepsi? :)Neoliberalni portugalac wrote:kada smo već kod ćirilice, znam rusku čitati i pisati. iskreno srpsku još nisam pohvata do kraja, jer kao što sam u jednoj drugoj temi Evi objašnjavao(koja kao ima 5 stupnjeva ruskog a nerazumi kurca) da ruska i srpska ćirilica imaju kombinirano 40-50ak simbola, od čega su 20ak isti , a ostali različiti
Dijagram je ovaj niži :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bome ni mojih četvero, čak što više mislim da bi pala gadna svađa da ih prisilim da to uče a dragovoljno im ne pada na pamet. Iskreno hebao bi svakome majku i sve po redu (ma ko to bio) da mi djecu prisiljavaju na ovu glupost koja im nikada u životu neće trebati pa ni tada.abraham wrote:Ja moji cetvero nisam naucio i nikada se nisu pozalili na to.
Guest- Guest
Pa tako je i rekao i ne znam koji mu je kiki ovo uopće trebalo da laprda!??n_razbojnik wrote:Tako sam i ja shvatio, kaže Boras da se koristi od pamtivijeka i treba se učiti...a glagoljica koja se ipak ne koristi toliko dugo i često i manje je važna neka bude izborni, a i ne moraabraham wrote:Ja sam shvatio da bi on htio da bude obavezno. Vidim da ima forumasa koji bi htjeli da bude obvezno.Starhemberg wrote:Ni ne vidim da je tu bilo govore o nekom obaveznom obrazovanju. Valjda, tko hoće, može kao izborni, od poznavanja još jednog pisma može biti samo koristi.
Guest- Guest
Koristi se u zemljama koje hrvatima nisu zanimljive ni u kom slučaju što pak govori o tome da je potpuno nepotrebna i nabacivanje djeci dodatnog sranja pored već postojećih. Ko voli nek izvoli no nabacivati to djeci a da im nikada neće trebati je sasvim nepotrebno i licemjerno.Trinity wrote:Opravdavanje učenja glagoljice učenjem ćirilice je bezveze.marcellus wrote:AZ V’ IME OTCA I SNA I SVETAGO DUHA AZ’
OPAT’ DR’ŽIHA PISAH SE O LEDNINE JŽE
DA Z’V'NIMR KRAL’ HR’VAT’SKI V’
DNI SVOE V’ SVETUJ LUCIJ I SVEDO -
MI ŽUPAN’ DESIMIRA KR’BAVE MARTIN’ V L -
CE PRB’NEBŽA S’ POSL’ VINDOLE JaKV’ V O-
TOCE DA IŽE TO POREČE KL’NI I BO I *BI* APLA I *G* E -
VANJELISTI I STAJa LUCIJ AMN’ DA IŽE SDE ŽIVE -
T’ MOLI ZA NE BOGA AZ OPAT’ DBROVIT’ Z’ -
DAH’ CREK’V’ SIJ I SVOEJ BRATIJ S DEV -
ETIJ V’ DNI K’NEZA KOS’M'TA OBLAD -
AJĆAGO V’SU K’RAINU I BJŠE V’ T’ DNI M -
IKULA V’ OTOČ’CI S’ SVETUJ LUCIJ V’ EDINO
evo, s glagoljice na latinicu... da, jako je korisno znati glagoljicu...
Glagoljica se nigdje ne koristi, dok ćirilica da.
Guest- Guest
Pročitaomarcellus wrote:evo ja usput napisao
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/cirilica-u-skolama-ima-smisla-koliko-arapsko-pismo-kineski-znakovi-883200
Guest- Guest
moji nisu htjeli bit u razredu kad se na satu razredne zajednice samo pokušala dat naznaka za onaj pedofilski odgoj, a za ćirilicu pod mus bi definitivno organizatori takve bestijalije štucali i obdan i obnoć, a predavali bi sami sebi...
2015-08-08
Page 14 of 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Similar topics
» Srđa Popović napokon nagrađen: postao rektor St Andrews sveučilišta
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
Page 14 of 38