Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
Page 6 of 38
Page 6 of 38 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38
Re: Rektor Boras: Ćirilicu vratiti u škole!
B im je V, C im je S, H je N, a P R.
Totalno idiotski, i još da ja to učim? Neću!
Totalno idiotski, i još da ja to učim? Neću!
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
Ne podnosim P kad je R, to mi je užas!
Mrzim.
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:Ja bih sad uvela i arapsko pismo..
A barem brojeve ako ništa drugo...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:maggie13 wrote:Ja bih sad uvela i arapsko pismo..
I to zato što rimski nemaju nulu.
crvenkasti-
2014-04-17
Možda razbiju table sa arapskim brojevima zbog imigranata.
Prokleti komunisti......opet prodaju hrvatstvo......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
B-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:Ja bih sad uvela i arapsko pismo..
2014-04-11
To kod tebe ništa posebno ne dokazuje.tre911 wrote:
Eto ja nisam niti jednu knjigu na ćirilici pročitao i uopće mi ne fali to ni na koji način, u osnovnoj bi mi bilo muka kada smo zadaćnicu na ćirilici morali pisati i zaista mi ni u jednom trenutku u životu ona nije zatrebala niti zafalila.
Koliko si srpskih knjiga pročitao,ali na latinici?
Osim onoga što si morao u školi,mislim da nisi nijednu.
No je li to neko opravdanje i znači li to da nesrbin ne bi trebao čitati recimo neke epske srpske pesme,ili djela Oskara Daviča, Bore Ćosića,ili Branka Radičevića?
Ne znači. Ti si jednostavno odlučio raskrstiti sa svime što je srpsko,pa bilo to napisano i na latinici.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ti ne bi da su te gazili,tukli,pokusali ubiti...sigurno bi u tim trenucima pomislio...'nema veze sto su srbi ja cu i dalje citat branka radicevica'jastreb wrote:To kod tebe ništa posebno ne dokazuje.tre911 wrote:
Eto ja nisam niti jednu knjigu na ćirilici pročitao i uopće mi ne fali to ni na koji način, u osnovnoj bi mi bilo muka kada smo zadaćnicu na ćirilici morali pisati i zaista mi ni u jednom trenutku u životu ona nije zatrebala niti zafalila.
No je li to neko opravdanje i znači li to da nesrbin ne bi trebao čitati recimo neke epske srpske pesme,ili djela Oskara Daviča, Bore Ćosića,ili Branka Radičevića?
Ne znači. Ti si jednostavno odlučio raskrstiti sa svime što je srpsko,pa bilo to napisano i na latinici.
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Kod mene sve više i više ljudi.Regoč wrote:Od svakoga znanja i svake vještine možeš imati koristi pa tko danas uči klesati? Ako nije klesar.
Nećeš vjerovati,ali klesati kamen kod mene na moru je postalo vrijednije nego li znati slagati kompjuterske programe.
Stranci koji ovdje kupuju kuće traže rustiku. Traže suštu suprotnost svojim stanovima u Njemačkoj,Austriji,SAD.
Znači klesanje kamena uče i rade kod mene ljudi koji su završili fakultete.
2014-04-22
Ni struju ne pali. Zbog onog četnika Tesle.vuksadinare wrote:Ti ne bi da su te gazili,tukli,pokusali ubiti...sigurno bi u tim trenucima pomislio...'nema veze sto su srbi ja cu i dalje citat branka radicevica'jastreb wrote:To kod tebe ništa posebno ne dokazuje.tre911 wrote:
Ne bih.vuksadinare wrote:Ti ne bi da su te gazili,tukli,pokusali ubiti...sigurno bi u tim trenucima pomislio...'nema veze sto su srbi ja cu i dalje citat branka radicevica'
Najpoznatiji ruski špijun u 2.svj.ratu-Kuznjecov,za kojeg kažu da je svojim izvještajima srušio 3.rajh bio je nemogući zaljubljenik u njemački jezik i kulturu.
Iako Rus koji je od Nijemaca jako stradavao(na kraju su ga i ubili) on je toliko bio zaljubljen u njemački jezik,kulturu i književnost da je njemački naučio govoriti perfektno,plus i neke njemačke dijalekte.
I ovo ti je posljednji put da ti nešto objašnjavam na ovako glupe upadice.
2014-04-22
Evo, ni dugo trebalo čekat, a HDZ u dobrom starom stilu počeo guzit Hrvate. Za početak, maznut će lovu iz drugog mirovinskog stupa, a onda uvesti ćirilicu i na Trg bana Jelačića.
Guest- Guest
Vuk nije glup, nego pravi Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Daj mu keca i pošalji ga na mesto.jastreb wrote:Ne bih.vuksadinare wrote:Ti ne bi da su te gazili,tukli,pokusali ubiti...sigurno bi u tim trenucima pomislio...'nema veze sto su srbi ja cu i dalje citat branka radicevica'
Najpoznatiji ruski špijun u 2.svj.ratu-Kuznjecov,za kojeg kažu da je svojim izvještajima srušio 3.rajh bio je nemogući zaljubljenik u njemački jezik i kulturu.
Iako Rus koji je od Nijemaca jako stradavao(na kraju su ga i ubili) on je toliko bio zaljubljen u njemački jezik,kulturu i književnost da je njemački naučio govoriti perfektno,plus i neke njemačke dijalekte.
I ovo ti je posljednji put da ti nešto objašnjavam na ovako glupe upadice.
Pravi hrvat mora znati i osnove kineskog pisma.....multikulti....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Zasto? Pa nismo vise u Jugoslaviji, hoće i pjesmice na slovenskom učiti? Ovi fosili zbilja nisu normalni.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kasniš. Eto, jur od jučer je obvezna va školah. Gdo ne zna ćirilicu štati i pisati čriva mu pukaju. Samo ... ča to triba brinuti Žudijku ča dela ..... va Beču?Eva wrote:Evo, ni dugo trebalo čekat, a HDZ u dobrom starom stilu počeo guzit Hrvate. Za početak, maznut će lovu iz drugog mirovinskog stupa, a onda uvesti ćirilicu i na Trg bana Jelačića.
Stribor-
2015-09-22
Nešto razmišljam. Vama u EU je bolje da učite arapski.kaja_333 wrote:Zasto? Pa nismo vise u Jugoslaviji, hoće i pjesmice na slovenskom učiti? Ovi fosili zbilja nisu normalni.
Pa kao takva, da. Što valjda ne ograničava da je može učiti tko želi u okviru izbornog predmeta. Nema negativnog nuspojava, mučnine, glavobolje, zatvora i gubitka apetita.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Već je ima. Изборни предмет.
neka bude, ali onda ne kao ćirilica nego kao srpski jezik.
Guest- Guest
Page 6 of 38 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38
Similar topics
» Srđa Popović napokon nagrađen: postao rektor St Andrews sveučilišta
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Kazahstan ćirilicu zamjenjuje latinicom
» HRVATSKA UKIDA NASTAVU NA SRPSKOM I ĆIRILICU I TO ZBOG RUSIJE?!
» 'Nisam skuzio sto pise na cirilici.Ne znam citat cirilicu'
Page 6 of 38