Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
debotoijusto wrote:red wolf wrote:Poljska je aktivirala članak 4. Pred nama je jedna nova dimenzija svega ovoga.
svi su oprezni i postoje procedure , iz ovoga se izrodi jos veca pomoc ukrima i stupanj veca pripravnost NATO , clanak 5 nista
rusi isto profitiraju trenutno za svoje trziste poljskoj vladi isto dobro doslo da odrze tenzije na ratu samo nisu dobro prosla ona dva seljaka
kako ja vidim clanak 5 ugroza mora biti direktna s namjerom, nogometnim zargonom nije jedanaesterac
Tumačenje članka 5. je najbolji način za izbjegavanje članka 5.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
RayMabus wrote:Već nam je vojska tamo neinformirani.melkior wrote: Hrvatska treba poslati vojsku u Poljsku.
Hrvatska vojska pridonosi NATO-voj borbenoj skupini pod zapovjedništvom SAD-a s bitnicom samohodnih višecijevnih lansera raketa. U Poljskoj je trenutno 80 hrvatskih vojnika, a ukupno ih je bilo 635.
Od 2023. Hrvatska će potporu saveznicima pružati s bitnicom PzH 2000., priopćeno je.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/banozic-u-poljskoj-posjetio-hrvatske-vojnike-u-nato-misiji-u-novoj-rotaciji-s-hrvatskim-kontingentom-zamijenit-cemo-postojece-naoruzanje-20220111
Slabo je to, treba poslati barem jednu brigadu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:debotoijusto wrote:red wolf wrote:Poljska je aktivirala članak 4. Pred nama je jedna nova dimenzija svega ovoga.
svi su oprezni i postoje procedure , iz ovoga se izrodi jos veca pomoc ukrima i stupanj veca pripravnost NATO , clanak 5 nista
rusi isto profitiraju trenutno za svoje trziste poljskoj vladi isto dobro doslo da odrze tenzije na ratu samo nisu dobro prosla ona dva seljaka
kako ja vidim clanak 5 ugroza mora biti direktna s namjerom, nogometnim zargonom nije jedanaesterac
Tumačenje članka 5. je najbolji način za izbjegavanje članka 5.
ae
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
rus a da laže, to je skoro isto kao srbin i lažNoor wrote:debotoijusto wrote:Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova, koja je na granici histerije u ponedjeljak pokušavala demantirati vijest koju su potvrdile indonezijske vlasti o boravku njezina šefa Sergeja Lavrova u bolnici, u utorak je potvrdila da je gospodin Lavrov doista bio u bolnici. Izjavila je to specijalnom dopisniku moskovskog Kommersanta Andreju Koljesnikovu koji je s njom razgovarao u hotelu u kojem su ona i Lavrov smješteni tijekom sastanka skupine G20 na Baliju.
“Pa bio je to rutinski pregled, uobičajeno mjerenje krvnog tlaka i testiranje na covid”, rekla je i dodala da je sve iz nekog razloga eksplodiralo [u medijima] poput bombe.
ovoj nikad nije neugodno
pa jucer je stari kiklop i sam opovrgavao, tvrdeci da mediji podmecu i lažu
A vidi vraga...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šandor Winnetou and Charles III like this post
AssadNaPodmornici likes this post
Charles III likes this post
Ionako ne možemo radit remont a letačka dozvola ističe dogodine. Uostalom ovi Mi-8 su ionako bili za zamjenu nećim novim. Njima će dobro doći a mi ćemo uzeti nešto novije. Svaka letjelica mora imat letačku dozvolu a za to mora proći tehnički a veliki tehnički se radi svako par godina i to samo kod ovlaštenog servisera a to je proizvođač ili netko kome je on dao licencu za to a to je ovdje Rusija a kako su sankcije i to sve to onda nema pa i ovako i onako nemaš produženje letačke dozvole dogodine.catabbath wrote:Sretno sad kad GSS bude morao nekog spašavati. Najbitnije da se Plenki učmari u Bruxelles.
Vijest koja je prošla ispod radara je da ni oni u Bosni neće više moći koristit ove ruske helikoptere koje imaju nego samo NATO iz istog razloga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Švedska šalje 3 milijarde kn vojne pomoći
Ako su ukrajinci onda je to zaista bjedno i kukavicki.
Nadam se da je ovo sve nekakva greska.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Greška jasno je bilo sinoćFRANK wrote:Ako su ovaj napad rusi izveli odosmo mi u 3pm.
Ako su ukrajinci onda je to zaista bjedno i kukavicki.
Nadam se da je ovo sve nekakva greska.
Šandor Winnetou and Charles III like this post
ima još nešto videa, međutim gledao sam ta videa, uglavnom ovakvi dronovi uzrokuju oštećenja, vidi se čak da i francuska haubica nije uništena, dron je udario sprijeda i izlaze vojnici ozljeđeni a živi.
međutim pun kurac je ovakvih napada , i ovi ru dronovi su brutalni
što se tiče RU gubitaka klasično ima ih još i više, pa čak i dosta više po snimkama, plus Ukrainci i dalje nalaze tešku tehniku iza Rusa u Hersonskoj oblasti, sa manjim oštećenjima koja ide na popravak negdje u Češku ili Poljsku .
Što se tiče ono što smo pričali o tome da su Ukrainci iskrcali na istočnu stranu dnjepra , nije se pojavio niti jedan dokaz, pa možemo odbaciti to
RayMabus likes this post
naravno slikali su njegov auto koji je nastradao u prometnoj nesreći, izrešetan i ima tragova eksplozije :)
tako će završiti svi ovi nesretni kvislinzi po Ukraini. ili će ih eliminirati Ukrainci ili Rusi pri povlačenju
Charles III likes this post
Uglavnom sustave protuzračne obrane...AssadNaPodmornici wrote:
Švedska šalje 3 milijarde kn vojne pomoći
Poljski seljaci bolje da potraže zaklon...
Zgrade suda i gradske upave pogođene su haubicom 203 mm 2S7 Pion......
Zelensky is one of the most dangerous psychopaths on the planet right now. He is determined to start another world war.
— Matt Walsh (@MattWalshBlog) November 16, 2022
Pretty obvious that the biggest national security threat we face is Ukraine lying us into World War III
— Will Chamberlain (@willchamberlain) November 16, 2022
Wait. All of us got called “traitors” or “Russian stooges” for saying this thing that was incredibly obvious from Jump Street—I’m sure you piled on, too. What a joke these people are. https://t.co/eAB25LVZv0
— David Reaboi, Late Republic Nonsense (@davereaboi) November 16, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Paket će uključivati:
— streljivo za MLRS Mars II
— pričuvne dijelove za strojnice M2
— 3 tegljača - cisterne M1070 i 17 oklopnih terenskih vozila
— 24 strojnice MG3
— 10 senzora i prigušivača za zaštitu od BPLA
— pokretnu opremu za razminiranje, terenske grijače.
Ove je rezultate objavio Mykhailo Fedorov , potpredsjednik ukrajinske vlade i ministar digitalne transformacije Ukrajine, tijekom prijenosa uživo na nacionalnoj televiziji.
To znači da će prvih 20 dronova ući u sastav Ukrajinske flote !
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema