Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Charles III wrote:RayMabus wrote:Odlično. Onaj čoban, prijatelj od general pukovnika Ramazana Kadirova iz Srbije, će da najebe.debotoijusto wrote:navodno su rusi pogodili poljsku i navodno ima mrtvih
Aleksandar Adem Vuchiqi - Zajedno možemo sve
čečeni i čejeni braća
opanak, šubara, ovčja koža... čoban pravo
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Šandor Winnetou likes this post
Ti si baš ono nepopravljivi luzer, do zadnje kapi ruske krvi.AlfaOmega wrote:Hajd, dobra stvar je što NATO neće ništa učiniti po tom pitanju. Ne treba svijetu eskalacija veća od ove.
Glavna urednica Russia Todaya, Putinova propagandistica Margarita Simonjan na Telegramu je prokomentirala mogući pad ruskih raketa na Poljsku.
‘Sada Poljska ima vlastitu Belgorod regiju. A što ste očekivali?‘ napisala je kratko.
‘Sada Poljska ima vlastitu Belgorod regiju. A što ste očekivali?‘ napisala je kratko.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vjerojatno ukrajinska PZO pogodila i dijelovi pali prijeko u Poljsku.
Tako je to kad tuku Lavov koji nije ni blizu fronta, ali je blizu poljske granice.
Ovim su si dodatno otezali situaciju.
Samo ce stici jos vise i jos kvalitetnije oruzje ukrajincima.
Tako je to kad tuku Lavov koji nije ni blizu fronta, ali je blizu poljske granice.
Ovim su si dodatno otezali situaciju.
Samo ce stici jos vise i jos kvalitetnije oruzje ukrajincima.
dijagram-
2015-08-09
Charles III likes this post
Pa hoće. Potapšat će Varšavu, jerbo ak išta, dobri su u tapšanju. Isto ka što su i Tursku potapšali 2015. kad su ovi strušili ruski zrakoplov nad Sirijom pa rekli - kukavna nam mati što uradismo?marcellus wrote:AlfaOmega wrote:Hajd, dobra stvar je što NATO neće ništa učiniti po tom pitanju. Ne treba svijetu eskalacija veća od ove.
o da, hoće. Nije da će bombardirat Moskvu, za sad... ali hoće.
AlfaOmega wrote:Pa hoće. Potapšat će Varšavu, jerbo ak išta, dobri su u tapšanju. Isto ka što su i Tursku potapšali 2015. kad su ovi strušili ruski zrakoplov nad Sirijom pa rekli - kukavna nam mati što uradismo?marcellus wrote:AlfaOmega wrote:Hajd, dobra stvar je što NATO neće ništa učiniti po tom pitanju. Ne treba svijetu eskalacija veća od ove.
hebaće vam nanu
imaju čime
računaj da ukrima nakon ovog stiže sve što si zažele a može ubijat ruse
Dobro.
The Russian Stock Market has fell significantly after Russian Missiles hit Poland
2014-04-12
daj ne piši pizdrije po običaju.AlfaOmega wrote:Pa hoće. Potapšat će Varšavu, jerbo ak išta, dobri su u tapšanju. Isto ka što su i Tursku potapšali 2015. kad su ovi strušili ruski zrakoplov nad Sirijom pa rekli - kukavna nam mati što uradismo?marcellus wrote:AlfaOmega wrote:Hajd, dobra stvar je što NATO neće ništa učiniti po tom pitanju. Ne treba svijetu eskalacija veća od ove.
vidjeli smo vaše upise o tri dana u kijevu, pa pola ukrajine u deset dana, pa moćno rusko oružje.
a zapad poslao oružje prošle ili pretprošle generacije.
sada kada krene s početka ove generacije onda će biti kaj?
taktičko povlačenje do moskve.
ode krim natrag, kako je krenulo još ove godine.
2014-12-30
Charles III likes this post
So what crashed in the village of Przewodów, Poland today?
— :flag_ua: Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) November 15, 2022
With the cooperation of @blueboy1969 we analyzed the available photos of fragments and came to a clear conclusion that they belong to the 48D6 motor of the 5V55-series missile of the S-300 AD system- a Ukrainian one. pic.twitter.com/f0Ex3USLN8
Eh et... laku noć
Nije dobro nego nekaAlfaOmega wrote:
Dobro.
2015-08-08
Vrlo vjerojatno Ukrainski pzo zalutao preko granice.
Drugo od svih ovih navodnih Ukrainskih osvajanja na lijevoj strani Dnjepra još nema niti jednog dokaza tipa slike
Drugo od svih ovih navodnih Ukrainskih osvajanja na lijevoj strani Dnjepra još nema niti jednog dokaza tipa slike
Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova, koja je na granici histerije u ponedjeljak pokušavala demantirati vijest koju su potvrdile indonezijske vlasti o boravku njezina šefa Sergeja Lavrova u bolnici, u utorak je potvrdila da je gospodin Lavrov doista bio u bolnici. Izjavila je to specijalnom dopisniku moskovskog Kommersanta Andreju Koljesnikovu koji je s njom razgovarao u hotelu u kojem su ona i Lavrov smješteni tijekom sastanka skupine G20 na Baliju.
“Pa bio je to rutinski pregled, uobičajeno mjerenje krvnog tlaka i testiranje na covid”, rekla je i dodala da je sve iz nekog razloga eksplodiralo [u medijima] poput bombe.
ovoj nikad nije neugodno
“Pa bio je to rutinski pregled, uobičajeno mjerenje krvnog tlaka i testiranje na covid”, rekla je i dodala da je sve iz nekog razloga eksplodiralo [u medijima] poput bombe.
ovoj nikad nije neugodno
2014-04-12
debotoijusto wrote:Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova, koja je na granici histerije u ponedjeljak pokušavala demantirati vijest koju su potvrdile indonezijske vlasti o boravku njezina šefa Sergeja Lavrova u bolnici, u utorak je potvrdila da je gospodin Lavrov doista bio u bolnici. Izjavila je to specijalnom dopisniku moskovskog Kommersanta Andreju Koljesnikovu koji je s njom razgovarao u hotelu u kojem su ona i Lavrov smješteni tijekom sastanka skupine G20 na Baliju.
ovoj nikad nije neugodno
pa jucer je stari kiklop i sam opovrgavao, tvrdeci da mediji podmecu i lažu
A vidi vraga...
izgleda da ga necemo neko vrijeme vidjati kad se vrati 21 dan karantene zatim godisnji od prosle godine i nesto slobodnih dana... valjda ima dvojnika za posao
2014-04-12
Poljska je aktivirala članak 4. Pred nama je jedna nova dimenzija svega ovoga.
red wolf-
2016-02-10
Niste se valjda usrali ko grlice. Bez brige, Rusi gube rat. Hrvatska treba poslati vojsku u Poljsku.
Ajmo malo jutarnje gimnastike:
Ajmo malo jutarnje gimnastike:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
red wolf wrote:Poljska je aktivirala članak 4. Pred nama je jedna nova dimenzija svega ovoga.
svi su oprezni i postoje procedure , iz ovoga se izrodi jos veca pomoc ukrima i stupanj veca pripravnost NATO , clanak 5 nista
rusi isto profitiraju trenutno za svoje trziste poljskoj vladi isto dobro doslo da odrze tenzije na ratu samo nisu dobro prosla ona dva seljaka
kako ja vidim clanak 5 ugroza mora biti direktna s namjerom, nogometnim zargonom nije jedanaesterac
2014-04-12
Već nam je vojska tamo neinformirani.melkior wrote: Hrvatska treba poslati vojsku u Poljsku.
Hrvatska vojska pridonosi NATO-voj borbenoj skupini pod zapovjedništvom SAD-a s bitnicom samohodnih višecijevnih lansera raketa. U Poljskoj je trenutno 80 hrvatskih vojnika, a ukupno ih je bilo 635.
Od 2023. Hrvatska će potporu saveznicima pružati s bitnicom PzH 2000., priopćeno je.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/banozic-u-poljskoj-posjetio-hrvatske-vojnike-u-nato-misiji-u-novoj-rotaciji-s-hrvatskim-kontingentom-zamijenit-cemo-postojece-naoruzanje-20220111
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
debotoijusto wrote:red wolf wrote:Poljska je aktivirala članak 4. Pred nama je jedna nova dimenzija svega ovoga.
svi su oprezni i postoje procedure , iz ovoga se izrodi jos veca pomoc ukrima i stupanj veca pripravnost NATO , clanak 5 nista
rusi isto profitiraju trenutno za svoje trziste poljskoj vladi isto dobro doslo da odrze tenzije na ratu samo nisu dobro prosla ona dva seljaka
kako ja vidim clanak 5 ugroza mora biti direktna s namjerom, nogometnim zargonom nije jedanaesterac
Tumačenje članka 5. je najbolji način za izbjegavanje članka 5.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema