ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Page 14 of 50 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50  Next

Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 14 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by marcellus Tue 15 Nov - 21:02

Charles III wrote:
RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:navodno su rusi pogodili poljsku i navodno ima mrtvih
Odlično. Onaj čoban, prijatelj od general pukovnika Ramazana Kadirova iz Srbije, će da najebe.

Aleksandar Adem Vuchiqi - Zajedno možemo sve

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 14 314969866_10222981430869071_1014098082536637302_n.jpg?stp=dst-jpg_p180x540&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeFikuqzblwCjaUvashKTzjW_2gbb19nDV__aBtvX2cNXxkg0WmkglUihTEbIXJ0e6o&_nc_ohc=B8hsVng6TXIAX8q2Z_F&_nc_ht=scontent-prg1-1

čečeni i čejeni braća

opanak, šubara, ovčja koža... čoban pravo

marcellus

2014-04-16

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 14 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by Šandor Winnetou Tue 15 Nov - 21:03

AlfaOmega wrote:Hajd, dobra stvar je što NATO neće ništa učiniti po tom pitanju. Ne treba svijetu eskalacija veća od ove.
Ti si baš ono nepopravljivi luzer, do zadnje kapi ruske krvi.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 15 Nov - 21:07

Glavna urednica Russia Todaya, Putinova propagandistica Margarita Simonjan na Telegramu je prokomentirala mogući pad ruskih raketa na Poljsku.

‘Sada Poljska ima vlastitu Belgorod regiju. A što ste očekivali?‘ napisala je kratko.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram Tue 15 Nov - 21:16

Vjerojatno ukrajinska PZO pogodila i dijelovi pali prijeko u Poljsku.
Tako je to kad tuku Lavov koji nije ni blizu fronta, ali je blizu poljske granice.
Ovim su si dodatno otezali situaciju.
Samo ce stici jos vise i jos kvalitetnije oruzje ukrajincima.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Charles III likes this post

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Tue 15 Nov - 21:16

marcellus wrote:
AlfaOmega wrote:Hajd, dobra stvar je što NATO neće ništa učiniti po tom pitanju. Ne treba svijetu eskalacija veća od ove.

o da, hoće. Nije da će bombardirat Moskvu, za sad... ali hoće.
Pa hoće. Potapšat će Varšavu, jerbo ak išta, dobri su u tapšanju. Isto ka što su i Tursku potapšali 2015. kad su ovi strušili ruski zrakoplov nad Sirijom pa rekli - kukavna nam mati što uradismo? :coffee

2015-09-11

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 15 Nov - 21:26

AlfaOmega wrote:
marcellus wrote:

Pa hoće. Potapšat će Varšavu, jerbo ak išta, dobri su u tapšanju. Isto ka što su i Tursku potapšali 2015. kad su ovi strušili ruski zrakoplov nad Sirijom pa rekli - kukavna nam mati što uradismo? :coffee

hebaće vam nanu

imaju čime

2014-04-16

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 15 Nov - 21:27

računaj da ukrima nakon ovog stiže sve što si zažele a može ubijat ruse

2014-04-16

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Tue 15 Nov - 21:27

:D

Dobro.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 15 Nov - 21:46

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 14 FhoRXdaX0BUYycO?format=jpg&name=900x900

The Russian Stock Market has fell significantly after Russian Missiles hit Poland
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber Tue 15 Nov - 22:03

AlfaOmega wrote:
marcellus wrote:

daj ne piši pizdrije po običaju.

vidjeli smo vaše upise o tri dana u kijevu, pa pola ukrajine u deset dana, pa moćno rusko oružje.

a zapad poslao oružje prošle ili pretprošle generacije.
sada kada krene s početka ove generacije onda će biti kaj?

taktičko povlačenje do moskve.

ode krim natrag, kako je krenulo još ove godine.

Male
2014-12-30

Charles III likes this post

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Tue 15 Nov - 22:31

Eh et... laku noć

2015-09-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 15 Nov - 22:34

AlfaOmega wrote::D

Dobro.
Nije dobro nego neka

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Tue 15 Nov - 23:24

Vrlo vjerojatno Ukrainski pzo zalutao preko granice. 
Drugo od svih ovih navodnih Ukrainskih osvajanja na lijevoj strani Dnjepra još nema niti jednog dokaza tipa slike

2018-06-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 15 Nov - 23:33

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova, koja je na granici histerije u ponedjeljak pokušavala demantirati vijest koju su potvrdile indonezijske vlasti o boravku njezina šefa Sergeja Lavrova u bolnici, u utorak je potvrdila da je gospodin Lavrov doista bio u bolnici. Izjavila je to specijalnom dopisniku moskovskog Kommersanta Andreju Koljesnikovu koji je s njom razgovarao u hotelu u kojem su ona i Lavrov smješteni tijekom sastanka skupine G20 na Baliju.
“Pa bio je to rutinski pregled, uobičajeno mjerenje krvnog tlaka i testiranje na covid”, rekla je i dodala da je sve iz nekog razloga eksplodiralo [u medijima] poput bombe.

ovoj nikad nije neugodno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Noor Tue 15 Nov - 23:37

debotoijusto wrote:Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova, koja je na granici histerije u ponedjeljak pokušavala demantirati vijest koju su potvrdile indonezijske vlasti o boravku njezina šefa Sergeja Lavrova u bolnici, u utorak je potvrdila da je gospodin Lavrov doista bio u bolnici. Izjavila je to specijalnom dopisniku moskovskog Kommersanta Andreju Koljesnikovu koji je s njom razgovarao u hotelu u kojem su ona i Lavrov smješteni tijekom sastanka skupine G20 na Baliju.
“Pa bio je to rutinski pregled, uobičajeno mjerenje krvnog tlaka i testiranje na covid”, rekla je i dodala da je sve iz nekog razloga eksplodiralo [u medijima] poput bombe.

ovoj nikad nije neugodno

pa jucer je stari kiklop i sam opovrgavao, tvrdeci da mediji podmecu i lažu

A vidi vraga...

2017-10-06

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 15 Nov - 23:42

izgleda da ga necemo neko vrijeme vidjati kad se vrati 21 dan karantene zatim godisnji od prosle godine i nesto slobodnih dana... valjda ima dvojnika za posao
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by red wolf Tue 15 Nov - 23:45

Poljska je aktivirala članak 4. Pred nama je jedna nova dimenzija svega ovoga.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by melkior Wed 16 Nov - 0:01

Niste se valjda usrali ko grlice. Bez brige, Rusi gube rat. Hrvatska treba poslati vojsku u Poljsku.

Ajmo malo jutarnje gimnastike:

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by debotoijusto Wed 16 Nov - 0:07

red wolf wrote:Poljska je aktivirala članak 4. Pred nama je jedna nova dimenzija svega ovoga.

svi su oprezni i postoje procedure , iz ovoga se izrodi jos veca pomoc ukrima i stupanj veca pripravnost NATO , clanak 5 nista
rusi isto profitiraju trenutno za svoje trziste poljskoj vladi isto dobro doslo da odrze tenzije na ratu samo nisu dobro prosla ona dva seljaka
kako ja vidim clanak 5 ugroza mora biti direktna s namjerom, nogometnim zargonom nije jedanaesterac
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 16 Nov - 0:08

melkior wrote: Hrvatska treba poslati vojsku u Poljsku.

Već nam je vojska tamo neinformirani.

Hrvatska vojska pridonosi NATO-voj borbenoj skupini pod zapovjedništvom SAD-a s bitnicom samohodnih višecijevnih lansera raketa. U Poljskoj je trenutno 80 hrvatskih vojnika, a ukupno ih je bilo 635.

Od 2023. Hrvatska će potporu saveznicima pružati s bitnicom PzH 2000., priopćeno je.

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/banozic-u-poljskoj-posjetio-hrvatske-vojnike-u-nato-misiji-u-novoj-rotaciji-s-hrvatskim-kontingentom-zamijenit-cemo-postojece-naoruzanje-20220111
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior Wed 16 Nov - 0:11

debotoijusto wrote:
red wolf wrote:Poljska je aktivirala članak 4. Pred nama je jedna nova dimenzija svega ovoga.

svi su oprezni i postoje procedure  , iz ovoga se izrodi jos veca pomoc ukrima i stupanj veca pripravnost NATO , clanak 5 nista
rusi isto profitiraju trenutno za svoje trziste poljskoj vladi isto dobro doslo da odrze tenzije na ratu samo nisu dobro prosla ona dva seljaka
kako ja vidim clanak 5 ugroza mora biti direktna s namjerom, nogometnim zargonom nije jedanaesterac

Tumačenje članka 5. je najbolji način za izbjegavanje članka 5.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 50 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics