od kauboja....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 17
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Re: od kauboja....
U nedjelju veliki dan za hrvatski sport, djokovic u finalu australian opena i hrvatska u finalu ep u rukometu...kakav dan
nowitzki-
2014-04-27
Dr. Ivo Karlovic-Novak djokovic 3-1......dr ivo bog tenisa!
nowitzki-
2014-04-27
:Dnowitzki wrote:U nedjelju veliki dan za hrvatski sport, djokovic u finalu australian opena i hrvatska u finalu ep u rukometu...kakav dan
2014-04-12
VUČIĆU PEDERU wrote:kuracodigraca wrote:plate
rajko srbine!
sat2-
2015-09-28
"Lep u pičku materinu!"muckodjubre wrote: mnogo lep momak
sat2-
2015-09-28
maggie13 wrote::Dnowitzki wrote:U nedjelju veliki dan za hrvatski sport, djokovic u finalu australian opena i hrvatska u finalu ep u rukometu...kakav dan
sat2 wrote:VUČIĆU PEDERU wrote:kuracodigraca wrote:plate
rajko srbine!
https://www.facebook.com/AntenaZG/videos/938766902825534/[img]https://wwhttps://www.facebook.com/AntenaZG/videos/938766902825534/w.facebook.com/AntenaZG/videos/938766902825534/[/img]
klošari to je robbie williams. prikriveni homos kao bracala, nije ni čudo da ga je izabraokic wrote:neki gay glumac 100%
đoković obara rekorde a cijeli svijet ga prezire i navija za najveće klošare samo da izgubi i onda kažu hrvati ksenofobi ajde neka neko objasni jel cijeli svijet u krivu ili možda su srbi stvarno seljobari koje jedino rođene majke vole
ista stvar sa židovima. čista deluzija i kompleks proganjanja
da je novak priznao da je hrvat sad bi bio pod nikeom i cijela amerika i svijet bi drkali na njega
ista stvar sa židovima. čista deluzija i kompleks proganjanja
da je novak priznao da je hrvat sad bi bio pod nikeom i cijela amerika i svijet bi drkali na njega
jedino što navijam da murray uvijek izgubi,a za ostalo mi je svejedno
kako je glup ovaj bafalo. ceo svet je navijao za te nek oronule sampione-neka odgleda finale izmedju connorsa i samprasa ili malo noviji '05 finale izmedju agassija i pederera.
isto ce tako freneticno navijati za djokovica kada sutradan bude igrao finala sa nekim kyrgiosom ili sl. ciganinom.
isto ce tako freneticno navijati za djokovica kada sutradan bude igrao finala sa nekim kyrgiosom ili sl. ciganinom.
Guest- Guest
bafalo wrote:klošari to je robbie williams. prikriveni homos kao bracala, nije ni čudo da ga je izabraokic wrote:neki gay glumac 100%
svakako, svakako. boze dragi, koliko si glup...
Guest- Guest
hoće li navijati kao na zadnjem rg kad je igrao protiv wawrinke? taj wawrinka koji je na putu počistio miljenika federera, pola stadiona nije ni znalo tko je i opet su svi stali iza njega
na kraju za uvredu su mu na dodjeli po prvi put pljeskali pet minuta dok ga nisu rasplakali lol
sad kad prođe raonić da vidiš muk ako ga bude čistio a miloševi poeni će bit delirijum. jedini protiv kojeg on ima podršku je čmarej koji ni sam sebe ne voli
to sve može zahvalit počecima kad je ismijavo pola toura, predavao mečeva radi kašlja i jebanja majke publici jer su se drznuli bit protiv njega. da se ponašao kao normalan čovjek sad bi kao i svi šampioni imao brdo stadiona iza sebe osim kad igra protiv federera ali on je drugi svijet po tom pitanju
koji šamari argumentima gotov je bracala kao manchester kad gubi 1:0
na kraju za uvredu su mu na dodjeli po prvi put pljeskali pet minuta dok ga nisu rasplakali lol
sad kad prođe raonić da vidiš muk ako ga bude čistio a miloševi poeni će bit delirijum. jedini protiv kojeg on ima podršku je čmarej koji ni sam sebe ne voli
to sve može zahvalit počecima kad je ismijavo pola toura, predavao mečeva radi kašlja i jebanja majke publici jer su se drznuli bit protiv njega. da se ponašao kao normalan čovjek sad bi kao i svi šampioni imao brdo stadiona iza sebe osim kad igra protiv federera ali on je drugi svijet po tom pitanju
koji šamari argumentima gotov je bracala kao manchester kad gubi 1:0
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 17