od kauboja....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 17
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: od kauboja....
hoće li navijati kao na zadnjem rg kad je igrao protiv wawrinke? taj wawrinka koji je na putu počistio miljenika federera, pola stadiona nije ni znalo tko je i opet su svi stali iza njega
na kraju za uvredu su mu na dodjeli po prvi put pljeskali pet minuta dok ga nisu rasplakali lol
sad kad prođe raonić da vidiš muk ako ga bude čistio a miloševi poeni će bit delirijum. jedini protiv kojeg on ima podršku je čmarej koji ni sam sebe ne voli
to sve može zahvalit počecima kad je ismijavo pola toura, predavao mečeva radi kašlja i jebanja majke publici jer su se drznuli bit protiv njega. da se ponašao kao normalan čovjek sad bi kao i svi šampioni imao brdo stadiona iza sebe osim kad igra protiv federera ali on je drugi svijet po tom pitanju
koji šamari argumentima gotov je bracala kao manchester kad gubi 1:0
na kraju za uvredu su mu na dodjeli po prvi put pljeskali pet minuta dok ga nisu rasplakali lol
sad kad prođe raonić da vidiš muk ako ga bude čistio a miloševi poeni će bit delirijum. jedini protiv kojeg on ima podršku je čmarej koji ni sam sebe ne voli
to sve može zahvalit počecima kad je ismijavo pola toura, predavao mečeva radi kašlja i jebanja majke publici jer su se drznuli bit protiv njega. da se ponašao kao normalan čovjek sad bi kao i svi šampioni imao brdo stadiona iza sebe osim kad igra protiv federera ali on je drugi svijet po tom pitanju
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
btw ovo je sve offtopic započet od provokatora kic klošaru briši bracaline gluposti a moju dominaciju moš ostavit kao upozorenje ostalima da nemaju šansu
bafalo- no1 stručnjak za tenis i top5 na svijetu za nogomet
bafalo- no1 stručnjak za tenis i top5 na svijetu za nogomet
bafalo wrote:hoće li navijati kao na zadnjem rg kad je igrao protiv wawrinke? taj wawrinka koji je na putu počistio miljenika federera, pola stadiona nije ni znalo tko je i opet su svi stali iza njega
aha, imao wawrinka vecu podrsku-mozda u tvom klosarskom, pilecem mozgu.
pa nakon meca najveca ovacija ikada, niko nije ni pricao o wawrinki vec o djokovicu-jer je on TAJ, nesto sto nikada njihov neki klosar nece biti... B-)
Guest- Guest
bafalo wrote:sad kad prođe raonić
daj boze da prodje, da imamo srpsko finale...
Guest- Guest
Da svidjela mu se fotka...koje outanje...
darth_vader-
2014-04-17
pogledaj meč opet svaki wawrinkin winner ludilo a đokici mlako iz pristojnosti. na kraju kad je izgubio pljesak iz samilosti lol
pa jasno da se više pričalo o đokoviću kad je bio njegov fail nakon što je nakon 200 pokušaja dobio raspalog nadala i što je uzeo sve na zemlji i onda ga stan počistio što je nezampaćeno.
gotov si vracala odustani dok možeš
pa jasno da se više pričalo o đokoviću kad je bio njegov fail nakon što je nakon 200 pokušaja dobio raspalog nadala i što je uzeo sve na zemlji i onda ga stan počistio što je nezampaćeno.
gotov si vracala odustani dok možeš
bracala, jel bi popusio kurac tom pederu kojega imas na avataru, malo bi
End- Posts : 21177
2015-08-25
bafalo wrote:pogledaj meč opet svaki wawrinkin winner ludilo a đokici mlako iz pristojnosti. na kraju kad je izgubio pljesak iz samilosti lol
gotov su vracala odustani dok možeš
gledao sam ja mec, ti nisi-tj. ti si kao svaka gluperda gledao ono sto bi voleo da vidis.
nije djokovic dobio aplauz iz samilosti vec aplauz divljenja i postovanja prema velicini, tj. najvecem svih vremena.
a nadala je jedino dobio on, uz soderlinga dok je ,,najveci'' pusio u finalima po 6:1, 6:0.
bolje se pomiri sa cinjeciom da si nasamaran, ovako ispadas smesan-tj. smesan si...
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ovome besplatno...inače za kiflu...
ne plasi se, nismo svi mi kao tvoja zena...
Guest- Guest
evo jedna od robija za fana. ima i šešir pa mogu bit kauboji samo će umjesto brokeback bit planina liškovac
najveći svih vremana bez svih slamova i sa igračem koji ima svaki rekord, samo u bracalinoj glavi. on u ovoj klošarskoj konkurenciji ako stigne rafu i to će bit na prevaru
znači znaš tko je a lagao si da ne znaš? lijepoVUČIĆU PEDERU wrote:nije robi, debilde. nije, ne plasi se...
bafalo wrote:najveći svih vremana bez svih slamova i sa igračem koji ima svaki rekord, samo u bracalinoj glavi. on u ovoj klošarskoj konkurenciji ako stigne rafu i to će bit na prevaru
svakako, svakako-obrisi suzice, klosaru.
klosarska konkurencija su bili debili poput filipusisa, roddicka, hewitta, gonzaleza, baghdatisa, kljakavog ferrera i drogiranog safina.
u toj klosarskoj konkurenciji bi i onaj anemicni berdych uzeo 10 slamova. B-)
Guest- Guest
bafalo wrote:znači znaš tko je a lagao si da ne znaš? lijepoVUČIĆU PEDERU wrote:nije robi, debilde. nije, ne plasi se...
pa ne znam, kralju-znam da robi nije, ovaj uopste ni ne lici na njega.
mada, odavno je poznato da oci nemas-jbg. tebi je i ova klosarka lana picka...
Guest- Guest
naravno klošaru. raspali nadal koji ne može proć prvo kolo i federer koji bi da konkurencija nije smiješna odavno bi bio u penziji
wawrinka, ferrer sve igrači koji nisu mogli drmnut dok su dominirali federer i nadal
čak i taj berdych izgubio od rogera i ostalih 30x zaredom..
tu je i čmarej koji ne bi vidio slama da nije imao sreće igrat sa đokovićem
ja ne znam postoji li gori period od ovog. novak može samo da šuti i kupi vrhnje
wawrinka, ferrer sve igrači koji nisu mogli drmnut dok su dominirali federer i nadal
čak i taj berdych izgubio od rogera i ostalih 30x zaredom..
tu je i čmarej koji ne bi vidio slama da nije imao sreće igrat sa đokovićem
ja ne znam postoji li gori period od ovog. novak može samo da šuti i kupi vrhnje
ne znaš tko je ali znaš da nije on? jel čuješ ti sebeVUČIĆU PEDERU wrote:bafalo wrote:znači znaš tko je a lagao si da ne znaš? lijepoVUČIĆU PEDERU wrote:nije robi, debilde. nije, ne plasi se...
pa ne znam, kralju-znam da robi nije, ovaj uopste ni ne lici na njega.
mada, odavno je poznato da oci nemas-jbg. tebi je i ova klosarka lana picka...
ta slika je dok je bio mlađi. iste oči, obrve, usne.. neće ni da prizna da je bio u krivu oko glupog avatara strašno
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 17