od kauboja....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 17
Page 13 of 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: od kauboja....
kuracodigraca wrote:jebeo ti isus bog krvavu mater u tri pičke i jebenoj balijskoj bosančini aliloviću. koju pičku mrtve matere on brani. frajer opet ništa nije obranio. pa kaj je ovaj jebeni babić normalan. pa čemu mijenjaš golmana koji ti je donio 14 razlike. ma neću gledat više kako me takve debilne stvari ispizde u tri pizde materine. još stavi alilovića na gol još. kao da ne želimo u finale
nije toliko do alilovica koliko su spanci imali golova iz kontre i polukontre. mnogo su brzi, jaci 1 na 1 od ovih vasih polukvalitetnih bekova....
Guest- Guest
a našima je kao polukontro i kontra tj.brzina trebala biit prevaga...sve te polukontre dolaze iz našega lošega napada
muckodjubre wrote:a našima je kao polukontro i kontra tj.brzina trebala biit prevaga...sve te polukontre dolaze iz našega lošega napada
i puno gresaka, 3x prodaju loptu posle ,,brzog centra''.
Guest- Guest
finale njemačka-španjolska...navijam za njemačku,ali mislim da španjolci osvajaju
ma stoji i to ali ZAŠTO ZAŠTO I ZAŠTO MIJENJAŠ golmana koji je ubio protivnika tekmu pprije. pa dok ga ide ne mijenjaj ga. a pogotovo što ovaj balija nije ni prijašnje tekme ništa obranio. uopće me ne jebe što gubimo nego ovakve trenerske idiotarije. pa zar svaki trene mora biti tvrdoglavi idiot u pičku materinuGRAVEDIGGER wrote:kuracodigraca wrote:jebeo ti isus bog krvavu mater u tri pičke i jebenoj balijskoj bosančini aliloviću. koju pičku mrtve matere on brani. frajer opet ništa nije obranio. pa kaj je ovaj jebeni babić normalan. pa čemu mijenjaš golmana koji ti je donio 14 razlike. ma neću gledat više kako me takve debilne stvari ispizde u tri pizde materine. još stavi alilovića na gol još. kao da ne želimo u finale
nije toliko do alilovica koliko su spanci imali golova iz kontre i polukontre. mnogo su brzi, jaci 1 na 1 od ovih vasih polukvalitetnih bekova....
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
nemam ja živaca za to. čuvam ono malo za dinamo i nekaj za cibonu. idem gledati ubojstva u midsameru
2015-08-19
borba za broncu...nema veze i ovo je veliki uspjeh,to je priprema za osvajanje zlata na ep u RH 2018.
muckodjubre wrote:borba za broncu...nema veze i ovo je veliki uspjeh,to je priprema za osvajanje zlata na ep u RH 2018.
to bih mogao da dodjem da gledam, ako se moji naravno plasiraju. 2009. nisam mogao zbog skole da dodjem, a i porec mi je bio dosta daleko. da je bilo u osijeku, sigurno bih isao...
Guest- Guest
ma teško je igrati stalno dobro u napadu. al onda te i golman mora izvući. sa slabim golmanom ide i nervoza u napadu. pa kaj nije španjolas promjenio šterbika i ovi su preokrenuli jer je ovaj nekaj i skinuo
2015-08-19
nisam ni znao da smo domaćini 2p 2018.,danas sam slučajno vidio neku reklamuGRAVEDIGGER wrote:muckodjubre wrote:borba za broncu...nema veze i ovo je veliki uspjeh,to je priprema za osvajanje zlata na ep u RH 2018.
to bih mogao da dodjem da gledam, ako se moji naravno plasiraju. 2009. nisam mogao zbog skole da dodjem, a i porec mi je bio dosta daleko. da je bilo u osijeku, sigurno bih isao...
točno.lik je skinuo 2 zicerakuracodigraca wrote:ma teško je igrati stalno dobro u napadu. al onda te i golman mora izvući. sa slabim golmanom ide i nervoza u napadu. pa kaj nije španjolas promjenio šterbika i ovi su preokrenuli jer je ovaj nekaj i skinuo
onda moramo pivu popiti ak dođeš. ustvari više njihGRAVEDIGGER wrote:muckodjubre wrote:borba za broncu...nema veze i ovo je veliki uspjeh,to je priprema za osvajanje zlata na ep u RH 2018.
to bih mogao da dodjem da gledam, ako se moji naravno plasiraju.
2015-08-19
ili pivokuracodigraca wrote:onda moramo pivu popiti ak dođeš. ustvari više njihGRAVEDIGGER wrote:muckodjubre wrote:borba za broncu...nema veze i ovo je veliki uspjeh,to je priprema za osvajanje zlata na ep u RH 2018.
to bih mogao da dodjem da gledam, ako se moji naravno plasiraju.
vrati nam mirka...kafe und kolač bite
zašto sad ne proba s duvnjakom u napadu
daGRAVEDIGGER wrote:ko to kafe und kolac bese? goluza? :D
Page 13 of 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 17