od kauboja....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 17
Page 1 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Re: od kauboja....
Nije još gotovo...sad samo treba sve pobijediti do kraja i zlato je sigurno...što ste defetisti takvi...
darth_vader-
2014-04-17
End1899 wrote: tko dobiva sutra?
Tko uplati na Island...
darth_vader-
2014-04-17
ej, ali najjaca mu je ona kurva od zene sto napusava ljude po fejsu sto ga kritikuju. sit sam se ismejao... :)
Guest- Guest
mislim da im je ovo maksimum jer teško da će proći u polufinale pored francuza i poljaka koji su prenijeli maksimalno bodova...za prolaz praktički trebaju sve pobjede u 2.krugu
nisam već dugo gledao ovak dobru našu tekmu. svaki napad je imao ideju, ali baš svaki. to nisam vidio ni za vrijeme zlatnih vremena. ono da znamo kud ćemo, bez zabijanja i čekanja da nešto riješi balić ili metličić individualno. obrana odlična. e sad da li je to zato kaj smo dobri ili ovi slabi ne znam
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nije Island ništa slabiji od Norveške, ali mi protiv Norvežana uopće nismo igrali obranu.
Guest- Guest
Protiv Norveške nismo imali nikoga na golu, a zna se da je u rukometu golman pola ekipe. Zato i mi pomalo padamo od kada nemamo golmana. Gle i jučer, Alilović se razbranio kad smo imali 10-ak razlike i onda ga još proglase igračem utakmice. Jebeš golmana koji počne braniti kad je utakmica riješena. A istina je i to da lošiji Island nikada gledao nisam, tak' da nije potpuno jasno kol'ko smo mi dobri. Bojim se da nam i Makedonija ne bude problem, a ključ bude Francuska i to po tko zna koji put, a gotovo sve ključne utakmice do sada oni su redovno dobijali. Poljaci ako dobiju Norvešku i Bjelorusiju imaju siguran prolazak dalje, tak da im utakmica protiv nas i nebude previše bitna, tak da je to nama vjerojatno olakotna okolnost, naravno ako ne izgubimo od Francuske.
Zeko-
2015-08-26
ma jučer da si stavio i stolicu na gol obranila bi nešto jer ih je jučer sralo ko budale,da je gobac igrao pivota zabio bi barem 3 gola uz šut 3/4...u pravu si,golman je najvažniji dio ekipe...da su naši imali omeyera,a francuzi bilo kojega našega golmana vjerujem da bi naši ubrali sve one zlatne medalje,a francuzi proživljavali frustracije i nemoć...kada je šola radio razliku tada se i uzimalo zlato
Sviđa mi se jer igramo brzo, obrana se popravila, šteta za poraz od Norvežana. Da igramo preksutra s njima siguran sam da bi ih dobili bez problema.
Guest- Guest
dobar mi je babić, prvo odgovori na pitanje jel zadovoljan, pa okej. a onda otkanta onog klošara sa debilnim pitanjima.
2015-08-19
je igramo baš školski. ali bumo protiv srpskih prijatelja vidjeli jel jesmo za vrhTommy Ramone wrote:Sviđa mi se jer igramo brzo, obrana se popravila, šteta za poraz od Norvežana. Da igramo preksutra s njima siguran sam da bi ih dobili bez problema.
2015-08-19
Page 1 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 17