Srbi, objasnite mi ovo...
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi, objasnite mi ovo...
Mislim, ljudi svugdje u principu glasaju za ličnost, za onog ko ulijeva povjerenje, ali i ono što zastupa, svjetonazor. Vučić nije osoba koja ulijeva povjerenje, djeluje kao ljigavac, a svjetonazor ionako nema, bar ja ne mogu vidjeti svjetonazor u tome što on govori i radi. Onako, po potrebi, makijavelistički. Što se već taj dan na ideološkoj pijaci najbolje prodaje.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
dzango wrote:I Hitler i Staljin su bili ličnosti.marcellus wrote:dzango wrote:Problem je i o onom što je jeblo opoziciju za vreme Miloševića. A to je da onaj ko se ne razume u politiku i ne razmišlja svojom glavom u principu glasa za vlast. Kada mu ponude nešto drugo, on odgovara: Glasaću za tebe kada dođeš na vlast. Plus razbijena opozicija koja takođe nema šta da ponudi a nema ni lidera. A kod nas ljudi glasaju za ličnost a ne za nekakve programe koje niko nikada nije ni čitao.
a vučić je ličnost?
mislim ličnost u smislu imanja neke osobnosti, ličnosti. Da si netko i da iza nečeg stojiš. Iskreno da ti kažem on je meni onako jedno veliko ništa. Danas govori jedno, sutra drugo, prilagođava se situaciji i gleda izvuć iz nje najviše za sebe, u biti ne zastupa ništa, ne vjeruje u ništa, i sve zajedno je jedno veliko ništa.
http://www.kurir.rs/vesti/politika/vucicu-pada-rejting-izbori-su-mu-jedini-spas-clanak-2098545
I više nego ništa. On je zlo. Čitav taj pokret bez ikakve ideologije, čisto interesni, je zlo. Ali ima propagandnu mašineriju iza sebe i lobiste, koji ga promovišu kao "velikog radnika i pregaoca" koji se žrtvuje za svoju zemlju i narod. To što nema konkurenciju u nekoj ličnosti u opoziciji, to mu samo pomaže.marcellus wrote:dzango wrote:I Hitler i Staljin su bili ličnosti.marcellus wrote:dzango wrote:Problem je i o onom što je jeblo opoziciju za vreme Miloševića. A to je da onaj ko se ne razume u politiku i ne razmišlja svojom glavom u principu glasa za vlast. Kada mu ponude nešto drugo, on odgovara: Glasaću za tebe kada dođeš na vlast. Plus razbijena opozicija koja takođe nema šta da ponudi a nema ni lidera. A kod nas ljudi glasaju za ličnost a ne za nekakve programe koje niko nikada nije ni čitao.
a vučić je ličnost?
mislim ličnost u smislu imanja neke osobnosti, ličnosti. Da si netko i da iza nečeg stojiš. Iskreno da ti kažem on je meni onako jedno veliko ništa. Danas govori jedno, sutra drugo, prilagođava se situaciji i gleda izvuć iz nje najviše za sebe, u biti ne zastupa ništa, ne vjeruje u ništa, i sve zajedno je jedno veliko ništa.
Vučić je na jučerašnjoj sednici Glavnog odbora SNS svoju odluku obrazložio namerom da se razreši društveni sukob koji blokira reforme.
- Moja odluka je da idemo na izbore. Vladi treba pun četvorogodišnji mandat, nakon kojeg neće biti povratka na staro. SNS je preuzeo vlast u stanju latentnog društvenog sukoba. To je sukob u kojem živimo, sa ideološkim burazerima, umišljenom elitom, bestidnim političarima i izmišljenim aferama. SNS i vlada koju je formirao nailaze na ogroman otpor upravo stoga što su nastojali da razbiju blok koji su činili tajkuni, političari i kriminalci, kojima nije bilo u interesu da Srbija napreduje i da se bilo šta menja - rekao je Vučić.
auuu brale nema povratka na staro pa to je i Milanović govorio... a ovo o tajkunima, političarima i kriminalcima... ima li taj čovjek ogledalo
- Moja odluka je da idemo na izbore. Vladi treba pun četvorogodišnji mandat, nakon kojeg neće biti povratka na staro. SNS je preuzeo vlast u stanju latentnog društvenog sukoba. To je sukob u kojem živimo, sa ideološkim burazerima, umišljenom elitom, bestidnim političarima i izmišljenim aferama. SNS i vlada koju je formirao nailaze na ogroman otpor upravo stoga što su nastojali da razbiju blok koji su činili tajkuni, političari i kriminalci, kojima nije bilo u interesu da Srbija napreduje i da se bilo šta menja - rekao je Vučić.
auuu brale nema povratka na staro pa to je i Milanović govorio... a ovo o tajkunima, političarima i kriminalcima... ima li taj čovjek ogledalo
Taj Kurir je isto govno kao i Vučićeve novine. Samo igrom slučaja je sa u ovom trenutku sa ove a ne sa one strane.Ero wrote:Zato je meni Kurir postao najbitniji izvor informacija kad ste vi u pitanju...Stanojko wrote:Kontrolise sve... (Kurir mu se malo batrga, al ga to ameri peckaju i daju mu zisku, cisto da zna gde mu je mesto i sta treba da radi...)marcellus wrote:a pretpostvljam da picousti kontrolira RTS 110%
Mediji su danas najubojitije oružje. Ne S-300 nego mediji.
Nije vas onomad tukao NATO, već mediji. Vaši i naši. Svaki na svoj način.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Vi Srbi ,kao i vaši vođi ste nas jako razočarali.
Mi smo očekivali,ono Vučić,Nikolić,pravi četnici,a kad ono quratz na biciklu.
Zahtijevamo da na narednim izborima izaberete Dveri i Boška Obradovića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema povratka na staro kaže čovek koji je kod Miloševića bio ministar za informisanje i prelepljivao table u bulevaru Zorana Đinđića nalepnicama sa imenom Ratka Mladića? Totalna šizofrenija. Ja ozbiljno mislim da on ima neku diagnozu.marcellus wrote:Vučić je na jučerašnjoj sednici Glavnog odbora SNS svoju odluku obrazložio namerom da se razreši društveni sukob koji blokira reforme.
dzango wrote:Čitav taj pokret bez ikakve ideologije, čisto interesni, je zlo.
da to se i meni čini, da on zapravo nema nikavu ideju vodilju osim osvajanja vlasti i održavanja na njoj prodajući bureke koji se taj dan najbolje prodaju. Nema nikakve konzistentnosti u toj politici. Čak ni neke zaštite nacionalnih interesa, jednostavno čista makijavelistička politika.
dzango wrote: Totalna šizofrenija. Ja ozbiljno mislim da on ima neku diagnozu.
on nema. Birači imaju.
Jasno je meni da se nije promijenio preko noći, ali ga trenutno lakše "konzumiram" od podrepniških medija.dzango wrote:Taj Kurir je isto govno kao i Vučićeve novine. Samo igrom slučaja je sa u ovom trenutku sa ove a ne sa one strane.Ero wrote:Zato je meni Kurir postao najbitniji izvor informacija kad ste vi u pitanju...Stanojko wrote:Kontrolise sve... (Kurir mu se malo batrga, al ga to ameri peckaju i daju mu zisku, cisto da zna gde mu je mesto i sta treba da radi...)marcellus wrote:a pretpostvljam da picousti kontrolira RTS 110%
Mediji su danas najubojitije oružje. Ne S-300 nego mediji.
Nije vas onomad tukao NATO, već mediji. Vaši i naši. Svaki na svoj način.
Bože te sačuvaj podrepniških medija. To je prva linija (obrane i napada) političke mafije na vlasti.
Nisi čuo da nam je ekonomija sve bolja i bolja. Nema veze što je realno sve gore i gore. E sad kad sprovede još te nove reforme, jebasmo čvorka.marcellus wrote:nego kakve bi on to reforme?
Dveri I DSS. Jašta.jastreb wrote:Vi Srbi ,kao i vaši vođi ste nas jako razočarali.
dzango wrote:Nisi čuo da nam je ekonomija sve bolja i bolja. Nema veze što je realno sve gore i gore. E sad kad sprovede još te nove reforme, jebasmo čvorka.marcellus wrote:nego kakve bi on to reforme?
pretpostavljam da te reforme podrazumijevaju i priznanje kosova
dzango wrote:Nisi čuo da nam je ekonomija sve bolja i bolja.marcellus wrote:nego kakve bi on to reforme?
Čuo sam i da Hrvatska raste u zadnjoj kampanji kod nas. Da ti ne kažem šta meni raste kad to čujem.
Ekonomija vam je trenutno u katasrofalnom stanju.dzango wrote:Nisi čuo da nam je ekonomija sve bolja i bolja. Nema veze što je realno sve gore i gore. E sad kad sprovede još te nove reforme, jebasmo čvorka.marcellus wrote:nego kakve bi on to reforme?
Plivanje protiv toku, i malo tamo-malo amo, vas neće dovesti do mirne luke.
Za koju god se stranu odlučite nekud ćete stići, a ovako -nikud. Potop.
Vaistinu.dzango wrote:Dveri I DSS. Jašta.jastreb wrote:Vi Srbi ,kao i vaši vođi ste nas jako razočarali.
Stanojko wrote:Vaistinu.dzango wrote:Dveri I DSS. Jašta.jastreb wrote:Vi Srbi ,kao i vaši vođi ste nas jako razočarali.
Pa ništa drugo nije ostalo...ali ovi su na dobrim ideološkim pozicijama.
Doduše nemaju lidera, Sanda nije baš jaka ličnost. Logistički i jači ulazak Rusije bi podigao stvar, a vjerujem i da u strukturama ima nezadovoljnika politikom tako da se može pokrenuti promjena.
Inače ameri su vam već namastili ražanj.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Umiljato jagnje dve majke sisa. Veći problem je što su haši jaganjci idioti.Ero wrote:Ekonomija vam je trenutno u katasrofalnom stanju.dzango wrote:Nisi čuo da nam je ekonomija sve bolja i bolja. Nema veze što je realno sve gore i gore. E sad kad sprovede još te nove reforme, jebasmo čvorka.marcellus wrote:nego kakve bi on to reforme?
Plivanje protiv toku, i malo tamo-malo amo, vas neće dovesti do mirne luke.
Za koju god se stranu odlučite nekud ćete stići, a ovako -nikud. Potop.
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
Page 5 of 6