Srbi, objasnite mi ovo...
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi, objasnite mi ovo...
sve ali kad ízgovorite vojvodina
počnem da sumnjam u vasu pamet
.vojvodina je trenuto najsrpskiji deo
srpskog prostora. to je realnost
uostalom izbori to dokazuju
počnem da sumnjam u vasu pamet
.vojvodina je trenuto najsrpskiji deo
srpskog prostora. to je realnost
uostalom izbori to dokazuju
Guest- Guest
I Kosovo je bilo srce Srbije, so what?
Neće, posve su nebitan dio vojvođanskoga stanovništva, a sami nemaju snege vojno poraziti Srbiju. Čak ni zajednički hrvatsko-mađarski napad nema velike izglede na uspjeh. Istina, kad bi se išlo kroz NATO, s američkom zračnom i elektroničkom podrškom, uspjeh ne bi izostao, ali Rusija tada ne bi bila po strani, a to opet vezuje ruke Američanima.AlfaOmega wrote:Sjebat će to Mađari.
Nisam mislio na rat. Kao ni to da je vojvođanskim Mađarima stalo sjebat Srbiju. Oni su samo topovsko meso, a projekat je osmišljen negdi drugo. Isto ka i u slučaju Jugoslavije.
vojvodina dođe kao hrvatskoj istra i to je to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Valja naljeto malo u jeb cura po Srbiji,Ukrajini,Moldaviji...jeftino a kvalitetno..
Guest- Guest
ja svejedno ne kontam... Srbi kakvi god da jesu su uvijek bili politički puno pismeniji od Hrvata, jednostavno jer puno dulje imaju državu, i znaju kako se kreira politika... a Vučko je teži kreten, isprika Srbima, nije da je moje da kritiziram tuđe premijere, ali ne mogu ne primijetiti... i onda ispada da je taj ljigavac koji po svemu sudeći nije ni Srbin nego šiptar po starom i balija po staroj, daleko i nenadjebivo najpopularniji političar u Srbiji, a u biti je američka marioneta, brit pop premijer
A i tebi bi bilo dobro malo turisticki za Srbiju...samo mlaćaš po tom njuzu
Guest- Guest
usput mi nije nikako jasno kako to da u vrijeme kad Putin sve više stječe simpatije ili bar razumijevanje za svoje poteze na zapadu, premijer Srbije, k tome kao neki četnik, druka za EU i Nato i za uvođenje sankcija Rusiji...
Otjerali Koštunicu (koji je bio državnik) a slave ovog cigu koji je američka kujica :D
2015-08-06
epikur37 wrote:Otjerali Koštunicu (koji je bio državnik) a slave ovog cigu koji je američka kujica :D
pa dobro nije da je koštunjavi bio premija na lutriji al spram ovog mlatimudana...
Kako nije jasno?Hoce da srbiju isprofilira kao medjudrzavni element da se misli kako i oni o necemu odlucuju..
Guest- Guest
Podsjećam te na činjenicu da je Splitu Bihać zapad,da je Vukovaru zapad Bosanski Novi (Novi Grad) i da je Dubrovniku skoro sva BIH Zapad.AlfaOmega wrote:Jebeš državu kojoj je BeHa zapad
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zašto taj problem nemaju Rumunji, Bugari ili Grci?pizzon wrote:samo kratlo. po pizonu koreni srpske
duhovnosti. hrišćanske vezani su za
vizantiju í grčku. u tome moguće lezi
konfuzija u narodu. odvojiti duhovnu
komponenu od političke. duhovnost je
konstantna a politika pragmatičnost
ne izmestati srpsku duhovnost zarad
politike
Ako su srpski korjeni duhovnosti vezani uz "vizantiju i grčku", zašto ih onda tražite u Moskvi?
Korjen vaše konfuzije je u nečem sasvim drugom.
Da ti pomognem razumjeti evo ti pitanje:
- Odakle srpska vojska na Krimu u ww1, na primjer?
Kad na ovo pitanje odgovoriš iskreno imat ćeš pravi odgovor po pitanju vaše konfuzije.
Mogao bih i ja postaviti tebi pitanje odakle "hrvatska" vojska pred Staljingradom,ili na Crnom moru u 2.ww,na primjer?Ero wrote:- Odakle srpska vojska na Krimu u ww1, na primjer?
2014-04-22
abraham wrote:Mislim da se ne treba osvratati na to. Cestitati (kurtoazno) kao i sto je red pobjedniku i idemo dalje. Za DNRH se ne mijenja nista bez obzira tko sjedio na vlasti u Srbiji.
ma znam, ali ono strašno sam radoznao... ne razumijem neke stvari da me jebeš... osim ako i oni nemaju agencije tipa glupsos plus i cro bagometar...
Ero wrote:Zašto taj problem nemaju Rumunji, Bugari ili Grci?pizzon wrote:samo kratlo. po pizonu koreni srpske
politike
Ako su srpski korjeni duhovnosti vezani uz "vizantiju i grčku", zašto ih onda tražite u Moskvi?
Kad na ovo pitanje odgovoriš iskreno imat ćeš pravi odgovor po pitanju vaše konfuzije.
ero još nisi prežalio Krim ...ts-ts ;)
2015-08-06
marcellus wrote:abraham wrote:Mislim da se ne treba osvratati na to. Cestitati (kurtoazno) kao i sto je red pobjedniku i idemo dalje. Za DNRH se ne mijenja nista bez obzira tko sjedio na vlasti u Srbiji.
ma znam, ali ono strašno sam radoznao... ne razumijem neke stvari da me jebeš... osim ako i oni nemaju agencije tipa glupsos plus i cro bagometar...
Zasigurno, pa Blic ti je smeće veće i od Jutarnjeg i slično.
Obrazac je uvijek isti, pokupuj medije, uvali NVO-e, formiraj javno mnijenje a onda ga demokratski legaliziraj.
Nije čudo da svaka država kojoj je stalo do suvereniteta (Rusija, Mađarska evo i Poljska) vraćaju medije pod kontrolu i izbacuju NVO-e i slično.
Iskreno od Srbije sam očekivao da zauzme sličan kurs, barem da se potrudi u tom smjeru.
Vidjet ćemo, očito da se treba još zatalasati pri tome vjerujem da će od NATO pakta otpasti i ostale pravoslavne zemlje.
2015-08-06
Inače jučer sam bio na promociji knjiga Borisa Pavelića,Borisa Dežulovića i Predraga Lucića.
Isti su rekli da ponovo ulazimo u 90-te,ali da s druge strane iz njih nikad nismo ni izašli.
Isti su rekli da ponovo ulazimo u 90-te,ali da s druge strane iz njih nikad nismo ni izašli.
2014-04-22
jastreb wrote:Podsjećam te na činjenicu da je Splitu Bihać zapad,da je Vukovaru zapad Bosanski Novi (Novi Grad) i da je Dubrovniku skoro sva BIH Zapad.AlfaOmega wrote:Jebeš državu kojoj je BeHa zapad
De bokte...
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:Ero wrote:Zašto taj problem nemaju Rumunji, Bugari ili Grci?pizzon wrote:samo kratlo. po pizonu koreni srpske
politike
ero još nisi prežalio Krim ...ts-ts ;)
Nisi ni svjestan koliko upravo "operacija Krim" ima sličnosti s onim na što Pižona navodim da razmisli kad je u pitanju konfuzija, koju je gore spomenuo. Na jednoj strani imaš virus carske Rusije, CCCP...a na drugoj crastvo Dušanovo, Jugu... jednu i drugu...Ima i dalje, ali se mi sad ne da...
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
Page 2 of 6