Srbi, objasnite mi ovo...
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi, objasnite mi ovo...
epikur37 wrote:Ero wrote:Zašto taj problem nemaju Rumunji, Bugari ili Grci?pizzon wrote:samo kratlo. po pizonu koreni srpske
duhovnosti. hrišćanske vezani su za
vizantiju í grčku. u tome moguće lezi
konfuzija u narodu. odvojiti duhovnu
komponenu od političke. duhovnost je
konstantna a politika pragmatičnost
ne izmestati srpsku duhovnost zarad
politike
Ako su srpski korjeni duhovnosti vezani uz "vizantiju i grčku", zašto ih onda tražite u Moskvi?
Korjen vaše konfuzije je u nečem sasvim drugom.
Da ti pomognem razumjeti evo ti pitanje:
- Odakle srpska vojska na Krimu u ww1, na primjer?
Kad na ovo pitanje odgovoriš iskreno imat ćeš pravi odgovor po pitanju vaše konfuzije.
ero još nisi prežalio Krim ...ts-ts ;)
Nisi ni svjestan koliko upravo "operacija Krim" ima sličnosti s onim na što Pižona navodim da razmisli kad je u pitanju konfuzija, koju je gore spomenuo. Na jednoj strani imaš virus carske Rusije, CCCP...a na drugoj crastvo Dušanovo, Jugu... jednu i drugu...Ima i dalje, ali se mi sad ne da...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:epikur37 wrote:Ero wrote:Zašto taj problem nemaju Rumunji, Bugari ili Grci?pizzon wrote:samo kratlo. po pizonu koreni srpske
duhovnosti. hrišćanske vezani su za
vizantiju í grčku. u tome moguće lezi
konfuzija u narodu. odvojiti duhovnu
komponenu od političke. duhovnost je
konstantna a politika pragmatičnost
ne izmestati srpsku duhovnost zarad
politike
Ako su srpski korjeni duhovnosti vezani uz "vizantiju i grčku", zašto ih onda tražite u Moskvi?
Korjen vaše konfuzije je u nečem sasvim drugom.
Da ti pomognem razumjeti evo ti pitanje:
- Odakle srpska vojska na Krimu u ww1, na primjer?
Kad na ovo pitanje odgovoriš iskreno imat ćeš pravi odgovor po pitanju vaše konfuzije.
ero još nisi prežalio Krim ...ts-ts ;)
Nisi ni svjestan koliko upravo "operacija Krim" ima sličnosti s onim na što Pižona navodim da razmisli kad je u pitanju konfuzija, koju je gore spomenuo. Na jednoj strani imaš virus carske Rusije, CCCP...a na drugoj crastvo Dušanovo, Jugu... jednu i drugu...Ima i dalje, ali se mi sad ne da...
Guest- Guest
Zapadna Hercegovina i Zapadna Europa su zapad po defaultu. Jug je jug, istok je istok...Jastreb pokušava zamutit čistu vodu.jasambrend wrote:jastreb wrote:Podsjećam te na činjenicu da je Splitu Bihać zapad,da je Vukovaru zapad Bosanski Novi (Novi Grad) i da je Dubrovniku skoro sva BIH Zapad.AlfaOmega wrote:Jebeš državu kojoj je BeHa zapad
De bokte...
2014-04-23
Zapadna (kao i ist.Hercegovina)su tipičan primjer dinarskog Balkana.Ero wrote:Zapadna Hercegovina
Dakle,ako neki balkanolog iz Harvarda,ili Yalea dođe u Mostar,Široki Brig ili Duvno proučavati balkanske običaje,nošnju,napjeve,instrumente, stare alate i sl nije promašio odredište.
Ondje će naći građu za dvije doktorske dizertacije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zapadna Hercegovina je Zapad po svemu (duhovnost, kultura itd) ...s centrom u Vatikanu, da ne bi bilo zabune.jastreb wrote:Zapadna (kao i ist.Hercegovina)su tipičan primjer dinarskog Balkana.Ero wrote:Zapadna Hercegovina
Dakle,ako neki balkanolog iz Harvarda,ili Yalea dođe u Mostar,Široki Brig ili Duvno proučavati balkanske običaje,nošnju,napjeve,instrumente, stare alate i sl nije promašio odredište.
Naš doprinos zapadnoj kulturi i civilizaciji su pjesnici, slikari, znanstvenici, sportaši itd...
2014-04-23
evo vučko odlučio
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/aleksandar-vucic-odlucio-idemo-na-izbore-882270
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/aleksandar-vucic-odlucio-idemo-na-izbore-882270
jastreb wrote:
Zapadna (kao i ist.Hercegovina)su tipičan primjer dinarskog Balkana.
Jastrebe, Triny i ja čekamo tvoje mistične uvide na Religiji, tema "Molitva".
Guest- Guest
ništa, ja i dalje čekam vučićupederu, džanga i stanojka...
Bude nikolic i seki sjebali vucica a tu su u rezervi ako ovima treba malo pomoci u rusenju vucka i dacic i dodik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U svakom slučaju sad bi bilo idealno da SAD isporuči rakete Hrvatskoj..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nemaju trenutno niti jednog politicara koji bi konkururao Vučiću.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vučko odlučno vodi Srbiju u krug zapadnih progresivnih multikulti zemalja.
Guest- Guest
Ista je priča u pitanju....
Neki dan mi se javi poznanik Danko, mladi Srbin iz Novog Sada. Veli sad će i nama biti bolje kad uđemo u EU :)
A to im nudi Vučić i svi to čekaju kao i u HR, nacionalni konsenzus.
Neki dan mi se javi poznanik Danko, mladi Srbin iz Novog Sada. Veli sad će i nama biti bolje kad uđemo u EU :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ajmo biti malo realniji pa rec da on približava polako al sigurno Srbiju EU.epikur37 wrote:Ista je priča u pitanju....
Hbga cak je Dodiku reka da se smiri sa tim referendumom i da ne kenja puno.
EU Integracije.
2014-04-11
Suverenitet je od boga dano...da je ne znam bog odredio nekakve drzave multi kulti kao ideal onda ljudi ne bi ni imali nista u svom vlasnistvu...sve bi bilo zajednicko...oni koji zagovaraju da nacionalne drzave ne postoje neka svojim primjerom pokazu tako da ukinu svoja vlasnistva nad domovima i prime arape,srbe,cigane,crnce,pedere i vele im ovo je vas dom kao i moj vi ste gazde kao i ja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Davno sam vam reka, ponovit ću opet ako treba : mi smo sa Srbijom pas i macka , stalno neke trzavice al necemo ratovat......a upravo ovo je ono najbitnije u ww3.
2014-04-11
No ovo ne znaci da nece biti rata na Balkanu ...daleko od toga ...al mi i oni necemo ratovat.RayMabus wrote:Davno sam vam reka, ponovit ću opet ako treba : mi smo sa Srbijom pas i macka , stalno neke trzavice al necemo ratovat......a upravo ovo je ono najbitnije u ww3.
2014-04-11
epikur37 wrote:
Veli sad će i nama biti bolje kad uđemo u EU :)
Normalno. Slijedi rast standarda, rješavanje gay prava, Srbija postaje progresivna multikulti zajednica pomirena sa susjedima (Kosovo, itd.).
Guest- Guest
Ima rast i pad standarda a oni su ekonomski vezani uz EU više nego bilo šta drugo.
Dobro je i ako im je na pozitivnoj nuli ili imaju kakvi takvi blagi rast jer postoji i opcija di standard padne strmovito dole : pogoršanje odnosa sa EU pa će onda jest kamenje.
Dobro je i ako im je na pozitivnoj nuli ili imaju kakvi takvi blagi rast jer postoji i opcija di standard padne strmovito dole : pogoršanje odnosa sa EU pa će onda jest kamenje.
2014-04-11
Sjebavanje Srbije uskoro može početi. O čem sam ono pričao? Ah da, o Vojvodini...
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
Page 3 of 6