Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
i ja sam na tom tragu razmišljanja... histeriziranje srborusofila ionako je izvan svakog zdravorazumskog razmišljanja i promišljanja tak da se na njihove fantazmagorije ne treba ni obazirati...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:govorio sam sve vrijeme da se po pitanju ruske modernizacije isključivo radi o PRu i o zamagljivanju stvarnog stanja ruske vojske i tvrdio da rusija je regionalna sila koja svoju veličinu zasniva na zastrašivanju nuklearnim oružjem, a ne vojskom... u to su likovi tipa svetac, Aomega, đango, onaj kvazižidov iz zadra i još neki apologizirali ruske vojne sposobnosti i tvrdili da ukoliko se rusima digne krc, eto njih u Lisabonu za 2 tjedna.... eto njih u pičci materinoj, imaju sreće što je rusija velika zemlja pa ih se ne bude naganjalo nadaleko i naširoko... ono što nihil konstantno naglašava... rusi kao nacija ne bi postojali da Amerikanac nije krivo prosuđujući stanje u euroaziji tijekom ww2, temeljem L$L ugovora preopremio sovjete, više nego je imao i planu i što je bilo potrebno... zato su sovjeti i uspjeli okupirati skoro pola europe na samom kraju rata, i dogurati do potpuno nezaslužene pozicije da oni nekom određuju pravila i diktiraju uvjete... jebo ih amer, dva puta ih je spašavao... nadajmo se da neće i treći put
Ameri su uvijek birali manje zlo. U tom slučaju Sovjete.
I zapadnu europu su trajno spasili od poludjele njemačke čizme, a švabe dugotrajno pacifizirali, isto su to napravili i u aziji. I Rusiju neće uništiti, nego pacifizirati.
2015-08-08
Charles III likes this post
tebe baš puklo da uživaš u ubijanju Orki... ;)MDMiridije wrote:
2015-08-08
michaellcmacha wrote:tebe baš puklo da uživaš u ubijanju Orki... ;)MDMiridije wrote:
Nisam ih ja pobio. Svako govno manje, manji potencijal sranja za budućnost. Čista matematika. Nitko ih zvao nije, znaju zašto su došli a nisu došli u goste. Kao takvi...iskreno im želim da se niti jedan ne vrati kući i pravo je zadovoljstvo gledati gamad kako ginu ko snoplje.
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
https://www.mk.ru/politics/2022/10/04/voenkor-rudenko-zayavil-o-primenenii-rossiey-noveyshego-oruzhiya-nebesnoe-svechenie.html
sveti kiril od pljačke prizvao strelu nebesku!Noor wrote:zna li tko što je ovo?
https://www.mk.ru/politics/2022/10/04/voenkor-rudenko-zayavil-o-primenenii-rossiey-noveyshego-oruzhiya-nebesnoe-svechenie.html
Noor likes this post
navodno se pojavljuje iznad više ruskih gradova...Moskve, Belgoroda i OmskaAssadNaPodmornici wrote:mislim da je neki prirodni fenomen , ali nisam čitao u detalje
Glupo mi je to napisati, ali već sam vidio sličnu sliku - na obalama Aljaske i Kalifornije.
Riječ je bila o raketama AEGIS, srcu američkog proturaketnog štita.
Ako je to-to, onda proturaketni štit radi, sinoć je Rusija lansirala taktičko nuklearno oružje na bojišnici, ali raketa je bila presretnuta. Danas je Rusija odlučila imati Sudnji dan, ali zasada su AEGIS rakete (očito hipersonične i očito tajno razmještene u istočnoj Europi) poobarale ruske ICBM-ove.
Europske elite su smještene u Pragu, najvjerojatnije je najbolje štićen i na nazovisummitu su.
Opet, nadam se da sam u krivu, i rado ću se smijati vašim dosjetkama na moj post.
niels-
2021-04-26
srecom prirodni fenomenniels wrote:Bojim se da sam u pravu.
Glupo mi je to napisati, ali već sam vidio sličnu sliku - na obalama Aljaske i Kalifornije.
Ako je to-to, onda proturaketni štit radi, sinoć je Rusija lansirala taktičko nuklearno oružje na bojišnici, ali raketa je bila presretnuta. Danas je Rusija odlučila imati Sudnji dan, ali zasada su AEGIS rakete (očito hipersonične i očito tajno razmještene u istočnoj Europi) poobarale ruske ICBM-ove.
Europske elite su smještene u Pragu, najvjerojatnije je najbolje štićen i na nazovisummitu su.
Opet, nadam se da sam u krivu, i rado ću se smijati vašim dosjetkama na moj post.
mozes usporit otkucaje srca
Last edited by debotoijusto on 6/10/2022, 17:57; edited 1 time in total
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ovi svjetlosni stupovi iznad ruskih gradova potpuno su vertikalni
Wolfovi gusteri djeluju sa medjuzvjezdanog broda:)Noor wrote:zna li tko što je ovo?
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:@niels, meni to nije ni slično
ovi svjetlosni stupovi iznad ruskih gradova potpuno su vertikalni
Nadam se da je tako, nemamo videosnimke.
Vertikalni trag je uspon ICBM.
AEGIS, ako je razmješten blizu presijeca cilj odmah po lansiranju, a inače po spuštanju u orbitu ispod cilja.
Većina ruskih raketnih silosa je razmještena, sukladno ABM ugovoru, u Podmoskovlju, gdje su takvi tragovi i uočeni.
niels-
2021-04-26
debotoijusto wrote:srecom prirodni fenomenniels wrote:Bojim se da sam u pravu.
mozes usporit otkucaje srca
Dobro je dok srce otkucava... ;)
A o kojem se to prirodnom fenomenu radi nad ukrajinskom bojišnicom i Rusijom, da se i domaći ljudi čude?
Malo je prerano za polarnu svjetlost npr.
niels-
2021-04-26
Oni su sami najavili tragove kao dio “specijalne vojne operacije” i unaprijed isključili da je u pitanju prirodni fenomen.
niels-
2021-04-26
Russian media reported that mobilized men in the Belgorod region are rebelling because of terrible conditions, lack of food and roof, and that they were given decommissioned weapons. In the videos, they claim that among 500 new drafters many got cold, weren’t assigned to any unit pic.twitter.com/AGt1ZaIpOw
— Hanna Liubakova (@HannaLiubakova) October 5, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
The end-result of Shoygu and his cronies robbing the Russian defense budget blind over years. Same as what Rogozin did with the Russian space program. Really puts those who spent considerable ink scaring the US and NATO about the Russian military’s vaunted modernization to shame. https://t.co/5b6vyWmgZ8
— Boris Ryvkin (@BRyvkin) October 6, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Imaju putka imaju zestoke navijace , a oni bi sad nesto, ovo ono, ne bi se vise igrali.
U Gulag s njima.
dijagram-
2015-08-09
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema