Orešković: "Građani investirali u drugi stup, mislim da bi se on mogao iskoristiti u investicijama"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Orešković: "Građani investirali u drugi stup, mislim da bi se on mogao iskoristiti u investicijama"
michaellcmacha wrote:ma bolje da me staviš na ignor, ja da sam na tvom mjestu ja bi tako...
Kad god te vidim, usne mi se spontano razvuku u širok osmijeh.
I sve izgleda veselije.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Orešković: "Građani investirali u drugi stup, mislim da bi se on mogao iskoristiti u investicijama"
nego sto ce..bez pardona..to se njima podrazumijeva..^_^Brain32 wrote:Ma BMK za drugi stup, koliko me država štitila kada sam godinama šljakao ko životinja na crnjaka i na tuđi SS ugovor toliko nek si sada uzmu iz mojeg 2. stupa nabijem ih...
A što se ovih privatizacija tiče, samo čekam da privatiziraju autoceste bez da maknu pripadajuću trošarinu na gorivo i harač pri registraciji, samo čekam...
2014-04-12
a ako investicija propadne? hoće on vratiti?deda na aparatima wrote:Orešković: "Građani investirali u drugi stup, mislim da bi se on mogao iskoristiti u investicijama"
Zamrzavanje drugog stupa?
– Mislim da su građani investirali u drugi stup i mislim da bi se mogao iskoristiti u investicijama – kazao je Orešković.
Imamo priliku iskoristiti mrtvi kapital, koji nema nikakav utjecaj na građane.
...kupit ćemo vremena u kojemu možemo investicije, europske fondove i druge reforme iskoristiti da dug počne padati...
http://www.vecernji.hr/hrvatska/mandatar-oreskovic-obraca-se-javnosti-nakon-povratka-iz-kitzbuhela-1052203
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
neće, kao što nitko do sada nije ništa od prosutog mlijeka iz svoje sise iscijedio....
2015-08-08
Ja sam najveća budala na forumu.
crvenkasti-
2014-04-17
Inače da ne bi bilo zabune iako sam se postavio negativno tj. sa negativnim prizvukom, meni zapravo ovakav steča...ovaj premijer odgovara, pedantna osoba opsjednuta brojkama je možda baš pravi lijek za našu bolest...maggie13 wrote:nego sto ce..bez pardona..to se njima podrazumijeva..^_^Brain32 wrote:Ma BMK za drugi stup, koliko me država štitila kada sam godinama šljakao ko životinja na crnjaka i na tuđi SS ugovor toliko nek si sada uzmu iz mojeg 2. stupa nabijem ih...
A što se ovih privatizacija tiče, samo čekam da privatiziraju autoceste bez da maknu pripadajuću trošarinu na gorivo i harač pri registraciji, samo čekam...
Brain32-
2014-04-15
tocno..a,taj nas novac odavno nije nas..;-)michaellcmacha wrote:neće, kao što nitko do sada nije ništa od prosutog mlijeka iz svoje sise iscijedio....
2014-04-12
pa da,slazem se,izgleda kvalitetan ovaj stecajni upravitelj..bit ce op ili trop..;-)Brain32 wrote:Inače da ne bi bilo zabune iako sam se postavio negativno tj. sa negativnim prizvukom, meni zapravo ovakav steča...ovaj premijer odgovara, pedantna osoba opsjednuta brojkama je možda baš pravi lijek za našu bolest...maggie13 wrote:nego sto ce..bez pardona..to se njima podrazumijeva..^_^Brain32 wrote:Ma BMK za drugi stup, koliko me država štitila kada sam godinama šljakao ko životinja na crnjaka i na tuđi SS ugovor toliko nek si sada uzmu iz mojeg 2. stupa nabijem ih...
2014-04-12
privatizirati će ceste, a harač i porezi će ići u državni proračun :D , pa ćemo umjesto da hrane uhljebe iz HAC , hraniti uhljebe iz nekog novoga ministarstva tipa MUDO :DBrain32 wrote:Ma BMK za drugi stup, koliko me država štitila kada sam godinama šljakao ko životinja na crnjaka i na tuđi SS ugovor toliko nek si sada uzmu iz mojeg 2. stupa nabijem ih...
Guest- Guest
nek poništi one nagodbe, prestane isplaćivati mirovine za 40 000 četnika koje su ovi isplaćivali u zadnje dvije godine i prestane financirati protudržavne udruge koje u pravilu multipliciraju ukupnu štetu koju nanose hrvatskoj, ako usput napravi reviziju partizanskih mirovina kojih realno ne bi smjelo biti više od 3000 plus udbaši i kosovci koji su izašli iz službi 1990 cca 5000, napravio bi na rashodovnoj strani odličan posao.... to mogu još ove godine odraditi.... plus izvršiti provjere kud su otišle stotine milijuna kuna ovih par godina dodijeljeni kroz fondove i razno razne vladine pomoći, s obzirom da ništa od tog nije uloženo u skladu sa fiktivnom projektnom dokumentacijom....
2015-08-08
Ja sam prije predlagao da ekipa s foruma osnuje udrugu ljubitelja rostilja. Od hrada bi mogli izvuci oko 20000 a od drzave 30-ak. To nam pokrije mesinu i cugu, a mogli bi odrzavat skupove po lijepoj nasoj.
2014-12-30
ta bi udruga vrlo brzo imala više članova neg sve udruge zajedno, samo bi također već u prvoj sezoni postala inertna do teškog stanja tromosti, s obzirom na apetit i potrošnju ćevapa, kotleta i pivasa..veber wrote:Ja sam prije predlagao da ekipa s foruma osnuje udrugu ljubitelja rostilja. Od hrada bi mogli izvuci oko 20000 a od drzave 30-ak. To nam pokrije mesinu i cugu, a mogli bi odrzavat skupove po lijepoj nasoj.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
tesko bi izvukli lovu od drzave za tu udrugu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Uveli bi clanarinu, koju bi djelili medu osnivacima, a da se ne zdebljamo svaki cetvrti put bi grilali povrce.
2014-12-30
Dali bi joj znanstveno ime, recimo.debotoijusto wrote:tesko bi izvukli lovu od drzave za tu udrugu
Udruga za zastitu i promicanje autohtonih hrvatskih jela.
2014-12-30
ima slicnih udruga poprilicno neke i dobivaju nekakav sitan novac
druge to nazovu recimo igre 4 brigade i dignu znacajnu lovu za poist/popit i ubit vrime
druge to nazovu recimo igre 4 brigade i dignu znacajnu lovu za poist/popit i ubit vrime
2014-04-12
http://www.index.hr/vijesti/clanak/analiza-oreskovicevih-reformi-ponavlja-sve-ono-sto-su-govorili-i-njegovi-prethodnici/868438.aspx
naslov sve govori.
Orešković konkretno ponavlja sve što je govorila ex-vlada. Dakle nema nikakvih promjena u ekonomskoj paradigmi, nego doslovno ponavlja priče što je ex-vlada radila, pa i napravila neke blage promjene(ukinuli dio nameta, ubrzali dio birokracije). I usput uhljebili hrpu svojih parazita i usput zadržali svu državnu potrošnju. Dakle za sada se najavljuju kozmetičke promjene, stoga kozmetičke promjene i daju takve rezultate.
naslov sve govori.
Orešković konkretno ponavlja sve što je govorila ex-vlada. Dakle nema nikakvih promjena u ekonomskoj paradigmi, nego doslovno ponavlja priče što je ex-vlada radila, pa i napravila neke blage promjene(ukinuli dio nameta, ubrzali dio birokracije). I usput uhljebili hrpu svojih parazita i usput zadržali svu državnu potrošnju. Dakle za sada se najavljuju kozmetičke promjene, stoga kozmetičke promjene i daju takve rezultate.
Guest- Guest
jel most nesto rekao na ove najave "reformi" ?
2014-04-12
Ja doniram grah i bučino ulje,.....uvijek sam za žderaču i pijaču......veber wrote:Ja sam prije predlagao da ekipa s foruma osnuje udrugu ljubitelja rostilja. Od hrada bi mogli izvuci oko 20000 a od drzave 30-ak. To nam pokrije mesinu i cugu, a mogli bi odrzavat skupove po lijepoj nasoj.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
A ne ide to tako...Udruga transrodnih promicatelja gurmanskih specialiteta pa izvlači pare i iz EU kase...veber wrote:Dali bi joj znanstveno ime, recimo.debotoijusto wrote:tesko bi izvukli lovu od drzave za tu udrugu
Udruga za zastitu i promicanje autohtonih hrvatskih jela.
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Vrdoljak: Mislim da su građani sada svjesni da je glas za MOST glas za HDZ
» Na isti način na koji Adem Vuchiqi nije mogao ući u Hrvatsku danas Džaferović je mogao 18. studenog. Kako?
» stup do stupa, vlada
» Bosanac Stup Glupko prodao Audi A6 za krivotvorene hrvatske dokumente
» Vrdoljak: Mislim da su građani sada svjesni da je glas za MOST glas za HDZ
» Na isti način na koji Adem Vuchiqi nije mogao ući u Hrvatsku danas Džaferović je mogao 18. studenog. Kako?
» stup do stupa, vlada
» Bosanac Stup Glupko prodao Audi A6 za krivotvorene hrvatske dokumente
Page 2 of 2