Bosanac Stup Glupko prodao Audi A6 za krivotvorene hrvatske dokumente
Page 1 of 1
Bosanac Stup Glupko prodao Audi A6 za krivotvorene hrvatske dokumente
DA NE POVJERUJEŠ Bosanac prodao Audi A6 za krivotvorene hrvatske dokumente pa uhvaćen u Njemačkoj da radi na crno
Foto: MUP
Autor: CroExpress
Državljanin BiH uhvaćen je u radu na crno u njemačkom mjestu Lingen. Carinska inspekcija utvrdila je da je imao lažne hrvatske dokumente. Čeka ga kazneni postupak te protjerivanje iz zemlje.
Carinici iz Osnabrücka zatekli su državljanina BiH i jednog Brazilca u radu na crno na 'baušteli'. Brazilac je imao krivotvorene portugalske dokumente, javlja GN Online.
Državljanin BiH rekao je policiji da je platio 15.000 eura za krivotvorenu osobnu iskaznicu. Da bi došao do tog novca, navodno je prodao svoj Audi A6 i uzeo pozajmicu u banci. Policija napominje da takav dokument na crnom tržištu košta nekoliko stotina eura.
Protiv obojice su pokrenuti kazneni postupci zbog ilegalnog boravka u Njemačkoj te krivotvorenja dokumenata. Dobili su i nalog da napuste zemlju
https://www.croexpress.eu/vijest.php?vijest=17749
Foto: MUP
Da bi došao do tog novca, navodno je prodao svoj Audi A6 i uzeo pozajmicu u banci.
Autor: CroExpress
Državljanin BiH uhvaćen je u radu na crno u njemačkom mjestu Lingen. Carinska inspekcija utvrdila je da je imao lažne hrvatske dokumente. Čeka ga kazneni postupak te protjerivanje iz zemlje.
Carinici iz Osnabrücka zatekli su državljanina BiH i jednog Brazilca u radu na crno na 'baušteli'. Brazilac je imao krivotvorene portugalske dokumente, javlja GN Online.
Državljanin BiH rekao je policiji da je platio 15.000 eura za krivotvorenu osobnu iskaznicu. Da bi došao do tog novca, navodno je prodao svoj Audi A6 i uzeo pozajmicu u banci. Policija napominje da takav dokument na crnom tržištu košta nekoliko stotina eura.
Protiv obojice su pokrenuti kazneni postupci zbog ilegalnog boravka u Njemačkoj te krivotvorenja dokumenata. Dobili su i nalog da napuste zemlju
https://www.croexpress.eu/vijest.php?vijest=17749
Re: Bosanac Stup Glupko prodao Audi A6 za krivotvorene hrvatske dokumente
Barem šta se tiče imena nije ništa slagao.
Similar topics
» Zivimo u Vojvodini ali ja sam bosanac i zelim biti bosanac
» stup do stupa, vlada
» Ferrari, Audi i Mercedes
» Orešković: "Građani investirali u drugi stup, mislim da bi se on mogao iskoristiti u investicijama"
» Audi planira graditi tvornicu u SAD-u
» stup do stupa, vlada
» Ferrari, Audi i Mercedes
» Orešković: "Građani investirali u drugi stup, mislim da bi se on mogao iskoristiti u investicijama"
» Audi planira graditi tvornicu u SAD-u
Page 1 of 1