Vrdoljak: Mislim da su građani sada svjesni da je glas za MOST glas za HDZ
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vrdoljak: Mislim da su građani sada svjesni da je glas za MOST glas za HDZ
Ovom ostavkom Tomislava Karamarka uklonjena je jedina prepreka za suradnju i koaliciju HDZ-a i MOST-a, ako ne prijeizbornog, onda sigurno nakon parlamentarnih izbora koji slijede, smatra Karamarko
-Ostavka predsjednika HDZ-a bila je potpuno očekivana. Ovom ostavkom Tomislava Karamarka uklonjena je jedina prepreka za suradnju i koaliciju HDZ-a i MOST-a, ako ne prijeizbornog, onda sigurno nakon parlamentarnih izbora koji slijede. Mislim da su sada i hrvatski građani i hrvatska javnost potpuno svjesni da je glas za MOST glas za HDZ- poručio je Ivan Vrdoljak.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ivan-vrdoljak-mislim-da-su-gradani-sada-svjesni-da-je-glas-za-most-glas-za-hdz-1093793
-Ostavka predsjednika HDZ-a bila je potpuno očekivana. Ovom ostavkom Tomislava Karamarka uklonjena je jedina prepreka za suradnju i koaliciju HDZ-a i MOST-a, ako ne prijeizbornog, onda sigurno nakon parlamentarnih izbora koji slijede. Mislim da su sada i hrvatski građani i hrvatska javnost potpuno svjesni da je glas za MOST glas za HDZ- poručio je Ivan Vrdoljak.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ivan-vrdoljak-mislim-da-su-gradani-sada-svjesni-da-je-glas-za-most-glas-za-hdz-1093793
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vrdoljak: Mislim da su građani sada svjesni da je glas za MOST glas za HDZ
panika...danas pizdio grbin sad vrdoljak...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...ovo ej bila s karamarkovom ostavkom zrenda mosta i hdz-a sa zokijem i sdp-om
2015-09-08
Koliko ja kužim neke stvari Karamarko je bio prepreka a ima još 20 i nešto dana da se sastavi nova vlada a ako ne onda izbori .....a ono nema više Karamarka tako da ......u biti kako stvari stoje izbora nece ni bit.
2014-04-11
evo sad petrov ide na presicuRayMabus wrote:Koliko ja kužim neke stvari Karamarko je bio prepreka a ima još 20 i nešto dana da se sastavi nova vlada a ako ne onda izbori .....a ono nema više Karamarka tako da ......u biti kako stvari stoje izbora nece ni bit.
2015-09-08
Vrdoljak je sam jedno 75% razloga zašto ne glasam za SDP i HNS. Socijalna stranka koju na skupu posladavaca izjavi "hvala vam što dajete jesti svojim radnicima" ko da ovi dobivaju milostinju, a ne rade kod njih. Ogavno. Daj radije vrati Sanadera zajedno s Karamarkom.
Neće ništa reci. Pricat će neće ništa reci jer nema šta pošto se ne zna još šef stranke HDZa. Ako bude Plenković kolairat će sa HDZom tj dogovorit se i nema izbora nego reforme i EU.vuksadinare wrote:evo sad petrov ide na presicuRayMabus wrote:Koliko ja kužim neke stvari Karamarko je bio prepreka a ima još 20 i nešto dana da se sastavi nova vlada a ako ne onda izbori .....a ono nema više Karamarka tako da ......u biti kako stvari stoje izbora nece ni bit.
2014-04-11
haha,strategija SDP-a i njihove elitne jedinice HNS-a je jasna,ne dati glas mostu jer nas od toga mosta još boli glava a boljet će nas još više ako ne osvojimo dovoljno glasova da sami formiramo vladu,prozirno jako prozirno.
Da dragi gospodine Vrdoljak,itekako smo svjesni koje vas brige brinu i da vam je most noćna mora pogotovo za HNS koji bi za svojih 2%,ukoliko ta koalicija sama pobijedi i može sama formirati vladu,dobio trećinu ministarstava i to najvažnijih i sve državne firme gdje se vrti lova.
Ako će trebati most,onda se nek pozdrave sa time.
Da dragi gospodine Vrdoljak,itekako smo svjesni koje vas brige brinu i da vam je most noćna mora pogotovo za HNS koji bi za svojih 2%,ukoliko ta koalicija sama pobijedi i može sama formirati vladu,dobio trećinu ministarstava i to najvažnijih i sve državne firme gdje se vrti lova.
Ako će trebati most,onda se nek pozdrave sa time.
vili40-
2015-08-02
Smrdoljak
2014-04-19
vuksadinare wrote:panika...danas pizdio grbin sad vrdoljak...
dobro su ih minirali
udba wrote:Vrdoljak je sam jedno 75% razloga zašto ne glasam za SDP i HNS. Socijalna stranka koju na skupu posladavaca izjavi "hvala vam što dajete jesti svojim radnicima" ko da ovi dobivaju milostinju, a ne rade kod njih. Ogavno. Daj radije vrati Sanadera zajedno s Karamarkom.
a ugovor s agencijom grizli je pak razlog zašto bih ja radije glasao za sve navedene nego za kriminalnu udrugu most
pa kazem..vaso sa njima odigrao zrendu..cekam sefa zokija da se oglasi....vec mu sigurno oci iskocile..a bas je racunao na karamarka do izboramarcellus wrote:vuksadinare wrote:panika...danas pizdio grbin sad vrdoljak...
dobro su ih minirali
2015-09-08
15:15 "Ovo je bilo za očekivati, nažalost nije bilo dovoljno odgovornosti za one koji su činili izvršnu vlast. Došlo je prekasno. Što se tiče bilo kakve suradnje s drugima, dolaze izbori. SDP-u i HDZ-u trebaju strukturne promjene"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/iz-minute-u-minutu-bozo-petrov-uskoro-se-obraca-javnosti/901264.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/iz-minute-u-minutu-bozo-petrov-uskoro-se-obraca-javnosti/901264.aspx
2014-04-11
pocelo je...
demagogija nema stranacku pripadnost
demagogija nema stranacku pripadnost
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
oni su izašli iz Sabora kad se glasalo o neovisnosti i ne znam di su one slike, ne da mi se tražit, lubanje iz pećine i ženski skalpovi, pletenice na stolu. To sad ništa?marcellus wrote:udba wrote:Vrdoljak je sam jedno 75% razloga zašto ne glasam za SDP i HNS. Socijalna stranka koju na skupu posladavaca izjavi "hvala vam što dajete jesti svojim radnicima" ko da ovi dobivaju milostinju, a ne rade kod njih. Ogavno. Daj radije vrati Sanadera zajedno s Karamarkom.
a ugovor s agencijom grizli je pak razlog zašto bih ja radije glasao za sve navedene nego za kriminalnu udrugu most
udba- Posts : 4945
2015-11-10
15:20 "Treba se postaviti pitanje što bi građanima Hrvatske bilo potrebno. Ja nemam pravo utjecati na procese i odabir njegovih članova. Mi ne trebamo sudjelovati u odabiru novog čelnog čovjeka HDZ-a, to će odlučiti njihovi članovi"
---
Božo hebe nevadi : u prijevodu : izaberite Plenkovića ako išta oćete jer svi drugi koje izaberete su klasa : ne dolaze u razmatranje i ide se na izbore.
---
Božo hebe nevadi : u prijevodu : izaberite Plenkovića ako išta oćete jer svi drugi koje izaberete su klasa : ne dolaze u razmatranje i ide se na izbore.
2014-04-11
pa to se vidi iz aviona...
red wolf-
2016-02-10
udba wrote:oni su izašli iz Sabora kad se glasalo o neovisnosti i ne znam di su one slike, ne da mi se tražit, lubanje iz pećine i ženski skalpovi, pletenice na stolu. To sad ništa?marcellus wrote:udba wrote:Vrdoljak je sam jedno 75% razloga zašto ne glasam za SDP i HNS. Socijalna stranka koju na skupu posladavaca izjavi "hvala vam što dajete jesti svojim radnicima" ko da ovi dobivaju milostinju, a ne rade kod njih. Ogavno. Daj radije vrati Sanadera zajedno s Karamarkom.
bit će presuda Perkoviću do izbora
šteta jedino da arbitraža neće završit do izbora
Ja ću ponovo glasat za MOST šteta što se agencija Grizli ne kandidira da mogu i za njih.
Brain32-
2014-04-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Orešković: "Građani investirali u drugi stup, mislim da bi se on mogao iskoristiti u investicijama"
» Puhovski evo sada i Zakošek(svjesni da pretjerali):"Tvrdnja da dio HDZ-a želi ustrojiti Hrvatsku po modelu NDH je glupost"
» Odlična 'ljetna sezona' na Zagrebačkoj burzi: 60 posto veći promet dionicama, građani sada u njima drže 60,2 milijarde kuna
» Pernar : Glas za Kolindu je glas za Kuščevića
» Orešković: "Građani investirali u drugi stup, mislim da bi se on mogao iskoristiti u investicijama"
» Puhovski evo sada i Zakošek(svjesni da pretjerali):"Tvrdnja da dio HDZ-a želi ustrojiti Hrvatsku po modelu NDH je glupost"
» Odlična 'ljetna sezona' na Zagrebačkoj burzi: 60 posto veći promet dionicama, građani sada u njima drže 60,2 milijarde kuna
» Pernar : Glas za Kolindu je glas za Kuščevića
Page 1 of 2