Uživo: Pelješki most, noćno izdanje
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Uživo: Pelješki most, noćno izdanje
Kinezi su bili crnci, mrčavi.mentalitet wrote:Ovaj zlovenski shupak se sada kurchi mostom kojega su napravili kinezii i financirala EU od Hrvatske chlanarine
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Najveći prijatelj znanju je ideja, a ideji radoznalost...crvenkasti wrote:Najveći neprijatelj znanju nije neznanje, nego zablude.
2016-07-22
Eh, Peljeski most, to je bila tema
dijagram-
2015-08-09
Bok, prijatelju, jesi li se već otrijeznio ili te mamurluk još uvijek bije?dijagram wrote:Eh, Peljeski most, to je bila tema
2016-07-22
Pelješki most do sada prešlo 48.000 vozila
30.07.2022.
12:27
Autor: HRT/E.L.S.
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/peljeski-most-do-sada-preslo-48000-vozila-8782770
30.07.2022.
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/peljeski-most-do-sada-preslo-48000-vozila-8782770
immortal likes this post
koja ljubomora mentimentalitet wrote:Ovaj zlovenski shupak se sada kurchi mostom kojega su napravili kinezii i financirala EU od Hrvatske chlanarine,a zaboravlja da je do jucher pljuvao po kineskim sposobnostima i usporedjivao ih sa nekim bantu plemenima.Ta budala i ne zna shto je jucher jeo pa mu treba progledati kroz prste,no ja se tim mostom koji lijepo izgleda ne bi vozio najmanje 6 mjeseci jer ako su svi hrvati statiichari (barem tako tvrdi) kao ovaj zlovenac bolje hodatii na razapetoj zici nego na ovom mostu
2014-04-16
da ne povjeruješEroo wrote:Pelješki most do sada prešlo 48.000 vozila
30.07.2022.
2014-04-16
Eroo wrote:Ne ja, Amerikanci, budaletino nepismena.mentalitet wrote:Eroo wrote:Očigledno im nisi objasnio da se namjeravaš vratiti i zajedno s Rusima denacificirati NATO saveznicu Hrvatsku.mentalitet wrote:marcellus wrote:mentalitet wrote:Eroo wrote:Kraljica!
Za tebe,za mene americhka kurvetina.
reče američki shupak
Gledaj,uu USA ne mozesh uci ili dobiti drzavljanstvo ako nisi provjeren uzduz i poprijeko tako da nemash pojma.
Imamo zabilježenu tvoju izjavu, tako da možeš računati i na protjerivanje iz USA .
On ce mene protjerati iz Amerike??!!!
Jednostavno, ti si im postao neprijatelj.
Sam si to rekao, šta mene sad gnjaviš...
Kad tebe Slovenci ne istjeraše, onda će Ameri njega nikada, a možda ni tada. Još ako ima američku putovnicu mogu mu pod jaja puvat.
Upravo suprotno, on ne može preko mosta sve i da hoće jer je MAGARAC.Eroo wrote:mentalitet wrote:Ovaj zlovenski shupak se sada kurchi mostom kojega su napravili kinezii i financirala EU od Hrvatske chlanarine,a zaboravlja da je do jucher pljuvao po kineskim sposobnostima i usporedjivao ih sa nekim bantu plemenima.Ta budala i ne zna shto je jucher jeo pa mu treba progledati kroz prste,no ja se tim mostom koji lijepo izgleda ne bi vozio najmanje 6 mjeseci jer ako su svi hrvati statiichari (barem tako tvrdi) kao ovaj zlovenac bolje hodatii na razapetoj zici nego na ovom mostu
Magarcima nije dozvoljen prelazak preko ovog mosta, tako da ti nemaš problema...
Ovo je dovoljno.mentalitet wrote:marcellus wrote:mentalitet wrote:Eroo wrote:Kraljica!
reče američki shupak
Znam
Inače znaš ti moj kurac, ti ne znaš gdje si šupalj dok se ne popipaš a kamoli nešto drugo.
Je dok se nisu pojavile srbende, crvljikasti i mentalni idiot. Sada je to tema gdje se ismijavaju dvije srpske budaletine.dijagram wrote:Eh, Peljeski most, to je bila tema
Jako mi je drago da je most izgraden. Njegova vaznost je neprocijenjiva. Politicka a i ekonomska a i za stanje nacije takodjer. Sam most nije nesta revolucionarno niti u kojem pogledu. Lijep most u lijepom krajoliku. Ostalo su subjektivne procijene....
2014-04-14
Ja sam ne mali temeljni kamen u temeljima ove države. Tako će biti dok budem živ.Koba wrote:Eroo wrote:Ne ja, Amerikanci, budaletino nepismena.mentalitet wrote:Eroo wrote:Očigledno im nisi objasnio da se namjeravaš vratiti i zajedno s Rusima denacificirati NATO saveznicu Hrvatsku.mentalitet wrote:marcellus wrote:mentalitet wrote:Eroo wrote:Kraljica!
reče američki shupak
Gledaj,uu USA ne mozesh uci ili dobiti drzavljanstvo ako nisi provjeren uzduz i poprijeko tako da nemash pojma.
Imamo zabilježenu tvoju izjavu, tako da možeš računati i na protjerivanje iz USA .
On ce mene protjerati iz Amerike??!!!
Jednostavno, ti si im postao neprijatelj.
Sam si to rekao, šta mene sad gnjaviš...
Kad tebe Slovenci ne istjeraše, onda će Ameri njega nikada, a možda ni tada. Još ako ima američku putovnicu mogu mu pod jaja puvat.
Poznato je da Ameri neprijateljima svoje države oduzmu putovnicu, a dotični
je to bio i prije nego šta je dopuzao tamo. Sam tako govori, nije ga nitko tjerao na to.
2016-07-22
Ni jedan most na svijetu koji si izgradio zadnjih 100 godina nije bio nešta revolucionarno.abraham wrote:Jako mi je drago da je most izgraden. Njegova vaznost je neprocijenjiva. Politicka a i ekonomska a i za stanje nacije takodjer. Sam most nije nesta revolucionarno niti u kojem pogledu. Lijep most u lijepom krajoliku. Ostalo su subjektivne procijene....
Kod projektiranja koristimo prethodna znanja i to je to. Ovdje je uvijek bila upitna tehnologija
gradnje, kao i vrijeme potrebno za izgradnju projektiranog.
Ne postoji u Europi ni jedna građevinska firma koja bi imala potrebnu tehnologiju za izgradnju
mosta kakav je današnji Pelješki. Tu mislim prije svega na zabijanje pilota u jednom komadu
dugih čak 138 m. Tu tehnologiju su Kinezi već imali, a u Europi bi je trebalo projektirati
i izvesti projektirano, onda testirati itd...Ukratko, bez Kineza današnji Pelješki most ne bi bio
još dugo izgrađen. Uvijek je kod ovakvih i sličnih mostova bila upitna izvedivost.
2016-07-22
Ne pijem alkohol, nema mamurluka.Eroo wrote:Bok, prijatelju, jesi li se već otrijeznio ili te mamurluk još uvijek bije?dijagram wrote:Eh, Peljeski most, to je bila tema
Trezveno je najbolje:)
Prvom prilikom idem se provozati doli, vjerojatno najesen kad se maknu turisti.
dijagram-
2015-08-09
Slavio s limunadom, naravno...trezveno, seveda.:)dijagram wrote:Ne pijem alkohol, nema mamurluka.Eroo wrote:Bok, prijatelju, jesi li se već otrijeznio ili te mamurluk još uvijek bije?dijagram wrote:Eh, Peljeski most, to je bila tema
Trezveno je najbolje:)
Prvom prilikom idem se provozati doli, vjerojatno najesen kad se maknu turisti.
2016-07-22
Kinezi napravili most, Grci grade okolne ceste, eurobogataši ga financirali da im bude ljepše kad nam pokupuju cijelu obalu, a mi se kurčimo.
Fino.
Uzgred budi rečeno Japanci su napravlili samo most od 4 kilometra i ne kurče se njime. Moraš se potrudit da nešto saznaš o tom mostu. Ali to nikoga ni ne zanima.
Fino.
Uzgred budi rečeno Japanci su napravlili samo most od 4 kilometra i ne kurče se njime. Moraš se potrudit da nešto saznaš o tom mostu. Ali to nikoga ni ne zanima.
Guest- Guest
mortal wrote:koja ljubomora mentimentalitet wrote:Ovaj zlovenski shupak se sada kurchi mostom kojega su napravili kinezii i financirala EU od Hrvatske chlanarine,a zaboravlja da je do jucher pljuvao po kineskim sposobnostima i usporedjivao ih sa nekim bantu plemenima.Ta budala i ne zna shto je jucher jeo pa mu treba progledati kroz prste,no ja se tim mostom koji lijepo izgleda ne bi vozio najmanje 6 mjeseci jer ako su svi hrvati statiichari (barem tako tvrdi) kao ovaj zlovenac bolje hodatii na razapetoj zici nego na ovom mostu
Pa jebo te bog u kojeg vjerujesh,a vjerujem da vjerujesh u satanu prije nego u boga,znash li ti chitati sa razumijevanjem.Shto bi bio ljubomoran,dabogda napravili josh 100 takvih.Fino sam napiisao da je lijep ali da sumnjam u kvalitetu projekta ii da vjeruujem da su kinezi savjesno obavili svoj posao,no zna se ako nisi prorachunao dobro kolichinu betona da moze da se urushi a to su tvoji takozvani domoljubi vec dokazali gradeci auto ceste gdje su krali chak i farbu za tunele a da ne govorim kako su krali na Baniji fol obnavljajuci kuce koje je financirala takozvana medjunarodna zajednica.Ovdje se krmachice radi o tome da ste do jucher ismijavali kineske sposobnosti za ovakve projekte a danas ih hvalite na sva usta. Dakle radi se o tom kamenjarskom mentalitetu koji brzo presvlachii kapute a da o mishljenju ne govorim.Takvii ste,ljigavi i prevrtachi ,a da suutra krene denaciifikacija Hrvatske bili bi na chelu i govorili kako ste bili uvijek protiv fashizma.Dakle o tome sam pisao i goni se u sto pizdi materinih sa tim svojim kamenjarskiim forama skretanja sa teme.Dakle,josh jednom ,most je lijepo dizajniran ii ne vjerujem da ga je zlovenac dizajnirao iz glave nego po obichaju nashih vrlih dizajnera uvijek ukradu od dugiih,malo dodaju svoga i eto ti originala.Preko takvog mosta sam vozio hiljadu puta do sada pa me i ne moze neshto impresionirati nego vas seljake kao kada ste prvii puta viidjeli vlak.
Most, Bogu hvala, postoji. Povezuje dva stoljećima odvojena dijela Hrvatske.zoro avenger wrote:Kinezi napravili most, Grci grade okolne ceste, eurobogataši ga financirali da im bude ljepše kad nam pokupuju cijelu obalu, a mi se kurčimo.
Fino.
To je na prvom mjestu, a sve ostalo je nebitno.
Neka eurobogataši samo grade, neće mostove i ceste nikud onijeti.
Sve su to projekti za buduća pokoljenja.
Dioklecijana nema, ali je njegova palača i dalje u Splitu, na ponos njih
i cjelokupnog naroda. Ima tome sličnog još mnogo.
Svijet nije s nama započeo, niti će s nama završiti...
2016-07-22
Što je tu je. Most je bio neophodan samo zbog toga što su Neum oduzeli Hrvatskoj. Bio bih sretniji da nema mosta, a da je Neum u RH.Eroo wrote:Most, Bogu hvala, postoji. Povezuje dva stoljećima odvojena dijela Hrvatske.zoro avenger wrote:Kinezi napravili most, Grci grade okolne ceste, eurobogataši ga financirali da im bude ljepše kad nam pokupuju cijelu obalu, a mi se kurčimo.
Fino.
To je na prvom mjestu, a sve ostalo je nebitno.
Neka eurobogataši samo grade, neće mostove i ceste nikud onijeti.
Sve su to projekti za buduća pokoljenja.
Dioklecijana nema, ali je njegova palača i dalje u Splitu, na ponos njih
i cjelokupnog naroda. Ima tome sličnog još mnogo.
Svijet nije s nama započeo, niti će s nama završiti...
Vratiti Neum Hrvatskoj...E to bi bio posao vrijedan bezbroj mostova. Ovako se moramo radovati nužnim sitnicama poput običnog mosta.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Uživo: Pelješki most, gradilište, Pelješac
» UŽIVO: Pelješki most - pripreme za montažu rasponske konstrukcije
» Završen je Pelješki most
» Tisućito izdanje emisije "More"
» Kiowe obavile noćno gađanje i raketiranje prije predstavljanja u Kninu
» UŽIVO: Pelješki most - pripreme za montažu rasponske konstrukcije
» Završen je Pelješki most
» Tisućito izdanje emisije "More"
» Kiowe obavile noćno gađanje i raketiranje prije predstavljanja u Kninu