Uživo: Pelješki most, noćno izdanje
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/peljeski-most-gradiliste
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/peljeski-most-gradiliste
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
2016-07-22
2016-07-22
2016-07-22
2016-07-22
Re: Uživo: Pelješki most, noćno izdanje
Danas od ponoći je otvoren za promet.
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/od-ranoga-jutra-peljeski-most-pun-je-posjetitelja-i-dogadanja-pjeva-se-i-plese-gradani-dolaze-u-velikom-broju-sve-pratite-uzivo-na-portalu-slobodne-1211275#&gid=1&pid=2
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/od-ranoga-jutra-peljeski-most-pun-je-posjetitelja-i-dogadanja-pjeva-se-i-plese-gradani-dolaze-u-velikom-broju-sve-pratite-uzivo-na-portalu-slobodne-1211275#&gid=1&pid=2
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A baš je lijep... u sarajevu nek si grizu jaja
Divan most
Ja bih bio sretniji da je Neum u Hrvatskoj
Ja bih bio sretniji da je Neum u Hrvatskoj
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ima i most unutar mosta...ovo samo za predstavu o kakvom se kolosu radi.
2016-07-22
Konačno zatezanje zatega u unutrašnjosti mosta.
2016-07-22
U unutrašnjosti su već postavljene instalacijske cijevi za razne buduće namjene:za padavinske vode, za naftu, plin, elektriku i slično.
2016-07-22
Dramatični trenutci za statičara, a bogami i za onoga tko vodi ispitivanje.
Bio sam u obe uloge tako da poznajem obe emocije.
Ja uglavnom noć prije nisam spavao...Ovdje bi bilo više takvih noćiju
Kad se sve završi slijedi...nirvana. Veća količina dobroga vina razveže sve nervne čvorove.
Bio sam u obe uloge tako da poznajem obe emocije.
Ja uglavnom noć prije nisam spavao...Ovdje bi bilo više takvih noćiju
Kad se sve završi slijedi...nirvana. Veća količina dobroga vina razveže sve nervne čvorove.
2016-07-22
Ovaj zlovenski shupak se sada kurchi mostom kojega su napravili kinezii i financirala EU od Hrvatske chlanarine,a zaboravlja da je do jucher pljuvao po kineskim sposobnostima i usporedjivao ih sa nekim bantu plemenima.Ta budala i ne zna shto je jucher jeo pa mu treba progledati kroz prste,no ja se tim mostom koji lijepo izgleda ne bi vozio najmanje 6 mjeseci jer ako su svi hrvati statiichari (barem tako tvrdi) kao ovaj zlovenac bolje hodatii na razapetoj zici nego na ovom mostu
Muke Kristusove za sve...
Često se događaju stvari u ovom poslu, o kojima u literaturi piše veoma malo
ili skoro ništa. Probleme rješava logično promišljanje i inovativnost...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/peljeski-most/kako-su-splitski-ronioci-zapravo-spasili-most-nitko-na-svijetu-tako-nesto-nije-napravio-15226797?cx_testId=11&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=3&cx_experienceId=EX3P0NMFTPSL&utm_source=homepage_jl&utm_medium=wgt&utm_campaign=peljeskimostspec#cxrecs_s
Često se događaju stvari u ovom poslu, o kojima u literaturi piše veoma malo
ili skoro ništa. Probleme rješava logično promišljanje i inovativnost...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/peljeski-most/kako-su-splitski-ronioci-zapravo-spasili-most-nitko-na-svijetu-tako-nesto-nije-napravio-15226797?cx_testId=11&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=3&cx_experienceId=EX3P0NMFTPSL&utm_source=homepage_jl&utm_medium=wgt&utm_campaign=peljeskimostspec#cxrecs_s
2016-07-22
mentalitet wrote:Ovaj zlovenski shupak se sada kurchi mostom kojega su napravili kinezii i financirala EU od Hrvatske chlanarine,a zaboravlja da je do jucher pljuvao po kineskim sposobnostima i usporedjivao ih sa nekim bantu plemenima.Ta budala i ne zna shto je jucher jeo pa mu treba progledati kroz prste,no ja se tim mostom koji lijepo izgleda ne bi vozio najmanje 6 mjeseci jer ako su svi hrvati statiichari (barem tako tvrdi) kao ovaj zlovenac bolje hodatii na razapetoj zici nego na ovom mostu
Magarcima nije dozvokjen prelazak preko ovog mosta, tako da ti nemaš problema...
2016-07-22
Eroo wrote:mentalitet wrote:Ovaj zlovenski shupak se sada kurchi mostom kojega su napravili kinezii i financirala EU od Hrvatske chlanarine,a zaboravlja da je do jucher pljuvao po kineskim sposobnostima i usporedjivao ih sa nekim bantu plemenima.Ta budala i ne zna shto je jucher jeo pa mu treba progledati kroz prste,no ja se tim mostom koji lijepo izgleda ne bi vozio najmanje 6 mjeseci jer ako su svi hrvati statiichari (barem tako tvrdi) kao ovaj zlovenac bolje hodatii na razapetoj zici nego na ovom mostu
Magarcima nije dozvokjen prelazak preko ovog mosta, tako da ti nemaš problema...
Ajde,po obichaju ne odgovarash na ono shto si tvrdio do jucher da su kinezi kurac na biciklu kada se radi o gradnji.Ja znam zashto.Ti se ne sjecash ni shta si jucher jeo ,znanstvenici kazu da demencija dolazi iz crijeva,shto se poklapa sa tvojim grahom i rashtikom..Suutra cesh tvrditi da ni slova nisi napisao o Ukrajini ali te nece smetati da dizesh ruse uu nebesa ,hercegovachk-zlovenski mentalitet.
Eroo wrote:Kraljica!
Za tebe,za mene americhka kurvetina.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Uživo: Pelješki most, gradilište, Pelješac
» UŽIVO: Pelješki most - pripreme za montažu rasponske konstrukcije
» Završen je Pelješki most
» Tisućito izdanje emisije "More"
» Kiowe obavile noćno gađanje i raketiranje prije predstavljanja u Kninu
» UŽIVO: Pelješki most - pripreme za montažu rasponske konstrukcije
» Završen je Pelješki most