ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uživo: Pelješki most, noćno izdanje

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Uživo: Pelješki most, noćno izdanje - Page 2 Empty Re: Uživo: Pelješki most, noćno izdanje

Post by mentalitet 28/7/2022, 18:43

Eroo wrote:Kraljica!  Uživo: Pelješki most, noćno izdanje - Page 2 1f60d Uživo: Pelješki most, noćno izdanje - Page 2 1f604 

Uživo: Pelješki most, noćno izdanje - Page 2 Screenshot-3945

Za tebe,za mene americhka kurvetina.

mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Uživo: Pelješki most, noćno izdanje - Page 2 Empty Re: Uživo: Pelješki most, noćno izdanje

Post by marcellus 28/7/2022, 18:59

mentalitet wrote:Ovaj zlovenski shupak se sada kurchi mostom kojega su napravili kinezii i financirala EU

a projektirao ga je Slovenac. Kladio bih se da ga Ero dobro zna. Slovenija nije velika, ljudi koji se bave mosovima se obično znaju.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 28/7/2022, 19:00

mentalitet wrote:
Eroo wrote:Kraljica!  Uživo: Pelješki most, noćno izdanje - Page 2 1f60d Uživo: Pelješki most, noćno izdanje - Page 2 1f604 

reče američki shupak

2014-04-16

Back to top Go down

Post by mentalitet 28/7/2022, 19:15

marcellus wrote:
mentalitet wrote:

reče američki shupak

Znam da te je pogodilo shto mi je i bila namjera da krene onoj budali pjena na usta.Shto bi se reklo peco sharana a ulovio se som.Gledaj,uu USA ne mozesh uci ili dobiti drzavljanstvo ako nisi provjeren uzduz i poprijeko tako da nemash pojma.Onaj koji mi je odobrio da dodjem ovdje bio je odushevljen mojim umijecem pa je odmah ispoljio zelju da to shto sam ja tada radio i kupi.Onako balkanski sam pozelio da mu to poklonim samo da odem iz onog chetvrtog rajha.No on je bio galantan i to mi platio uz rijechi ovakvi nam trebaju.Tako kujice da ne blebecesh u prazno o chemu nemash pojma.Taj chovjek mi je ostao frend pa se i dan danas chujemo i kroz prichu svashta mozesh da chujesh shto nema u medijima a ne moze se iznositi u javnost,dok njega jako interesira moje mishljenje o Balkanu pa mu pricham uglavnom o hrvatima bajke.Ako znash tko radi na takvim mjestima ,mnogo toga ce ti biti jasnije iako sumnjam u tvoje znanje osim shto si jako talentiran prosipati prashinu po javnom prostoru koju pushe josh samo budale.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 28/7/2022, 19:26

marcellus wrote:
mentalitet wrote:Ovaj zlovenski shupak se sada kurchi mostom kojega su napravili kinezii i financirala EU

a projektirao ga je Slovenac. Kladio bih se da ga Ero dobro zna. Slovenija nije velika, ljudi koji se bave mosovima se obično znaju.

A gdje je to hrvatsko znanje?Znam sindrom male sredine,uochio ga davno u Zagrebu.Uglavnom je tamo svugdje isto,razni klanovi dobijaju poslove a ne najsposobniji i najbolji,dakle josh jedna chinjenica koja potpomaze moje mishljenje o prelasku toga mosta mada ne sumnjam u izvodjache radova.Bog te jebo koji zajeb u svezi toga mosta.Ima samo hrvatsko ime a sve je ostalo tudje isto kao i Hrvatska drzava.Zar ste se za to borili?
Kako vam nije zao onih hrvata koji su dali svoje zivote uuvjereni da se bore za Hrvatsku.Sada se okrecu u grobu i kada bi se mogli dignuti jebali bi vam rvatsku mater u sred pichke.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by marcellus 28/7/2022, 19:48

mentalitet wrote:
marcellus wrote:

A gdje je to hrvatsko znanje?

Ko pita, Srbin?

Uživo: Pelješki most, noćno izdanje - Page 2 Rimac-nevera-goodwood

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 28/7/2022, 20:06

Napio sam se ko svinja.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mentalitet 28/7/2022, 20:14

marcellus wrote:
mentalitet wrote:
marcellus wrote:

A gdje je to hrvatsko znanje?

Ko pita, Srbin?

Uživo: Pelješki most, noćno izdanje - Page 2 Rimac-nevera-goodwood

Nema shto ,glavni si na ovome forumu izvlachiti rijechi iz konteksta pa postavljati glupa pitanja i davati josh gluplje odgovore.Dok god je takva"filozofija" u vashim glavama vi cete iseliti josh milion hrvata iz vashe vukojebine i bit ce ti lakshe zivjeti medju budalama koje ce ostati u Hrvatskoj.Glup si pa ne znash da je najvece bogastvo jedne zemlje pametni ljudi ,ili si lukava seljachina kojoj to odgovara zato shto ti medju budalama nece biti teshko zivjeti i biti cesh poznat kao ovdje na forumu te najveci idiot koji ce ipak svoju djecu poslati vani da zive.Godinama se chudim tvome umu na kojem je nivou.Stvarno sam impresioniran koliko jedno ljudsko bice moze biti neshto posebno u svojoj gluposti.Inash pravo ja sam politichki Srbin i ponosim se time pichko rvatska.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2022, 20:32

mentalitet wrote:
marcellus wrote:
mentalitet wrote:

reče američki shupak

Gledaj,uu USA ne mozesh uci ili dobiti drzavljanstvo ako nisi provjeren uzduz i poprijeko tako da nemash pojma.
Očigledno im nisi objasnio da se namjeravaš vratiti i zajedno s Rusima denacificirati NATO saveznicu Hrvatsku.
Imamo zabilježenu tvoju izjavu, tako da možeš računati i na protjerivanje iz USA :D .
Eroo
Eroo

2016-07-22

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2022, 20:34

Kraljica. :x

Jedno s drugim, ne znaš što je oku ugodnije. 

Uživo: Pelješki most, noćno izdanje - Page 2 Screenshot-3946

2016-07-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 28/7/2022, 20:41

Glibodol. On mi je na gli.

Kao i hipoglikemija, ali ona ima hipo, pa mi ne paše.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mentalitet 28/7/2022, 20:50

Eroo wrote:
mentalitet wrote:
marcellus wrote:
mentalitet wrote:

reče američki shupak

Gledaj,uu USA ne mozesh uci ili dobiti drzavljanstvo ako nisi provjeren uzduz i poprijeko tako da nemash pojma.
Očigledno im nisi objasnio da se namjeravaš vratiti i zajedno s Rusima denacificirati NATO saveznicu Hrvatsku.
Imamo zabilježenu tvoju izjavu, tako da možeš računati i na protjerivanje iz USA :D .

Komunjaro,mater ti jebem nije ovo 1960.U Trampovom i De Santis timu sam,uchlanio se u republikansku stranku i tamo sve "najbolje" govoriim o Hrvatskoj i tako joj pomazem.Florida nije Amerika a to je dokaz da istoj nishta ne znash.Pichka ti materina dobro su te procijenili neki forumashi da si druker i udbash.Sada mi je teorija da vas ne treba denacificirati nego izvrshiti egzorcizam nad vama jer vas je katolichka crkva uvela u to stanje pa vas sisa ko zadnja pijavica.Isisali vam krv pa u mozgu nedostaje kisika i zato ovako razmishljate i zivite u proshlim vremenima.Nabijem ti unuku na kurac,nadam se da nije toliko glupa jer mi se na glupe zene ne dize.On ce mene protjerati iz Amerike??!!! Izgleda da tii je bolest uznapredovala.Da ti josh kazem ,tu tvojukraljicu je jebalo pola crnachkog koledza i cijelii NATO ali kurvetina nije dobila nishta opipljivo i karijera joj je zapechacena samo kao pushilica crnachkih kurchina.Jednom pravom hercegovcu ce ovo sigurno biti lijepa vijest.Kraljica nocnih klubova u Texasu:))))hahahahahahaha ubiit cu se .Sad mi je jasnija tvoja psiha kada ti je jedna kurvetina na tom nivou.Ima li to veze sa djetinjstvom?

2020-07-05

Back to top Go down

Post by crvenkasti 28/7/2022, 20:57

Glista mi je na gli. Što ću s glistom? Ništa.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2022, 21:14

crvenkasti wrote:Glista mi je na gli. Što ću s glistom? Ništa.
To se i tvoja žena pita.
Eroo
Eroo

2016-07-22

marcellus and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2022, 21:21

mentalitet wrote:
Eroo wrote:
mentalitet wrote:
marcellus wrote:
mentalitet wrote:

reče američki shupak

On ce mene protjerati iz  Amerike??!!!
Ne ja, Amerikanci, budaletino nepismena.
Jednostavno, ti si im postao neprijatelj.
Sam si to rekao, šta mene sad gnjaviš...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by crvenkasti 28/7/2022, 21:21

Eroo wrote:
crvenkasti wrote:Glista mi je na gli. Što ću s glistom? Ništa.
To se i tvoja žena pita.

Bijedno, prostački, seljački.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2022, 21:33

Kraljica. :x

Uživo: Pelješki most, noćno izdanje - Page 2 Screenshot-3948
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2022, 21:35

Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 28/7/2022, 21:45

Najveći neprijatelj znanju nije neznanje, nego zablude.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mentalitet 28/7/2022, 21:53

Za tebe kraljic,za mene americhka kurvetina.[/quote]

reče američki shupak[/quote]

Gledaj,uu USA ne mozesh uci ili dobiti drzavljanstvo ako nisi provjeren uzduz i poprijeko tako da nemash pojma.[/quote]
Imamo zabilježenu tvoju izjavu, tako da možeš računati i na protjerivanje iz USA :D .[/quote]

On ce mene protjerati iz  Amerike??!!![/quote]
Ne ja, Amerikanci, budaletino nepismena.
Jednostavno, ti si im postao neprijatelj.
Sam si to rekao, šta mene sad gnjaviš...[/quote]

Pa nije amerika Hrvatska piizda ti materina udbashka .Po tebi bi onda trebalo istjerati pola Amerike u Mexiko?Ne znam koja mi je pizda materina da sa takvom budalom uopce raspravljam koji nema pojma shto je to Amerika vec kao i ostalih 90% ovog idiotskog foruma nagadja i shuta se ffloskulama iz "hrvatske" shtampe i ustashkih drushtvenih mreza pa ispadaju budale u ochima onih koji tamo zive.

2020-07-05

Šandor Winnetou dislikes this post

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2022, 12:15

mentalitet wrote:Ovaj zlovenski shupak se sada kurchi mostom kojega su napravili kinezii i financirala EU od Hrvatske chlanarine
Kinezi su bili crnci, mrčavi.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics