Poslodavac vam smije pregledavati poštu i poruke
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Poslodavac vam smije pregledavati poštu i poruke
Eh, da sad ne ispadne da se sprekenjavam. S plaćom kakva je moja nitko nema osmosatno radno vrijeme.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Ne razmijem kako ga nemaš, ako za nekoga radis u ugovoru piše na koliko radis. Ako možeš otici kad hoces onda te poslodavac pusti .dudette wrote:Bez obzira na službeno radno vrijeme ja ga zapravo nemam. Nisam spora.
pa i to je stvar poslodavca. Ako ti je propisano koliko dnevno moraš biti u uredu, kad odlaziš, kad dolaziš, što može imati svoje razloge (ak se banka otvara u osam za stranke onda službenica ne može doć u pol devet) i moraš štancat karticu, ko što sam ja morao 22 godine, onda je to tak i ako kasniš možeš dobiti otkaz. Ako možeš doć i otić kad ti se digne, ok. Ali poslodavac opet ima pravo propisati ovako i onako.
Nama u 10 navečer isključe struju. S obzirom da je sve na access cards, ako ne pobjegneš prije toga ostaneš u uredu zarobljen do drugog dana.
Guest- Guest
ma ne prekenjavaš se, zašto? znači pusti te poslodavac da odeš kada hočeš ili moraš. odnosno ne moraš sjediti punih 8 sati u uredu. prema tome ne gledaš objektivno. odnosno smeta ti kada netko potroši pola sata radnog vremena na sebe a npr, obavio je posao. dok ti odeš s posla kada ti je dosta.dudette wrote:Eh, da sad ne ispadne da se sprekenjavam. S plaćom kakva je moja nitko nema osmosatno radno vrijeme.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ima, naravno.marcellus wrote: Ali poslodavac opet ima pravo propisati ovako i onako.
2015-08-15
jer mu ne trebaš u uredu pa te pusti. odnosno nije mu važno koliko si tamo dok odrađuješ svoje.veber wrote:imam i nemam. oksimoron, no tako je.kaja_333 wrote:A nemaš 8 sati radnog vremena?veber wrote:odem doma.kaja_333 wrote:Ok, a sto radis kada napraviš posao za taj dan?
ako sam u pogonu radim smjenu, ako sam u uredu onda radim kako hoću.
2015-08-15
to je uvijek dvosjekli mač.dudette wrote:Eh, da sad ne ispadne da se sprekenjavam. S plaćom kakva je moja nitko nema osmosatno radno vrijeme.
2014-12-30
U uredu moram odraditi 8 sati. Pauza je pola sata, uračunato u tih 8 sati. Uz to, redovito radim i od doma. Takva mi je priroda posla.kaja_333 wrote:ma ne prekenjavaš se, zašto? znači pusti te poslodavac da odeš kada hočeš ili moraš. odnosno ne moraš sjediti punih 8 sati u uredu. prema tome ne gledaš objektivno. odnosno smeta ti kada netko potroši pola sata radnog vremena na sebe a npr, obavio je posao. dok ti odeš s posla kada ti je dosta.dudette wrote:Eh, da sad ne ispadne da se sprekenjavam. S plaćom kakva je moja nitko nema osmosatno radno vrijeme.
Guest- Guest
I sold my soul to the devil. For a good cause, though.veber wrote:to je uvijek dvosjekli mač.dudette wrote:Eh, da sad ne ispadne da se sprekenjavam. S plaćom kakva je moja nitko nema osmosatno radno vrijeme.
Guest- Guest
onda imaš radno vrijeme, maloprije si rekla da nemaš tj.da odešdudette wrote:U uredu moram odraditi 8 sati. Pauza je pola sata, uračunato u tih 8 sati. Uz to, redovito radim i od doma. Takva mi je priroda posla.kaja_333 wrote:ma ne prekenjavaš se, zašto? znači pusti te poslodavac da odeš kada hočeš ili moraš. odnosno ne moraš sjediti punih 8 sati u uredu. prema tome ne gledaš objektivno. odnosno smeta ti kada netko potroši pola sata radnog vremena na sebe a npr, obavio je posao. dok ti odeš s posla kada ti je dosta.dudette wrote:Eh, da sad ne ispadne da se sprekenjavam. S plaćom kakva je moja nitko nema osmosatno radno vrijeme.
2015-08-15
Uh,jesi jaka i ja radim cijele dane,a plača koliko mi ostane,u zadnje vrijeme sve manje.....bem ti krizu....odkad se rodih kriza...dudette wrote:U uredu moram odraditi 8 sati. Pauza je pola sata, uračunato u tih 8 sati. Uz to, redovito radim i od doma. Takva mi je priroda posla.kaja_333 wrote:ma ne prekenjavaš se, zašto? znači pusti te poslodavac da odeš kada hočeš ili moraš. odnosno ne moraš sjediti punih 8 sati u uredu. prema tome ne gledaš objektivno. odnosno smeta ti kada netko potroši pola sata radnog vremena na sebe a npr, obavio je posao. dok ti odeš s posla kada ti je dosta.dudette wrote:Eh, da sad ne ispadne da se sprekenjavam. S plaćom kakva je moja nitko nema osmosatno radno vrijeme.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
u biti. kada odrađujem "uredski" posao, mogu ga i doma radit.kaja_333 wrote:
jer mu ne trebaš u uredu pa te pusti. odnosno nije mu važno koliko si tamo dok odrađuješ svoje.
ali što više letiš, niže možeš pasti.
2014-12-30
Rekla sam da odem na kraju radnog vremena.kaja_333 wrote:onda imaš radno vrijeme, maloprije si rekla da nemaš tj.da odešdudette wrote:U uredu moram odraditi 8 sati. Pauza je pola sata, uračunato u tih 8 sati. Uz to, redovito radim i od doma. Takva mi je priroda posla.kaja_333 wrote:ma ne prekenjavaš se, zašto? znači pusti te poslodavac da odeš kada hočeš ili moraš. odnosno ne moraš sjediti punih 8 sati u uredu. prema tome ne gledaš objektivno. odnosno smeta ti kada netko potroši pola sata radnog vremena na sebe a npr, obavio je posao. dok ti odeš s posla kada ti je dosta.dudette wrote:Eh, da sad ne ispadne da se sprekenjavam. S plaćom kakva je moja nitko nema osmosatno radno vrijeme.
Guest- Guest
me too, but...dudette wrote:I sold my soul to the devil. For a good cause, though.veber wrote:to je uvijek dvosjekli mač.dudette wrote:Eh, da sad ne ispadne da se sprekenjavam. S plaćom kakva je moja nitko nema osmosatno radno vrijeme.
2014-12-30
i da imaš posla i za doma, i da nemaš slobodne minute unutar tih 7, 5 sati. e sada, to ti znači kako sam rekla, ili da su ti dali posla za dvojicu ili da si malo spora.dudette wrote:Rekla sam da odem na kraju radnog vremena.kaja_333 wrote:onda imaš radno vrijeme, maloprije si rekla da nemaš tj.da odešdudette wrote:U uredu moram odraditi 8 sati. Pauza je pola sata, uračunato u tih 8 sati. Uz to, redovito radim i od doma. Takva mi je priroda posla.kaja_333 wrote:ma ne prekenjavaš se, zašto? znači pusti te poslodavac da odeš kada hočeš ili moraš. odnosno ne moraš sjediti punih 8 sati u uredu. prema tome ne gledaš objektivno. odnosno smeta ti kada netko potroši pola sata radnog vremena na sebe a npr, obavio je posao. dok ti odeš s posla kada ti je dosta.dudette wrote:Eh, da sad ne ispadne da se sprekenjavam. S plaćom kakva je moja nitko nema osmosatno radno vrijeme.
2015-08-15
Naravno, sve smije. Ali, kod mene je ionak sve transparentno. Nema tajni, jer samo kad niš nije tajna nikog niti ne zanima tvoja privatnost.
Guest- Guest
a i ne znam što radite, odmah bi vam dijagnozu dala da znam..ali ipak ovo je forum pa nema smisla...
2015-08-15
Nemam te potrebe uvjeravati u bilo što.kaja_333 wrote:i da imaš posla i za doma, i da nemaš slobodne minute unutar tih 7, 5 sati. e sada, to ti znači kako sam rekla, ili da su ti dali posla za dvojicu ili da si malo spora.dudette wrote:Rekla sam da odem na kraju radnog vremena.kaja_333 wrote:onda imaš radno vrijeme, maloprije si rekla da nemaš tj.da odešdudette wrote:U uredu moram odraditi 8 sati. Pauza je pola sata, uračunato u tih 8 sati. Uz to, redovito radim i od doma. Takva mi je priroda posla.kaja_333 wrote:ma ne prekenjavaš se, zašto? znači pusti te poslodavac da odeš kada hočeš ili moraš. odnosno ne moraš sjediti punih 8 sati u uredu. prema tome ne gledaš objektivno. odnosno smeta ti kada netko potroši pola sata radnog vremena na sebe a npr, obavio je posao. dok ti odeš s posla kada ti je dosta.dudette wrote:Eh, da sad ne ispadne da se sprekenjavam. S plaćom kakva je moja nitko nema osmosatno radno vrijeme.
Guest- Guest
velim ti na pp.kaja_333 wrote:a i ne znam što radite, odmah bi vam dijagnozu dala da znam..ali ipak ovo je forum pa nema smisla...
2014-12-30
ma ne trebaš, branšu ne znam ali otprilike naslućujem opis posla..dudette wrote:
Nemam te potrebe uvjeravati u bilo što.
2015-08-15
Eto, sve znaš.kaja_333 wrote:ma ne trebaš, branšu ne znam ali otprilike naslućujem opis posla..dudette wrote:
Nemam te potrebe uvjeravati u bilo što.
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Građani bijesni na Poštu
» Kitarović odala poštu žrtvama Jasenovca
» Trebaš ući u Poštu/Finu, ali ne možeš? Nema problema.
» Srbija: Policija opljačkala poštu u mestu kod Jagodine
» KAD POSLODAVAC BRENDIRA Zašto su članovi narko kartela tetovirani
» Kitarović odala poštu žrtvama Jasenovca
» Trebaš ući u Poštu/Finu, ali ne možeš? Nema problema.
» Srbija: Policija opljačkala poštu u mestu kod Jagodine
» KAD POSLODAVAC BRENDIRA Zašto su članovi narko kartela tetovirani
Page 5 of 7