''Zemlju danas pogađa solarna oluja: Jačina se ne može predvidjeti, evo koje su opasnosti''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Zemlju danas pogađa solarna oluja: Jačina se ne može predvidjeti, evo koje su opasnosti''
Ne postoji baš nešto takvo kao anđeo višeg reda. Ima nešto drugo ( podjela po svrsi, zadacima ) al nema to anđeli višeg i nižeg reda. To ne postoji.epikur37 wrote:red wolf wrote:Ja ne znam kako ti se da gubit vrijeme s ljudskom vrstom?RayMabus wrote:Nije to astralna projekcija nego izlaženje iz tijela.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
To ti je astralna projekcija,
ali nemoj preblizu suncu, vosak se otopi..
uokolo
orbitiraj
On je anđeo višeg reda.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ''Zemlju danas pogađa solarna oluja: Jačina se ne može predvidjeti, evo koje su opasnosti''
Uđeš u Sunce i onda opizdiš nogon nešto i onda ovo izbljuva to ovima šta podržavaju Komšića i svima in pocrkaju tranzistori.
Sviđa mi se taj scenarij.
Sviđa mi se taj scenarij.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pijte dosta vode, šešir na glavu i sve će bit u redu...
Sunce je izvor života, te jača imunitet...
A za ove katastrofičare je ionako prekasno...
Njima ni sunce ni hlad neće pomoći...
Šteta je već nastupila...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
epikur37 dislikes this post
Game is over...T. wrote:Pijte dosta vode, šešir na glavu i sve će bit u redu...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Može li danas, kao i 1995., Oluja spojiti Hrvate i Bošnjake?
» Zašto CIA ne može predvidjeti sljedeći Putinov potez?
» Umjetna inteligencija pogađa koje ste rase na temelju vaših rendgenskih snimaka
» Zašto smo imali auroru borealis? Zemlju je pogodila najjača sunčeva oluja od 2003.
» ''TOTALNA PARALIZA OLUJA MOBILIZIRALA VOJSKU: Otkazani letovi prema Britaniji, meteorolozi govore o ‘smrtnoj opasnosti’; evo kakvo vrijeme očekuje Hrvatsku''
» Zašto CIA ne može predvidjeti sljedeći Putinov potez?
» Umjetna inteligencija pogađa koje ste rase na temelju vaših rendgenskih snimaka
» Zašto smo imali auroru borealis? Zemlju je pogodila najjača sunčeva oluja od 2003.
» ''TOTALNA PARALIZA OLUJA MOBILIZIRALA VOJSKU: Otkazani letovi prema Britaniji, meteorolozi govore o ‘smrtnoj opasnosti’; evo kakvo vrijeme očekuje Hrvatsku''
Page 2 of 2