''Zemlju danas pogađa solarna oluja: Jačina se ne može predvidjeti, evo koje su opasnosti''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Zemlju danas pogađa solarna oluja: Jačina se ne može predvidjeti, evo koje su opasnosti''
Zemlju danas pogađa solarna oluja: Jačina se ne može predvidjeti, evo koje su opasnosti
Prije nego Zemlja uđe u period transformacije, Sunce će odigrati veliku ulogu pritom...
Prije nego Zemlja uđe u period transformacije, Sunce će odigrati veliku ulogu pritom...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Zemlju danas pogađa solarna oluja: Jačina se ne može predvidjeti, evo koje su opasnosti''
Probudite se!
Počelo je, propadamo...
njah
Počelo je, propadamo...
njah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: ''Zemlju danas pogađa solarna oluja: Jačina se ne može predvidjeti, evo koje su opasnosti''
Još malo. Proces je započeo. Pritom mislim na proces iscijeljenja Zemlje. Za vas ljude to će značit povratak u kameno doba. hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...da...Hahahahahahahahahahahahahahahahahaepikur37 wrote:Probudite se!
Počelo je, propadamo...
njah
Last edited by red wolf on 19/7/2022, 23:18; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
2015-08-06
Pusti ta religijska sranja. Vas ljude su zaludjeli s time. Kako reče onaj --> Religije su opijum za narod! Ne. To je sredstvo vašeg zaglupljivanja i bile su uspješne pritom.epikur37 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Uvijek sam vam govorio, kad se bude približavao kraj ere ljudske vrste, samo pratite na tri stvari: veliki globalni sukob (traje), Sjeverna Koreja i Sunce. Dakle, dva faktora od tri su aktivna. ;)))
red wolf-
2016-02-10
nestalo mi je sira
2015-08-06
Solarne oluje su prirodna pojava.
Druga je stvar to šta do prije sto godina nije bilo tranzistora pa nije imalo čemu ni iskočiti osigurači.
Druga je stvar to šta do prije sto godina nije bilo tranzistora pa nije imalo čemu ni iskočiti osigurači.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znaju ovi iz Galaktičke federacije što dolazi. Ne brini. Rekli smo im. Nismo pičke pa ćemo prešutjeti.RayMabus wrote:Solarne oluje su prirodna pojava.
red wolf-
2016-02-10
Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
Možda triba unutra nešto pritisnit pa da spali ove šta podržavaju Komšića.
Možda triba unutra nešto pritisnit pa da spali ove šta podržavaju Komšića.
Last edited by RayMabus on 19/7/2022, 23:38; edited 1 time in total
2014-04-11
Odi do Mjeseca. Na tamnu stranu. Zanimljivo je. ;))))RayMabus wrote:Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
To ti je astralna projekcija,
ali nemoj preblizu suncu, vosak se otopi..
uokolo
orbitiraj
2015-08-06
red wolf wrote:Odi do Mjeseca.RayMabus wrote:Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
pa to je ok
2015-08-06
Kad vidi što je tamo, ma neće mu biti ok...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaepikur37 wrote:red wolf wrote:Odi do Mjeseca.RayMabus wrote:Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
pa to je ok
red wolf-
2016-02-10
Nije to astralna projekcija nego izlaženje iz tijela.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
uokolo
orbitiraj
Astralna projekcija je kad ti zamišljaš da si negdje van tijela. Ja ne zamišljam da sam van tijela. Kužiš ?
Neće se ništa desit u Suncu. Nije duša sladoled pa će se otopit.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije to astralna projekcija nego izlaženje iz tijela.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
uokolo
orbitiraj
Astralna projekcija je kad ti zamišljaš da si negdje van tijela. Ja ne zamišljam da sam van tijela. Kužiš ?
Razumijem.
Ali svejedno oprezno.
2015-08-06
Ja ne znam kako ti se da gubit vrijeme s ljudskom vrstom?RayMabus wrote:Nije to astralna projekcija nego izlaženje iz tijela.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
uokolo
orbitiraj
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ja ne znam kako ti se da gubit vrijeme s ljudskom vrstom?RayMabus wrote:Nije to astralna projekcija nego izlaženje iz tijela.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
uokolo
orbitiraj
On je anđeo višeg reda.
2015-08-06
Nisan ja baš siguran da ti kužiš.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nije to astralna projekcija nego izlaženje iz tijela.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
uokolo
orbitiraj
Razumijem.
Ali svejedno oprezno.
Ima tu neka stolica još do tebe ? Sidi na nju. I onda se vrati opet na tu svoju.
Kad se vratiš onda se pitaj jesi li kad si sidija na onoj drugoj stolici zamišlja ( projicira ) da tamo sidiš ili si tamo sidija ?
2014-04-11
Ne postoji baš nešto takvo kao anđeo višeg reda. Ima nešto drugo ( podjela po svrsi, zadacima ) al nema to anđeli višeg i nižeg reda. To ne postoji.epikur37 wrote:red wolf wrote:Ja ne znam kako ti se da gubit vrijeme s ljudskom vrstom?RayMabus wrote:Nije to astralna projekcija nego izlaženje iz tijela.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nikidan san izaša iz tijela i šeta po sobi. Nisan nikad bija u Suncu. Moga bi se malo prošetat u njega.
uokolo
orbitiraj
On je anđeo višeg reda.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Može li danas, kao i 1995., Oluja spojiti Hrvate i Bošnjake?
» Zašto CIA ne može predvidjeti sljedeći Putinov potez?
» Umjetna inteligencija pogađa koje ste rase na temelju vaših rendgenskih snimaka
» Zašto smo imali auroru borealis? Zemlju je pogodila najjača sunčeva oluja od 2003.
» ''TOTALNA PARALIZA OLUJA MOBILIZIRALA VOJSKU: Otkazani letovi prema Britaniji, meteorolozi govore o ‘smrtnoj opasnosti’; evo kakvo vrijeme očekuje Hrvatsku''
» Zašto CIA ne može predvidjeti sljedeći Putinov potez?
» Umjetna inteligencija pogađa koje ste rase na temelju vaših rendgenskih snimaka
» Zašto smo imali auroru borealis? Zemlju je pogodila najjača sunčeva oluja od 2003.
» ''TOTALNA PARALIZA OLUJA MOBILIZIRALA VOJSKU: Otkazani letovi prema Britaniji, meteorolozi govore o ‘smrtnoj opasnosti’; evo kakvo vrijeme očekuje Hrvatsku''
Page 1 of 2