Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
tu si negdje napisao da im usput na okupiranim područjima ubijaju političke prebjege, odnosno nositelje vlasti koji su priznali okupaciju, ili bili za okupaciju, da razbistrimo takve situacije... odnosno legitimitet fizičke dezintegracije pete kolone, izdajnika i konvertita koji protežiraju okupacijske snage i pristaju sprovoditi političke aktivnosti u cilju rusifikacije neotuđivog ukrajinskog državnog teritorija...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
biljezim cebovalje rusa
vrijedi svake dodatne kune u grijanje i brazilsku piletinu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
svaki dan nekoga eliminiraju. ono jebeno. čak i sami Rusi govore da je ih na osvojenim područjima većina stanovništva mrzi i javlja Ukraincima i da se općenito boje noći. kažu i sami Rusi da na osvojenom teritoriju imaju podršku manjine, ali da doslovno su ti u strahu i nakon zadnjih partizanskih aktivnosti(dnevno bude 1-2 u smislu atentata na face a o ovim manjima to ne treba niti pričati, tipa ljepljenje plakata, grafiti, dojave, itd toga ima čak i razrušenom Mariopolu).. toliko je situacija sjebana za Ruse, da doslovno moraju iz RUsije dovesti ekipu da vlada njima, i čuvati ih pod stražom a i to nije garancija..michaellcmacha wrote:tu si negdje napisao da im usput na okupiranim područjima ubijaju političke prebjege, odnosno nositelje vlasti koji su priznali okupaciju, ili bili za okupaciju, da razbistrimo takve situacije... odnosno legitimitet fizičke dezintegracije pete kolone, izdajnika i konvertita koji protežiraju okupacijske snage i pristaju sprovoditi političke aktivnosti u cilju rusifikacije neotuđivog ukrajinskog državnog teritorija...
debotoijusto wrote:biljezim cebovalje rusa
lako se tebi zajebavat... ja sam radi drva morao s Brača potegnuti kući u Sisak, al da se i ja složim s tobom, neće mi biti žao pelete ove godine koristiti u modu par-nepar, samo da ukrajinci rusku agresorsku stoku u crnim vrećama otpreme u ruski svijetdebotoijusto wrote:biljezim cebovalje rusa
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Ne većina ali dobar dio koji su došli čudnim putevima visoko. No kotromanović je onako klasa za sebe, idot parexelancedijagram wrote:Kotromanovic je glupson kao i vecina nasih tzv casnika.AssadNaPodmornici wrote:Jučer je samo na Oryxu stavljeno 73 komada(vizualno potvrđeno) izgubljene teške tehnike od strane RU vojske.
Izašle nove slike zarobljavanja ili uništavanja RU tehnike, evo pogledajte samo zadnjih 4-5 sati koliko ima toga na ovom twiter profilu.
Čak ima i jedna Mitsa samohodna haubica.. jako kvalitetno i vrijedno oružje...
https://twitter.com/Rebel44CZ
Biti će zanimljivo kada Oryx i ekipa naprave novi update o Ruskim gubicima u teškoj tehnici.
računajte da se opet dosta toga i ne snimi, čak i takva Rusija ostaje bez resursa..
Plus moral vojnika im je nula bodova, većini čim istekne ugovor ne vraćaju se nazad. Ukrainska vojska sa druge strane dobija iskustvo, netko tko ej friško mobiliziran, nakon pola godine i par rotacija to je već druga priča. sada će im skočiti moral, a Ruski će pasti.. situacija u ratu se počela okretati već nakon pola godine..
Nije da Strelkov nije upozoravao
Nije mi jasan onaj Kotromanović svako malo izgleti na nekom dnevniku i kenja da UKR nema šanse itd..
A na drugima ima i drugih stvari. Ima dosta slika poginulih Ruskih vojnika , uništene RU tehnike, zarobljene tehnike vojnika, streljiva.. doslovno Ukrainci su im izbrisali jedan pošten komad vojske u brzom upadu.. doslovno u dva-tri dana maznuli 600km2 teritorija, e da ima hrpa videa gdje stanovništvo slavi dolazak Ukrainaca, plaču od sreće , mašu UKR zastavama i zanimljivo svi pričaju Ruski. Toliko o tome kako Rusi su došli spašavati nekoga u UKR
Sasvim logično, one koji ne poseru pete treba rezervirati vješala na najvišoj koti u svakom mjestu.michaellcmacha wrote:tu si negdje napisao da im usput na okupiranim područjima ubijaju političke prebjege, odnosno nositelje vlasti koji su priznali okupaciju, ili bili za okupaciju, da razbistrimo takve situacije... odnosno legitimitet fizičke dezintegracije pete kolone, izdajnika i konvertita koji protežiraju okupacijske snage i pristaju sprovoditi političke aktivnosti u cilju rusifikacije neotuđivog ukrajinskog državnog teritorija...
Inače kad napravimo rezime dosadašnjeg rata u Ukrajini( po ruski specijalne vojne operacije od tri dana) ukrima se nije nikada dogodilo ( iako su bili inferironi u svakom pogledu) da im se linija ovako raspadne na paramparčad što bi rekli srbi. Ovo je još jedan teški blam ruske vojske i još jedan u nizu šamara koje su dobili i gdje im rejting pada na nivo afričkih ljudoždera i golih siledžija bez stvarnog pokrića. Ako brzo ne uspostave kakvu takvu liniju obrane ukri će ih samljeti kao mi srbende u DR.
dijagram wrote:Kotromanovic je glupson kao i vecina nasih tzv casnika.
Po pameti negdje ko Miro Bulj. To su likovi koji su dobri kad treba pušku u ruke i juriš, a ne mreš ih pustit da nešto odlučuju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
- Rat u Ukrajini će se nastaviti do potpunog poraza Rusije - poručio je Igor Girkin, krajnje desni ruski nacionalist, u video obraćanju svojim 430.000 pratitelja na Telegramu u ponedjeljak.
- Već smo izgubili, ostalo je samo pitanje vremena - razočarano je objavio Girkin.
kme ?
- Već smo izgubili, ostalo je samo pitanje vremena - razočarano je objavio Girkin.
kme ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A tako.Hektorović wrote:dijagram wrote:Kotromanovic je glupson kao i vecina nasih tzv casnika.
Po pameti negdje ko Miro Bulj. To su likovi koji su dobri kad treba pušku u ruke i juriš, a ne mreš ih pustit da nešto odlučuju.
Evo yoda nek vidi, rade upravo ono sto sam rekao da trebaju raditi:)
Proci Sevcenkovo juzno i sjeverno i udariti na nepostavljenu obranu Kupjanska.
Opet da ponovim, vjerujem da imaju dovoljno ljudstva i prosire takodjer sada nebranjene, odnosno neorganiziranu rusku obranu bokova.
Izbiti na Oskil i okrenuti juzno, eto Izjuma na dlanu.
Dobro, dolje postoji obrana i taj grad ce pokazati trenutno stanje ruske vojske.
Kako i koliko ce ga braniti ili eventualno bjezati od borbe.
Malo je reci koliki ce moral Ukrajinaca biti tek sada.
Osjecaju i vide da mogu, osjecaju i vide da neprijatelj uzmice na njihov odlucan napad za koji se vrijedi izloziti i ginuti.
Jednako, rusi vide da ukrajinci mogu, vide da hoce i sto im cine.
Rade ono sto ni ne rade, ne usude se, bore se ziheraski.
Ovo je velika prekretnica makar sutra sve stalo i primirilo se u sto cisto sumnjam.
Nista vise nece biti isto.
Ups, ovo je trebalo ispod ove mape gdje su se uklinuli, al nema veze, svima je jasno.
dijagram-
2015-08-09
abraham and AssadNaPodmornici like this post
Dodao bih da je stanje veoma cudno. Naime , kepec ne predlaze neke pregovore, zamrzavanje stanja i sl taktike odugovlacenja i uvodjenja u trajni sukob/stanje. Mislim da bez mobilizacije i ne moze vise niti pedja naprijed. Jebeno je kada mali ljudi dobiju kompleks velicine. Hiter, Napoleon i sada kepec. Ljudska priroda se nije promijenila od kamenog doba. Jest da sada to eve ide umotati u celofan i staviti skupe mirise ali smrdi jos uvijek dimom prve vatre u pecinama Zagorja..... Muhahahahahahaa Kila mozga....
2014-04-14
Naravno da mu ego ne dopusta priznati glupost koju je napravio.abraham wrote:Dodao bih da je stanje veoma cudno. Naime , kepec ne predlaze neke pregovore, zamrzavanje stanja i sl taktike odugovlacenja i uvodjenja u trajni sukob/stanje. Mislim da bez mobilizacije i ne moze vise niti pedja naprijed. Jebeno je kada mali ljudi dobiju kompleks velicine. Hiter, Napoleon i sada kepec. Ljudska priroda se nije promijenila od kamenog doba. Jest da sada to eve ide umotati u celofan i staviti skupe mirise ali smrdi jos uvijek dimom prve vatre u pecinama Zagorja..... Muhahahahahahaa Kila mozga....
Zaustaviti rat, okrenuti plocu.
Jedno je sigurno, sanjao nije da ce stanje biti ovakvo.
Jos gore je njegovim obozavateljima, iako doista treba biti teski kreten pa obozavati nekog takvog i njegovu bandu od vojske.
Mislim da im nista nije jasno i ne vjeruju svojim ocima:)
Za rusiju kao drzavu bilo bi idealno da crkne ovog trena.
Drzim da bi bili dovoljno pametni momentalno zaustaviti rat.
Dok je putko ziv nitko mu se nece ozbiljno suprotstaviti.
dijagram-
2015-08-09
Rusija je u strasnom problemu. Bojim se da ce je uskoro zapad pokusati vaditi iz govana. Rat u Ukrajini je problem ali ne najveci. Rusko drustvo se vraca u CCCP plus kvazi kapitalizam , kriminal i korupcija.... Sta ce se desavati na Kavkazu i istocnoj strani je ono gdje ce biti krvavih gaca. Izlazne taktike i dalje nema. Bojim se da zapad ne !naguzi" Ukrajinu da spasi sto se spasiti da od Rusije. Kila mozga....
Koje je selo zauzeto mi nije zanimljivo. Sira slika , je a ona ne izgleda dobro za Rusiju...
Koje je selo zauzeto mi nije zanimljivo. Sira slika , je a ona ne izgleda dobro za Rusiju...
2014-04-14
čini se da se i crvljikasti ugasio na temi zbog toga što ukri jebu ruse bez vazeljin
uh, bit ce kmecanjaŠandor Winnetou wrote:čini se da se i crvljikasti ugasio na temi zbog toga što ukri jebu ruse bez vazeljin
zbog te ekipe porast ce potrosnja normabela:)
dijagram-
2015-08-09
mislim da neće doći do toga ovaj put,putler se previše osilio i jebe kevu evropi s plinom a budući da se pokazao kao lažljivac i mutikaša nitko mu neće dati povjerenje da ga putler opet naguziabraham wrote:Rusija je u strasnom problemu. Bojim se da ce je uskoro zapad pokusati vaditi iz govana. Rat u Ukrajini je problem ali ne najveci. Rusko drustvo se vraca u CCCP plus kvazi kapitalizam , kriminal i korupcija.... Sta ce se desavati na Kavkazu i istocnoj strani je ono gdje ce biti krvavih gaca. Izlazne taktike i dalje nema. Bojim se da zapad ne !naguzi" Ukrajinu da spasi sto se spasiti da od Rusije. Kila mozga....
ne samo normabela, cigo nakon što je prodao šupak za tisuću eura uzeo je vazelin i utrljao ga na prsa, veli šupak će proći ali duša boli. U srbiji ga nema zadnjih dana ni za lijeka, vrlo tražena roba.dijagram wrote:uh, bit ce kmecanjaŠandor Winnetou wrote:čini se da se i crvljikasti ugasio na temi zbog toga što ukri jebu ruse bez vazeljin
zbog te ekipe porast ce potrosnja normabela:)
vi ste svi navijači, htio bih čuti nepristra(s)no mišljenje, da sad ne imenujem....
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Kolega, Eu politicari su govna samo takova. Okrecu kaput kako vjetar puse. Primjer. Socijademokrati svedske i lijeva falanga su na kongresu prije tri mjeseca donijeli odluku da nema novih nuklearki u Svedskoj pod bilo kojim uvjetima. Danas tri dana prije izbora su za nuklerake i tvrde da su oduvijek bili. Danas u digitalno doba gdje je sva memorirano.Tako isto mogu naci da su Ukrajinci nacisti. Svi mediji u europi su pod istim kisobranom. Sve se kupuje i sve se prodaje. Tako da se Ukri mogu koliko sutra pustiti niz vodu.....Jedina utjeha je UK i USA. Eu je hrpa govana.Šandor Winnetou wrote:mislim da neće doći do toga ovaj put,putler se previše osilio i jebe kevu evropi s plinom a budući da se pokazao kao lažljivac i mutikaša nitko mu neće dati povjerenje da ga putler opet naguziabraham wrote:Rusija je u strasnom problemu. Bojim se da ce je uskoro zapad pokusati vaditi iz govana. Rat u Ukrajini je problem ali ne najveci. Rusko drustvo se vraca u CCCP plus kvazi kapitalizam , kriminal i korupcija.... Sta ce se desavati na Kavkazu i istocnoj strani je ono gdje ce biti krvavih gaca. Izlazne taktike i dalje nema. Bojim se da zapad ne !naguzi" Ukrajinu da spasi sto se spasiti da od Rusije. Kila mozga....
2014-04-14
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema