Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
hitler je pogriješio u rusijicrvenkasti wrote:Sličnu je grešku napravio Hitler u Rusiji.
Uspros protivljenju vojnog rukovodstva, on je otvorio front prema Staljingradu, iako je imao već front prema Lenjingradu.
putler u ukrajini...hebga, a nema mu se tko protiviti, još
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Šandor Winnetou likes this post
ljubo1212 wrote:hitler je pogriješio u rusijicrvenkasti wrote:Sličnu je grešku napravio Hitler u Rusiji.
Uspros protivljenju vojnog rukovodstva, on je otvorio front prema Staljingradu, iako je imao već front prema Lenjingradu.
putler u ukrajini...hebga, a nema mu se tko protiviti, još
Putin je Hitler, nacisti su antifašisti, a esesovci partizani.
crvenkasti-
2014-04-17
Navodno UKR zastava u Balakliji
Ovo su odlične vijesti
I Ukrainci ispred ulaza u Ševčenkovje , naravno ovo ne znači da su osvojili selo (Ruski jedan telegram kanal tvrdi da jesu, drugi ne tvrde ništa)
Pratimo dalje
Ovo su odlične vijesti
I Ukrainci ispred ulaza u Ševčenkovje , naravno ovo ne znači da su osvojili selo (Ruski jedan telegram kanal tvrdi da jesu, drugi ne tvrde ništa)
Pratimo dalje
Zoka(as Srbin možda najjači otvoreni pro-Ru kanal na twiteru) u depresiji
meni ovo izgleda da je dobar dio ruskih osvojenih područja i vojske pušteno niz kanalizaciju i da putlerovi generali sve adute bacaju na kerson jer im kerson znači i zaštita za krim. Na kraju će popušiti sve i izvući se kao prebijeni ćuko
Još jedan pokazatelj da rusima ne ide dobro je izostanak alfe i ringa sa foruma. Inače kad rujama ide ok tu vise danonoćno i naslađuju se s time. Kad je loša situacija po ruje nema ih nigdje.
AssadNaPodmornici wrote:Zoka(as Srbin možda najjači otvoreni pro-Ru kanal na twiteru) u depresiji
Zoka je lik iz Mostara
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
Hektorović wrote:U jednom danu oslobođeno je više nego što je agresor okupirao u proteklom mjesecu.
Već se sinoć znalo za sveopći kolaps fronte
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Trenutna situacija na fronti
trenutno na fronti :D
Hektorović likes this post
opet će padati glave generala u moskvi.Hektorović wrote:Hektorović wrote:U jednom danu oslobođeno je više nego što je agresor okupirao u proteklom mjesecu.
Već se sinoć znalo za sveopći kolaps fronte
Evo ovdje skupljeno na jednom mjestu što se sve događalo zadnjih dana, o tome sam pisao u zadnje vrijeme kako je UA izigrala rusku vojsku i navukla ih na tanak led. Sad ukri diktiraju tempo i piče na pojedinim djelovima kao po autocesti.
https://www.novilist.hr/novosti/svijet/ukrajinci-pregazili-ruse-na-istoku-okruzili-vazan-grad-izazvali-paniku-probili-su-nas-tenkovima/
https://www.novilist.hr/novosti/svijet/ukrajinci-pregazili-ruse-na-istoku-okruzili-vazan-grad-izazvali-paniku-probili-su-nas-tenkovima/
RayMabus and AssadNaPodmornici like this post
Šandor Winnetou wrote:Evo ovdje skupljeno na jednom mjestu što se sve događalo zadnjih dana, o tome sam pisao u zadnje vrijeme kako je UA izigrala rusku vojsku i navukla ih na tanak led. Sad ukri diktiraju tempo i piče na pojedinim djelovima kao po autocesti.
Ja sam baš neki dan napisao kako je u interesu Amerike prije svega, pa čak i dobrog dijela zapada da se rat odulji jako dugo, možda i godinama i da se na taj način Rusija iscrpi sve svoje vitalne resurse.
Međutim, da ja ne očekujem oživotvorenje takvog scenarija nego računam da će Rusija i formalno kapitulirati puno ranije.
Najkasnije slijedeće godine, što podrazumjeva i oslobađanje Krima od ruske okupacije i povratak pod upravu matice zemlje.
Guest- Guest
istina, vidio sam tvoj upisSpeare Shaker wrote:Šandor Winnetou wrote:Evo ovdje skupljeno na jednom mjestu što se sve događalo zadnjih dana, o tome sam pisao u zadnje vrijeme kako je UA izigrala rusku vojsku i navukla ih na tanak led. Sad ukri diktiraju tempo i piče na pojedinim djelovima kao po autocesti.
Ja sam baš neki dan napisao kako je u interesu Amerike prije svega, pa čak i dobrog dijela zapada da se rat odulji jako dugo, možda i godinama i da se na taj način Rusija iscrpi sve svoje vitalne resurse.
Međutim, da ja ne očekujem oživotvorenje takvog scenarija nego računam da će Rusija i formalno kapitulirati puno ranije.
Najkasnije slijedeće godine, što podrazumjeva i oslobađanje Krima od ruske okupacije i povratak pod upravu matice zemlje.
Raspad sistema kod rusa mora se iskoristiti, idealna prilika.
Kako rekoh, pravac Kupjansk, rusi ce pokusati uspostaviti obranu istog, ...ako im se da vremena.
Svakako su vec u dometu topnistva, konvoje logistike tuci ce im svakodnevno po raskrizjima Kupjanska.
Pljackasi perilica su gore u rasulu.
Kako rekoh, pravac Kupjansk, rusi ce pokusati uspostaviti obranu istog, ...ako im se da vremena.
Svakako su vec u dometu topnistva, konvoje logistike tuci ce im svakodnevno po raskrizjima Kupjanska.
Pljackasi perilica su gore u rasulu.
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post
Bresa je velika, siroka, ima i dubinu, sad valja odlucno ulaziti u prostor prije uspostave kakve takve crte obrane.
Izbiti na kanal i okrenuti na jug.
To bi bilo nesto.
Izbiti na kanal i okrenuti na jug.
To bi bilo nesto.
dijagram-
2015-08-09
Ovo je dobro ostarilo...T. wrote:Ukrajinci ne pokreću nikakve ofanzive...
Rusi u međuvremenu uzimaju bakhmut...
Da se ne bi pričalo o tome i uništenju ukrajinske vojske u donbasu, priča se o fantomskim protuofanzivama i 4 rupe u asfaltu na jednom mostu...
Kada su 4 rupe na nekom mostu bili prekretnica u nekom sukobu?
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
aj malo pročitaj koliko je porasla produkcija jednog malog poduzeća koje proizvodi oružje u Karlovcu... potom pokušaj pronaći podatke o porastu produkcije vojnih poduzeća diljem europe i tako dalje i tako dalje... e da ako ti nitko nije rekao jedan od najpotentnijih proizvođača specijalnih eksploziva posluje u malom na karti nevidljivom mjestu zvanom Željezno Lijevo (to ti je kod mene uz Savu), veli mi Dragec koji je kod njih vozač da su u ovih 6 mjeseci zaposlili oko 50 ljudi plus 3 prijevozničke firme jer više ne mogu sami stići razvesti sve narudžbe... ugl skladišta oružja su tu da se pune i onda po potrebi prazne, kolapsa neće biti, cijene su enormno rasle i krajem devedesetih kada je dolar dogurao do 8,9 kuna, a gle čuda amer tada nije slao mulandicu u ukrajinu da sjeberuski svijet... slao je rusima cca 5 milijardi dolara da održe na okupu raspali sustav, a potom su im kroz omogućavanje poslovanja na svoju štetu omogućili da dosegnu nivo koji su kao zadnji kreteni išli iskoristiti za utažiti apetit, koji će ih zbog lošeg varenja skupo koštati u konačnici...T. wrote:rusi će se najvjerojatnije povući iz tog sela i potom ga sravniti ga sa zemljom, jednom kad ukrajinske snage uđu u njega...
tako rade stalno, samo što zapadni mediji tvrde da ukrajinci napreduju...
zato i mobiliziraju žene od 18-60 jer im tako dobro ide...
to je u skladu s proklamiranim ciljevima rusije, uništavanje ukrajinske vojne moći, a ne zauzimanje sela u kojima ionako nitko više ne živi...
rusiji odgovara da sukob traje što dulje...
da je završio za 7 dana, nato članice bi imale puna skladišta oružja, eu ne bi bio pred kolapsom, hrana i energenti ne bi imali cijenu kakvu imaju danas, brics ne bi imao važnost kakvu ima danas, itd. ...
i usput otkud ti ideja da zapad nije u stanju proizvesti količine na entu i oružja i streljiva i hrane i ovo istjerati do kraja, makar se i sam morao uključiti... to nekim čudom nisi uzeo u obzir da i europa može za krajnji slučaj pol miljona vojnika staviti pod oružje... minimalno...
2015-08-08
Jučer je samo na Oryxu stavljeno 73 komada(vizualno potvrđeno) izgubljene teške tehnike od strane RU vojske.
Izašle nove slike zarobljavanja ili uništavanja RU tehnike, evo pogledajte samo zadnjih 4-5 sati koliko ima toga na ovom twiter profilu.
Čak ima i jedna Mitsa samohodna haubica.. jako kvalitetno i vrijedno oružje...
https://twitter.com/Rebel44CZ
Biti će zanimljivo kada Oryx i ekipa naprave novi update o Ruskim gubicima u teškoj tehnici.
računajte da se opet dosta toga i ne snimi, čak i takva Rusija ostaje bez resursa..
Plus moral vojnika im je nula bodova, većini čim istekne ugovor ne vraćaju se nazad. Ukrainska vojska sa druge strane dobija iskustvo, netko tko ej friško mobiliziran, nakon pola godine i par rotacija to je već druga priča. sada će im skočiti moral, a Ruski će pasti.. situacija u ratu se počela okretati već nakon pola godine..
Nije da Strelkov nije upozoravao
Nije mi jasan onaj Kotromanović svako malo izgleti na nekom dnevniku i kenja da UKR nema šanse itd..
A na drugima ima i drugih stvari. Ima dosta slika poginulih Ruskih vojnika , uništene RU tehnike, zarobljene tehnike vojnika, streljiva.. doslovno Ukrainci su im izbrisali jedan pošten komad vojske u brzom upadu.. doslovno u dva-tri dana maznuli 600km2 teritorija, e da ima hrpa videa gdje stanovništvo slavi dolazak Ukrainaca, plaču od sreće , mašu UKR zastavama i zanimljivo svi pričaju Ruski. Toliko o tome kako Rusi su došli spašavati nekoga u UKR
Izašle nove slike zarobljavanja ili uništavanja RU tehnike, evo pogledajte samo zadnjih 4-5 sati koliko ima toga na ovom twiter profilu.
Biti će zanimljivo kada Oryx i ekipa naprave novi update o Ruskim gubicima u teškoj tehnici.
računajte da se opet dosta toga i ne snimi, čak i takva Rusija ostaje bez resursa..
Plus moral vojnika im je nula bodova, većini čim istekne ugovor ne vraćaju se nazad. Ukrainska vojska sa druge strane dobija iskustvo, netko tko ej friško mobiliziran, nakon pola godine i par rotacija to je već druga priča. sada će im skočiti moral, a Ruski će pasti.. situacija u ratu se počela okretati već nakon pola godine..
Nije mi jasan onaj Kotromanović svako malo izgleti na nekom dnevniku i kenja da UKR nema šanse itd..
A na drugima ima i drugih stvari. Ima dosta slika poginulih Ruskih vojnika , uništene RU tehnike, zarobljene tehnike vojnika, streljiva.. doslovno Ukrainci su im izbrisali jedan pošten komad vojske u brzom upadu.. doslovno u dva-tri dana maznuli 600km2 teritorija, e da ima hrpa videa gdje stanovništvo slavi dolazak Ukrainaca, plaču od sreće , mašu UKR zastavama i zanimljivo svi pričaju Ruski. Toliko o tome kako Rusi su došli spašavati nekoga u UKR
Kotromanovic je glupson kao i vecina nasih tzv casnika.AssadNaPodmornici wrote:Jučer je samo na Oryxu stavljeno 73 komada(vizualno potvrđeno) izgubljene teške tehnike od strane RU vojske.
dijagram-
2015-08-09
tu si negdje napisao da im usput na okupiranim područjima ubijaju političke prebjege, odnosno nositelje vlasti koji su priznali okupaciju, ili bili za okupaciju, da razbistrimo takve situacije... odnosno legitimitet fizičke dezintegracije pete kolone, izdajnika i konvertita koji protežiraju okupacijske snage i pristaju sprovoditi političke aktivnosti u cilju rusifikacije neotuđivog ukrajinskog državnog teritorija...
2015-08-08
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema